"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 7 februarie 2011

Acum se-arată pricina: Serviciul de Telecomunicaţii Speciale are, în 2010, de două ori mai mulţi bani decît bugetul Ministerului Comunicaţiilor

Quantcast

Cea mai importantă majorare financiară în rîndul Serviciilor Secrete, cuprinsă în propunerea de Buget pentru 2010, este remarcată la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). Adică Serviciul Secret care, în noaptea de 6 spre 7 decembrie 2009, a manipulat rezultatul alegerilor prezidenţiale. Acest Serviciu Special (secret prin natura operaţiunilor şi activităţii desfăşurate) a primit de două ori mai mulţi bani decît Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, structura guvernamentală care se ocupă cu coordonarea întregii societăţi informaţionale la nivel naţional! Răsplata pentru aportul consistent la fraudarea alegerilor de către STS, în favoarea Dictachiorului Băsescu, înseamnă, în termeni reali, o majorare faţă de anul trecut a bugetului alocat cu 40% şi este cea mai spectaculoasă majorare a unei alocări bugetare, chiar în rîndul Serviciilor Secrete. Astfel, STS a primit, spre cheltuială, în 2010, suma de 466,5 milioane de lei noi, majorarea ducîndu-se în cea mai mare parte spre fondurile de salarii. De altfel, Serviciile Secrete în ansamblu (SRI, SIE, STS, SPP) au primit cea mai importantă felie din Bugetul anului 2010, după cele două ministere comasate sub conducerea ibovnicei prezidenţiale, Elena Udrea. Tot mai multe surse confirmă ipotezele conform cărora Băsescu doreşte să-şi impună controlul politic total, iar vîrfurile de lance sînt unele dintre Serviciile Secrete care, în acest an de criză economică, cheltuie banii care, în mod normal, ar trebui să meargă către alocările bugetare ale ministerelor sociale aflate în dificultate, precum Ministerul Muncii sau Ministerul Sănătăţii. Majorarea de la STS demonstrează că acest Serviciu va juca un rol important în evenimentele politice care vor urma. Prin comparaţie, SRI, cel mai important Serviciu de Informaţii al ţării, a primit doar o majorare a bugetului, faţă de anul trecut, cu 1,25%, SIE are cu 1,52% mai mult decît în 2009, iar SPP-ul a rămas cu un buget neschimbat – dar nu trebuie uitat că SPP-ul a primit în 2009 o majorare la fel de impresionantă ca aceea a STS-ului, în 2010. Dacă SRI şi SIE vor juca un rol secundar în planurile Matrozului de la Cotroceni, ceea ce s-a demonstrat şi prin alocarea bugetară, nu acelaşi lucru putem spune despre SPP. Conform informaţiilor noastre, SPP-ul va fi transformat într-o adevărată gardă pretoriană a preşedintelui, mai restrînsă decît actualul Serviciu. Cei care nu-şi vor găsi, totuşi, locul în această structură de „poliţie politică“ sînt transferaţi către Serviciul de Informaţii al Ministerului de Interne, unde vor ocupa funcţii de conducere, pentru a asigura controlul total al acestui Serviciu, dar şi al dosarelor politice necesare în bătălia ce va urma. În acest context, al diminuării cu aproximativ 25% a personalului, SPP-ul va avea la dispoziţie mult mai mulţi bani decît ar fi necesari pentru a traversa un an de criză. 

Explicaţie poză: Acum înţelegem de ce era nevoie de atîta bănet pentru banda de terorişti condusă de bulibaşa Marcel Opriş: blocarea Internetului şi a telefoanelor mobile, care aparţin adversarilor „ciumei portocalii“!

(Text reprodus din „Tricolorul“, nr. din 6 ianuarie 2010)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu