"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 8 noiembrie 2012

Mandatari financiari ai PRM pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012



Alba - Morschl Iosif Francisc; Arad - Mâneran Steliana; Argeş - Iordan Ion; Bacău - Dughir Radu; Bihor - Popoviciu Valeriu; Bistriţa - Morari Antonia; Botoşani - Filip Virgil; Braşov - Tolnai Emilian; Brăila - Sacaliuc Iulia; Bucureşti - Calangiu Lucia; Buzău - Tuclea Constantin; Caraş-Severin - Pârvulescu Aurelia; Călăraşi - Simion Paul; Constanţa - Blaga Adriana; Covasna - Tofan Maria; Dîmboviţa - Atudorei Costel; Dolj - Stoian Anca; Galaţi - Pavel Vanda; Giurgiu - Giurcă Petru; Gorj - Popescu Mădălina; Harghita - Gavrilă Alina; Hunedoara - Cristea Cristian; Ialomiţa - Vasluianu Vasile; Iaşi - Budeanu Neculai; Ilfov - Trică Iuliana; Mehedinţi - Lăpădat Axenia; Mureş - Pop Remus; Neamţ - Romanescu Anişoara; Prahova - Ristea Lidia; Satu Mare - Tătaru Raluca; Olt - Marinescu Valeria; Sibiu - Şarlea Paul; Suceava - Prepeliuc Anca; Teleorman - Done Maria; Timiş - Marin Georgeta; Tulcea - Constantin Lucica; Vîlcea - Mihai Emanuela; Cluj - Puşcaşiu Victoria.


ZIARUL TRICOLORUL, nr 2614 , 09.11.2012

 

Numai PRM mai poate salva România!



STIMAŢI ALEGĂTORI,

Aveţi dreptul şi obligaţia să vă prezentaţi la vot în 9 decembrie 2012. Obligaţia derivă din rezultatele guvernării ţării, de 23 de ani, de către P.S.D., P.D.L., P.N.L., P.C., P.N.Ţ.C.D., împreună cu U.D.M.R., precum şi din responsabilitatea pe care o aveţi pentru copiii şi nepoţii dvs.
Senatorii şi deputaţii P.R.M., aleşi prin votul dvs., promit să acţioneze pentru realizarea următoarelor obiective:

1. Locuri de muncă pentru cetăţenii activi şi repartiţii pentru tineri, la terminarea studiilor.
2. Valorificarea bogăţiilor naturale în Interes Naţional.
3. Gratuitate în domeniul Sănătăţii, pentru consultaţii medicale, investigaţii, operaţii, tratamente, medicamente şi spitalizare.
4. Creşterea nivelului de trai, alinierea salariilor şi pensiilor la nivelul celor din Uniunea Europeană. Anual, vor creşte salariile, pensiile, ajutoarele sociale şi bursele cu 50%.
Se revine la acordarea celor 45 ajutoare sociale tăiate de P.D.L., U.D.M.R. şi U.S.L. Nu se mai impozitează pensiile. Pensia minimă va creşte la 700 lei/lună. Alocaţiile de stat lunare pentru copii vor creşte la 500 lei pentru primul copil, 700 lei pentru al doilea şi 1.000 lei pentru fiecare din următorii copii. Preţul benzinei şi motorinei va scădea sub 3 lei pe litru, iar cel al gazelor naturale se va reduce cu 30%. Subvenţia pentru încălzire va fi de 100-400 lei/lună.
5. Reducerea T.V.A. de la 24% la 10%, iar pentru alimentele de bază la 1%. Scăderea cotei unice de impozitare de la 16% la 10%. Alocarea anuală din P.I.B. a cel puţin 10% pentru Sănătate, 8% pentru Învăţămînt, 5% pentru Armată, 3% pentru Cultură şi 3% pentru Cercetare. Acordarea de credite cu dobîndă subvenţionată de 1% pentru agenţii economici şi persoane fizice. Atragerea  fondurilor europene cuvenite României şi pedepsirea celor vinovaţi de blocarea a peste 10 miliarde euro.
6. Valorificarea întregului potenţial agricol şi renegocierea subvenţiilor primite de la Uniunea Europeană. Interzicerea vînzării pămîntului românesc la străini, susţinută de U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. Întabularea terenurilor să fie gratuită. Oprirea otrăvirii populaţiei cu aditivi alimentari cancerigeni şi produse etnobotanice.
7. Stoparea programului criminal de depopulare a României. Oprirea propunerii legislative a P.S.D. şi P.D.L., susţinută de P.N.L., P.C., U.N.P.R. şi U.D.M.R., vizînd exproprierea cetăţenilor români de către titularii licenţelor de exploatare minieră.
8. Finanţarea din Bugetul de Stat şi bugetele locale a lucrărilor la Catedrala Mîntuirii Neamului, la biserici şi mînăstiri.
9. Oprirea împărţirii teritoriale a României cerută de U.D.M.R. şi susţinută de U.S.L. şi A.R.D. pentru a face două Ungarii mici în Ardeal.
10. Cercetarea penală şi pedepsirea, inclusiv prin confiscarea averilor, a celor vinovaţi de lichidarea locurilor de muncă, demolarea multilaterală  a României, privatizările frauduloase, jefuirea bogăţiilor naturale, îndatorarea Poporului Român la băncile străine, Holocaustul împotriva românilor.

Viaţa a demonstrat că P.S.D., P.N.L., P.C., P.D.L. şi P.N.Ţ.C.D., împreună cu U.D.M.R., au guvernat împotriva Poporului Român, în cîrdăşie cu asasinii economici şi asasinii politici străini, transformînd România într-o colonie.
Vreţi adevărata schimbare? Votaţi candidaţii P.R.M.! Numai PRM mai poate salva România!

Dr. GH. FUNAR


ZIARUL TRICOLORUL,nr. 2614, 09.11.2012

 

MĂSURI NECESARE PENTRU A ÎMPIEDICA FRAUDELE ELECTORALE



Către,
BIROUL ELECTORAL CENTRAL
În atenţia doamnei judecător PAULA C. PANTEA,
Preşedintele Biroului Electoral Central

Avînd în vedere necesitatea respectării prevederilor legale pentru a asigura alegeri libere şi corecte în ziua de 9 decembrie a.c., Partidul România Mare vă solicită ca, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr.35/2008, modificată şi completată, să adoptaţi o decizie privind:
1) Amplasarea camerelor video în toate secţiile de votare din ţară şi străinătate. Se ştie că asemenea camere de supraveghere au fost amplasate pentru a asigura corectitudinea desfăşurării examenului de bacalaureat şi a examenului de admitere în licee. De asemenea, la alegerile locale din 10 iunie a.c., în Municipiul Cluj-Napoca, Biroul Electoral a hotărît amplasarea unor asemenea camere video în toate secţiile de votare.
În judeţul Cluj, la referendumul naţional pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, P.D.L. a solicitat amplasarea camerelor video în secţiile de votare, arătîndu-şi disponibilitatea pentru a suporta  toate cheltuielile, urmărind asigurarea corectitudinii şi transparenţei desfăşurării votului. Existenţa camerelor video de supraveghere în toate secţiile de votare la alegerile din 9 decembrie a.c. permite Biroului Electoral Central să-şi îndeplinească atribuţiile înscrise la art.15, alin.1 din Legea nr.35/2008, modificată şi completată, mai ales a celor de la literele g şi h.
2) Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare, din ţară şi din străinătate, să fie înseriate, cu scopul de a preveni şi bloca fraudarea alegerilor prin „sistemul suveică“ sau prin folosirea de buletine de vot falsificate. Cunoscînd bine cum funcţionează industria de fraudare a alegerilor din România, în campania electorală pentru referendumul naţional din 29 iulie a.c., preşedintele suspendat Traian Băsescu a solicitat public înserierea buletinelor de vot. Avem convingerea că Biroul Electoral Central nu va ignora şi sfida solicitarea preşedintelui Băsescu, a Partidului România Mare şi a altor partide şi alianţe politice sau electorale interesate de asigurarea unor alegeri libere şi corecte.
Decizia pe care Partidul România Mare vă solicită să o adoptaţi se bazează atît pe prevederile înscrise în Programul de guvernare 2012 şi în repetatele declaraţii ale premierului Victor Viorel Ponta privind organizarea şi desfăşurarea unor alegeri libere şi corecte la 9 decembrie a.c., cît şi pe realitatea faptică de la referendumul naţional din 29 iulie a.c. pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu, cînd s-au înregistrat un mare număr de fraude electorale anchetate de organele de urmărire penală.
Vă mulţumesc şi am convingerea că Biroul Electoral Central nu se va opune adoptării deciziei solicitate de către Partidul România Mare.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
Bucureşti, 7 noiembrie 2012



ZIARUL TRICOLORUL, nr 2613, 08.11.2012




DISTRUGEREA ROMÂNIEI



Românii s-au săturat de promisiuni electorale, sînt conştienţi că formaţiunile politice PSD, PC, PNL, PDL, PNŢCD, UDMR, vopsite, majoritatea, sub alte denumiri, au condus România spre dezastrul economic, social şi moral în care ne aflăm. Şi, totuşi, numeroşi baroni locali, indiferent de culoarea politică, deţinînd averi imense, greu de justificat şi certaţi, de regulă, cu legea, sînt priviţi şi votaţi cu o evlavie greu de înţeles pentru noi. S-a spus că actuala campanie electorală ar trebui să fie decentă, fără atacuri inutile şi, mai ales, că „bătălia“ ar trebui să se ducă în planul programelor politico-economice, prin ofertele electorale concrete ale partidelor către cetăţeni. Ziarul nostru a publicat Programul de Guvernare al Partidului România Mare. Numai cine nu vrea se poate preface că nu îl cunoaşte sau nu are unde să îl găsească. Numai cine este rău intenţionat poate afirma că nu există resursele bugetare pentru a-l pune în practică. Pe scurt şi fără multe explicaţii, soluţiile propuse de PRM sînt viabile pentru că, în primul rînd, o guvernare a partidului nostru ar stăvili furtul din buget sau managementul defectuos şi fraudulos al banului public, precizăm acum pentru cei care preferă expresiile simandicoase. Deci, banii există, trebuie doar gestionaţi de patrioţi, oameni de bună-credinţă, competenţi şi, în principal, ancoraţi în România reală. Pentru ce am simţit nevoia acestor explicaţii? Pentru că programele politice ale USL şi ARD sînt un dezastru total, produsul unor minţi rupte definitiv de realitatea românească. Produsul unor personaje care nu au creat în viaţa lor un loc de muncă şi al unor „consilieri" probabil, aciuaţi pe lîngă unele partide şi extrem de bine plătiţi pentru... nimic. Aşadar, este necesar să explicăm românilor de ce USL şi ARD îi  îmbată cu apă rece. Nu este nici o ruşine că nu toată lumea se pricepe la economie sau la politică. Este însă o ruşine să nu pleci urechea la cel dispus să explice unde este mîrşăvia şi reaua-credinţă a foştilor guvernanţi, din 1990 încoace. Azi ne vom ocupa doar de două puncte din programele celor două „alianţe" cărora le-am spune, mai degrabă, FSN şi CDR pentru că, oricît de mulţi tineri ar promova ele, din umbră, ţara este condusă de vechii baroni şi păpuşari din partidele care au guvernat-o în interes personal, experţi în escrocherii, inclusiv electorale. USL promite scăderea TVA pentru produsele agricole la 9%. „Grozav", zbiară proştii! Numai că societăţile comerciale vor plăti TVA tot 24%, după care, „producătorii" (care se vor înmulţi precum ciupercile după ploaie, vă daţi seama!) trebuie să ceara statului rambursarea celor 15 procente. Adică să intre într-un hăţis birocratic inutil, care îi va împovăra inclusiv pe cei care ar pune în aplicare această măsură. Dar, asta n-ar fi mare lucru în comparaţie cu fenomenul de corupţie pe care l-ar genera. Se pare că nu ne sînt suficiente mica şi marea corupţie, returnările ilegale de TVA şi protecţia de care se bucură firmele clientelei politice. USL ţine să inventeze încă un fenomen generator de corupţie, clientelism şi bani aruncaţi pe fereastră. O nouă „puşculiţă" pentru alianţa care se ţine într-un fir de păr. Pentru că, altfel nu se explică de ce facturarea nu se produce cu 9% de la început? Concluzia: mulţi producători vor renunţa la rambursare, iar cei mai tenace vor primi banii cine ştie cînd, probabil cînd, datorită inflaţiei galopante, îşi vor înjumătăţi valoarea. Aşa că, în aceste condiţii, preţul alimentelor nu va scădea, dragi români. Nu pentru că măsura nu ar fi utilă, există şi în programul PRM, dar modul de aplicare ales de USL o va face fără efect pentru nivelul de trai al omului de rînd. Dar, să ne ocupăm şi de ARD. Dumnealor promit creşterea salariului minim pe economie la 850 şi, mai apoi, la 1.000 de lei. „Grozav!", zbiară alţi proşti. Ceea ce nu ştie lumea este că orice creştere a salariului minim pe economie înseamnă mărirea taxelor şi impozitelor atît pentru angajat, cît şi pentru angajator. Înseamnă „scumpirea" locurilor de muncă, şi aşa printre cele mai taxate din UE şi poate chiar din toata lumea civilizată. În afară că doresc să facă pe plac şefilor de sindicate, care, oricum, ard gazul de pomană, unii dintre ei fiind mai bogaţi decît mulţi antreprenori, ARD loveşte tot în populaţia defavorizată a României. De ce? Probabil pentru că nici unul din „specialiştii" lor nu a petrecut, vreodată 5 minute, într-o încăpere cu o persoană plătită cu salariul minim pe economie sau cu un angajator din sfera întreprinderilor mici şi mijlocii. Pentru că această măsură, în această formă, nu foloseşte nimănui. Multinaţionalele nu au nimic de cîştigat. Majoritatea salariaţilor din ministere, administraţie, agenţii guvernamentale sau alte structuri inutile Statului Român şi populate de prieteni politici, nici nu ştiu care este salariul minim pe economie, başca să-şi închipuie cum se poate trăi din el. Cei mai loviţi vor fi lucrătorii din sistemul privat românesc, micile afaceri de familie şi IMM-urile care au supravieţuit tăvălugului pe nume Pogea. Aşadar, munca la negru şi evaziunea fiscală vor spori. Surpriza mare pentru unii este că şi PRM are în programul de guvernare creşterea salariului minim pe economie la 1.000 de lei şi indexarea anuala a acestuia. Dar, în condiţiile scăderii drastice a taxelor şi impozitelor pentru angajaţi şi angajatori. Numai astfel, economia subterana poate ieşi la suprafaţă. Numai astfel se poate descuraja evaziunea şi tendinţa de a munci la "gri". Şi, numai astfel, gradul de colectare a taxelor la Bugetul Statului poate spori considerabil, iar PRM doreşte direcţionarea acestor plusuri în folosul cetăţeanului, acordînd procente însemnate din PIB pentru sănătate, învăţămînt, apărare şi investiţii necesare pentru creşterea nivelului de trai al românilor. Numai că unde nu-i cap e vai de picioare! Iar „capii" USL şi ARD se dovedesc, pentru a nu ştim cîta oară, complet rupţi de România celor mulţi. A celor aduşi, deliberat, în pragul dezgustului faţă de clasa politică şi par a nu vedea că o schimbare completă şi rapidă a sistemului mafiot se poate produce numai printr-o prezenţă masivă la vot şi numai prin aducerea la Putere a Forţelor Naţionale.

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2613, 08.11.2012

 


marți, 6 noiembrie 2012

Săptămîna pe scurt - nr 1163 - 06.11.2012


Programele TV sînt din ce în ce mai idioate * Beţivanul Alin Teodorescu vomită „sondaje“ pe bandă rulantă * Nevasta lui Liviu Dragnea se numeşte Bombonica (mai bine era a lui Bombonel) * La Roma a avut loc o întîlnire Monti-Ponta (sau viceversa, Monta-Ponti)

*  LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Programe din ce în ce mai idioate la TOATE posturile de Televiziune! Îţi stă mintea-n loc în ce hal s-au degradat emisiunile TV, cît de jenant se citeşte FOAMEA pe figura unor aşa-zişi realizatori şi prezentatori, uimiţi, şi ei, că nu mai merge vînzarea cum mergea şi lumea nu mai dă două parale pe ei. Încercăm, cu toţii, un dublu sentiment: milă şi silă. La muncă, bă, paraziţilor, nu la-ntins mîna! * „Vă pup pe suflet!“ – a gîjîit Florin Condurăţeanu, la un post de ştiri, utilizînd acel clişeu enervant, pe care l-a şterpelit de pe la vreun actor machitor. * O nouă vomă, după colţul casei, a beţivanului incurabil Alin Teodorescu – IMAS (să facem ceva la el în nas). Nenorocitul iar a vîrît două deşte pe gît şi iar a borît un „sondaj“, pentru a-i face pe plac noului patron al ziarului, ospătarul Cristian Burci. N-are rost să comentăm putreziciunile alcoolizate care ies din maţele acestei căzături umane, A. Teodorescu, dar un lucru trebuie să semnalăm: golanul dă UDMR cu 6,4 % şi PRM cu 3,6%, adică de aproape două ori mai puţin (?!). O să-i bată Dumnezeu cum e mai rău, pe cei doi porci. * Şi grecoteiul bulangiu Călin Popescu-Tăriceanu vrea alianţă guvernamentală cu UDMR. Cum a mai avut, de altfel. Ce jigodii, ăştia de la PNL! Ce trădători de Neam şi Ţară! Acum să-l vedem pe Jiji ce spume la gură o să facă. * Ştiaţi că Adriean Videanu şi Ioan Niculae sînt rude? E posibil, amîndoi fiind din zona Videle.
* Mafiotul Liviu Dragnea trage sforile ca, după alegeri, să ajungă – ce credeţi? Preşedintele Camerei Deputaţilor! Adică al treilea om în stat. * În „Adevărul“ continuă să-şi sufle mucii oligofrenul Petre Barbu. Ştiţi care, ăla cu chiloţii în biserică. Mai nou, chiombălăul se dă cult la cap (s-o ia la trap), încercînd să epateze cu „Anotimpurile“ lui Vivaldi. Dar cum o face? În cuvinte şleampete şi cacofonice: „ascultă cum cîntă tipul ăsta“ (sic!); „A fost o vreme cînd le-am ascultat ca un turbat («Anotimpurile»)... le ascultam ca un ţăcănit“, şi după concert şi-a îmbrăcat „parpalacul“ (lua-te-ar dracul). Finalul e măreţ, tot despre „Anotimpurile“ lui Vivaldi, desigur: „Şi ori de cîte ori am să le ascult, tu vei fii (sic!) printre ele“. Da’ năvlegul ăsta e agramat rău de tot... * Un titlu stupid, în „Azi“: „Tonitza, cel mai valoros pictor român“. Ca ce chestie? Cică pentru că tablourile lui sînt cele mai scumpe, la licitaţie. N-are nici o legătură. Dacă ăsta e criteriul, Florin Salam e mai mare ca George Enescu. * Titlul săptămînii a văzut lumina tiparului pe coperta ziarului „Evenimentul zilei“ de miercuri, 31 octombrie: „Nevasta Bombonica, paravan pentru afacerile dubioase ale lui Liviu Dragnea“. Poate nu ştiţi, dar Bombonica se numeşte şi căţeaua care păzeşte sediul central al PRM. Staţi aşa, că asta nu e totul! În interiorul aceluiaşi număr de ziar citim o altă trăznaie: „Liviu Dragnea îşi foloseşte nevasta ca paravan“. Noi credeam că o foloseşte ca paraşută. * Bişniţarul cu părul vopsit William Brînză dă un interviu ziarului „Evenimentul zilei“. Am reţinut o enormitate: „E tehnica de campanie de care vorbea Goebbels: calomniază, calomniază, tot va rămîne ceva“. Ce vorbeşti, mă, Shakespeare din putină? De cînd te-ai aliat cu hitlerjugend-ul Mihai Neamţu numai nazişti ai în cap. De Beaumarchais ai auzit? El a zis chestia cu pricina, nu Goebbels. * În sfîrşit, Vladimir Tismăneanu se prosternează, cu umilinţă, la picioarele Tribunului! Mai bine mai tîrziu decît, vorba lu’ ta-su, nicagda. Dar, ce-a făcut Tîmpiţelul cu Pistrui? A scris aşa, în „Evenimentul zilei“: „Vadimita, o maladie diagnosticată impecabil de Monica Lovinescu, face ravagii“. Aşa e. Numai că avem de-a face nu cu o maladie, ci cu o epidemie: toată lumea încearcă să imite stilul pamfletelor Tribunului. Dar, după cum zice un clasic: mulţi vede, puţini cunoaşte! * Ce înseamnă lipsa de măsură! Boxerul rus Denis Grachev s-a bătut cu pumnii în piept, înaintea meciului de la Montreal: „Îl voi distruge pe Bute“. A fost exact invers: românul l-a distrus pe rus. *  Epidemia de „uite“ nu mai cunoaşte oprelişti! Fiţuica „Click!“ e de o nesimţire scandaloasă. Am pescuit alte repetiţii enervante, ale jenantei formulări: „Uite cîinele de 45.000 de lei“; „Uite unde se distrează Truică în Caraibe!“; „Uite pîinea uriaşă de 8 kg!“; „Uite aparatul care dă alarma cînd faci accident cu maşina!“; „Uite ce iubită frumoasă are Dan Finţescu!“; „Uite cum se reface blonda“. *  Tot în „Click!“ citim acest titlu: „La 43 de ani, încă mai atrage privirile bărbaţilor pe stradă“. Cine credeţi că e asta? Croitoreasa de petice şi zdrenţe Romaniţa Iovan. Se uită bărbaţii după ea? Poate, dar sînt curioşi să vadă cum arată o criminală, sau o complice la crimă.
* Lucian Avramescu publică un pamflet, în „Jurnalul Naţional“, cu titlul „Slavă Domnului că eşti curvă!“. Aluzia la Elena Udrea e străvezie. * Ziarul „Libertatea“ din 2 noiembrie dă un titlu palpitant: „O căţea bătrînă şi surdă a prins un hoţ!“. Aţi recunoscut-o, desigur, pe Mărioara Zăvoranu. Căţea bătrînă este? Este! Surdă este? Ba bine că nu. Cît despre infractor, ea are antrenament la prinderea hoţilor – ne referim la bărbatul ei, Nelu Bănicioiu, pe care l-a dat pe mîna Miliţiei şi a Securităţii. * La 20 octombrie 1812, Napoleon a trimis o scrisoare cifrată, cu acest anunţ: „Am să arunc Kremlinul în aer!“. Astăzi, la 200 de ani de la campania din Rusia, acel document e scos la licitaţie, suma de pornire fiind 15.000 de euro. Noi credem că valorează mult mai mult. * Ancheta săptămînii a apărut în „Evenimentul Zilei“: „Oastea de strînsură a lui Dan Diaconescu. Listele de candidaţi ai PP-DD au fost întocmite contra cost şi sînt pline de traseişti“. Textul e ilustrat cu fotografiile următorilor: Liliana Mincă, Monica Iacob-Ridzi, Antonie Solomon, Gelu Vişan, Tudor Ciuhodaru. Ar mai fi încăput: Mircea Chelaru, Marius Dugulescu şi alte secături.
*  Mircea Cărtărescu a luat-o razna. Da’ ştiţi cum? Rău de tot. El se referă la o anchetă publicată în foaia „Dilema“, pe tema „eroi şi eroism“. Un imbecil a răspuns că, printre cei dintîi eroi ai României, e H.R. Patapievici (?!). Cum comentează Mamutul această porcărie? Ete: „Acest fapt mi s-a părut atît de minunat, de necrezut în starea de spirit a României de azi, atît de dătător de speranţă, încît mi se pare demn de a fi preluat şi amplificat de toate mediile“. Să fie evreul obraznic Kakapievici (care a insultat Poporul Român, comparîndu-l cu un cur) un erou? Poate, dar e un erou negativ. Ca Cărtărescu (sic!) de altfel. * Presa dă un titlu nostim: „Întîlnire Monti-Ponta“. Era acelaşi lucru dacă se producea şi o întîlnire Ponti – Monta. Două nulităţi. *  Vasile Dâncu a afirmat: „Liderii politici, slugi la baroni“. Poate, dar există o mare excepţie: Vadim Tudor. * În ziarul „Naţional“, curajosul prozator şi ziarist Nicolae Iliescu publică eseul cu titlul „Despre mitocani“. Aici, el scrie şi despre „Jiji Belali, inventat europalavramentar de Corneliu Vadim Tudor (omul asta mult bine a făcut la mulţi, care i-au întors spatele, cu injurii cu tot!)“. Absolut corect. * Din acelaşi ziar am reţinut titlul: „Cine o dezbracă pe Marina Almăşan?“. Prima tentaţie este să răspundem: toată lumea. Dar nu merită fata asta atîta răutate, pentru că, totuşi, ea trăieşte o dramă. *  Tot în „Naţional“ am citit articolul „Află de ce vorbeşte Nicu Alifantis rîrîit“. O spune însuşi grecul din Brăila: „Îmi plăcea să pun limba pe clanţa de la poartă, pentru că se lipea. Şi am stat cîtva timp cu limba lipită de clanţa porţii şi am rămas aşa. A trebuit să vină tata de la muncă. A luat o cană cu apă şi mi-a dezgheţat limba. Am tras un frig... “. Ne putem imagina scena, regretînd că, pe atunci, în anii ’60, nu erau telefoane mobile, să-l filmeze. În orice caz, avem de-a face cu un mare talent, în urma acestui urmaş de fanarioţi rămînînd cîteva bijuterii: „Decembre“ (pe versuri de George Bacovia), „În ţara de unde vin“ (Petre Ghelmez), „A iubi, aceasta vine“ (Lucian Blaga), „Trăiască Alma Venus, Măria Sa, Poporul“(Ion Nicolescu), „Singur, singur, singur“ (George Bacovia). Poate face şi un cîntec cu titlul: „Clanţa din copilărie“. * Cumnata lui Emil Cioran mătură podelele cu ţiganul şarlatan Gabriel Liiceanu. E vorba de doamna doctor Eleonora Cioran, văduva lui Aurel Cioran (fratele marelui scriitor). Insultată de Liiceanu, venerabila doamnă scrie: „Fiind recomandat ca unul dintre cei mai buni discipoli ai lui Constantin Noica, naşul nostru, te-am primit în casă ca prieten. Nu înţeleg agresivitatea dezlănţuită asupra mea. Te-a supărat faptul că eu sînt legatar universal al lui Aurel Cioran şi reduc cumva beneficiile tale? Cred că nici un scriitor nu şi-a permis ceea ce ţi-ai permis dumneata. Aceasta îmi aduce aminte de o povestioară pe care o spunea Constantin Noica. Era vorba despre un acrobat care evolua pe o sîrmă, atent să-şi menţină echilibrul. În plin spectacol, el vede jos un cetăţean cu o tavă, adunînd banii privitorilor. La sfîrşit, ajungînd jos, acrobatul a constatat că cetăţeanul care strînsese banii spectatorilor dispăruse. Cam aşa mi s-a întîmplat şi mie, singura Cioran în viaţă. Profitul după opera filosofului Emil Cioran a fost luat de Gabriel Liiceanu, Laurence Tacou şi Simone Baulez. Nicidecum de mine. Şi tot tu eşti revoltat, aruncînd injurii inadmisibile, pînă şi în ultima carte cu cele 27 de interviuri. Cum este posibil să falsifici neîncetat adevărul, fără să te jenezi? Oare nu ţi-au ajuns beneficiile importante dobîndite? Conform dorinţei lui Emil şi Aurel Cioran, din aceste beneficii trebuia să dai două burse anual unor studenţi săraci. Ai dat cîteva burse sporadic, fără un bilanţ declarat al veniturilor din tipărirea operei lui Emil Cioran. În plus, ai afirmat, mincinos, că şi eu beneficiasem din acest profit. Lumea a început să se lămurească cine este marele scriitor Gabriel Liiceanu, care a beneficiat de burse în străinătate, în timp ce foarte mulţi intelectuali erau închişi în temniţele comuniste. Mai mult, ai primit de la domnul Silviu Brucan Editura Politică. În ce calitate, domnule Gabriel Liiceanu? Pentru care merite? Mai recent, revoltătoare a fost reacţia pe care ai avut-o la apariţia, în cadrul Academiei Române, a operelor scrise de Emil Cioran în România. Este cea mai frumoasă ediţie pe care eu am văzut-o cu creaţia cumnatului meu. Este o ediţie de lux, excelent elaborată. Mulţumesc domnului academician Eugen Simion şi cercetătorului Marin Diaconu pentru realizarea lor. În loc să te bucuri şi să apreciezi această realizare editorială de excepţie, ai trimis avocaţi, pretinzi, fără jenă, despăgubiri materiale descurajante, convins fiind că numai dumneata ai dreptul să publici opera lui Emil Cioran. În realitate, afară de biografia lui Emil Cioran, nu ai pătruns în profunzimile operei lui. Nu ai participat timp de 20 de ani la analiza operei lui Emil Cioran, căci la Colocviile Cioran de la Universitatea din Sibiu, organizate de profesorul Eugene van Itterbeck, ai participa fugitiv şi întîmplător. Filmul făcut de tine cu Sorin Ilieşiu este, după mulţi, un «film necioplit, banal, primitiv, cu aspecte de modern, un eşec». În mod evident, nu aţi pătruns în opera lui Emil Cioran. Scrisoarea trimisă Monei Muscă este calomnioasă. Aşa că, domnule Liiceanu, eşti, pentru mine, o decepţie totală. Nu sînt singura care gîndeşte astfel, ci, din păcate, multă lume are convingeri similare, chiar şi Herta Müller. Te-am cunoscut om de cultură, nu om de afaceri. În ce calitate îţi permiţi să faci pe justiţiarul? Cine eşti dumneata? Dacă tăceai, filosof rămîneai! Eleonora Cioran“. * Un titlu amuzant dă Dan Constantin, în „Jurnalul Naţional“: „Andreea Vass, mai oşancă decît fraţii Petreuş!“. *  În acelaşi număr de ziar, un alt titlu de reţinut: „În politică, banii înainte, ca la bordel“ (Lucian Avramescu). *  Lipsa de imaginaţie a ciumeţilor de la „Click!“ se vede şi în repetiţia asta enervantă: „Diana Dumitrescu şi-a tras decapotabilă de 25.000 de euro“ – pentru ca, după două pagini, să citim că şi Ronnie Wood şi-a tras ceva - ,,Moşul de la Rolling Stones şi-a tras soţie cu 31 de ani mai mică”.
*  Perechea de boschetare Zăvoranu (matroană şi avortoană) se profilează ca un duo asasin. De ce spunem asta? În urmă cu cîteva săptămîni, curva bătrînă Mărioara Zăvoranu a încercat să îl calce cu maşina pe preşedintele PRM – asta o ştie toată lumea. Iată, însă, că rapandula de fiică-sa se ocupă cu aceleaşi nelegiuiri. În ,,Curentul” din 1 noiembrie a fost publicat articolul ,,Făptuitoarea Oana Zăvoranu, audiată acasă în dosarul deschis de «Şchiopul»”. (În paranteză fie spus, băgăm mîna-n foc că numitul Cătălin Ovidenie, de la Biroul de Investigaţii Criminale al Secţiei 5 de Poliţie, care ,,i-a luat Oanei Zăvoranu o declaraţie între patru ochi, în intimitatea propriului ei cămin”, s-a culcat cu putoarea, aşa cum a făcut-o şi procurorul Max Bălăşescu). Iată ce scrie ,,Curentul” despre cealaltă tentativă de omor: denunţătorul lui Bălăşescu, pe nume Dobrescu, ,,a făcut plîngere penală în primăvara acestui an, acuzîndu-o de şantaj şi ameninţare. Dobrescu a depus ca probă înregistrarea emisiunii «Un show păcătos», din data de 8 martie, cînd Zăvoranca i-a spus «că îi va rupe şi celălalt picior» şi că «o să-l aranjeze ea». La doar cîteva ore, susţine el, o maşină i-a tăiat calea în trafic, iar ocupanţii autovehiculului au năpustit un potop de înjurături asupra lui”. Aşadar, o maşină i-a tăiat omului calea în trafic! Aşa a făcut, după cîteva luni, şi maşina codoaşei bătrîne Mărioara Zăvoranu, care a încercat să-i ia picioarele lui Vadim, după care i-a barat drumul! Poliţia ar trebui să urmărească pista asta, avînd în vedere că cele două scursori sociale aplică un scenariu terorist. De altfel, nu ne miră, avînd în vedere că ele au sîngele stricat, din pricina unui sifilis vechi şi netratat al lui Nelu Bănicioiu, care le face să urle ca nişte isterice, cu clăbuci la gură şi spumant (hidrant) la cur. Revenim. *  Pe pagina 1 a ziarului ,,Puterea” stă scris un titlu care ne face f. f. curioşi: ,,Guvernul pompează bani în Autostrada Transilvania. Bechtel mai primeşte 10 milioane de euro”. Pe ce punem pariu că aici e mîna ,,Măcelarului din Bosnia”, Wessley Clark, aşa-zisul consilier al lui Victor Ponta? Aflăm noi, nici o grijă. *  O nouă şi inadmisibilă gafă a lui Cristian Pîrvulescu: în ,,Bursa”, el scrie despre cele 5 persoane arestate în problema fraudelor bancare, printre care şi generalul Florin Diaconescu (?!). Cine-i ăsta? Numele celui priponit este D.D. – care nu înseamnă, de data asta, Dan Diaconescu, ci Dragoş Diaconescu. Hai, să-i dea un miel. *  Greşeli inadmisibile pe pagina 1 a ziarului „Tricolorul“, de luni: vina îi aparţine, exclusiv, tipografiei. * ,,Jurnalul Naţional” semnalează ziua de naştere a bucătăresei obeze Dorina Lazăr. Nu spune cîţi ani face, dar ştim noi: în jur de 72 de ani. Şi este, încă, directoarea Teatrului Odeon (falimentar). Talent n-a avut niciodată. Urîtă-n draci a fost şi s-a mai făcut. Ticăloasă – cît cuprinde. Cine-o ţine-n braţe pe scroafa asta, cu care nici măcar taxiul Angelei nu mai porneşte? * În ,,Evenimentul zilei” de luni apare un amplu interviu cu Sergiu Nicolaescu. La un moment dat, regizorul e întrebat de filmul la care lucrează în prezent: ,,Candele de zăpadă”, scenariu de Corneliu Vadim Tudor. Filmările vor începe cînd va da prima ninsoare. După care Vadim se va apuca de lucru la un alt scenariu: ,,Diavolul şi Starleta”, inspirat de nebunia vrăjitorească a curvei de ţigani Oana Zăvoranu. Regia: Geo Saizescu.
*  Iată sumarul numărului 2.610 al ziarului ,,Tricolorul”: ,,Traian Băsescu şi-a serbat ziua de naştere de… trei ori (?!). Au lipsit Monica Macovei şi Radu Berceanu”; ,,Moş Teacă candidează/ E nuntă-n cartier!/ Dar cine-l dirijează?/ Rămîne un mister…”; ,,Hai să (ne) rîdem cu Gâdea CNN şi Sorinel Puştiu’ Ioniţă”; ,,Dan Voiculescu, mincinos şi sperjur pînă la moarte! Ţiganul infractor n-a fost numai colaborator, ci chiar colonel activ de Securitate”; ,,Adio şi călătorie sprîncenată, Mark Gitenstein!”; ,,Mark Gitenstein îl va mulge de bani pe Traian Băsescu, de oriunde s-ar afla”; ,,Adoptarea monedei euro este, practic, imposibilă” (editorial de Dumitru Avram); ,,Astăzi se împlinesc 2 ani de la moartea lui Adrian Păunescu”; ,,Semnificaţia unor nume proprii”; ,,L-aţi acuzat degeaba pe Ceauşescu… Soia este secretul longevităţii” (Anandra Mitra, ,,Hrană pentru omul întreg”); ,,Mesaj către NASA al unui călugăr tibetan. Scenariu de groază pentru ziua de 21 decembrie. Ce sfaturi dă Oracolul Shambala”; ,,Mărturii din temniţele bolşevice. «Rugăciunea mi-a salvat viaţa»”; ,,Ţiganii din Covasna, «maghiarizaţi» de UDMR în statistici, de dragul «Ţinutului Secuiesc»” (Dan Tănasă, Madrid); ,,Americanii sînt agasaţi de crearea Uniunii Europene” (Claude Mossé); ,,Răpitorul unei femei se reîncarnează în urs” (J. T. Addison). Vă supunem atenţiei acest ultim text: „Mai tîrziu, după ce preoţii şi-au exersat ingeniozitatea, timp de mai multe secole, în cărţile de drept se remarcă un efort constant de inventivitate, pentru armonizarea pedepsei cu crima. Din «Legile lui Manu» de exemplu, aflăm că «oamenii care s-au complăcut în violenţă devin animale carnivore; cei care mănîncă tot ceea ce nu este permis, viermi; cei care fură, bestii aparţinînd unei specii care-şi devorează semenii»... şi în continuare: «Hoţul care fură grîne devine şobolan; miere, o insectă veninoasă; lapte, un corb; carne, un vultur; untură, un cormoran; sare, un greier; in, o broască; melasă, un liliac. Răpitorul unei femei renaşte ca urs; cel care fură o trăsură, se reîntrupează în cămilă». Multe din aceste verdicte se regăsesc şi în «Preceptele lui Vishnu», cu completări sau retuşări demne de interes: «Hoţul de ulei devine o libarcă; cel de vaci, o iguană; cel de legume, un păun; cel de grîne, un porc ţepos; cel de cai, un tigru; cel de fructe, o maimuţă; cel de elefanţi, o broască ţestoasă». De altfel, aceeaşi lucrare dă şi această clasificare sumară: «Răufăcătorii ajung în corpuri de animale; criminalii din cel mai înalt grad intră succesiv în corpurile tuturor plantelor; oamenii care au comis un păcat mortal intră în corpuri de viermi sau de insecte; micii delincvenţi ajung în corpuri de păsări, iar criminalii din gradul al patrulea, în corpuri de animale acvatice». Cele mai multe culegeri de legi au fost alcătuite de brahmani, care, nefiind scutiţi de grijile şi încercările propriei lor existenţe, îşi foloseau autoritatea supremă pentru a-şi apăra propriile interese. Aşa se face că ucigaşul unui brahman se vedea condamnat să intre în corpul unui cîine, al unei capre sau al unui măgar, iar seducătorul unei femei trecea de o sută de ori în forme de ierburi, liane şi arbuşti. Potrivit ameninţării unui alt profet, cel care omora un brahman renăştea tuberculos; cel care fura alimente, dispeptic; cel care blestema, surdomut“. * Priviţi cum sună şi materialul despre Gâdea şi Sorinel Puştiu’: „* Nu e prima dată (şi nici ultima!) cînd ţigănuşul fudul Mihai Gâdea face gafe. La astea se pricepe cel mai bine, de altfel, avînd în vedere că el n-are nici o meserie. În toiul enervantei campanii pe care Antenele securistului prost Dan Voiculescu o întreţin pe tema Tricolorului, klingonianul puradel a guiţat, joi seara: «E un om cu mustaţă bogată... El şi-a pus în mustaţă două drapeluri?» (?!). Ce-i aia? Două drapeluri? Bine că nu şi-a pus două carameluri, sau şrapneluri, ori Cimitire Belluri etc. Evident, pluralul corect este «drapele», dar de unde să ştie asta un incult plin de sine, care nu discută decît de la CNN în sus? * La B1 TV, sîmbătă seara, s-a arătat muianul ca un galoş scîlciat al handicapatului pippidolog (Dosia) Sorin Ioniţă. Trecem peste episodul în care acest spermatozoid cu dioptrii de sifoane l-a şucărit pe Tribun - cei care au văzut şi au auzit scena au fost răcoriţi sufleteşte de bumbăceala pe care i-a tras-o impostorului, prin telefon, «tatăl pamfletului românesc». Ne vom opri, însă, la cîteva dintre numeroasele greşeli de exprimare săvîrşite de Sorinel Puştiu’, un veritabil manelist labagist, prezentat de Cătălin Prisecariu, de la «Kamikaze», drept vînturător de gaze, adică «expert în politici publice» (ce-or fi alea? există şi «politici private»?). La un moment dat, lingavul vorbete a zis «variante implauzibile». Numai că un astfel de cuvînt NU există! Există implacabil, dar nu şi implauzibil. Altă construcţie ridicolă: «Îşi aduce parlamentarii în Parlament» (şi balamucii în Balamuc, bordeleza în Bordel, nasoii în NASA etc.). Despre cacofonii, ce să mai vorbim?! Specialitatea casei. Cîteva exemple: «Depinde cum îşi joacă cartea»; «Mie îmi pare că chiar»; «Pentru că chiar» etc.“.

LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. Spre veşnica lor ocară, conducerile unor Filiale Judeţene ale PRM au făcut BLAT cu Mafia locală (USL sau PDL), retrăgînd, în ultima clipă, candidaţii la alegerile parlamentare. În felul acesta, membrii şi simpatizanţii PRM nu vor avea posibilitatea să voteze cu acest partid, care nu va figura pe buletinele de vot. Nemernicii respectivi au primit bani, produse şi promisiunea unor funcţii viitoare. Ce ruşine! Ce degradare! Ce trădători ordinari! I-au împiedicat pe alţii să candideze – şi, atunci cînd nu mai era timp, au făcut pasul la ofsaid, au dezertat. În cîteva zile, vor fi publicate rezultatele anchetei ordonate de liderul PRM. În orice caz, vor urma „tăieri de capete“ şi excluderea, fără milă, a acestor „chelneri de bacşişuri mici“ şi curve politice.

ALCIBIADE 

Revista ROMANIA MARE - nr 1163 - 06.11.2012

O F E R T A E L E C T O R A L Ă a candidaţilor Partidului România Mare pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012



- Resursele naturale ale Poporului Român să fie exploatate de firme cu capital majoritar românesc şi în Interes Naţional.Va fi înlăturat Statutul de colonie, impus de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, susţinute de P.S.D., P.N.Ţ.C.D., P.D.L., P.N.L., P.C., U.N.P.R. şi U.D.M.R.
- Oprirea jefuirii bogăţiilor naturale şi valorificarea lor la preţul pieţei mondiale, pentru a creşte, anual, cu 20-30 miliarde euro, veniturile la Bugetul de Stat.
- Reindustrializarea ţării şi redeschiderea minelor închise de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, susţinute de P.S.D., P.N.Ţ.C.D., P.N.L., P.D.L., U.N.P.R., P.C. şi U.D.M.R.
- Se interzice vînzarea pămîntului românesc persoanelor fizice sau juridice străine, după modelele restrictive şi corecte din Franţa, Israel sau Austria.
- Asigurarea hranei pentru populaţia României şi a produselor alimentare pentru export prin valorificarea întregului potenţial agricol şi refacerea sistemului de irigaţii.
-         Terenurile agricole necultivate să fie cumpărate de Statul Român şi să fie înfiinţate unităţi agricole de stat.
- Realizarea unei reţele naţionale a pieţelor de gros pentru contractarea şi valorificarea produselor agricole.
- Renegocierea subvenţiilor alocate de Uniunea Europeană pentru beneficiarii din România, astfel încît valoarea acestora să fie egală cu aceea din celelalte ţări membre U.E.
- Întabularea terenurilor să fie gratuită pentru proprietari, ea fiind suportată din Bugetul de Stat şi bugetele locale.
- Rezerva valutară a Poporului Român va fi utilizată pentru dezvoltarea agriculturii, industriei şi turismului.
- Relansarea economiei naţionale şi ieşirea din criză prin acordarea de credite, prin C.E.C. Bank, pentru agenţii economici şi pentru cetăţeni, cu o dobîndă subvenţionată de 1%.
- Parlamentul, Guvernul şi Banca Naţională vor înfiinţa şi sprijini bănci de stat româneşti.
- Parlamentul, Preşedinţia, Guvernul şi administraţiile locale sînt obligate să asigure locuri de muncă în ţară pentru cetăţenii activi, inclusiv pentru cei alungaţi din ţara-mamă de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu. Va fi elaborat  Planul Naţional, cu defalcare pe judeţe şi pe localităţi, privind înfiinţarea noilor locuri de muncă.
- Învăţămînt de stat gratuit la toate nivelurile şi lichidarea analfabetismului. Absolvenţii şcolilor de meserii, ai liceelor şi facultăţilor vor primi repartiţii şi locuri de muncă în România.
- Creşterea nivelului de trai al populaţiei pentru alinierea lui la nivelul standardelor europene. Anual, toate salariile şi pensiile vor creşte cu cel puţin 50%. Bursele pentru elevi şi studenţi se majorează cu 50% anual. Se abrogă legea prin care au fost tăiate de Regimul Băsescu-Boc-Ungureanu-Ponta cele 45 de ajutoare sociale pentru 5.000.000 de cetăţeni. Se renunţă la impozitarea pensiilor. Actuala pensie (sau ajutor de exterminare) de 350 lei pe lună va fi majorată, din anul 2013, la 700 lei pe lună şi va creşte anual cu 100 lei pe lună.
- Asigurarea creşterii demografice prin majorarea substanţială a alocaţiilor de stat pentru copii. Alocaţia va creşte la 500 lei pe lună pentru primul copil, la 700 lei pe lună pentru al doilea copil şi la 1.000 lei pe lună pentru al treilea copil şi următorii.
- Acordarea imediată a drepturilor salariale stabilite de instanţele judecătoreşti pentru cadrele didactice şi alţi bugetari.
- Alocarea anuală din P.I.B. a cel puţin 6% pentru Învăţămînt, 10% pentru Sănătate, 5% pentru Armată, 3% pentru Cultură şi 3% pentru Cercetare.
- Reducerea T.V.A. de la 24% la 10%, iar pentru alimentele de bază la 5%. 
- Cota unică de impozitare va fi redusă de la 16% la 10%.
- Atragerea fondurilor europene cuvenite României şi cercetarea penală a persoanelor vinovate de pierderea mai multor miliarde de euro de la Uniunea Europeană.
- Reducerea preţurilor la benzină şi motorină, sub 3 lei/litru, prin scăderea accizelor.
- Diminuarea substanţială a facturilor pentru gazele naturale şi încălzirea locuinţelor, prin folosirea gazelor din producţia internă.
- Toţi cetăţenii vor beneficia de gratuitate în domeniul Sănătăţii, respectiv pentru consultaţii medicale, investigaţii, operaţii, tratamente, medicamente şi spitalizare. Anual, persoanele bolnave beneficiază gratuit de bilete de trimitere la tratament în staţiunile balneo-climaterice din România.
- Revizuirea Constituţiei şi garantarea dreptului la demnitate, dreptului la sănătate, dreptului la muncă şi dreptului la învăţătură.
- Transparenţă totală şi desecretizarea contractelor de privatizare, a contractelor de concesionare a bogăţiilor naturale şi a licenţelor de exploatare a resurselor naturale.
- Interzicerea prin lege a folosirii cianurii în minerit şi a exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică.
- Abrogarea  legilor de privatizare a Petrom şi a Băncii Comerciale Române. Anularea urgentă a contractelor de privatizare ale căror prevederi nu au fost respectate, iar societăţile comerciale au fost lichidate. Renegocierea privatizărilor dictate de Fondul Monetar Internaţional (F.M.I.), Banca Mondială şi Comisia Europeană.
- Finanţarea din Bugetul de Stat şi din bugetele locale a lucrărilor la Catedrala Mîntuirii Neamului,  la biserici şi mînăstiri.
- Redeschiderea celor 3.000 de şcoli româneşti şi a celor 70 de spitale închise de P.D.L. şi U.D.M.R., menţinute astfel de guvernarea U.S.L.
- Dezvoltarea multilaterală şi cu prioritate a relaţiilor cu Republica Moldova, în vederea unificării celor două state româneşti, după modelul german.
- Sprijinirea comunităţilor româneşti din jurul graniţelor României şi aplicarea principiului reciprocităţii în relaţiiile cu Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina.
- Cercetarea penală şi pedepsirea celor vinovaţi de lichidarea locurilor de muncă, de subminarea economiei, de jefuirea resurselor naturale, de îndatorarea Poporului Român la băncile străine şi de Holocaustul împotriva românilor.
- Adoptarea Legii pentru confiscarea bunurilor dobîndite ilicit. Înăsprirea pedepselor pentru infracţiunile în domeniul economic. Confiscarea averilor persoanelor vinovate de distrugerea economiei naţionale, de demolarea multilaterală a României, de privatizările frauduloase şi de genocidul împotriva Poporului Român.
- Anularea Legii privind procedura insolvenţei şi înăsprirea pedepselor pentru cei care nu plătesc datoriile la Buget şi la firmele creditoare.
- Legi aspre pentru combaterea corupţiei, a evaziunii fiscale, a contrabandei  şi pentru condamnarea  celor vinovaţi.
- Stoparea programului criminal de depopulare a României, mai ales a satelor şi zonei montane. Adoptarea unui Program Naţional pentru dezvoltarea satelor, păstrarea tradiţiilor strămoşeşti şi valorificarea moştenirii istorice.
- Blocarea propunerii legislative a P.S.D. şi P.D.L., votată în unanimitate în Senat (la 27 octombrie 2009), care asigură cadrul legal pentru exproprierea cetăţenilor români de către titularii licenţelor de exploatare minieră. Toate partidele şi formaţiunile politice din Parlament (P.S.D., P.D.L., P.N.L., U.N.P.R., P.C. şi U.D.M.R.) au votat şi acţionează pentru ca românii să îşi piardă dreptul de proprietate în favoarea asasinilor economici şi asasinilor politici străini şi autohtoni. Majoritatea cetăţenilor care votează candidaţii U.S.L., A.R.D. (P.D.L., F.C.) şi U.D.M.R. riscă să îşi piardă casele şi terenurile din proprietatea lor.
- Interzicerea otrăvirii populaţiei cu aditivi alimentari cancerigeni şi produse etnobotanice.
- Prezentarea în Parlament a bilanţului tranziţiei,  privatizărilor, reformelor, aderării la Uniunea Europeană şi al îndatorării la băncile străine.
- Elaborarea şi aplicarea unui Program Naţional de eradicare a sărăciei din România şi din viaţa românilor, în cel mult 7 ani.
- Partidele sau alianţele politice care pun la cale sau participă la fraudarea alegerilor sînt dizolvate de drept. Se anulează alocaţiile bugetare pentru partidele politice şi pentru U.D.M.R.
- Migraţia politică a parlamentarilor sau neîndeplinirea mandatului dat de alegători se sancţionează cu încetarea mandatului, care se decide prin referendumul local în colegiul electoral.
- Interzicerea partidelor sau formaţiunilor politice constituite pe criterii etnice, precum şi a participării lor la guvernare.
- Stoparea împărţirii teritoriale a României cerută de U.D.M.R. şi susţinută de U.S.L. (P.S.D., P.N.L., P.C., P.N.G.-C.D.) şi A.R.D. (P.D.L., P.N.Ţ.C.D., F.C.).
- Înlăturarea de pe teritoriul României a însemnelor care amintesc de ocupaţia maghiară şi de crimele teroriştilor unguri.   
- Revizuirea Constituţiei şi expulzarea din România a cetăţenilor care acţionează împotriva Statului Naţional Unitar Român, a Limbii Române, a celor care au susţinut Holocaustul împotriva românilor şi a celor care cer autonomie teritorială sau alte forme de autonomie pe criterii etnice.
- Adoptarea şi realizarea unor Programe Naţionale pentru reîmpăduriri şi în domeniul hidroamelioraţiilor. Modificarea legislaţiei în privinţa fondurilor de vînătoare şi protejarea vînatului.
- Verificarea legalităţii retrocedărilor de clădiri, terenuri şi păduri către bisericile ungureşti şi Statusul Romano-Catolic.
- Recuperarea tezaurelor României (cel din anul 1917 şi cele 300 table de aur descoperite la Sinaia) aflate, ilegal, în Federaţia Rusă.
Viaţa a demonstrat că P.S.D., P.N.L., P.D.L. şi P.N.Ţ.C.D., năpîrlite acum în U.S.L. şi A.R.D., au guvernat împreună cu U.D.M.R. împotriva Poporului Român, în cîrdăşie cu asasinii economici şi asasinii politici străini.
Vreţi adevărata schimbare? Votaţi Partidul România Mare!
Deşteaptă-te, române!

Dr. GHEORGHE FUNAR



ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2611, 06.11.2012




CELE 10 SLOGANURI ALE PRM



* Fraţilor, Mafia moare!
Votaţi România Mare!

* Jos cu hoţii! Pe nici unul
Să nu-l apuce Crăciunul!

* Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie?
Să fii iarăşi demnă, şi nu colonie!

* Fraţi români, nu-i mai votaţi!
Nu vă lăsaţi cumpăraţi!

* Numai România Mare
Nu a fost la guvernare!

* PRM este partidul care va face minuni:
Va da foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

* Destul! A sosit momentul!
Eliberaţi Parlamentul!

* Din Crăciun pînă la Paşte
România va renaşte!

* Deşteptarea României -
Apocalipsa Mafiei!

* Schimbăm faţa unei ţări
În doi timpi şi trei mişcări!


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2611, 06.11.2012