"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 13 ianuarie 2017

Convocator Birou Permanent PRM

Pentru a respecta Statutul Partidului România Mare si pentru a nu mai exista contestatii in ceea ce priveste legalitatea convocarilor Biroului Permanent, acesta, Biroul Permanent, respectind statutul PRM, potrivit artidcolului 79 din statutul PRM, din initiativa 1/3 din numarul membrilor, a convocat Biroul Permanent pe data de 14 ianuarie 2017.

Totusi, pentru ca nu permit conditiile meteorologice, sedinta Biroului Permanent se amina pentru 21 ianuarie 2017 sau 28 ianuarie 2017, data urmind a fi comunicata saptamina urmatoare in urma consultarilor.
Astfel, conform documentului atasat:
 
"Din iniţiativa a cel puţin 1/3 din numărul membrilor Biroului Permanent al Partidului România Mare, conform art. 79 din statutul PRM, se convoacă şedinţa Biroului Permanent pentru data de 14 ianuarie 2017 ora 11:00, la sediul PRM din Bucureşti, sector 2, str. Vasile Lascăr, nr.16, cu un singur punct pe ordinea de zi: Măsuri de organizare în vederea desfăşurării următorului Congres al Partidului România Mare, avînd în vedere faptul că cererea PRM în dosarul 39923/3/2016 a fost respinsă de către Tribunalul Bucureşti."

--
Biroul Permanent al Partidului  România Mare