"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 9 februarie 2011

A dispărut rechizitoriul original cu probele din Dosarul „Flota”

Nu numai că Dosarul „Flota“ ar fi fost îngropat, dar a apărut un zvon pe la colţurile Parchetului General, cum că rechizitoriul original ar fi dispărut „ca prin farmec“. Cel care-l priveşte pe Traian Băsescu. Şi o dată cu el anumite probe ce puteau fi incriminatorii, de cînd fusese iniţial trimis la instanţă, în 2004.

Constatarea s-ar fi făcut cînd un membru marcant al PSD, adversar declarat al lui Băsescu, s-a interesat de stadiul Dosarului, ce fusese blocat după o expertiză costisitoare, de 34.000 de euro, de către Monica Macovei. Dosarul a fost atît de mult plimbat, încît s-a pierdut, la fel ca Dosarul de la Securitate al şefului Statului. Cei de la PSD se interesează de Dosarul „Flota“ pentru că pun la cale suspendarea preşedintelui şi ar dori să-l vadă, totodată, şi condamnat pentru vînzarea flotei româneşti.

Rămîne să se verifice această informaţie. Din sursele noastre, cei de la PSD urmează să anunţe public dispariţia Dosarului, dacă se va adeveri că a fost subtilizat cu tot cu probe. Recent, Adrian Năstase a afirmat că Monica Macovei este procurorul ceauşist care a blocat în instanţă Dosarul, l-a returnat la Parchet, iar aceasta şi-a luat tainul şi a primit sinecură pe un post la Bruxelles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu