"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 10 februarie 2011

După deconspirarea făcută de preşedintele PRM, marţi seara, la Antena 3



În războiul fratricid din PDL, Traian Băsescu face mişcări haotice. După ce, luni, Vasile Blaga l-a ignorat, refuzînd să-i răspundă la telefon, fapt care a dus la devansarea pentru marţi a operaţiunii de arestare a vameşilor de pe „Clisura Dunării” (cunoscuţi ca fiindu-le asigurată protecţia politică pentru afacerile lor necurate de către Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde), miercuri, deşi Buldogul a acceptat să se vadă cu el – în ultimul moment, Chiriaşul de la Cotroceni s-a răzgîndit. Surse din anturajul prezidenţial ne-au comunicat că, iniţial, prin intermediul lui Sebastian Lăzăroiu, Traian Băsescu stabilise o întîlnire la Vila Lac 2 cu Vasile Blaga, care urma să vină însoţit de Sorin Frunzăverde. În acest scop, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a venit marţi în Capitală val-vîrtej dar, cu circa 30 de minute înaintea orei stabilite, acelaşi Sebastian Lăzăroiu l-a sunat pe Vasile Blaga explicîndu-i că „preşedintele a anulat programarea şi îl va anunţa dacă este cazul să se mai vadă!”. Iată ce s-a întîmplat: Traian Băsescu i-a dat ordin lui Sebastian Lăzăroiu să contramandeze întîlnirea chiar în momentul în care se afla în drum spre TVR, unde, cu aproximativ 40 de minute înainte, îşi programase o apariţie la televizor, printr-o discuţie improvizată, cu o slugă de serviciu.

Decizia de a anula întîlnirea cu Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde a fost luată pentru că, deşi se dorea a fi una secretă, ea fusese deconspirată. Conform surselor din SPP, intervenţia telefonică a preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, la emisiunea „Ştirea Zilei”, cînd a fost anunţată întîlnirea, a reprezentat argumentul care a dus la contramandarea acesteia. Chiriaşul de la Cotroceni chiar se uita la emisiunea în discuţie şi, cînd a văzut intervenţia Tribunului, l-a sunat pe Lăzăroiu, întrebîndu-l nervos: „De unde a aflat Vadim şi de asta?”.
Explicaţie poză: Gabriela Vrânceanu, o femeie frumoasă,dar şi cu mult curaj

EMISIUNEA de pe ANTENA 3 : http://inregistrari.antena3.ro/view-08_Feb-2011-Stirea_Zilei-10.html  - sariti la "ora" 20:22 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu