"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 16 august 2011

Preşedintele PRM a participat la slujba oficiată, la Mînăstirea Sîmbăta de Sus, cu prilejul zilei de Sfînta Maria




Comunicat de Presă

Ieri, 15 august, dl. Corneliu Vadim Tudor a răspuns invitaţiei Mitropolitului Ardealului, dr. Laurenţiu Streza, de a asista la slujba oficiată de Sfînta Maria. Manifestarea s-a desfăşurat la Mînăstirea Sîmbăta de Sus, ctitorită de voievodul-martir Constantin Brâncoveanu, sfînt lăcaş, la care liderul PRM se numără printre noii ctitori. A fost un veritabil praznic împărătesc, dublat de o autentică sărbătoare populară, la care au luat parte cca. 100.000 de oameni din ţară şi din diaspora. La sfîrşitul sfintei slujbe, preşedintele PRM şi Mitropolitul Ardealului au depus frumoase buchete de trandafiri la mormîntul regretatului lor prieten, fostul Mitropolit al Ardealului, dr. Antonie Plămădeală. În încheiere, Mitropolitul Laurenţiu Streza i-a reţinut la masă pe distinşii oaspeţi.
Preşedintele PRM a fost însoţit de familia Liliana şi Marius Marinescu, precum şi de consilierul Silviu Crăescu.
Au participat: dl. Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Finanţelor Publice, dl. Ioan Gonţea, prefectul judeţului Braşov, dl. Victor Ciorbea, fost prim-ministru, un mare număr de senatori şi deputaţi.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
15 august 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/preedintele-prm-a-participat-la-slujba-oficiat-la-mnstirea-smbta-de-sus-cu-prilejul-zilei-de-sfnta-maria.html