"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 mai 2010

Traian Băsescu, un zombi politic, care vrea să-i tragă în groapă, după el, şi pe alţii...

Aşa cum se ştie, în zilele de 5 şi 6 mai am participat la sesiunea Parlamentului European, de la Bruxelles. A fost o sesiune de vot, amînată din aprilie, de la Strasbourg, atunci cînd, datorită blocajului creat de norul de cenuşă vulcanică, traficul aerian în Europa a fost perturbat. Printre altele, acum s-a dat şi votul privitor la o Rezoluţie împotriva folosirii cianurii în minerit. A fost un vot zdrobitor în favoarea Rezoluţiei şi contra otrăvurilor cu care încearcă unii să exploateze unele zăcăminte.
Reprezentanţii PDL, care au făcut presiuni sufocante împotriva Rezoluţiei, au plecat cu coada între picioare. Dar, iată cum s-a dat votul: 488 europarlamentari au votat pentru Rezoluţie, 48 - împotrivă şi 57 - s-au abţinut. Permiteţi-mi să dau numele acelor europarlamentari români care au sfidat şi Interesul Naţional, şi conduita grupurilor politice din care fac parte. De la PDL au votat, la ordinul lui Băsescu, pentru deşertificarea unei întinse zone a Transilvaniei şi pentru jefuirea zăcămintelor de aur, argint şi uraniu de la Roşia Montană, următorii: Elena Băsescu, Marian-Jean Marinescu, Theodor Stolojan, Sebastian Bodu, Iosif Matula, Oana Antonescu, Petru Luhan, Rareş Niculescu, Cristian Preda, Traian Ungureanu. De la PNL: Adina Vălean, care nu e oricine, e nevasta lui Crin Antonescu, preşedintele formaţiunii întemeiate de Brătieni. Iar de la PSD a votat Ioan Mircea Paşcu.
A doua zi, joi, cu numai 10 minute înaintea sosirii vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, într-o sală aflată parcă sub stare de asediu (zeci de agenţi FBI şi CIA), am ţinut în plenul Parlamentului European următorul discurs:
"Doamnelor şi domnilor,
mulţumesc celor aproape 500 de colegi ai noştri care au dat, ieri, un vot zdrobitor împotriva folosirii cianurii în minerit. Cînd zicem cianură, zicem moarte. Acest vot categoric ne face nouă, românilor, un mare bine. În Transilvania se află unul dintre cele mai mari zăcăminte naturale din lume. Oamenii de ştiinţă apreciază că e vorba de 300 de tone de uraniu, de o mare puritate, de 800 de tone de aur, de 2.000 de tone de argint şi de imense cantităţi de alte metale şi elemente rare. O Mafie lacomă, autohtonă şi transnaţională, dă tîrcoale acestor bogăţii, făcînd o propagandă din ce în ce mai agresivă, în care abundă minciunile cele mai ridicole. Folosirea cianurii ar fi provocat un dezastru colosal: otrăvirea mediului înconjurător, dinamitarea a 4 munţi, distrugerea a 9 cimitire şi demolarea a 8 biserici creştine, dar şi dispariţia a 1.700 de kilometri de galerii romane, fiind şterse de pe faţa pămîntului ruinele cetăţii romane Alburnus Maior, o comoară arheologică descrisă de UNESCO drept «un patrimoniu cultural unic în lume». Europei i-a fost de ajuns un Cernobîl, nu îi mai trebuie altul!" - am încheiat reproducerea discursului meu de la Bruxelles, care s-a transmis în direct, pe Internet, în toată Europa şi pe care îl am înregistrat şi pe CD, şi pe casetă şi îl pun la dispoziţie acelor posturi de Televiziune care vor să îl difuzeze. Votul de la Bruxelles l-a năucit pe Băsescu. El credea că în Parlamentul European treaba merge ca în Parlamentul României, unde el şi banda lui îi cumpără cu bani sau îi şantajează cu Dosare pe cei dispuşi să trădeze. De altfel, George Söröş l-a tras imediat la răspundere, fiindcă se aude că Băsescu a primit o şpagă de 300.000.000 de euro, dar nu a putut să se ţină de cuvînt. Este evident că aceasta e o nouă victorie a PRM, care atît în ţară, cît şi peste hotare, se luptă eroic pentru Poporul Român.
În ceea ce priveşte evenimentele interne, era previzibil că se va ajunge aici. Nu credeam însă că atît de repede şi de brutal, dar aşa a vrut Dumnezeu. În situaţia în care toată lumea îşi dă cu părerea, de dimineaţă pînă noaptea tîrziu, nu ştiu ce aş mai putea spune eu - care am dus greul luptei cu regimul criminal al lui Traian Băsescu. Am să reamintesc numai cîteva dintre mizeriile pe care le-au făcut acest individ sinistru şi banda lui de hoţi împotriva mea şi a PRM:
1) Ne-au scos din Parlament, în 2008, printr-o fraudă ordinară; 2) Ne-au hărţuit, sistematic, să ne scoată şi din sediul central al partidului, cu ajutorul slugilor de la RAAPPS, dar să dea afară din sediu şi revista "România Mare"; 3) Au refuzat să aprobe o mică subvenţie de Stat pentru PRM, ca partid membru în Parlamentul European, deşi formaţiunii ilegale UDMR i se acordă fonduri duble, şi ca uniune culturală, şi ca partid politic; pe scurt, s-a dorit sufocarea noastră financiară; 4) Acest Băsescu a pus la cale înfiinţarea unui partid hibrid, condus de nişte traseişti, în scopul de a prelua din mesajul, simbolistica şi electoratul PRM; el chiar i-a dat ordin lui Marian Sîrbu: "Îi iei lui Vadim tot, ai înţeles?"; 5) Din anul 2007 şi pînă acum, Băsescu se forţează să-mi retragă decoraţia "Steaua României", pe care nici măcar nu mi-a acordat-o el, ci Ion Iliescu; l-am dat în judecată şi, pînă acum, Justiţia mi-a dat mie dreptate.
Dar, iată cum sună o NOTĂ, elaborată de specialiştii unui Serviciu Secret, citez: "În cursul dimineţii de joi, Traian Băsescu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a găsi în persoana lui Emil Boc un ţap ispăşitor pentru dezastruoasa situaţie economică în care este România. Refuzul lui Emil Boc, susţinut de o parte a pedeliştilor, în frunte cu Vasile Blaga şi Radu Berceanu, de a-şi depune mandatul l-a înnebunit pe Băsescu. Acesta a apelat chiar la Mugur Isărescu pentru a-l forţa public pe Boc să îşi dea demisia. Isărescu, printr-o declaraţie în direct, pe toate posturile de Televiziune, a acuzat Guvernul de evaluare mincinoasă a veniturilor la Bugetul de Stat şi, implicit, l-a arătat pe Boc ca vinovat pentru măsurile ce urmează a fi luate. Isărescu i-a făcut jocul lui Băsescu, în contextul în care locul lui Emil Boc urma să fie luat de mai vechea propunere Lucian Croitoru, un apropiat al guvernatorului BNR, care l-a vrut şi ginere. Nici această strategie nu l-a convins pe blamatul premier să plece acasă. În acest context, pentru a nu reedita situaţia din 2007, cînd nu l-a putut înlătura pe Tăriceanu - Băsescu, a preferat să arate, încă o dată, cine e şeful, prin ieşirea publică de ieri seară, cînd a anunţat falimentul total. Cu aceste măsuri, care condamnă la o viaţă de mizerie largi categorii sociale, criza nu este nici pe departe rezolvată. Conform unor surse, în maximum 3 luni vor urma şi majorarea impozitului pe venit şi a TVA-ului. Scăderile de pensii şi salariile bugetarilor cu 15%, respectiv, 25%, au fost făcute doar în contextul în care acestea nu mai puteau fi acoperite din iunie de Bugetul de Stat. Astfel, bine machiat şi dopat cu energizante, Traian Băsescu l-a dat la o parte pe Emil Boc, anunţînd cele stabilite cu FMI. Bineînţeles că, în paralel, în lunile următoare, acesta va căuta alte metode de a-l înlătura pe Emil Boc din funcţie, pentru ca acesta să deconteze public nemulţumirile populaţiei" - am încheiat citatul.
Ar fi multe de spus. Soluţii există, dar ele nu pot fi adoptate de aceleaşi forţe care au contribuit la catastrofa naţională. Trebuie să plece toţi: unii la pensie, alţii la puşcărie. Trebuie confiscate toate marile averi făcute prin fraudă. Trebuie lichidată incredibila evaziune fiscală. Trebuie repusă economia reală în funcţiune. Trebuie anulate cele mai frauduloase privatizări, începînd cu PETROM, SIDEX, ALRO Slatina, BCR. Şi, neapărat, e nevoie de alegeri anticipate, şi parlamentare, şi prezidenţiale.
Un cuvînt despre liderii de sindicat: în cea mai mare parte a lor, aceştia au trădat. Luaţi Declaraţiile de Avere ale unora şi veţi vedea ce se află acolo. Am să dau numai un nume: Matei Brătianu, care are o avere estimată la 1,5 milioane de euro. România se află în preajma unui posibil război civil. Aici şi numai aici se putea ajunge după 20 de ani de jaf, minciună şi anarhie. Această ţară nu-şi va reveni decît dacă la conducerea ei voi veni eu. Orice altă variantă, în afară de mine şi de echipa mea de patrioţi şi justiţiari, va însemna un dezastru şi mai mare decît cel de acum. Şi încă ceva: vedeţi cîtă dreptate am avut cînd am cerut să se facă public Buletinul Medical al lui Băsescu? Personajul e un nebun periculos, aflat în ultima fază a unei boli nemiloase, el se mişcă precum un zombi şi vrea să ne tragă, pe toţi, în groapă după el. Pe unii va reuşi să-i tragă, fiindcă i-au fost părtaşi la crime. Anul acesta e crucial nu numai pentru România, ci pentru toată Europa. Noi, cei de la PRM - cea mai curată şi mai patriotică formaţiune politică - sîntem pregătiţi să preluăm Puterea. Vom instaura Dictatura Legii şi, în cel mult două luni, se vor vedea schimbări fundamentale, în bine. Fiindcă noi am făcut bine tot ce-am întreprins, de la mitinguri şi marşuri pînă la legi importante şi acţiuni umanitare.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM
de vineri, 7 mai 2010 )

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5566&edition_id=212&format=html

Traian Băsescu s-a tîrît pînă la Bruxelles cu un dublu scop: conturile bancare şi consultul oncologic

1) Partidul România Mare a fost şi rămîne singura formaţiune autentică de Opoziţie. În ciuda blocajului mediatic permanent şi a diversiunii de a fi consideraţi un partid mic şi neparlamentar, care nici nu ar mai conta - românii ne percep, tot mai mult, ca pe singura salvare a acestei ţări. Nu ne este uşor, desigur, fiindcă sîntem săraci şi se încearcă sufocarea noastră financiară, ca şi evacuarea din sediul central, prin tot felul de tertipuri josnice, pentru care cei implicaţi vor plăti, cu vîrf şi îndesat.
Am să vă dau un singur exemplu: Mafia de la RAAPPS a fost dată în judecată de noi, pentru abuz şi fals în acte publice, fiindcă ne-a cerut să predăm acest imobil unui pretins proprietar, urmaş al numitului Nicolae Caranfil, ministrul Aviaţiei pe timpul dictaturii regale; printr-un concurs de împrejurări, noi am intrat, însă, în posesia unor documente şi informaţii zdrobitoare, din care reiese că Nicolae Caranfil a fugit din ţară, fiind condamnat, după 1944, ca trădător de ţară şi i s-a confiscat averea; mai mult decît atît, imobilul din Str. Emile Zola nr. 2, unde se află acum sediul PRM, nu a fost, niciodată, al lui, ci al unei familii pe nume Wolf, de la care l-a confiscat Statul în anul 1959; casa familiei Caranfil s-a situat în vecinătate, pe Aleea Modrogan. Iată numai cîteva probe în virtutea cărora bandiţii de la RAAPPS vor intra în puşcărie, mai devreme sau mai tîrziu - procesul a fost programat în luna octombrie.Noi, cei de la PRM, vom rezista. "La barza chioară îi face Dumnezeu cuib" - sună un proverb românesc. Tot mai multă lume se înscrie în PRM. În privinţa acelora pe care i-am exclus noi, în ultima vreme - cum sînt cei 3 foşti consilieri municipali Bucureşti, Victor Iovici, Nicuşor Stan şi Adrian Roşeţi, precum şi Ion Nuică, de la Rm. Vîlcea - treaba e foarte clară: au pactizat cu duşmanii ţării noastre, încercînd să pună PRM-ul la picioarele de "raţă pitică" ale lui Traian Băsescu. Au fost avertizaţi, în repetate rînduri, să înceteze acţiunile acestea, să-şi vadă de treabă, să nu mînjească blazonul curat al acestui partid, dar n-am avut cu cine vorbi, ciocoii tot ciocoi, ahtiaţi după bani. La momentul potrivit, voi dezvălui toate ilegalităţile săvîrşite de numitul Victor Iovici sub aripa protectoare a lui Adriean Videanu, unul dintre cei mai neruşinaţi infractori şi mincinoşi pe care i-am văzut în viaţa mea. Am fost şi am rămas un luptător şi cei care cred că eu mă sperii de schelălăitul lor nu mă cunosc - mai rău fac, iar românii pe mine mă cred. Aşadar, continuă curăţenia de primăvară în PRM. E dreptul nostru. "Albinele nu se amestecă cu alte gîngănii" - scria Eminescu. Noi nu mergem la furat cu hoţii şi banda de răufăcători a lui Băsescu va da socoteală foarte curînd.
2) Am pomenit de acest Băsescu. Ţineţi minte prima frază a Manifestului Partidului Comunist, scris de Marx şi Engels în 1848: "O stafie cutreieră Europa"... Aşa şi cu fostul marinar, pe care parcă îl goneşte moartea de acasă, umblă de nebun, se tîrăşte, trage de el - ca să demonstreze ce? Că e sănătos? Nu e, şi asta a înţeles-o deja toată lumea, inclusiv străinătatea, care, cînd îl întîlneşte, îl întreabă cum stă cu boala, ceea ce îl enervează cumplit. Practic, toate deplasările pe care le-a făcut Băsescu peste hotare, de la începutul anului şi pînă acum, au avut un scop medical ascuns: şi la Bolzano (în Italia), şi la Baden Baden, şi la Strasbourg, şi la Bruxelles, şi la Chişinău, şi la Tokyo, şi escala de 4 ore, la Beijing, şi, din nou, la Bruxelles. Totul pe ascuns, hoţeşte, şi pe bani publici! De ce secretomania asta tipică unui comportament de infractor, care se furişează, se deghizează, se ascunde? Avem de-a face cu un caz fără precedent, care va fi studiat, cu siguranţă, ca o mostră de patologie a Istoriei. Aşa după cum se ştie, există "Oameni ai lui Dumnezeu" şi "Oameni ai Dracului". Acest Băsescu face parte din ultima categorie, e un "Om al Dracului" - de la modul cum arată pînă la maniera în care se poartă. Intenţia lui este de a face un transplant de ficat la aceeaşi clinică unde a fost operat solistul trupei Iris, Cristi Minculescu. Dacă în cazul cîntăreţului transplantul a fost o soluţie realistă şi necesară - în ceea ce-l priveşte pe Băsescu totul e o nebunie, avînd în vedere că el are cancer cu metastaze şi, în această situaţie, transplantul n-are nici o valoare, fiind sortit eşecului. Mai mult, s-ar putea ca lui Băsescu să nu-i reziste nici inima.
Dar, iată şi explicaţia vîjîielii lui Băsescu la Bruxelles, chipurile, pentru a se întîlni cu Barroso. Aiurea, el avea altceva în cap, l-a băgat pe Barroso la înaintare, ca pe o perdea de fum, ca să-şi facă damblaua: boala lui şi banii, plus amanta. Am să reproduc o Notă Specială, pe care am primit-o azi-dimineaţă, de la nişte ofiţeri patrioţi, cărora nu le place minciuna, citez: "După încheierea dejunului de lucru pe care Traian Băsescu l-a avut cu preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, a urmat o întîlnire cu o echipă de 3 medici de la centrul de cercetări medicale ce funcţionează pe lîngă Universitatea Catolică din Leuven. Acesta este unul dintre cele mai importante centre medicale de cercetare în domeniul cancerului ficatului şi, conform informaţiilor noastre, deţine cea mai mare bancă de potenţiali donatori de ficat pentru transplant din Europa. Centrul din Leuven întreprinde, de mai multe zeci de ani, o serie de experimente în încercarea de a descoperi o metodă de tratare a acestei boli, considerată incurabilă. Pentru ca această nouă vizită medicală să fie ţinută secretă, medicii care s-au deplasat de la Leuven la Bruxelles l-au consultat pe Băsescu în vila din capitala belgiană care aparţine viitorului cuscru prezidenţial, fostul director din FPS, Gheorghe (Bebe) Ionescu, tatăl lui Bogdan Ionescu, zis SIDA. Încercările disperate ale lui Băsescu de a-şi trata în secret grava afecţiune care îi macină ficatul devin tot mai penibile. Pînă acum, operaţia de transplant de ficat i-a fost refuzată de două clinici germane (de la Baden şi Regensburg), dar Bolnavul Naţional face o nouă tentativă în Europa, pentru a-şi rezolva problema medicală, pe care nici măcar nu recunoaşte public că o are. Revenind la întîlnirea cu doctorii belgieni, aceasta a durat în jur de 45 de minute. Doctorii i-au făcut un examen fizic medical, i-au luat sînge pentru analize, s-au interesat cu privire la medicaţia la care este supus în acest moment pacientul şi au primit o copie a dosarului medical. Acesta conţine un istoric complet al analizelor făcute pînă acum şi toate demersurile efectuate în numeroasele încercări de ţinere sub control a nemiloasei afecţiuni. Un rezultat concret al acestei consultaţii urmează să îi fie transmis lui Băsescu în zilele următoare. Împreună cu rezultatele acestei ultime investigaţii, specialiştii belgieni îi vor comunica acestuia şi opinia lor despre posibilităţile de tratament.
Conform informaţiilor noastre, deplasarea Elenei Udrea la Bruxelles a avut şi alt scop decît acela ca nimfa blondă să-i fie prezentată preşedintelui Comisiei Europene. Înainte de decolarea avionului prezidenţial spre Bucureşti, Udrea s-a deplasat, împreună cu Băsescu, la una dintre băncile importante din Capitala belgiană, unde cei doi au avut nişte reglări ale conturilor secrete deţinute. Aşa cum se ştie, Elena Udrea este una dintre persoanele care manevrează, la ordinul lui Traian Băsescu, mari sume de bani colectaţi în conturile unor bănci din străinătate. Avem informaţii că cei doi au intrat, neînsoţiţi, într-o clădire în care, pe lîngă altele, îşi are sediul una dintre cele mai importante sucursale ale Băncii Credit Lyonnaise. Nimeni nu ştie ce au făcut cei doi în clădire, cca. 20 de minute. Poate a fost vorba de schimbare de administrator sau proprietar la unele conturi secrete, o plată consistentă care necesita două semnături (a proprietarului de cont şi a administratorului delegat) sau pur şi simplu cei doi au scos sumele deţinute în diverse depozite". - am încheiat citatul, repet, dintr-o Notă Specială pe care am primit-o în cursul acestei dimineţi. Din alte surse am mai aflat că prezenţa Elenei Udrea la Bruxelles a mai avut un scop: femeia respectivă, bolnavă şi de putere, şi de avere, l-a bătut la cap pe Băsescu să obţină prelungirea termenului pentru acordarea unor fonduri europene, chipurile, destinate Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. De asemenea, Adriean Videanu i-a cerut Elenei Udrea să vorbească şi pentru obţinerea de bani, mulţi bani, necesari firmei sale Marmosim, sumă pe care să o împartă ca fraţii, juma-juma. La plecarea spre Bucureşti, abuziva muiere a primit de la două persoane bijuterii, haine Chanel, genţi şi alte cadouri.
3) Deşi este într-un hal de nedescris, Băsescu pozează într-un individ vioi, care nu numai că dansează, dar şi botează! În nr. din 24 martie 2010, ziarul meu, "Tricolorul", a publicat un articol cu titlul "La propunerea bătrînei mafioate Minodora Ilie - Copilul Prinţului Paul va fi botezat de... Traian Băsescu (?!)". Iată un fragment din acel text, ca să înţeleagă toţi românii cine populează scena vieţii publice: " Minodora Ilie a înnebunit de tot! După ce l-a făcut Patriarh pe Daniel (zice ea), bătrîna mafioată din Piteşti cloceşte un «ou» de brontozaur: pur şi simplu, ei i-a trecut prin cap ideea să-i înrudească pe Prinţul Paul şi Traian Băsescu! Dar cum anume? Să se însoare Paul cu EBA nu se poate, fiindcă locul e ocupat de SIDA. Aşa că singura soluţie este ca băieţelul născut de Prinţesa Lia să fie botezat de Băsescu. Zis şi făcut! Imediat, Minodora şi Paul Lambrino au făcut demersurile necesare pe lîngă Băsescu. Care, la fel de rapid, a acceptat. Paul şi Traian s-au văzut pe 8 septembrie 2009, la Călăraşi, cu prilejul dezvelirii unei statui, şi probabil că atunci i-a încolţit lui Paul Lambrino ideea asta ticăloasă. Evident că, după o asemenea mişcare sinucigaşă, perechii Paul şi Lia i se vor închide toate uşile în nas. Fiecare parte are un calcul meschin:
a) Paul vrea să pună mîna pe nu mai puţin de 40.000 de hectare în jud. Suceava (fosta moşie regală Broşteni, care aparţinuse lui Nicolae, fratele lui Carol al II-lea, din cele 40.000 de hectare - 34.000 fiind pădure şi 6.000 fiind pămînt agricol). De altfel, Minodora Ilie i-a spus: «Vorbesc eu cu Gh. Flutur, le restituie imediat!».
b) Băsescu încearcă să iasă din izolare şi să intre, şi el, fostul beţiv, bişniţar şi securist, în «lumea bună».
Întrebat telefonic de ziarul nostru, Prinţul Paul ştiţi ce-a făcut? A dat în bîlbîială! Că să vorbim cu Minodora Ilie... Că să-i dăm 10 minute răgaz, să verifice (?!) etc." - am încheiat citatul. Acum, după o lună, se confirmă tot ceea ce am scris noi! Miercuri seara, pe cînd ieşeam pe poarta sediului PRM, şoferul Prinţului Paul a venit şi mi-a înmînat invitaţia la botez - aceasta este. Textul sună aşa: "ASR Prinţul Paul al României şi ASR Prinţesa Lia a României au bucuria să vă invite la încreştinarea fiului lor, Prinţul Carol Ferdinand al României. Excelenţa Sa, Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României, şi soţia sa, Doamna Maria Băsescu, ne vor face onoara de a fi naşii de botez ai micului Prinţ. Ceremonia va fi oficiată la Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti, sîmbătă, 22 mai, orele 14,00. Recepţia va avea loc la Hotelul Intercontinental, Sala Rondă, orele 17,00. Din motive de securitate, invitaţia nu este transferabilă". Aşa cum se vede, petrecerea nu va mai avea loc la Hotelul Phoenicia (probabil din pricina dezvăluirilor noastre), ci la Hotelul Intercontinental, pe spinarea lui George Păunescu. Evident că n-am să onorez invitaţia. Nu de alta, dar, dacă vin eu - n-o să mai vină naşul, ştiut fiind faptul că Băsescu fuge ca dracul de tămîie cînd mă vede. Problema e alta: rezistă acest Băsescu pînă pe 22 mai?
4) Deşi e vai de capul lui, fiind chimizat şi ţinut artificial în viaţă, Băsescu nu renunţă, nici mort, la şmecherii şi "aroganţe". Astfel, miercuri după-amiază, el a vorbit, pe un telefon special, cu primarul arestat al Craiovei, Antonie Solomon. Băsescu i-a zis aşa prietenului său (arestat, să nu uităm, din ordinul lui Vasile Blaga): "Stai mă, liniştit, că faceam treaba. Ai văzut că şi cu Puiu s-a rezolvat. Vine Dan şi te scoate". Antonie Solomon a zis: "Eu nu mă plîng, dar e prea mult". Replica lui Băsescu: "Mai stai, că dă bine...". Şi, acum, "legenda", adică decodificarea: Puiu=Puiu Popoviciu; Dan=Dan Apostol (avocatul lui Puiu Popoviciu, dar şi al lui Traian Băsescu în Dosarul Flota). Am mai aflat că, în afara celor 20.000.000 de euro pe care i-a dat şpagă (tot lui Băsescu, pentru a ieşi din puşcărie) - fostul ginere al lui Ion Dincă (membru CPEx) varsă în buzunarul Mafiotului nr. 1 al României (evident, Băsescu) între 50.000 şi 100.000 de euro pe lună, din profitul realizat de Howard Johnson Grand Plazza (fostul Hotel Dorobanţi, din Capitală) şi, probabil, de Ikea (magazinul de mobilă).
5) Referitor la revizuirea Constituţiei, opinia PRM rămîne aceeaşi: avem de-a face cu o diversiune jenantă, menită să distragă atenţia populaţiei de la catastrofa în care se zbate România. Nici o ţară din lume nu şi-a revizuit Constituţia de 3 ori în mai puţin de 20 de ani! La noi, Legea fundamentală a fost revizuită în 1991, a fost revizuită, ilegal, prin fraudă - în 2003, iar acum, în 2010, e violată, pur şi simplu! Noi ştim că prima Constituţie a României moderne, cea din 1866, a rezistat vreme de 57 de ani, pînă în 1923! Iar Constituţia americană rezistă de mai bine de 200 de ani, cu cîteva amendamente. Dar, stricăm orzul pe gîşte. N-ai cu cine vorbi. România a încăput pe mîna golanilor şi ea nu se va elibera decît dacă îi va scutura, bine de tot, din şa, pe aceşti paraziţi nebuni. Cu greve parţiale şi timide nu se rezolvă nimic. Nu Inmul de Stat, şi nici Sărbătoarea Naţională ar trebui schimbate - ci mentalitatea capitulardă din balada "Mioriţa", care spune "Şi de-o fi să mor...". Dar, de ce să moară creştinii? Mai bine să moară sataniştii! Pînă cînd mămăliga nu o să facă explozie, dragi compatrioţi, să nu vă aşteptaţi la nici o îmbunătăţire a vieţii voastre.
CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 23 aprilie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5279&edition_id=201&format=html

TERORISTUL NEBUN TRAIAN BĂSESCU MĂREŞTE (CU DE LA SINE PUTERE) NUMĂRUL MILITARILOR ROMÂNI DIN IADUL AFGAN CU ÎNCĂ APROAPE 1.000 DE OAMENI

1) Anunţ că am dat în judecată o fiţuică a PDL, intitulată "Kamikaze", pentru insultă, calomnie şi difuzare de informaţii false. Iată cum sună Comunicatul de Presă pe care l-am difuzat miercuri, 7 aprilie, sub titlul "Fiţuica născută moartă «Kamikaze» cere arestarea (?!) lui Adrian Păunescu şi debitează minciuna că aş fi primit bani ca să-l apăr pe Cătălin Voicu (?!)". Trebuie să fie cineva complet nebun să debiteze asemenea enormităţi, fără să se gîndească la consecinţe. Insist asupra acestui caz pentru a înţelege oamenii cine şi cum face presă în România acestor ani bezmetici. Prin urmare, iată Comunicatul.
Am rîs cu lacrimi cînd am citit foaia "Kamikaze" - o rămăşiţă de epavă, care pluteşte în derivă, după naufragiul găştii de la "Academia Caţavencu". Ce poate face isteria din om! După ce au supt, timp de 20 de ani, "bani negri" de la tot felul de afacerişti (Dinu Patriciu, S.O. Vântu ş.a.), javrele liliputane de teapa lui Mircea Toma, Liviu Mihaiu, Doru Buşcu, Ioan T. Morar au dat de greu: criza-criză, şantajul nu mai ţine, maţul gros şi dedulcit la bunătăţi cere halimos şi udătură continuu, şi atunci, ce să facă micii golani cu foamea-n gît? Au fugit care încotro! Şi-au căutat alţi stăpîni, la picioarele cărora să se gudure, să depună limonada vezicii urinare şi să-şi ofere serviciile.
Fiţuica "Kamikaze" e ca o ciorbă de burtă (abdomen) reîncălzită. Imită "Academia Caţavencu", are aceleaşi rubrici, aceleaşi clişee, aceleaşi bancuri tîmpite. Dacă "Academia Caţavencu" ajungea la 6.000 de exemplare, vă puteţi da seama ce tiraj are avortoana ei, născută moartă-n coteţ. Personal, nu m-aş fi ocupat de mica hazna, cu un nume stupid (handicapaţii ăştia tot încearcă să şocheze, Radio Guerilla, Foaia Kamikaze, mîine, cine ştie, Televiziunea Zgardă Antipurici!) - dacă limbricii cu pricina nu s-ar fi luat de mine şi de amicul meu, Adrian Păunescu. Am să încep cu acesta din urmă, pus la stîlpul infamiei sub acuzaţia că ar avea acasă... Dosare de Securitate ORIGINALE. "Ceea ce, conform legilor, ar trebui să se traducă cu (sic!) o arestare rapidă a lui şi o condamnare lungă". Iar un subtitlu sună aşa: "Kamikaze trimite o solicitare - bombă: Doamna procuror (sic!) Kövesi, arestaţi-l de urgenţă pe Adrian Păunescu!". Semnează, un oarecare Alexandru Căutiş. N-aţi obosit mă, puşlamalelor, să tot ameninţaţi, să tot terorizaţi, să tot turnaţi ca la Secu? Am vorbit, chiar azi, la telefon cu Adrian Păunescu, pentru a-i semnala acest acces de delirium tremens şi a-i oferi găzduire, în publicaţiile mele, pentru un eventual răspuns. Apoi am adăugat: "Dragă Adrian, eu, care am materiale originale, ale Revoluţiei Americane, ale Războiului de Secesiune, ale Revoluţiei Franceze, ale Revoluţiei Române de la 1848 - cum ar fi unele documente semnate de Lafayette, Robespierre, Talleyrand, Napoleon, Abraham Lincoln, precum şi steagul Tricolor al legiunilor lui Avram Iancu - oare, cîte mii de ani de închisoare ar trebui să primesc? Şi din pricina cui? A unor boschetari care trăiesc din găinării şi turnătorii! Şi să nu mori de rîs?".
În ceea ce priveşte denunţarea mea, aici, ce-i al lor e-al lor: m-au prins! Primesc şi publicaţiile mele, o dată la 10 ani, o reclamă PERFECT LEGALĂ, dar ochiul vigilent al şobolanilor veghează! N-are rost să mă pun la mintea acestor derbedei, ei atîta ştiu, atîta fac (indiscutabil, la instigarea, contra-cost, a unor mafioţi de la PDL, care încearcă să blocheze semnarea unui Protocol PSD-PRM la Capitală - de altfel, "Kamikaze" e întreţinut, cu bani de furat, de banda de hoţi a lui Băsescu).
Pentru cititori vreau să fac, însă, cîteva precizări:
1) În vara anului 2009, ziarul "Tricolorul" a primit o publicitate minoră (suma e infimă) de la o firmă de construcţii căreia i s-a făcut reclamă pe pagina I. Sau n-aveam voie? În condiţiile în care cheltuielile cu tipografia, cu chiria (RAAPPS a mărit, brusc, chiria sediului Central al PRM de 30 de ori!), cu utilităţile, au devenit sufocante, cine ar fi dat cu piciorul la un astfel de contract? Toată presa e plină ochi de reclame - numai presa PRM n-are voie!
2) Mincinoşii de la gazeta de perete a PDL n-au nici măcar instinct de conservare, din moment ce scriu, fără nici cea mai elementară verificare, această aberaţie: "De altfel, pe contractul invocat mai sus semnează, din partea Editurii Speranţa SRL, chiar Vadim Tudor" (?!). Cum se poate minţi în halul ăsta? Eu am treburi mai importante de făcut decît să semnez chitanţe, facturi şi alte hîrtii de genul acesta. În realitate, semnătura aparţine unei alte persoane, care se ocupă de chestiuni administrative.
3) N-am auzit, în viaţa mea, de numitul Cornel Ciocan, care cică ar fi un oltean, patron al firmei de construcţii.
4) N-am avut, în viaţa mea, nici o legătură (nici măcar o strîngere de mînă), cu numitul Cătălin Voicu. Pur şi simplu, nu-l cunosc pe acest om! Atîta doar mi-am permis să afirm, la o Conferinţă de Presă: în mîrşăvia lui, jefuitorul Flotei României îi arestează pe generalii români, dar chefuieşte cu mafioţii ţigani de teapa lui Bercea Mondialu şi Doru Măgaru. Şi am mai spus că Băsescu trebuie arestat mai întîi - şi va fi, dacă nu o mierleşte pînă atunci. Mi-am cîştigat dreptul de a spune exact ceea ce gîndesc. Sau poate nu-mi dă voie obsedatul sexual Mircea Toma care se poza, gol puşcă (la nudişti!), alături de nevasta goală şi de fetiţa lor minoră, ca dovadă cît de degenerat poate fi?! Am aflat că psihopatul ăsta e prieten cu alte două nebune PDL, ca şi el: Monica Macovei şi Anca Constantinescu (Ciocu'Mic). Lume bună, nimic de zis.
În concluzie, după ce am rîs ca un cocoşat lipit de gard văzînd ce eforturi disperate fac fostele slugi ale lui Dinu Patriciu şi S. O. Vântu să nu se înece în mocirla de latrină a falimentului - am decis să le dau o mînă de ajutor şi să-i afund, eu, definitiv: anunţ că am dat în judecată foaia pestilenţială "Kamikaze", pentru insultă, colomnie şi difuzare de informaţii mincinoase, cuprinse în făcătura intitulată "Vadim, plătit de Vanghelie să latre pentru Voicu". Aceşti imbecili nu pot dovedi, nici în 1.000 de ani, că eu am încuviinţat, în iulie 2009, un contract de publicitate ca să-l apăr pe senatorul PSD Cătălin Voicu de o hărţuire care avea să înceapă abia în... decembrie 2009! Am să cer daune morale de 10 miliarde de lei vechi, bani pe care-i voi dona pentru strîngerea, despăducherea şi socializarea boschetarilor şi aurolacilor de teapa repetenţilor de la fosta "Academie Caţavencu", risipiţi ca făina orbilor.
2) Şi acum, noi informaţii despre corabia, care se scufundă, a acestui regim terorist. Am aflat cine se află la originea dezvăluirilor din presă, cu privire la angajarea lui SYDA GINERICĂ pe post de secretar economic la Ambasada României de la Paris: e mîna lui Vasile Blaga. În mod concret, Traian Băsescu i-a promis viitorului cuscru, Bebe Ionescu, în cursul discuţiei lor de la Bruxelles, acum două săptămîni, că îl căpătuieşte şi pe ginere, aşa cum a căpătuit-o şi pe fată. Aşa că, degeaba a negat el, pretinzînd că a aflat din presă. Asta să i-o spună lui Mutu! Mai avea puţin şi plîngea, după obiceiul lui şmecheresc - alcoolic. Serviciile Secrete i-au făcut un Raport scris lui Băsescu, despre acţiunile ministrului de Interne pentru a-l da în gît pe SYDA (ce-a ajuns ţara asta!). Vasile Blaga i-a informat de acest abuz incalificabil pe cîţiva ziarişti de la "Libertatea" şi "Cancan", indicîndu-le unde şi ce anume să caute. Concluzia, servită în plic sigilat de "Grupul Zeus", din SPP, condus de generalul Al. Burian, are la bază, după toate posibilităţile, anumite interceptări telefonice, executate atît asupra lui Vasile Blaga, cît şi asupra apropiaţilor. Există un cerc important de oameni politici, inclusiv din PDL, care sînt ascultaţi şi urmăriţi constant, din ordinului fostului securist Băsescu. Astfel, Emil Boc, Adriean Videanu, Theodor Stolojan şi chiar Elena Udrea sînt clienţi permanenţi ai unităţilor operative de interceptare. Pe această listă intră sau ies, periodic, acele nume interesante, într-un anumit moment, pentru Băsescu.
Revenind la scandalul "SYDA, diplomat la Paris", Băsescu le-a spus atît lui Adriean Videanu şi Cătălin Avramescu, cît şi Robertei Anastase şi nelipsitei Elena Udrea că are informaţii certe că Blaga este în spatele tămbălăului. Matrozul s-a văzut cu aceştia, în mod discret, marţi, în jurul orelor 18, la Vila Lac 2. Dincolo de mizeria acestor viermuieli, de care politica românească n-a avut parte niciodată, se evidenţiază un fapt incontestabil: Vasile Blaga a luat jocul pe cont propriu şi s-ar putea să-l termine pe Băsescu înainte să-l termine Mama Natură. În urmă cu cca. două luni, aflat în sediul de la Bruxelles al Parlamentului European, eu i-am dat un SMS ministrului de Interne, cu un conţinut scurt, dar penetrant: "Dragă Vasile Blaga, în ce ţară veţi trăi voi după ce Băsescu va da ortul popii?". Asta, deşi, după cîte îl cunosc eu pe acest Băsescu, e capabil să nu-i dea popii nici un ort, ci, dimpotrivă, să-i fure şi restul de bănuţi din căldăruşă.
3) Surse de la Palatul Cotroceni ne-au relatat ceva uluitor, care ne taie respiraţia: în schimbul medicamentelor care i-au fost trimise de la Tokyo şi, probabil, cu gîndul la o eventuală internare în Ţara Soarelui Răsare - dementul Băsescu le-a promis japonezilor că va permite depozitarea în România a unei mari cantităţi de deşeuri radioactive! E capabilă, secătura. A şi semnat un Acord în sensul ăsta. N-a zis el, Băsescu, că, dacă mă-sa încalcă Legea, o va aresta şi pe mă-sa? În realitate, singura Lege pe care a încălcat-o biata femeie este cea a naturii umane, fiindcă, în anul 1951, beată fiind mai mereu, nu şi-a dat seama ce procreează şi ce naşte, aşa că a făcut un porc. Dincolo de glumă, rămîne acest semnal de alarmă: opriţi-l pe Băsescu, pînă nu transformă România în Hiroşima!
4) În ceea ce priveşte avalanşa de arestări din ultima perioadă, PRM are o poziţie categorică: Traian Băsescu e dement în ultima fază! Nicăieri în lumea civilizată nu există Tele-Justiţie, pe traseul dintre Telefon şi Televizor! Într-o singură zi, fostul marinar bişniţar care s-a cocoţat la Palatul Cotroceni prin şantaj şi fraudă nu se mai dă plecat nici mort, a arestat nu mai puţin de 3 persoane publice: judecătorul Florin Costiniu (în semn de răzbunare faţă de nevasta acestuia, Viorica Costiniu, care l-a pus la punct mereu pe prăduitorul Flotei) şi oamenii de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu. Numai şi numai pe vorbe - nici o dovadă palpabilă. Exact ca în cazurile Gigi Becali, Dănuţ Saulea ş.a.m.d. Unde e prejudiciul? În ce constă? Chestia asta cu traficul de influenţă să i-o spună Băsescu lui frate-su, care să i-o spună lui Bercea Mondialu, poate interlopul ţigan mai "iese la interval" cu nişte salbe şi medalioane de aur. Dar, laudele deşănţate pe care le-a adus, public, chiar el, Traian Băsescu, mafiotului arab Mohammad Yassin şi mafiotului ungur Zoltan Arpad Paszkany, alea nu erau dovezi de trafic de influenţă? Şi Puiu Popoviciu de ce-o fi fost eliberat după 48 de ore - nu cumva fiindcă "a cotizat" la teşchereaua lui Băsescu, căruia i-a dat şpagă 20.000.000 de euro? Noi ştim care e dublul scop al acestui infractor înrăit, pe nume Băsescu: în primul rînd, vrea să-i stoarcă de bani pe cei arestaţi, sau ameninţaţi de zornăitul cătuşelor, şi în al doilea rînd, încearcă să-i elimine pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc şi, în final, pe Mircea Geoană, care nu-l lasă pe el să se interneze pentru un transplant de ficat, ocupînd scaunul de preşedinte al Senatului, cu şanse reale de a-i lua locul, fie şi interimar, la Palatul Cotroceni.
În ceea ce mă priveşte, eu nu-i cunosc pe cei 4 arestaţi, nu i-am văzut în viaţa mea şi facem parte din lumi diferite: mă refer la Cătălin Voicu, Florin Costiniu, Marius Locic şi Costel Căşuneanu. Ba chiar, în cîteva rînduri, publicaţiile mele i-au criticat pe cei mai mulţi dintre ei, pentru diferite ilegalităţi. Dar "arestarea la pachet", "en gros", nu-mi miroase a bine şi aduce aminte de arestările pe "loturi", din anii ‘50: "lotul Maniu", "lotul Noica" ş.a.m.d. Nu Băsescu e de vină: el are creierul terci, nu mai judecă. Dar Servicile Secrete, Procuratura şi Poliţia de ce se pun la mintea lui? Cu ce îi şantajează pe şefii acestor instituţii acest individ sinistru, care, pe măsură ce îşi simte sfîrşitul aproape, se transformă, pur şi simplu, în fiară? Cînd va da SRI publicităţii presiunile şantajiste pe care le face, tot la telefon, Elena Udrea? Astfel, din redactarea făcută de SRI a unor convorbiri telefonice, nedate publicităţii, ca în cazul senatorului Cătălin Voicu, rezultă că, la data de 16 martie 2010, Elena Udrea l-a sunat pe primarul comunei Săcele, jud. Constanţa, dl. Oprea. Aceea e comuna unde s-a născut Gh. Hagi. După ce s-a prezentat ca fiind ministru, Nimfa din Pleşcoi i-a cerut primarului Oprea să sisteze orice punere în posesie a locuitorilor comunei ce deţin terenuri pe zona de Litoral cuprinsă între Periboina şi hotarul comunei Corbu, jud. Constanţa. Primarul comunei Săcele i-a precizat: "Nu cred că sînteţi dvs. ministrul Udrea, şi vă rog să lăsaţi glumele deplasate". Elena Udrea i-a precizat apoi: "Mîine veţi fi contactat de cineva de la partid". A doua zi, primarul Oprea a fost contactat de prefectul jud. Constanţa, Claudiu Palaz, care l-a chemat la el cu toate hărţile din zona Litoralului şi cererile de punere în posesie. Claudiu Palaz, unul dintre mafioţii imobiliari ai jud. Constanţa, i-a cerut lui Oprea să se prezinte, cu acele documente, la Elena Udrea. La fel a procedat Elena Udrea cu primarul comunei Corbu. Mafia lui Traian Băsescu, în frunte cu Elena Udrea, a pus ochii pe respectiva bucată de Litoral, cuprinsă între Lacul Sinoe şi Marea Neagră, ce se întinde de la Vadu pînă la Periboina, unde intenţionează să construiască o nouă staţiune turistică. E foarte posibil să fie vorba şi de Circuitul de Formula 3, pe care Elena Udrea şi Adriean Videanu vor să-l mute de la Bucureşti pe malul Mării. Menţionăm că zona face parte din Rezervaţia Biosfera Delta Dunării şi este considerată zonă protejată. Asta nu înseamnă că Mafia lui Băsescu nu poate să o înhaţe la preţ de nimic. Îi sfătuim pe proprietarii de drept din comunele Corbu şi Săcele să protesteze public faţă de Mafia perechii Traian Băsescu-Elena Udrea. Ne întrebăm: cînd, oare, SRI va da publicităţii redactările discuţiilor dintre Elena Udrea şi primarul Oprea?
5) În sfîrşit, voi reproduce NOTA pe care au elaborat-o unii ofiţeri ai Serviciilor Secrete, despre eforturile disperate pe care, de cîteva luni încoace, le face Traian Băsescu pentru a avea o întrevedere între patru (trei) ochi cu Barack Obama. Veţi vedea de ce mîrşăvii e capabil acest specimen degenerat pentru a fi băgat, şi el, în seamă - citez: "Preţul strădaniilor lui Traian Băsescu de a fi băgat în seamă de «marele licurici» Barack Obama creşte cu fiecare nouă încercare. După ce pînă acum, din dorinţa de a avea recunoaştere din partea administraţiei americane, Băsescu i-a dat lui George Sörös exploatarea zăcămintelor preţioase de la Roşia Montană, şi după ce a dirijat achiziţionarea de către Armata Română şi dotarea acesteia cu avioanele de vînătoare F16 scoase din uz de americani, la fel de vechi şi uzate ca bătrînele Mig-uri, dar la un preţ sensibil egal cu unele noi, de la producători europeni - acum, Traian Băsescu a promis suplimentarea trupelor româneşti ce execută misiuni de luptă pe teatrele internaţionale de operaţiuni, în special în Afganistan, care se dovedeşte a fi «Vietnamul» contemporan al americanilor, adică un veritabil eşec al politicii de securitate americană. Atît prin declaraţiile făcute cu ocazia participării la Praga, ieri, la ceremoniile de semnare a noului acord de dezarmare nucleară Start 2, încheiat între Federaţia Rusă şi SUA, la care a participat în calitate de invitat, cît şi la dineul oficial, Traian Băsescu i-a promis preşedintelui american suplimentarea în acest an a trupelor româneşti din Afganistan cu aproximativ 800 de persoane. În prima etapă vor fi dislocaţi pe acest teatru de operaţiuni mai mult de 150 de militari, care vor completa pînă la 1200 numărul soldaţilor români din acest teatru de operaţiuni, urmînd ca, pînă în septembrie 2010, ei să ajungă la 1800. Dincolo de costurile enorme pe care le presupune această nouă relocare de trupe în cel mai violent război din lume, în condiţiile unui buget de criză care pune sub semnul întrebării chiar pensiile, dorinţa megalomanului Băsescu aduce cu ea şi un risc inutil al vieţilor soldaţilor noştri în contextul în care ţările europene vorbesc de limitarea intervenţiilor propriilor armate pe acest teatru de luptă. Nu în ultimul rînd, trebuie menţionat că promisiunile lui Băsescu sînt făcute unui preşedinte american care, deşi i s-a decernat Premiul Nobel pentru Pace, se dovedeşte un personaj politic care, prin măsurile sale, ar fi putut candida la un premiu pentru cel mai mare războinic, dacă ar fi existat unul" - am încheiat citatul.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 9 aprilie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=4946&edition_id=188&format=html

Elena Udrea nu ştie pluralul de la "stup" - dar pluralul de la "zdup" îl ştie?

De Dr. Corneliu Vadim Tudor
Partidul România Mare a ridicat problema corupţiei generalizate din ţara noastră în cel mai înalt forum politic al continentului, Parlamentul European. Este vorba despre Discursul pe care l-am rostit ieri dimineaţă, la Bruxelles, în faţa a sute de parlamentari europeni, sub titlul "De la exportul de revoluţie la exportul de faliment”.
Probabil acesta este unul dintre cele mai importante discursuri din cele peste 1.000, pe care le-am ţinut în viaţa mea, datorită temei dramatice, a conciziei şi, mai ales, a locului unde a fost rostit. Iată că m-am ţinut de cuvînt şi am respectat promisiunea făcută electoratului PRM, atunci cînd am candidat pentru un mandat în această instituţie europeană. În timp ce alţii - intraţi, la grămadă şi pe bani grei - vin la Bruxelles şi la Strasbourg doar pentru shopping, sau afaceri, eu mă bat pentru Poporul Român, ţin discursuri electrizante, am contacte cu cele mai importante personalităţi ale vieţii politice continentale, semnez moţiuni, scriu şi tipăresc cărţi, care se difuzează în toată lumea.
Am pomenit de contacte: zilele acestea m-am întîlnit, la Bruxelles, cu preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek (fost prim-ministru al Poloniei), cu fostul preşedinte al Parlamentului European, Hans-Gert Pöttering, cu Vytautas Landsbergis (fost preşedinte al Lituaniei), cu Ignazio Cassis, şeful delegaţiei Parlamentului Elveţiei, în onoarea căreia noi, gazdele, am oferit o recepţie. De asemenea, marţi am acordat un interviu d-lui Vladislav Savici, corespondent diplomatic al Postului Naţional de Radio din Suedia. Totodată, m-am întîlnit cu numeroşi români, care trăiesc în Belgia, sau au venit în vizită.
Dar, iată cum sună Discursul meu, aplaudat de cei prezenţi, document care a fost filmat de Parlament şi s-a difuzat pe Internet:
"Doamnelor şi domnilor,
cauza majoră a crizei este Mafia. Am să vă dau cîteva exemple din ţara mea, România, şi vă rog să mă credeţi că, în calitate de scriitor şi istoric, care conduce un cotidian şi o revistă săptămînală, ştiu bine ce vorbesc. Din anul 1990 şi pînă azi au fost privatizate fraudulos cca. 6.000 de întreprinderi, evaluate la 700 de miliarde de euro. Din păcate, din aceşti bani s-au încasat pînă acum doar 7 miliarde de euro, aşadar 1%. În multe cazuri nici n-a fost vorba de privatizare, ci de transferul unor valori din proprietatea Statului Român în proprietatea altor state - adică etatizare. Asta nu mai este economie de piaţă, ci economie de junglă.
Situaţia se repetă în mai multe ţări din Balcani, unde Mafia locală s-a înfrăţit cu Mafia transnaţională într-un cartel al crimei organizate. La fel ca acum 100 de ani, Peninsula Balcanică stă pe un butoi de pulbere. Flacăra protestelor sociale se poate extinde, rapid, din Grecia la celelalte ţări din zonă. Dacă în Secolul XX se vorbea despre exportul de revoluţie - în Secolul XXI putem vorbi despre exportul de faliment. Foametea este cel mai puternic agent electoral din Istorie. Noi trebuie să deplasăm accentul de pe lupta împotriva corupţiei - care este o abstracţiune - pe lupta împotriva corupţilor.
Starea de spirit a populaţiei e din ce în ce mai proastă şi dacă nu vom reuşi să oprim jaful din ţările noastre, atunci proiectul generos al Uniunii Europene se va prăbuşi ca un castel de nisip.
Există, totuşi, o salvare: la o asemenea răscruce istorică e nevoie de soluţii radicale. Mafia nu trebuie să fie sub control - Mafia trebuie să fie sub pămînt!".
2) Dar, în această perioadă a fost, şi încă mai este, la Bruxelles şi Traian Băsescu. Ca de obicei, în ceea ce îl priveşte pe acest personaj, vorba unui titlu de piesă pentru copii, din anii '70, "Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul". Adică niciodată nu trebuie să te iei după ceea ce face, la vedere, nici după ceea ce spune. Participarea sa la Consiliul European de primăvară este doar un pretext. Motivul principal îl reprezintă pregătirile intense pentru nunta mezinei sale, EBA, cu nu mai puţin celebrul SYDA. Nunta ar urma să aibă loc fie la Bruxelles, fie la Paris. La Bruxelles, pe căi separate, a sosit şi socrul mare, fost director în FPS, Gheorghe Bebe Ionescu, un individ putred de bogat, cu o avere care, în nici un caz, n-a fost făcută pe căi cinstite. De altfel, EBA nici n-a călcat prin Parlamentul European în sesiunea din această săptămînă, ea ţinîndu-se după ta-su. Vorba cîntecului: "Gioconda se mărită, e nuntă-n cartier". Asta era problema societăţii româneşti, cînd ţara e zguduită de proteste sociale pe cît de mari, pe atît de justificate şi necesare. Acum se confirmă reproşul făcut de Băsescu lui Videanu, zilele trecute, cum că n-au ajuns banii promişi. Aşa după cum am intuit, era vorba despre o mare sumă de bani pentru Elena Băsescu, care urma să fie recoltată de la o Primărie (poate de la cea a Capitalei) şi livrată într-o bancă din Bruxelles.
3) Joi dimineaţă, înaintea decolării către Bruxelles, Traian Băsescu a făcut o adevărată criză de nervi, înjurîndu-i pe independenţi, într-o convorbire telefonică pe care a avut-o cu tablagiul ajuns ministru al Apărării, Gabriel Oprea. Enervarea lui Băsescu a pornit de la aflarea veştii că demersul lui Cristian Diaconescu, de a băga viitorul partid al dezertorilor în Grupul Socialiştilor Europeni, s-a lovit de un refuz. Conducerea Socialiştilor Europeni a înţeles foarte clar că partidul format are doar rolul de a înhăţa încă o felie de electorat pentru a face jocurile lui Băsescu, ce visează să îşi facă mutaţie definitivă în palatul prezidenţial. În mod concret, Băsescu l-a sunat pe Oprea şi, după ce l-a înjurat ca la uşa cortului, l-a ameninţat, citez: "Dacă nu reuşiţi să luaţi electorat pe stînga, puteţi să vă luaţi adio de la posturi în ministere. Eu nu am nevoie de voi în PDL, aşa că, dacă nu vă descurcaţi, nici nu are rost să vă gîndiţi la viitor". Apoi a continuat, reproduc, cu scuzele de rigoare: "Rahaţii ăştia, Sîrbu şi Diaconescu, habar nu au ce-i de făcut, iar tu nu îţi şti decît afacerile tale. Aşa nu merge!". Sursele noastre afirmă că Oprea a încercat să spună ceva, dar Băsescu i-a trîntit telefonul în nas.
4) Încă un semnal de alarmă, tras de PRM, a fost confirmat în aceste zile. De aproape 2 ani, noi atragem atenţia cu privire la contractul catastrofal care se pune la cale pentru cumpărarea unor hîrburi de avioane ruginite, de la americani. Iată ce spuneam eu, la Conferinţa de Presă din 23 mai 2008, citez: "De la Afacerea Bechtel, voi trece la Afacerea avioanelor F-16, la fel de păguboasă pentru ţara noastră. Şi la fel de profitabilă pentru familia Bush... Scandalul declanşat de intenţia lui George W. Bush de a vîrî pe gîtul Armatei Române nu mai puţin de 48 de avioane F-16 este abia la început. E vorba, de nişte vechituri, fabricate în anul 1965, pentru care România va fi obligată să plătească uriaşa sumă de 5 miliarde de dolari. Asta, în condiţiile în care toate armatele din lume îşi schimbă tehnica militară cam din 10 în 10 ani. Iată că noi, românii, sîntem siliţi să cumpărăm nişte rable ruginite, vechi de 43 de ani (?!), dar care sînt prezentate, în mod mincinos, ca fiind noi. Dar, dacă sînt noi, de ce le mai vinde Pentagonul? De ce nu le vînd uzinele care le-au fabricat? Pauză! Altceva, însă e interesant: de această tranzacţie deosebit de păguboasă răspunde un fost coleg de marină al lui Băsescu - Gheorghe Marin, şeful Statului Major General al Armatei. Cîţi bani vor curge, pe de lături, în buzunarele celor doi matrozi? Vom afla noi. Aşa cum vom afla şi ce amestec are, în toată această afacere, fiica ministrului Apărării, Teodor Meleşcanu. Aţi observat că Băsescu şi Meleşcanu nu se ceartă niciodată, ba dimpotrivă, au relaţii foarte bune? Probabil din cauza asta, a afacerilor comune pe care le au cu Armata...", am încheiat citatul. Cine ne-a făcut figura asta sinistră? Evident, inconştientul Băsescu, pentru a apuca, şi el, să fie primit o dată la Casa Albă şi a-i convinge pe americani să închidă ochii la imensele fraude electorale pe care le pregătea.
Priviţi ce s-a mai întîmplat, pe tema asta, în ultimele zile. După şedinţa CSAT, de marţi, în care a fost aprobată demararea contractului de înzestrare a aviaţiei militare prin achiziţionarea hîrburilor F16 de la aviaţia americană, Traian Băsescu l-a sunat pe George Sörös să îl anunţe că i-a făcut jocul. Conform unor surse credibile, afacerea F16 este dirijată de celebrul cuplu infracţional George Sörös-Ian Kaplan, prin intermediul firmei Kaplan Group, care va cumpăra avioanele de la armata americană şi le va revinde armatei române reutilate. Astfel, Kaplan Group, prin firmele din componenţă care se ocupă de achiziţii şi înzestrări militare, va obţine profituri uriaşe. Băsescu i-a comunicat telefonic miliardarului Sörös că s-a ţinut de cuvînt în afacerea F16 şi a "rezolvat problema avioanelor". Totodată, Traian Băsescu i-a spus că el aşteaptă aceeaşi promptitudine în rezolvarea "serviciilor promise". Sursele noastre spun că Băsescu vrea neapărat să fie primit la Casa Albă. Pe de altă parte, prin slugărnicia faţă de Sörös, Băsescu se asigură că, indiferent de ceea ce va face el în România, americanii nu vor lua atitudine împotriva lui. Contractul de înzestrare a armatei române cu "magaziile zburătoare" F16 nu este decît o mică arvună pentru ceea ce va urma.
5) Ca de obicei, voi da Buletinul Medical al lui Traian Băsescu. Asta, ca să nu ne creadă nimeni proşti. Se agită, ia energizante, dar fondul problemei rămîne acelaşi: omul e putred ca o scorbură şi, vorba aia, copacul, unde e aplecat, acolo va cădea. Am mai pomenit despre curiozitatea de-a dreptul bolnavă a perechii de infractori Blaga-Videanu de a-i descoase pe medicii din preajma lui Băsescu. Mai nou, cei doi au intrat în legătură şi cu unul dintre medicii italieni, de la Clinica din Bolzano. Cel mai recent dialog s-a desfăşurat miercuri, în jurul orelor 13,45. În mod concret, Blaga a vorbit cu medicul, în engleza lui de baltă. Acesta din urmă i-a spus că pacientul se află în faza de metastaze multiple. Probabil că italianul a primit rezultatele RMN-ului de la Clinica din Baden-Baden, care sînt catastrofale:
* neoplasm cap de pancreas cu metastaze gradul IV * nu mai puţin de 3 tumori maligne după ficat, care au pătruns în duoden şi într-o parte a stomacului * tumoare de 2 cm pe unul dintre rinichi * ascită hemoragică. Vasile Blaga a întrebat: "Ce se mai poate face?". Răspunsul medicului italian a fost acesta: "Doar să aşteptaţi. A trecut de faza majoră, mai e puţin. Ce vreţi, în momentul în care este cancer la stomac cu metastaze în ficat?". Atunci, cei doi ciocli au înţeles că stăpînul lor se duce, îi lasă... De altfel, tot miercuri, lui Băsescu i-a fost foarte rău: pe la orele 13,30 el a avut o puternică ameţeală, dublată de dureri de cap şi de tahicardie - puls 120. Medicii SPP l-au întrebat dacă s-a enervat în noaptea precedentă. "Am vorbit cu idiotul ăla de Boc!" - a răpuns Băsescu. Surse de la Palatul Cotroceni ne-au mai informat: * Hemoglobina a scăzut, tot miercuri, la 7,9 (normal e peste 12) * Are insomnii interminabile * Simte o sfîrşeală în tot corpul, afirmînd că el vrea să evite drumurile lungi, fiindcă sînt foarte chinuitoare * Are o mare carenţă de fier, medicii recomandîndu-i să mănînce alimente bogate în elementul respectiv (probabil spanac, ca modelul, Poppeye Marinarul). * Tot miercuri, Traian Băsescu a luat foc, fiindcă a fost sunat în legătură cu ceea ce a apărut în "Tricolorul" despre botezul copilului lui Paul Lambrino.
Aşa după cum se vede, PRM e hotărît să meargă pînă la capăt. Iar "capăt" înseamnă "puşcăria" pentru toată banda de răufăcători condusă de Băsescu. Am înţeles că Elena Udrea nu ştie care e pluralul de la "stup" - dar pluralul de la "zdup" îl ştie, oare, Nimfa din Pleşcoi?
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM
de vineri, 26 martie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=4713&edition_id=179&format=html

MAFIA ŞI-A GĂSIT BELEAUA CU MINE...

1) Anunţ că am dat în judecată RAAPPAS-ul, pentru fals în acte publice şi abuz. Această instituţie aberantă face parte din Mafia Imobiliară, care, de 20 de ani, comite jafuri şi produce victime. De data asta, mafioţii respectivi şi-au găsit naşul în persoana mea, fiindcă fac parte dintre acei oameni care nu se dau bătuţi şi pe care îi ajută Dumnezeu să intre în posesia unor documente şi dovezi care aruncă în aer orice diversiune. E vorba despre notificarea pe care ne-a trimis-o Regia cu pricina în ziua de 3 martie 2010, prin care am fost informaţi că sediul central al PRM, din Str. Emile Zola nr. 2, a fost retrocedat unui individ, pe nume Andrew George Caranfil. Precizez că nu avem de-a face cu o hotărîre judecătorească, fiindcă falsurile erau prea grosolane - ci cu o decizie a RAAPPS, în baza Legii 10, în urma unui blat ruşinos, pe care l-au făcut cele două părţi în mod concret, RAAPPS-ul şi o fostă angajată a sa, avocata penală Roxana Rilă, care a devenit, între timp, procuratoare a aşa-zisului proprietar. Precizez că, în anul 2006, cînd am primit de la Guvernul Tăriceanu acest sediu - ca urmare a pierderii, tot prin fraudă, a fostului sediu, cel din Str. Georges Clemenceau nr. 8 - l-am întrebat pe primul-ministru de atunci care e regimul juridic al clădirii şi dacă aceasta e revendicată. Răspunsul lui Călin Popescu-Tăriceanu a fost fără echivoc: imobilul nu are nici un fel de probleme. Acest răspuns mi-a fost confirmat telefonic, zilele trecute, de preşedintele Camerei Deputaţilor din acea vreme, Bogdan Olteanu, rudă şi colaborator apropiat al lui Tăriceanu, martor la dialog. Dar, iată ce am aflat noi:
a) Numitul Andrew George Caranfil, în vîrstă de 82 de ani, semi-paralizat, trăieşte de zeci de ani în America, e nepotul de frate al lui Nicolae Caranfil, fost ministru al Aerului în Regimul Carol al II-lea, spion al hitleriştilor, dar şi al englezilor, fugit din ţară în tulburările provocate de cel de-al II-lea război mondial;
b) Acest Nicolae Caranfil n-a locuit niciodată, dar niciodată, în casa de pe Str. Emile Zola nr. 2 - el a stat în apropiere, pe Aleea Modrogan nr. 21;
c) Imobilul de pe Str. Emile Zola nr. 2 i-a aparţinut unei alte persoane, Maria Wolf, aşa cum reiese din actele, din 1959, ale Sfatului Popular;
d) În anul 2003, un avocat mafiot, pe nume Ioan Râştei, a pus ochii pe clădire şi i-a găsit şi un pretins moştenitor, în persoana bătrînului din America; metoda e cunoscută, şi în numele dreptului de proprietate, ea a făcut ravagii pînă acum;
e) A avut loc un proces, între acest Caranfil şi RAAPPS, în care PRM a fost intervenient, prin avocatul Lucian Bolcaş; numitul Bolcaş a făcut, tot timpul, jocul Mafiei imobiliare, aşa cum procedase şi în cazul fostului sediu, de pe Str. Georges Clemenceau nr. 8, pe care au pus laba nişte impostori, care au şi dărîmat clădirea şi au construit un building de birouri; reţeta se dorea să fie aplicată şi în situaţia clădirii de pe Str. Emile Zola, idee în care doi mafioţi din Constanţa, Mihai Lăţea (un şofer care pretinde că e inginer, traficant de droguri şi de carne vie) şi Liviu Bamburic (poreclit Împuşcatul, fiindcă alţi bandiţi au tras 7 gloanţe în el) s-au prezentat la secretarul Primăriei Sectorului 1, Bogdan Grigorescu, pentru a fi ajutaţi să obţină avizul de demolare a clădirii şi aprobarea pentru construcţia unui building de birouri; numai că aceasta e o "zonă protejată" şi astfel de hîrtii nu le eliberează decît Primăria Capitalei;
f) Între timp, avocatul Ioan Râştei a fost bătut de Dumnezeu şi a dat ortul popii, locul lui fiind luat de avocata Roxana Rilă, care, după cum am mai spus, lucrase chiar la RAAPPS;
g) Intră în joc şi Traian Băsescu, care, după ce a scos PRM-ul din Parlament, prin fraudă, vrea să-l scoată şi din sediu. În nr. din 21 ianuarie 2010, pe pagina I a ziarului "Tricolorul" a apărut o NOTĂ redactată de un colonel (r) de SRI, cu titlul: "O nouă mîrşăvie a Chiriaşului de la Cotroceni - Traian Băsescu a transmis la RAAPPS, prin Elena Udrea, ordinul ca PRM să fie evacuat din sediul central - nu apucă el ziua aia".
Aşadar, încă de acum 3 luni, noi ştiam că în spatele acestor manevre se află răufăcătorul nr. 1 al României, Băsescu, care încearcă, din răsputeri, să elimine PRM de pe scena politică. În următoarea perioadă vor ieşi la iveală şi alte nelegiuiri ale Mafiei de la RAAPPS. Dacă, prin absurd, cineva ar îndrăzni să aducă vreun executor judecătoresc pentru a ne evacua, în maximum o oră voi aduna cel puţin 5.000 de oameni şi va ieşi un scandal demn de CNN.
2) Partidul România Mare va onora invitaţia mai multor forumuri, asociaţii şi organizaţii din inima Transilvaniei şi va participa mîine, 20 martie, la Marea Adunare Populară a Românilor, ce se va desfăşura la Topliţa. Am să mă duc, personal, acolo, pentru a-i asigura pe români că nu sînt singuri şi că am să le bag ungurilor şovini autonomia pe gît. Într-o Europă care se îndreaptă spre unificare, agitaţiile separatiste ale revizioniştilor unguri sînt nu numai anacronice, de factură medievală, ci şi periculoase. Nutresc speranţa că nu e nimeni atît de prost încît să se uite în gura lui Marko Bela, care zice, a nu ştiu cîta oară, că UDMR nu e de acord, se delimitează şi alte şmecherii din astea. Deschideţi TOATE documentele acestei organizaţii ILEGALE, în primul rînd Statutul şi Programul, şi veţi vedea că asta şi urmăreşte UDMR-ul: autonomie teritorială! Ca dovadă şi participarea, în primele rînduri ale unei demonstraţii cu caracter fascist, care arbora pancarta "Ţinutul Secuiesc nu este România!", a ministrului Sănătăţii, Cseke Attila. Şi, iată cum am ajuns să trăim ora blestemată în care ministrul Sănătăţii îi îmbolnăveşte de nervi pe români! Mai bine i s-ar spune ministrul Schizofreniei! Emil Boc avea datoria să-l dea afară din Guvern, imediat, pe acest provocator ordinar. Dar n-a făcut-o. Şi nimeni de la PD-L n-a cerut aşa ceva, unii băgînd capul în nisip, ca struţul, iar alţii, precum nelipsitul şi enervantul marinar (coleg cu Băsescu!) Mircea Toader, au încercat să minimalizeze şi să bagatelizeze situaţia. De la Traian Băsescu n-avem nici o pretenţie, ne-am săturat de comportamentul său de alba-neagra: una dă pe gură, cum că el nu permite autonomie, şi alta face în mod concret, băgînd UDMR-ul la guvernarea României şi tolerînd această politică scelerată de regionalizare şi federalizare a ţării. Dacă mîine va veni în Ardeal, Băsescu va avea parte de primirea care se face, peste tot, trădătorilor de Neam şi Ţară. Dar, a avut, vreodată, acest tătar rătăcit Neam şi Ţară?
3) În încheiere, voi prezenta ultimul Buletin Medical al lui Băsescu. Asta, ca să nu ne creadă nimeni fraieri. Ruşine, de o mie de ori ruşine "Bandei celor 4", de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (Răsvan Popescu, Ioan Onisei, Narcisa Iorga, Gelu Trandafir), care a dat amenzi usturătoare posturilor Antena 1 şi Antena 3, pentru a descuraja aceste televiziuni, dar şi pe altele, ca să nu mă mai invite! În absenţa unui Buletin Medical oficial, de la Administraţia Prezidenţială sau Ministerul Sănătăţii, care se tot lasă aşteptat, ne revine nouă sarcina să-i informăm pe români. Sau poate n-avem voie?! Haida-de! Turul de forţă făcut la începutul săptămînii de Traian Băsescu a provocat o agravare a bolii acestuia: două nopţi şi o zi migrenele, stările de vomă, durerile abdominale şi numeroasele frisoane s-au manifestat continuu. Datorită faptului că eforturile medicilor de a-l pune pe linia de plutire nu au dat rezultate, ca în alte dăţi, Traian Băsescu vrea să se interneze cît mai repede cu putinţă. În acest sens, el le-a ordonat medicilor SPP să facă o evaluare generală a posibilităţilor existente pînă acum şi să îi recomande clinica şi tratamentul cel mai bun de urmat.
Conform surselor noastre, Băsescu a ajuns la concluzia că, pînă la sfîrşitul lunii mai, trebuie să înceapă un tratament într-o clinică de specialitate, indiferent de costurile politice ale gestului său şi indiferent dacă acoliţii săi vor reuşi sau nu să-l schimbe pe Mircea Geoană de la conducerea Senatului. Sursele noastre spun că, joi dimineaţă, le-a comunicat această intenţie apropiaţilor, precum şi lui Adriean Videanu şi Vasile Blaga. Acestuia din urmă i-a cerut ca, pînă la data limită, să îl schimbe pe Mircea Geoană cu orice preţ. În cazul în care Vasile Blaga nu va reuşi, Băsescu i-a spus că "orice aranjament anterior cade", iar el este posibil să nu îşi găsească locul în Guvernul României, la remanierea pe care doreşte să o facă înainte de plecarea sa. De altfel, miercuri seară, în jurul orelor 22, medicii de la clinica din Bolzano (Italia) i-au comunicat lui Băsescu, prin mijloacele ultrasecretizate ale STS, că în 3 săptămîni el trebuie să se decidă dacă va face sau nu transplant de ficat. Interesant este că cei de la SPP, care au fost intermediarii acestui dialog, nu i-au spus lui Traian Băsescu decît jumătate din adevăr.
Miercuri noaptea, Băsescu s-a simţit, din nou, foarte rău. Efectiv, el a fost trezit din somn de o nouă hemoragie, pe gură - sîngele era aproape negru. Asta s-a întîmplat cam între orele 3,30 şi 4. Hemoragia a durat 10 minute. Sursele noastre ne-au informat că, înainte, el luase medicamentul Iscador, menit să crească imunitatea organismului; numai că acele pastile i-au făcut mai mult rău. Bolnavul băuse, sîmbătă, şi un decoct din buruiana denumită Mărul lupului - o linguriţă de plantă macerată la o jumătate de litru de apă. Efectul a fost toxic. Ultima senzaţie este de jenă şi usturime la omuşor, pacientul fiind în imposibilitatea să mai înghită ceva, totul îi vine înapoi. În dimineaţa zilei de joi a încercat, după prostul său obicei, să bea o duşcă de palincă, dar n-a putut. Evident, s-a enervat, i-a înjurat pe toţi cei din preajmă, a făcut foarte urît.
Românii au o vorbă: "Copacul, unde e aplecat, acolo cade". N-avem cum să-l ajutăm pe acest Băsescu. În anul 1658, cînd murea Oliver Cromwell, Londra a fost răvăşită de o furtună teribilă. Istoria consemnează că, atunci, regaliştii şi preoţii au exclamat: "Acesta e diavolul, a venit să ia sufletul nelegiuitului!". Aşa se va întîmpla şi cu satanistul Traian Băsescu, cea mai mare ruşine din Istoria modernă a României, de la 1821 încoace.
CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 19 martie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=4548&edition_id=173&format=html

Nebunia lui Băsescu a aruncat ţara în haos!

1) Partidul România Mare constată că tot, absolut tot ce se întîmplă în viaţa politică a ţării de la începutul anului şi pînă acum are legătură, într-un fel sau altul, cu evoluţia galopantă a bolii lui Traian Băsescu. Mă refer şi la avalanşa de vizite pe care acesta le-a făcut sau le va face peste hotare, la încercarea forţată de a-l debarca pe Mircea Geoană de la conducerea Senatului, ba chiar şi la arestarea unor primari, în ultimele săptămîni.
Aşa că aceia care vor să ignore, sau să minimalizeze boala teribilă de care suferă Băsescu ar trebui să primească fie un certificat de imbecilitate, fie un vot de blam public, pentru insultarea şi subestimarea Poporului Român. N-aş vrea să repet ceea ce am spus de atîtea ori pînă acum, fiindcă am treburi mai importante de făcut. Românii mă cunosc şi ştiu foarte bine că eu nu i-am minţit niciodată şi toate dezvăluirile mele, în probleme majore, s-au adeverit: şi în scandalul pregătirii luptătorilor Hamas, şi în cazul închisorilor CIA, şi în ceea ce priveşte auto-răpirea din Bagdad, ba chiar şi referitor la înscenarea diabolică a aşa-ziselor atentate de la 11 septembrie 2001.
N-are rost să mai explic şi să mai argumentez că, în toate aceste privinţe, eu am fost mînat de Interesul Public, nu de altceva. Există unii indivizi atît de reduşi mintal încît problema lor este "De unde ştie Vadim toate astea?" - în loc să se preocupe, cu toţii, de fondul chestiunii. Acum, ce se petrece? România are un şef de Stat care, ca să folosesc un joc de cuvinte, nu era prea sănătos nici cînd era sănătos şi făcea gafe monumentale, unele cu consecinţe majore pentru ţară. Acum e bolnav grav, cu acte în regulă, şi se află în incapacitate de a-şi exercita mandatul. Pretinsa lui retragere în planul secund e dictată de faptul că el nu se mai poate duce la serviciu, ca să zic aşa: în primele 3 luni ale anului 2010 nu ştiu dacă a fost 3 săptămîni la Palatul Cotroceni. Iar deplasările lui peste hotare nu sînt altceva decît pretexte viclene de a se duce la spitale sau vindecători miraculoşi. Aşa a făcut în privinţa plecării la Bruxelles, unde a stat doar o jumătate de oră, după care s-a deplasat la Strasbourg şi Baden-Baden, unde a fost consultat la numai puţin de 3 clinici. La Chişinău, aceeaşi situaţie: pînă la urmă, tot la spital a ajuns, după care a venit la Bucureşti, pe bani grei, celebra vindecătoare Djuna. Vizita în Kazahstan a avut acelaşi scop: analize la Centrul Medical din noua capitală, Astana, dar şi întîlnirea cu un vraci bătrîn, de 85 de ani. În Japonia se va deplasa tot în scop medical, întîlnirea cu Akihito fiind doar un pretext. Toate acestea sînt ceea ce se vede. Pe ascuns, însă, Băsescu s-a deplasat şi la Bolzano, în Nordul Italiei. Apoi a trimis o expediţie formată din 3 ofiţeri SPP şi 1 ofiţer SIE la Djakarta, în Indonezia, cu dosarul lui medical. În paralel, maiorul SPP Vlad Damian s-a dus, de 2 ori, în Japonia, în acelaşi scop. Exemplele sînt mult mai numeroase. Toate aceste vizite sînt pe BANI PUBLICI. Fireşte că sănătatea unui şef de Stat e întreţinută pe bani publici, dar în cazul de faţă se fac abuzuri inadmisibile, nu există nici un control şi s-a intrat în zona unui obscurantism de-a dreptul jenant. Prin fundul Africii, Asiei şi Americii Latine sînt zeci de mii de vrăjitori şi şamani, unii din zona magiei woodoo - ce face Băsescu, se duce şi la ei? La vraciul din Kazahstan a stat doar 10 minute, a primit de la acesta nişte prafuri mai tari ca morfina, care îi dau halucinaţii şi îi împăienjenesc ochii - şi asta a fost tot. Am să reproduc o NOTĂ pe care am primit-o, în dimineaţa acestei zile, de la ofiţeri cărora nu le place să fie nici lachei, nici femei de serviciu, ci care îşi păstrează demnitatea şi vor ca românii să afle adevărul, citez: "Băsescu a plecat în turneul din Kazahstan şi Afganistan după o zi de la primirea, în scris, printr-un curier SPP, a documentului care îi dădea o veste proastă de la medicii clinicii germane din Baden. Conform documentului adus de curier, dosarul medical al lui Băsescu, rezultatele analizelor efectuate în clinică de către acesta, precum şi raportul medicului german, care mai bine de o săptămînă a monitorizat, la Bucureşti, evoluţia bolii, i-au condus pe medicii din Baden la concluzia că şansele unui transplant de ficat sînt mult prea mici în comparaţie cu riscurile efectuării unei astfel de proceduri. Conform specialiştilor clinicii, complicaţiile bolii de care suferă pacientul, generalizarea acesteia la nivelul întregului organism şi extinderea la alte organe vitale fac dintr-o eventuală intervenţie de transplant de ficat o procedură medicală cu şanse infime de reuşită. Surse de la Cotroceni cred că, în redactarea concluziilor, un rol important l-a avut şi referatul de monitorizare întocmit de medicul german care s-a deplasat la Bucureşti şi a supravegheat pacientul, mai bine de o săptămînă. Referatul a fost, probabil, unul dezastruos, avînd în vedere că monitorizarea s-a încheiat cu o dispută între medic şi Băsescu în momentul în care cel din urmă a luat pastilele cu alcool, scenă pe care neamţul nu şi-a imaginat-o în viaţa lui.
Conform informaţiilor noastre, referatul medicilor germani specifică faptul că aceştia nu îşi vor asuma riscul unei intervenţii chirurgicale şi recomandă alte metode de tratament, precum chimioterapie şi radioterapie, proceduri medicale considerate cu şanse de reuşită în încetinirea evoluţiei bolii" - am încheiat citatul.
Acelora care m-au întrebat la televizor cum de s-a deplasat, totuşi, în cîteva locuri, le răspund ceea ce mi-au comunicat oameni din jurul lui: Băsescu a primit din Japonia un preparat medical energizant, care îl "bagă în priză" pentru scurte perioade, după care situaţia e mai rea ca înainte.
2) Aşa se explică această grabă aberantă a PD-L de a-l schimba pe Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului. Toate aceste demersuri au fost accelerate după ce şi Băsescu a priceput că situaţia e disperată şi, în cel mai bun caz, el va sta în spital cîteva luni. Argumentele pe care le vîntură cîţiva trepăduşi PD-L la televizor sînt de un ridicol îngrozitor. Îmi aduc aminte că, în decembrie 2004, tot aşa se agitau în Senat Vasile Blaga şi Gh. Flutur, pentru a împiedica alegerea lui Nicolae Văcăroiu şi a-l instala pe Radu Berceanu. Nu le-a reuşit manevra atunci. Nu le va reuşi nici acum. Aceşti oameni nu pricep că o ţară se conduce după legi, altminteri ar semăna cu o junglă. Mircea Geoană nu a încălcat nici un Regulament şi nici o Constituţie. Era o glumă, acum cîteva decenilor, cu cianură aţi încercat?". Ambiţia lui Băsescu de a o face şefă a Senatului pe fosta lui concubină, care i-a născut şi un copil din flori, Anca Boagiu, e cel mai dezgustător spectacol politic din România ultimilor ani. Şi aceste zbateri, repet, se fac pe BANI PUBLICI. Bani pe care ţara nu-i are, fiind vreme de criză. Nu ne costă cam mult acest Băsescu şi boala lui?
3) În fine, arestările! Şi ele sînt legate, într-o anumită măsură, de catastrofa către care se îndreaptă Băsescu. În mod concret, perechea Vasile Blaga-Radu Berceanu i-a sărit fostului stăpîn în spate. Românii au o vorbă: "Cînd lupul îmbătrîneşte, îl încalecă şi şoarecii!". Aşa şi cu Băsescu. El s-a supărat foarte tare cînd a aflat de arestarea primarului Craiovei, care, să nu uităm, îi ştergea pantalonii de noroi, după ce Băsescu căzuse într-o mocirlă din comuna Cetate. Ieri, în jurul orelor 17,30 -18,00, Băsescu s-a certat cumplit cu Blaga, reproşîndu-i această arestare. Fiindcă nu Elena Udrea arestează în ţara asta, ci ministrul de Interne, care e Vasile Blaga. "M-ai lovit pe la spate - i-a reproşat Băsescu. Vrei să regret ce am făcut pentru tine?". Dar tandemul Blaga-Berceanu e nu numai hotărît, ci şi... antrenat: aproape zi de zi cei doi se întîlnesc, după orele 22,30, într-un restaurant de lux din Cartierul Primăverii şi pun ţara la cale. Am să prezint filmul evenimentelor care au dus la arestarea, cu cătuşe la mîini, a unui personaj atît de important. Marţi, 23 februarie a.c., primarul Municipiului Craiova, Antonie Solomon, a organizat o masă, pentru a-i cinsti pe capii drumarilor judeţeni. La întîlnirea respectivă a sosit şi Radu Berceanu, ministrul Transporturilor. Între cei doi, la un moment dat, s-a iscat o ceartă, în decursul căreia Antonie Solomon reproşa grupării Berceanu-Blaga poziţia anti-Băsescu, pe care aceştia au început să o manifeste.
Iată ce ne-a relatat un martor ocular: "Atunci cînd a sosit Berceanu, Solomon era deja beat. Scandalul a început de la suma de 250.000 de euro, pe care primarul Craiovei trebuia să i-o dea lui Radu Berceanu, pentru nişte terenuri. La un moment dat, Solomon a plecat şi a vrut să urce la volanul unui Volkswagen Passat gri metalizat, DJ-18-ASP. Dar bodyguarzii lui Radu Berceanu, văzînd că abia se mai ţinea pe picioare, l-au împiedicat. Atunci, Antonie Solomon l-a sunat pe interlopul Doru Măgaru, să-i sară în ajutor. Acesta a sosit în cîteva minute, cu mai multe «gorile». Prinzînd curaj, primarul a început să ţipe: «Lasă că ştiu eu, vreţi să-l schimbaţi pe Traian Băsescu, tu cu Blaga. Vă aranjez eu» etc.". La care Berceanu şi-a adus aminte că pe ta-su îl chema Bercovici şi a ameninţat: "O să-ţi iei, tu, plata, cît mai curînd". În Craiova, se ştia de atunci că primarul Antonie Solomon va fi arestat, ceea ce s-a şi întîmplat imediat după plecarea în Kazahstan a lui Traian Băsescu. Cine putea ordona o arestare atît de răsunătoare? Nimeni altul decît ministrul de Interne, Vasile Blaga. Este clar că tandemul Berceanu-Blaga l-a simţit prăbuşit pe Băsescu şi i-a sărit în spate, arestîndu-i oamenii: întîi primarul de Rm. Vîlcea, acum primarul de Craiova.
Am să mă opresc aici. Este clar pentru toată lumea că nebunia lui Băsescu a aruncat ţara în haos. Şi s-au găsit nişte slugi - de teapa acestei pocitanii pe nume Andreea Pora, care trage cu dinţii să ajungă şefa Televiziunii Române, ori a altei caricaturi, Raluca Turcan, care a făcut un copil blond cu ochi albaştri, leit Theodor Stolojan - să-i cînte-n strună acestui om care n-are nevoie decît de repaos la pat, tratament şi, de ce nu, rugăciuni. Vorba lui George Bacovia: "Oh, ţară tristă, plină de humor!".
CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 5 martie 2010)
Copyright Tricolorul
http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=4208&edition_id=161&format=html

TRAIAN BĂSESCU ESTE UN NEBUN PERICULOS, CARE NU LASĂ PUTEREA NICI MORT!

1) Aşa după cum cunoaşte toată lumea, m-am ţinut de cuvînt şi de data aceasta: am promis opiniei publice şi tuturor iubitorilor de animale că voi ridica, în Parlamentul European, problema cîinilor fără stăpîn din ţara noastră şi am făcut-o! În mod concret, am participat la sesiunea Parlamentului European de la Bruxelles, în perioada 22-25 februarie, aşadar, de luni pînă joi, inclusiv. Marţi am luat parte la şedinţele de lucru ale Comisiei de Cultură şi Educaţie şi ale Comisiei de Politică Externă, al căror membru sînt. Totodată, am avut o serie de contacte cu personalităţi ale vieţii politice internaţionale, precum şi cu români care muncesc în Belgia. Miercuri a fost o zi plină, de dimineaţă pînă noaptea tîrziu, la orele 23. Pentru cei care nu ştiu cît de dificil este să ţii un discurs la acest nivel, în supremul forum al democraţiei europene, voi preciza că, dintr-un total de 726 de europarlamentari, au fost înscrişi la cuvînt peste 80, din numeroase ţări ale continentului, dar numai 20 au putut vorbi.
De pildă, Elena Băsescu, Cristian Preda şi alţii n-au primit dreptul la cuvînt.
A vorbit, în schimb, Traian Ungureanu, care i-a adus laude ridicole stăpînului său, Traian Băsescu, pentru... scutul anti-rachetă! Pentru cei care cunosc care e percepţia militarismului american printre liderii noii construcţii europene, slugărnicia acestui Ungureanu, ca şi încercările sale de a justifica o măsură războinică prin minciuni asiguratorii, au fost jenante. A vorbit, apoi, mai tînărul nostru coleg din PRM, dr. Ciprian Tănăsescu, despre tentativele unora de a lichida Institutul Cantacuzino din Bucureşti - un subiect dureros, Mafia urmînd să dea două "tunuri": a) să se abandoneze producţia românească de vaccinuri, pentru importuri de miliarde de euro, în timp; b) să se demoleze clădirea institutului, şi pe acel amplasament ultracentral să se facă un building uriaş, de birouri, sau un hotel, ori un mall.
Am vorbit şi eu, după cum am făgăduit. Iată discursul meu, citez:
"Doamnelor şi domnilor,
Eu cred că cel mai important dar pe care Dumnezeu l-a făcut omului este cîinele. Ştiţi ce spunea Madame du Roland, cea care avea să fie ghilotinată în timpul Revoluţiei Franceze: «De cînd îi cunosc mai bine pe oameni, am început să iubesc cîinii». Iar Lordul Byron a scris: «Cîinii au toate virtuţile oamenilor, mai puţin defectele lor». Eu reprezint aici cîteva milioane de iubitori de animale din ţara mea, scandalizaţi de cruzimea faţă de cîinii fără stăpîn, care sînt ucişi fără milă. Străinii care vizitează România sînt şocaţi de cadavrele cîinilor de pe şosele - un spectacol barbar, la care asistă şi copiii. În aceste zile, prefectul Capitalei, Bucureşti, cere modificarea unei Legi votate de Parlament, solicitînd suprimarea cîinilor comunitari. Rog Parlamentul Europei să invite Guvernul României să respecte Declaraţia Universală a Drepturilor Animalelor (Paris, 1978). Este vorba şi de sănătatea unei cetăţi, fiindcă acolo unde sînt cîini - nu sînt şobolani, şi nici şerpi. Masacrarea cîinilor fără stăpîn din România trebuie să ia sfîrşit! Cine nu iubeşte animalele, nu iubeşte nici oamenii. Ce Dumnezeu, trăim în Mileniul III după Christos!".
Luarea mea de cuvînt a fost salutată cu aplauze şi cu numeroase felicitări din partea celor prezenţi. Un înalt politician polonez a propus ca discursul meu să devină Rezoluţie a Parlamentului European pe care să se depună semnături ale membrilor acestui forum. De altfel, am adus înregistrarea video a discursului, pe care o pot oferi oricărui post de Televiziune. Am spus-o şi o repet: Traian Băsescu a început ca hingher şi termină tot ca hingher.
2) În ceea ce priveşte cutremurul permanent de pe scena politică, am de făcut următorul comentariu: după 20 de ani de minciună, jaf şi trădare de ţară, partidele de tip mafiot au început să moară, sau să devină, pe faţă, ceea ce sînt în realitate: nişte găşti. Ceea ce întîmplă în PSD e bătaia lui Dumnezeu, pentru numeroase păcate. Adevărul este că PSD-ul nu se sparge, ci se face ţăndări. Impunerea lui Victor Ponta ca şef al acestui partid e o glumă proastă. E ca şi cum l-ai pune pe Rîmaru director la o Şcoală de Fete. Am remarcat, în recenta mea deplasare la Bruxelles, transformarea bruscă a Dacianei Sîrbu în... Dana Năstase: aere de şefă, chemări la ordine, pentru colegele din PSD, ce mai, o metamorfoză enervantă, care, unui scriitor ca mine, nu-i putea scăpa. Fireşte că, în spatele tuturor acestor vînzoleli şi convulsii, e spiritul diabolic al lui Băsescu, care aşa a făcut toată viaţa lui, i-a învrăjbit pe oameni, i-a turnat, i-a minţit, şi-a frecat palmele de bucurie cînd i-a văzut că se umplu de sînge. Un singur partid a scăpat de uneltirile malefice ale acestui individ sinistru: PRM. Românii au, acum, termen de comparaţie: ce idealuri ne animă pe noi şi ce îi ţine alături pe ceilalţi, de la alte formaţiuni. E o diferenţă ca de la cer la pămînt. Prioritatea absolută pentru Băsescu este debarcarea lui Geoană din fruntea Senatului. De ce? Pentru că ieşirea din scenă a lui Băsescu e o chestiune de cîteva zile, sau, cel mult, de cîteva săptămîni, şi lui nu îi este indiferent cine îi va lua locul, ca preşedinte interimar la Palatul Cotroceni. Iată cum sună o NOTĂ pe care am primit-o, zilele acestea, de la unii ofiţeri de informaţii: "Medicamentele aduse de medicul SPP din Japonia, o puternică combinaţie de calmante şi energizante, par să-şi facă efectul asupra organismului băsescian. Sursele noastre spun că, de vineri, de cînd a început să le ia, crizele de durere au scăzut în intensitate, iar Băsescu şi-a reluat programul obişnuit. Bineînţeles că medicaţia, care constă în pastile şi prafuri administrate la intervale regulate, nu acţionează asupra bolii, ci calmează durerile, energizînd, în acelaşi timp, organismul. Aşa că Băsescu, fortificat, le-a convocat, luni seara, la Cotroceni, pe slugile pedeliste, în frunte cu metresa Elena Udrea. Au mai participat Emil Boc, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, Dorin Cocoş, precum şi Anca Boagiu, cealaltă metresă prezidenţială, propusă la funcţia de preşedintă a Senatului României. Principalul subiect de discuţie l-a constituit schimbarea din funcţie a lui Mircea Geoană. Dacă, la Camera Deputaţilor, schimbarea preşedintelui este o chestiune relativ simplă, fiind nevoie doar de propunerea unui grup politic şi de supunerea la vot, la Senat lucrurile sînt mai complicate, regulamentul permiţînd debarcarea preşedintelui doar la solicitarea unei pătrimi a senatorilor, iar aceasta trebuie argumentată prin dovezi solide de încălcare a regulamentului sau a Constituţiei, ori a altor legi ale Statului. Băsescu le-a cerut lacheilor PD-L să pună la punct, cît mai rapid, procedura, pentru ca schimbarea lui Mircea Geoană să fie finalizată în maximum 30 de zile. Cea mai interesantă afirmaţie i-a aparţinut lui Dorin Cocoş, care i-a spus lui Băsescu faptul că urmează să se întîlnească, în această săptămînă, cu Victor Ponta, cu care va negocia sprijinul senatorilor PSD pentru debarcarea lui Mircea Geoană. Favorita la scaunul lui Mircea Geoană, Anca Boagiu, a primit misiunea să se asigure că senatorii pedelişti o vor nominaliza ca propunere a grupului pentru şefia Senatului, fără riscul intervenţiei lui Radu Berceanu, care, căzut, în acest moment, în dizgraţia lui Băsescu, doreşte pentru sine funcţia şi vrea să demisioneze din fruntea Ministerului Transporturilor. Radu Berceanu este nemulţumit de faptul că, în acest an, bugetul pentru investiţii al ministerului este cel mai mic din istoria sa, nepermiţîndu-i să aranjeze nici măcar o licitaţie nouă, de unde şi-ar putea trage partea leului. Graba lui Băsescu este dictată de faptul că el trebuie să se interneze în spital - probabil în Japonia - pentru aproape 2 luni, şi e obligat să delege atribuţiile unui preşedinte interimar, adică şefului Senatului" - am încheiat citatul.
3) În ciuda tăcerii mormîntale pe care o păstrează presa cu privire la agonia lui Traian Băsescu, noi vom continua să informăm populaţia. Reproducem, în ghilimele, Concluziile Buletinului Medical întocmit de medicii germani după vizita lui Băsescu la Clinica din Baden. Acest diagnostic are caracter de Secret de Stat (?!) şi e foarte bine păzit de SPP, SIE şi SRI. Şi, totuşi, noi l-am aflat: "Ciroză hepatică-formaţiune tumorală, segment 5-6, cu aspect de HCC. Multipli noduli cu dimensiuni mici (7-12 mm) la nivelul ambilor lobi hepatici, care corespund, mai probabil, unor noduli displastici de înalt grad HCC". Pentru necunoscători, formula "HCC" înseamnă Hepato Carcinom Cell (Cancer Celular Hepatic), iar expresia "multipli noduli (...) de înalt grad HCC" se referă la metastazele care au cuprins, efectiv, tot ficatul. Surse din Serviciile Secrete ne-au relatat că ultimele analize (tomografii) au stabilit că Băsescu are peste 30 de chisturi canceroase la ficat, pancreas, plămîni, alte organe. Ficatul lui funcţionează doar la 20% din capacitate. Diagnosticul principal este TUMOARE CU MIELOPLAXE. I s-a schimbat complet tratamentul: acum face injecţii cu ISOREL şi ia un medicament puternic, TAXOTER. De asemenea, i se mai administrează ARSENICUM C-15. Starea pacientului e disperată, iar presa română se face de rîsul curcilor punînd batista pe ţambal şi muşamalizînd o problemă atît de gravă.
În sfîrşit, am să mă refer la un nou şi răsunător rateu pe care l-a dat Băsescu - absenţa de la ceremonia de la Kiev. Daţi-mi voie să reproduc o altă NOTĂ, pe care am primit-o, în cursul acestei dimineţi, şi care confirmă necesitatea, urgentă, a retragerii lui Traian Băsescu, aflat în totală incapacitate de a-şi exercita atribuţiile. Citez: "Învestirea preşedintelui ucrainian Viktor Ianukovici, la care Traian Băsescu trebuia să participe joi, 25 februarie, ne-a demonstrat că acesta se află în imposibilitatea de a-şi îndeplini prerogativele prezidenţiale. Chiar şi o obligaţie simplă, precum accea de a reprezenta România la ceremonia de învestire a unui alt şef de stat (mai ales un stat vecin!) devine o problemă pe care Băsescu se străduieşte să o ascundă. Penibil este modul în care Băsescu încearcă să oculteze problemele grave de sănătate, recurgînd la cele mai josnice manevre de dezinformare, inclusiv dezinformarea persoanelor din aparatul statului, precum angajaţii de la Cotroceni, sau din anumite compartimente ale SPP, considerate suspecte de scurgerea către presă a informaţiilor cu privire la situaţia reală a sănătăţii sale. Pentru a păstra secretul, Băsescu a ajuns să-şi mintă şi să-şi intoxice chiar proprii colaboratori, care, prin natura relaţiilor instituţionale, trebuie să ştie programul preşedintelui, pentru a-şi putea îndeplini atribuţiile şi sarcinile de serviciu. Iată cronica unei astfel de zile din viaţa acestui Muribund, în care, de dragul salvării aparenţelor, minciuna şi dezinformarea au devenit politică de stat. Deşi Administraţia Prezidenţială a confirmat prezenţa la evenimentul de joi din Ucraina, noaptea de miercuri spre joi a fost una grea pentru Traian Băsescu, care nu a putut dormi din cauza unor groaznice dureri. Totuşi, acesta a plecat dimineaţă, conform programului, de la Vila Lac 3, unde îşi petrece majoritatea nopţilor, dar nu către Aeroportul Internaţional Otopeni, unde îl aştepta aeronava prezidenţială, ci către Vila Lac 2, unde este amenajat un alt apartament prezidenţial, dotat cu toate echipamentele necesare unei supravegheri medicale complexe. Pe drum, a sunat-o pe şefa Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, căreia i-a ordonat să plece în locul lui la ceremonia din Ucraina, atrăgîndu-i, totodată, atenţia că trebuie să păstreze secret faptul că merge singură. Astfel, cu o întîrziere de aproximativ o oră şi jumătate (în jurul orelor 7,30), aeronava a decolat de pe Aeroportul Otopeni, dar avînd la bord pe Roberta Anastase, şi nu pe Traian Băsescu sau pe Mircea Geoană, care, conform Constituţiei României, ar fi trebuit să suplinească absenţa preşedintelui de la evenimentul din Ucraina. Menţionăm că la acea festivitate au participat 11 şefi de stat. Cu excepţia medicilor SPP şi a ofiţerilor din dispozitivul de pază de la Vila Lac 2, nimeni nu a mai ştiut că Traian Băsescu nu a plecat în Ucraina. Angajaţii serviciului de presă de la Cotroceni spuneau că pentru toţi cei interesaţi Preşedinţia va furniza imagini şi fotografii de la evenimentul din Ucraina. Sursele noastre spun că şi cameramanul oficial al Cotrocenilor, Sorin Mişcoci, care a efectuat deplasarea, a fost prelucrat să nu ofere nici un fel de informaţii, nici măcar colegilor din Biroul de Presă, cu privire la absenţa lui Băsescu de la ceremonie. În tot acest timp, Traian Băsescu a zăcut la Vila Lac 2, unde i-au fost administrate calmante şi sedative, avînd dureri cumplite. Medicii SPP, puşi, şi ei, sub consemn de păstrare a tăcerii absolute, au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a ameliora starea gravă în care se zbătea Băsescu, care, pe lîngă durerile cumplite din zona abdomenului, s-a confruntat cu numeroase şi puternice accese de vomă (inclusiv sînge). Sursele noastre spun că, la un anumit moment, aceştia i-au efectuat lui Băsescu chiar o transfuzie de sînge. Complicaţiile intervenite joi, care au agravat starea de sănătate a acestuia, provin de la excesul de calmante şi energizante japoneze şi Torecam, cumulate cu eforturile făcute la începutul săptămînii şi cu consumul de alcool în exces" - am încheiat citatul. Aşa se şi explică unele gafe monumentale pe care le face Băsescu de ceva vreme, fiindcă mintea lui nu mai judecă: mă refer, printre altele, la Unirea Principatelor, de la 1959 (?!), la confundarea oraşului moldovenesc Cahul cu Capitala Afganistanului, Kabul, la cei 99% dintre români, care se topesc după manele etc. Dar, nu acestea sînt cele mai grave lucruri. Cel mai grav şi inacceptabil lucru este că Băsescu ne face de rîsul lumii şi nu vrea să lase Puterea nici mort. Încă o dovadă a paranoiei formidabile care îl zdruncină pe acest individ blestemat.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Textul Conferinţei de Presă de vineri, 26 februarie 2010)

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=4047&edition_id=155&format=html

PRM se ţine departe de mocirla politică actuală, respectînd zicala "Te bagi în troacă, te mănîncă porcii!"

1) Partidul România Mare asistă, cu dezgust, la circul din ce în ce mai enervant care se desfăşoară acum pe arena vieţii politice. Era previzibil că se va ajunge aici, pe fondul eliminării din Parlamentul României, printr-o fraudă strigătoare la cer, a singurului partid naţional şi justiţiar. N-are rost să explicăm ceea ce populaţia României vede şi înţelege şi singură, privind la spectacolul absolut scandalos pe care îl dau toate partidele, care, chipurile, reprezintă democraţia noastră. Aceşti impostori numesc mîrlănia - democraţie. O democraţie care face apel la neveste, origini, morminte şi la toată recuzita puşcăriilor pentru recidiviştii irecuperabili. Lumea are termen de comparaţie: aşa se comportau Gh. Buzatu, Ilie Ilaşcu, Mihai Ungheanu, Constantin Găucan, Irina Loghin, Angela Buciu, Ion Dolănescu, Mitzura Arghezi, Viorica Moisuc, Viorel Dumitrescu, Lucian Bolcaş, Gh. Funar, Eugen Florescu şi alţi parlamentari PRM, dintre care unii, acum - poate şi de inimă rea - nu mai sînt nu numai în Parlament, dar nici în viaţă? Aşa că acelora care se întreabă de ce nu participăm, şi noi, la astfel de lupte, le răspundem cu o străveche zicală românească: "Te bagi în troacă, te mănîncă porcii!".
În loc să se ocupe de sărăcia alarmantă din ţară, de şomaj, de criminalitate, de depopularea României - cei care au ieşit de sub pulpana lui Iliescu şi a lui Băsescu îşi sparg capetele de dimineaţa pînă seara, îşi varsă unii altora, în ochi, găleţi de lături, se înjură ca la uşa cortului, se încaieră pe ciolan precum, odinioară, se încăierau copiii periferiilor, la răspîntii, pe bănuţii aruncaţi la înmormîntări. Nicăieri nu se mai petrece aşa ceva. Atîta pierdere de timp, de bani şi de linişte socială! Toţi aceştia vor plăti, nici o grijă. În ce fel - vor vedea.
2) În fierberea acestor "Vulcani noroioşi", ce face Băsescu? Păi, după cum constată toată lumea, Băsescu tace şi zace. Mai exact, zace la pat. De mai bine de două săptămîni, nu l-a văzut nimeni, în afară de familie şi de medicii români şi străini. Pentru cei care încă n-au înţeles, ori se prefac că nu înţeleg, voi recapitula, pe scurt: Băsescu are cancer generalizat, metastazele începînd să disemineze de la operaţia de tiroidă, din anul 2006. Acum, el şi familia lui se agaţă, ca de un fir de pai, de speranţa unui transplant de ficat, idee în care, miercuri seara, a avut loc un consiliu de familie, la care au participat soţia, fiica mai mare şi fratele lui, care - spre cinstea lor - s-au oferit să meargă la clinica din Baden, pentru a stabili ce ficat e compatibil şi să-i dea o parte din el, ştiut fiind faptul că ficatul regenerează. Din păcate, e mult prea tîrziu, fiindcă neoplasmul s-a extins şi la laringe, şi la creier, şi se pare că şi la oase. În mod de-a dreptul iresponsabil, Băsescu îşi ia medicamentele cu... whisky, ceea ce l-a scandalizat pe unul dintre medicii germani, care n-a mai văzut aşa ceva. Situaţia e atît de disperată încît, marţi, colonelul medic SPP care făcea de gardă la căpătîiul lui a invocat un pretext oarecare şi şi-a luat liber, de teamă ca pacientul să nu moară în tura sa. Între timp, Băsescu a alungat-o pe vindecătoarea Djuna, care s-a înapoiat, cu un avion charter, la Moscova. Apoi, l-a izgonit şi pe Aliodor Manolea, după cum reiese dintr-o NOTĂ pe care am primit-o în cursul acestei dimineţi, citez: "Pasele energetice ale lui Aliodor Manolea nu îşi mai fac efectul asupra lui Traian Băsescu. Acesta l-a retrimis acasă joi seara, după ce, mai bine de două ore, s-a văitat de dureri, iar vraciul prezidenţial s-a învîrtit în jurul lui precum o curcă beată. Dincolo de prestaţia lui Aliodor, situaţia a fost una gravă, Traian Băsescu acuzînd mari dureri abdominale şi vomitînd puternic de cel puţin trei ori în cursul aceleiaşi seri. Îngrijorător este şi faptul că medicaţia administrată de doctori şi-a făcut foarte greu efectul, acesta calmîndu-se tîrziu după miezul nopţii. Băsescu, care din cauza durerilor nu gîndea limpede, i-a reproşat lui Manolea că vrea să îl omoare şi că este înţeles cu cei care vor ca el să dispară, fără a menţiona cine sînt cei care îi doresc răul. Medicii spun că intensitatea durerilor pe care pacientul le are, combinate cu efectul puternic al calmantelor şi sedativelor administrate, dă o stare vecină cu nebunia, ceea ce îl face pe Băsescu să delireze pentru scurte perioade de timp. Durerile avute joi seara au fost atît de mari, încît el nu a putut sta de vorbă cu Elena Udrea, Adriean Videanu şi Cătălin Avramescu, care aveau fixate întîlniri. Deşi, începînd de la orele 18, aceştia au sunat la reşedinţa lui Băsescu din oră în oră, pînă la miezul nopţii, crizele de durere avute nu i-au permis nici un dialog. La un moment dat, medicii SPP şi cel german şi-au pus problema internării lui de urgenţă în una din rezervele Spitalului Militar sau ale Spitalului Elias, pregătite special pentru acest lucru, dar Traian Băsescu s-a opus cu vehemenţă. Pînă spre ora 1 noaptea, la uşa camerei sale a stat fratele acestuia, Mircea Băsescu" - am încheiat citatul.
Traian Băsescu l-a însărcinat pe generalul SRI Florian Coldea să dubleze filajul asupra mea şi a altor membri ai PRM, pentru a afla de unde provin scurgerile de informaţii. Este inutil, fiindcă "poliţia politică" nu-l mai ajută la nimic.
3) Surse din Serviciile Secrete ne-au informat că, în noaptea de vineri spre sîmbătă, la Cabana Mozacu, din jud. Argeş, a fost organizată o paranghelie de o neruşinare strigătoare la cer, cu munţi de mîncare, valuri de băutură, lăutari şi dansatoare aduse cu microbuzele. La petrecere au participat: Elena Udrea, Dorin Cocoş, Cristian Boureanu, Cristian Poteraş, Liviu Negoiţă, Gogu Davidescu (prefectul de Argeş) ş.a. Aceşti fruntaşi PD-L s-au întîlnit acolo pentru a aranja obţinerea unui contract foarte bănos: asfaltarea Drumului European Piteşti-Rm. Vîlcea E-81, în lungime de 70 km (o afacere de cîteva zeci de milioane de euro, probabil din fonduri comunitare). Cei prezenţi au discutat condiţiile, detaliile, profiturile fiecăruia etc. Deh, Nimfa din Pleşcoi nu e numai ministrul Turismului, ci şi cel al Dezvoltării Regionale, pe mîna ei fiind acum mai multe miliarde de euro! Au fost înjuraţi următorii: Vadim, Vasile Blaga, Adriean Videanu şi... Traian Băsescu (?!). Mai mult decît atît, dar, la un moment dat, sub influenţa băuturii, cineva a zis că Vadim şi Băsescu trebuie să dispară din viaţa politică - iar ceilalţi au aprobat, zgomotos, rîzînd în hohote. Se poate una ca asta, Nuţi? Înţelegem că mă urăşti pe mine, care mi-am dat seama ce-ţi poate pielea şi te tăvălesc de dimineaţa pînă seara. Dar ce-ai cu amantul şi binefăcătorul tău, Băsescu? Care, oricum, o să dispară nu numai din viaţa politică, şi ştii bine care-i situaţia. La un moment dat, lui Liviu Negoiţă - care suferă de epilepsie - i s-a făcut rău, toţi au crezut că dă colţul. Orgia a ţinut pînă la orele 3 dimineaţa.
Asta se întîmplă în România acestui an crucial. Noi, cei de la PRM, sîntem pregătiţi de orice, fiind percepuţi de populaţie ca singura forţă politică integră, şi unită, care nu s-a spart, dimpotrivă, creşte de la o zi la alta.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM
de vineri, 19 februarie 2010)
Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3901&edition_id=148&format=html

A devenit evident şi pentru români, şi pentru străini

Traian Băsescu nu-şi poate exercita mandatul şi, dacă nu-şi dă demisia de bunăvoie, trebuie izolat şi debarcat imediat! Comunicat de Presă Toată lumea a asistat la spectacolul penibil pe care l-a dat Traian Băsescu joi, 11 februarie. În cunoscuta lui viclenie, el a încercat să împuşte doi iepuri: să demonstreze că e capabil să participe la o reuniune internaţională, dar şi să se ducă la o clinică medicală peste hotare. Iată filmul evenimentelor din ultimele zile. Sîmbătă seara, el a băut vîrtos, astfel încît, duminică dimineaţa, i-a fost foarte rău. La orele 7,30, medicii i-au făcut transfuzii de sînge, dar pacientul l-a eliminat imediat. Duminică seara, el a recidivat şi a băut nu mai puţin de 3 sticle de vin roşu combinat cu vodcă şi mărturisesc că nu auzisem de acest veritabil "trotil" pînă cînd nu am citit amintirile politicianului iugoslav Milovan Djilas, care povesteşte că un astfel de cocktail bea Stalin. Şi, după acest exces teribil, lui Băsescu i-a fost foarte rău şi a avut hemoragii. Marţi, conform agendei personale, el ar fi trebuit să convoace şedinţa CSAT pentru elaborarea unei serii de trei hotărîri privind proiectele de înzestrare a Armatei Române.
Nu a fost, însă, capabil nici măcar să coboare din pat, în marea majoritate a timpului fiind în stare de somnolenţă, indusă de sedativele şi, mai ales, de injecţiile cu morfină administrate de medicii SPP. Abia după orele 16 el a avut un dialog, în biroul amenajat la vila de protocol în care locuieşte, cu şeful cancelariei prezidenţiale, Cătălin Avramescu. Pentru că nu se simţea în stare nici să vorbească la telefon, l-a pus pe Avramescu să-l sune pe Adriean Videanu, căruia i-a ordonat să finalizeze hotărîrea cu privire la zăcămintele de aur, argint şi uraniu de la Roşia Montană, pentru ca aceasta să fie adoptată la prima şedinţă a CSAT. După plecarea lui Avramescu, Băsescu a făcut un efort şi a sunat-o, personal, pe Monica Iacob-Ridzi, căreia i-a spus să stea liniştită, fiindcă nu va păţi nimic. Restul serii, pînă la orele 21, în jurul canapelei prezidenţiale, din cabinetul privat, au fost prezenţi medicii SPP, Aliodor Manolea şi fiica sa mai mare, Ioana, pe care i-a înjurat ca la uşa cortului. Conform informaţiilor scurse din spatele uşilor închise, Băsescu a cerut un pahar de whisky, de care, însă, nu s-a atins (spunea că îi este rău numai cînd îl priveşte). El le-a cerut SPP-iştilor să urgenteze demersurile pentru aducerea din Indonezia a echipei doctorului Abid Nazir, de la clinica "Global Doctor International Medical Center". Miercuri, un avion special a transportat la Clinica din Nordul Italiei mai multe probe de sînge din hemoragiile tot mai dese şi mai abundente ale lui Băsescu. Acolo, acestea au fost analizate de un consult de medici din Italia (Bolzano), Franţa (Lyon) şi Elveţia (Lausanne). Doctorii au vrut să afle de ce organismul pacientului respinge transfuziile şi, totodată, ce virus provoacă îngroşarea sîngelui acestuia. Tot miercuri, Băsescu s-a mobilizat şi l-a primit pe Văcăroiu, probabil pentru a discuta unele probleme ale Curţii de Conturi. Joi, au sosit şi rezultatele analizelor medicale de la Bolzano. Fără prea multe comentarii, iată la ce concluzii au ajuns medicii din Italia, Franţa şi Elveţia:
l Neoplasm malign, stadiul 3 spre 4, avansat. (Acelaşi diagnostic a fost pus şi de medicii din Indonezia).
l Stare toxică generalizată, organismul respingînd şi medicamentele (e alergic la ele) şi hrana.
l Talasemie, care împiedică transfuziile sanguine.
l Boala datează de 4 ani, cînd pacientul a fost operat de cancer la tiroidă, dar nu i s-a extirpat toată tumoarea şi metastazele au diseminat, afectînd tot organismul.
l Anemie, deficit de vitamina B12.
l Hematii foarte mari, pierderi de sînge, prea multe limfocite (celule albe).
l Dese plachete sanguine.
l Prognoza e sumbră.
Ulterior, am primit informaţia că, joi, în jurul orelor 17, au sosit şi rezultatele unui al doilea set de analize, din străinătate: la fel de proaste.
Şi acum, să lămurim şi chestiunea deplasării la Bruxelles. Ea s-a făcut în mare secret, avionul decolînd joi, la orele 6 dimineaţa. Traian Băsescu, care, de obicei, umplea o aeronavă cu 30-40 de ziarişti, de data asta a plecat pe furiş. Informaţiile difuzate ulterior cum că el a fost blocat de vremea nefavorabilă şi că i-a luat cu el pe europarlamentarii români din Strasbourg au fost de un ridicol scandalos. Nimeni nu a explicat un lucru: dacă a fost la Bruxelles, ce-a căutat Băsescu să facă o escală la Strasbourg, chipurile să-i ia pe europarlamentarii români, care aveau cursa lor, cerută special pentru ei, luni, Bucureşti-Strasbourg, şi joi, Strasbourg-Bucureşti? De ce trăieşte acest om numai în minciună? Am mai aflat că, de la bordul avionului care îl transporta (mai mult mort decît viu) spre Strasbourg, Băsescu a dat telefon la slugile sale şi a întrebat: "Vadim e la Strasbourg?". Nu, eu nu eram acolo, fiindcă aveam treabă la Bucureşti. Mai mult ca sigur că, dacă eu aş fi fost în aeroport, Băsescu ar fi renunţat la stratagema asta, de frică să nu dea ochii cu mine. Încă o dovadă a fricii patologice pe care acest personaj o are faţă de persoana mea.
Iată ce date am mai primit noi, de la un consilier român din Parlamentul European şi de la cîţiva ofiţeri SPP, citez: "Deplasarea la Bruxelles a lui Băsescu pentru a participa la reuniunea informală a şefilor de stat şi de guvern din Uniunea Europeană a constituit doar un pretex. În realitate, la reuniunea vizată, el a făcut doar act de prezenţă. Tot un motiv fals a fost şi acela de aterizare a aeronavei la Strasbourg, pentru a-i lua spre Bucureşti pe europarlamentari. Planul de acoperire a fost pus la cale cu ajutorul unor europarlamentari PD-L, cărora Cătălin Avramescu le-a comunicat, joi dimineaţă, că vor fi luaţi de preşedinte de la Strasbourg, cu aeronava cu care s-a deplasat la Bruxelles, aceştia habar neavînd că vor constitui un motiv pentru aterizarea lui Băsescu pe cel mai apropiat aeroport din zona Baden. De la Strasbourg, Băsescu s-a deplasat în localitatea germană Baden, aflată la aproximativ 50 de kilometri, unde avea programată o consultaţie la o clinică privată, Klinikum Mittelbaden GmbH, care are una dintre cele mai renumite secţii de tratament al bolilor de ficat din Germania. La clinica medicală nu a fost însoţit decît de doi medici din serviciul SPP şi de Aliodor Manolea. Aici, Băsescu a fost examinat de medicii clinicii şi de prof. dr. Peter Schirmacher, director al Institutului de Patologie de la Spitalul Universitar din Heidelberg, o somitate, specialist în cancerul ficatului, care a venit special la Baden pentru această consultaţie. Totodată, pacientului i s-au prelevat mostre de sînge pentru efectuarea de analize. Examenul medical la care a fost supus Traian Băsescu a durat cca. 50 de minute, timp în care medicii l-au intervievat pe pacient, au studiat dosarul medical adus, precum şi analizele efectuate pînă acum. Conform surselor, un diagnostic definitiv va fi dat la începutul săptămînii viitoare. După vizita medicală efectuată la clinica amintită, Băsescu s-a întors la Strasbourg, de unde a zburat, cu o parte din europarlamentari (Theodor Stolojan, Cristian Preda, Elena Băsescu) spre Bucureşti" - am încheiat citatul.
Este mai mult decît evident că Traian Băsescu nu lasă Puterea nici mort. Dar un stat care se respectă nu poate, nu trebuie să se pună la mintea unui om care, nici cînd era relativ sănătos, nu judeca, darmite acum, cînd toate funcţiile vitale îi sînt grav afectate de o maladie incurabilă. Este de-a dreptul ruşinoasă tăcerea celorlalţi lideri politici, dar şi a presei, în această problemă de siguranţă naţională. Noi, cei de la PRM, ne vom face datoria pînă la capăt. Atunci cînd primul demnitar al ţării aduce o vindecătoare din Rusia Djuna, pe 2.000.000 de euro, cînd obligă statul la mari cheltuieli, pe avioane şi echipe ultrasecrete, cînd cade la pat şi nu mai e capabil să judece cu mintea limpede - aşa ceva ne priveşte pe toţi. Şi încă ceva: a se observa cum minte Băsescu şi acum, în al 12-lea ceas, aşa cum a minţit şi cu privire la Dosarul Flota, şi la "Răpirea din Bagdad", şi la lovirea acelui copil, cînd a jurat strîmb pe Biblie, şi la fraudarea, repetată, a alegerilor ş.a.m.d. În concluzie, Parlamentul trebuie să-l demită, de urgenţă, pe Traian Băsescu şi să anunţe organizarea alegerilor prezidenţiale anticipate. Anul 2010 este extraordinar de greu şi nu ne putem permite o asemenea bătaie de joc. Repet: ne e milă de Băsescu, dar mai milă ne e de ţara asta.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Text prezentat la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 12 februarie 2010)
Copyright Tricolorul


http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=3773&edition_id=142&format=html