"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 11 februarie 2011

Încă unul din ,,succesurile” lui Traian Băsescu, de genul ,,Răpirea din Bagdad”

 

FURTUL ARMELOR DE LA CIOROGÎRLA – DIVERSIUNEA FLEŞCĂITĂ A ANULUI 2009!

Cu numai cîteva zile înaintea Anului Nou, posturile de Televiziune şi presa scrisă au relatat încă unul din ,,succesurile” lui Traian Băsescu: arestarea Clanului Preda, care, chipurile, ar fi autorul spargerii depozitului de armament de la Ciorogîrla. Rareori ne-a fost dat să vedem o făcătură mai ridicolă! Iată care sînt raţionamentele ziarului nostru, bazate şi pe informaţii primite de la surse din MApN şi SRI:

1) Atunci, în luna ianuarie a anului 2009, Băsescu a încercat să scape de generalul Croitoru, şeful Statului Major al Aviaţiei. Motivul? Temerarul militar se opusese, şi într-o şedinţă a CSAT, şi într-un Raport scris şi semnat de el, cumpărării de către ţara noastră a celor 48 de avioane F-16, nişte vechituri ale armatei SUA, afacere păguboasă, care ne-ar fi costat cca. 4,5 miliarde de euro.
2) Pentru că Băsescu vedea în ,,şpaga” asta o garanţie a intrării sale la Casa Albă şi a obţinerii celui de-al doilea mandat, el a făcut tot ce i-a stat în putinţă să-l îndepărteze pe generalul Croitoru, pe care îl percepea, în aburii minţii sale, ca pe o piedică în calea acestor planuri.
Atunci a fost înscenată mizeria de la Ciorogîrla – acolo fiind un depozit de armament al Forţelor Aeriene. Nimeni n-a crezut acea poveste infantilă, gen ,,Răpirea din Bagdad”.
3) Au fost arestaţi, la repezeală, nişte amărîţi (cei mai mulţi fiind tablagii), care au stat, de pomană, la puşcărie.
4) Timpul trecea, dar ancheta n-avea nici o finalitate, pentru că lucrurile nu se legau între ele. Iar sfîrşitul anului bătea la uşă – or, e lucru ştiut, Poliţia şi Serviciile Secrete din întreaga lume fac bilanţuri la final de an şi sînt datoare să raporteze cum s-au încheiat unele anchete, operaţiuni etc. În cazul de faţă, s-a dorit să se dovedească şi operativitatea lui Băsescu, care, chipurile, imediat cum a fost reales şi a scăpat de grija campaniei electorale, i-a prins pe terorişti!
5) Pe cine putea să cadă măgăreaţa? Ăla nu… Nici ălălalt, că e pila lui cutare… Aşa că specialiştii în ,,scenarii bolnave“ şi-au reamintit de Fraţii Preda. Cine le-a copt-o? Nimeni altul decît masonul de 2 lei găuriţi, Marean. Nu Marean Vanghelie (care îşi ţine rangul lui), ci Marean Tutilescu. Cel care fusese dat afară din funcţia de şef al Poliţiei Capitalei tocmai din pricina bătăii de la mall-ul respectiv. Între timp, după o perioadă în care a ţinut capul lui mic şi turtit la cutie, Tu(r)tilescu a fost avansat, devenind adjunct de ministru, adică secretar de Stat la Ministerul de Interne. El avea de plătit o poliţă Fraţilor Preda. A pîndit momentul şi şi-a făcut damblaua.
6) Noi bănuim că aici e şi mîna fostului şef, pe linie de Securitate, al lui Traian Băsescu – Silvian Ionescu, care e adevăratul patron al formaţiunii paramilitare BGS.
7) Totodată, e foarte posibil ca, prin arestarea Clanului Preda, care e cunoscut ca fiind apropiat al lui Cristian Poteraş, gaşca lui Băsescu să încerce să scape şi de primarul PDL al Sectorului 6 (intenţie despre care ziarul nostru a scris acum cîteva numere).

Una peste alta, Dictachiorul şi-a făcut, din nou, damblaua. A vrut să arate ţării şi străinătăţii că el se luptă cu corupţia, cu mafioţii, cu ostrogoţii şi că face arestări spectaculoase. Din păcate pentru el, toată povestea asta e atît de infantilă încît lumea rîde, cu un sentiment de milă. De la spargerea gardului de sîrmă al Armatei, de unde nu s-au furat pepeni, ci arme, într-o ţară membră NATO – şi pînă la graba de a se da peste plan, repede-repede, înaintea Anului Nou, găsirea armamentului printre lemne (?!), cînd bandiţii petreceau prin munţi, totul seamănă cu un film indian prost, cu Traian Băsescu în rolul Vagabondului Raj Kapoor (hai, să ne pupe-n cur)… Revenim noi, nici o grijă.
Explicaţie poză: Fraţii Preda au stricat multe socoteli ale politicienilor şi poliţiştilor interlopi. Aşa după cum se vede, aceşti fraţi au devenit infractorii de serviciu ai ţării noastre, invenţie care nu păcăleşte pe nimeni.

Text reprodus din ziarul ,,Tricolorul”,nr. din 29 decembrie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu