"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 10 februarie 2011

Dementul Naţional pune la cale şi arestarea unor magistraţi şi lideri sindicali

Traian Băsescu este nebun de legat! După cum se ştie, urăşte de moarte mai mulţi magistraţi, care n-au acceptat să-i facă jocurile şi chiar l-au contrat. Printre aceştia se numără Mona Pivniceru, Lidia Bărbulescu şi Mihaela Alexandra Şinc, prim-procuror la Tribunalul Municipiului Bucureşti. Aceste 3 doamne, ca şi alte persoane din Justiţie, sînt filate (urmărite) permanent de SRI, din ordinul generalului Florian Coldea, omul de casă al primarului Aradului, Gheorghe Falcă, finul lui Băsescu. Surse din SRI ne-au semnalat că femeile respective sînt înregistrate permanent, fără a exista mandate în acest sens şi motive întemeiate.

Matrozul Chior pregăteşte arestarea procuroarei Mihaela Alexandra Şinc, căreia i se întinde o capcană, pentru a se justifica respectiva măsură. Atragem atenţia, pe această cale, organismelor internaţionale că acest Băsescu, în demenţa sa, va face noi victime nevinovate. Totodată, sugerăm primului procuror al TMB să-şi ia toate măsurile de precauţie, pentru a preîntîmpina acţiunile acestui bolnav psihic. În disperarea care l-a cuprins în ultimul timp, Pacientul Naţional cloceşte, de asemenea, arestarea unor lideri sindicali, pe care îi urmăreşte şi îi imprimă, de mai mulţi ani, prin complicitatea aceluiaşi derbedeu de la SRI, Florian Coldea. Acei lideri sînt suspectaţi că negociază cu Opoziţia. În legătură cu acest aspect, vom reveni cu dezvăluiri senzaţionale…
Matrozul Chior, diversionist pînă la moarte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu