"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 8 februarie 2011

Traian Băsescu minte ca la balamuc!



Pentru că nu s-a achitat de datoriile şi promisiunile făcute americanilor, lui Traian Băsescu i s-a refuzat finanţarea ultimei tranşe de bani ce trebuia trasă de la FMI pînă în luna martie. Surse din Palatul Cotroceni ne-au dezvăluit faptul că, în pofida declaraţiei de duminică seara, cum că economia românească s-a redresat şi nu mai avem nevoie de ultima tranşă de bani de la FMI, cuprinsă în actualul acord, lucrurile stau exact pe dos. Astfel, la presiunea americanilor, FMI a hotărît să taie finanţararea Regimului Traian Băsescu, yankeii fiind nemulţumiţi că au fost duşi cu preşul în afacerea avioanelor F16, în instituirea controlului asupra zăcămintelor de la Roşia Montană, în principal asupra celor de uraniu, precum şi pentru faptul că mediul de afaceri românesc a devenit unul impropriu unor planuri secrete de preluare a producţiei energetice a României, prin privatizarea sectorului de către firme americane importante. În acest context, americanii vor să-i arate pisica lui Traian Băsescu. Conform surselor noastre, sîmbătă după-amiază, la întîlnirea dintre Jeffrey Franks şi Traian Băsescu, Chiriaşului de la Cotroceni i s-a comunicat, de fapt, decizia FMI de închidere a robinetului cu bani, promiţîndu-i-se că dacă va rezolva măcar o parte din cererile de la Washington, FMI îşi va schimba atitudinea şi va relua împrumuturile pentru România. Acesta a fost şi adevăratul motiv pentru care Traian Băsescu a întîrziat 24 de ore cu declaraţia de presă prin care trebuia să le comunice românilor rezultatul întîlnirii cu Jeffrey Franks. Lui Traian Băsescu i s-a lăsat la alegere, de către cămătarii mondiali, modalitatea în care doreşte să motiveze neacordarea de către FMI a ultimei tranşe de bani din prezentul acord pe care România îl are cu FMI, în valoare de 1 miliard de euro.

Anumite surse din Serviciile Secrete, specializate în analize ale politicii internaţionale americane, consideră că acesta este momentul în care americanii au început procesul de distanţare faţă de Traian Băsescu, dorind să se dispenseze de el şi punînd la cale schimbarea acestuia din fruntea României. Acest proces ar urma să se petreacă în cursul anului 2011, în cazul în care Băsescu nu va îndeplini rapid cererile stăpînilor săi, care au contribuit substanţial la menţinerea lui, prin fraudă, la Putere.
Explicaţie poză: Acest Băsescu e urît şi pentru o maimuţă…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu