"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 16 iunie 2010

ACUZ CORUPŢIA ŞI ŞANTAJUL DIN OCCIDENT!

Doamnelor şi domnilor, în urmă cu cîteva săptămîni, un film realizat cu camera ascunsă a făcut înconjurul lumii: fosta noră a Reginei Marii Britanii, ducesa de York, Sarah Ferguson, pretindea o mită de 500.000 de lire sterline, pentru a interveni, cît ai pocni din degete, pe lîngă fostul ei soţ, Prinţul Andrew, ca să rezolve o problemă.


Scuzele ei ulterioare, cum că a fost beată, n-au reuşit să inducă în eroare pe nimeni, fiindcă aceasta e starea ei naturală. Ce minune a tehnicii este această "cameră ascunsă"! Ar trebui să-i ridicăm un monument în fiecare ţară! Fără ea, noi n-am putea afla faţa nevăzută a lucrurilor, comportamentul secret al atîtor persoane publice!

Acum 200 de ani, Napoleon a luat de pe biroul lui Frederic cel Mare, de la Castelul Sans Souci, un ceas deşteptător din argint, pe care, cînd şi-a făcut Testamentul, pe Insula Sfînta Elena, l-a lăsat moştenire unui apropiat - era pradă de război. Acum "prada de război" se numeşte "comision", "atenţie", "sponsorizare". Dacă Estul Europei este aproape de faliment, acest fapt se datorează nu numai corupţiei din ţările noastre, ci şi corupţiei şi şantajului pe care le exercită unele persoane publice şi instituţii din Occident, mai ales bănci. Este momentul să ne unim eforturile pentru a distruge Mafia - acest vierme atît de inventiv, din mărul Lumii moderne.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Discurs rostit în plenul Parlamentului European, Strasbourg, 14 iunie 2010)


http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=6425&format=html