"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 6 octombrie 2012

Azi, şedinţa Comitetului Director al PRM



Astăzi, 6 octombrie, începînd cu orele 12, la sediul central al PRM, din Str. Vasile Lascăr, nr. 16, va avea loc şedinţa Comitetului Director al acestei formaţiuni, avînd pe ordinea de zi pregătirea alegerilor parlamentare de la 9 decembrie a.c. Lucrările vor fi conduse de preşedintele PRM, dl. Corneliu Vadim Tudor.


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2586, 06.10.2012

 

vineri, 5 octombrie 2012

Liderul PRM a participat la inaugurarea unui adăpost de cîini la Cernavodă - Comunicat de Presă






La invitaţia, scrisă, a italiencei Sara Turetta, preşedintele PRM a participat, joi, 4 octombrie - de Ziua Internaţională a Animalelor - la inaugurarea unui adăpost de cîini la Cernavodă. Tribunul s-a deplasat în oraşul de la Dunăre din dragoste pentru aceste vieţuitoare, pe care, şi el, le îngrijeşte cum se pricepe mai bine. De altfel, liderul PRM s-a implicat în obţinerea aprobărilor necesare: în anul 2009, el a fost rugat, la Strasbourg, de Sara Turetta să ia legătura cu şefii PSD pentru a o determina pe primăriţa de atunci a localităţii respective să rezolve doleanţele fundaţiei italiene - dl. Vadim Tudor a vorbit, imediat, cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi cu vicepreşedintele formaţiunii, Viorel Hrebenciuc. Rezul-tatele n-au întîrziat să apară. Totuşi, joi a fost, din păcate, o festivitate ratată, din mai multe motive:

1) Ambasadorul Italiei, dl. Mario Cospito, anunţat că va fi prezent, n-a reuşit să ajungă la timp, rătăcind drumul (?!) - nimeni dintre oficialităţile locale, sau de la fundaţia respectivă, nu l-a aşteptat pe traseu, pentru a-i arăta oaspetelui itinerariul corect.
2) La inaugurare s-au rostit trei ,,alocuţiuni“: Sara Turetta, Andrea Zanoni (europarlamentar italian) şi Gh. Hânsă (primarul PNL al oraşului Cernavodă). Rareori ne-a fost dat să auzim atîtea platitudini şi inepţii într-un spaţiu public.
3) Organizatoarea Sara Turetta s-a purtat ca o femeie-komisar, ceea ce a deranjat pe toată lumea.
4) Un moment penibil s-a produs atunci cînd Sara Turetta i-a invitat pe primarul Gh. Hânsă şi pe europarlamentarul Andrea Zanoni să taie panglica roşie inaugurală, dar, surpriză! - nu exista decît o singură foarfecă, aşa că primarul localităţii a tăiat de două ori (?!).
5) Pe panoul existent la intrare, scrie că proiectul a costat 250.000 de euro (?!). În realitate, după evaluarea unor cunoscători, acolo nu s-au cheltuit mai mult de 50.000 de euro, existînd suspiciunea că diferenţa a intrat în buzunarele unor pretinşi iubitori de animale.
În concluzie, adăpostul este un lucru util - dar displac aerele de stăpîni pe care şi le dau unii străini pe meleagurile noastre. În privinţa sumelor de bani cheltuite, este de dorit ca organele Statului Român să efectueze verificările necesare.
În vizita la Cernavodă, preşedintele PRM a fost însoţit de: colonelul (r) Dan Zamfirescu, consilierul Silviu Crăescu, Radu Comănici (preşedintele Filialei Judeţene Constanţa a PRM), Ion Mincă (consilier PRM la Primăria Mangalia) ş.a.

BIROUL DE PRESĂ AL PRM
4 octombrie 2012


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2585, 05.10.2012

 


joi, 4 octombrie 2012

Programul PRM 2012-2016 pentru scoaterea românilor din criza economică


Înainte de evenimentele din decembrie 1989, România  avea o economie puternică şi competitivă. Exportam produse în peste 130 de ţări, aveam un sistem de învăţământ performant, protecţie socială satisfăcătoare, o populaţie educată în cultul muncii şi al cinstei. Momentul decembrie 1989 a găsit România fără nici o datorie externă şi cu o rezervă valutară de 4,5 miliarde dolari. Totodată, economia românească era în plină dezvoltare, cu o producţie modernizată, cu peste un milion de specialişti cu studii superioare, cu un sistem eficient de import-export, cu un număr ridicat de persoane implicate direct în sfera productivă şi un număr foarte mic de pensionari.
După mai bine de 22 de ani, cei aflaţi la Putere au distrus economia, au înstrăinat cele mai rentabile ramuri şi obiective economice, au redus drastic avuţia naţională în favoarea intereselor străine sau personale, au îndatorat grav ţara la FMI, ceea ce a condus la sărăcirea populaţiei şi transformarea României într-o adevărată colonie. Din cauza  veniturilor reduse, peste 8 milioane de români trăiesc la limita inferioară a suportabilităţii, cauzată de subnutriţie, asistenţă medicală inferioară şi lipsa facilităţilor necesare unui trai modern (locuri de muncă, mijloace de transport, locuinţe, drumuri, acces la învăţământul de toate gradele etc.) 
Profunda criză economică din România a fost provocată de corupţia şi incompetenţa liderilor politici ai perioadei de tranziţie. Naţiunea română a avut posibilitatea unui trai prosper, într-o economie organizată modern şi eficient. Vinovaţii de această situaţie disperată propun ieşirea din criză prin sacrificarea marii părţi a populaţiei, a tuturor categoriilor sociale - copii, tineri, studenţi, bugetari, şomeri, pensionari şi mici întreprinzători.
Partidul România Mare se opune cu fermitate genocidului împotriva Poporului Român şi propune ieşirea din criză prin folosirea altor surse decît cele dictate de FMI. În principiu,  fiecărui cetăţean activ ori pensionar îi sînt necesari cel puţin 300 de euro pe lună pentru un trai decent. Nimeni nu-i poate lua românului acest drept!

Pentru acest plafon minim de 300 de euro pe lună necesar fiecărui salariat sau pensionar, sînt necesare următoarele măsuri:

1) Anularea subvenţiilor anuale acordate partidelor politice parlamentare. Campaniile electorale să se facă din bani personali şi din cotizaţii, iar donaţiile să fie declarate la Ministerul de Finanţe şi impozitate.
2) Desfiiinţarea instituţiei parazitare care este Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) şi dirijarea fondurilor de funcţionare a acesteia, proprii unui minister, pentru salarizarea celorlalţi bugetari. CNSAS s-a înfiinţat în urma diversiunilor din decembrie 1989, iar  acuzaţiile formulate de acesta sînt nu numai nefondate, dar şi discriminatorii.
3) Desfiinţarea Institutului pentru studierea crimelor comunismului şi dirijarea sumelor astfel obţinute către pensii şi alocaţii. Fostele crime şi abuzuri ale regimului comunist nu pot fi puse în sarcina poporului sărăcit.
4) Desfiinţarea Institutului Cultural Român şi transferarea sarcinilor acestuia la Ministerul Afacerilor Externe, instituţie căreia trebuie să-i revină şi promovarea  culturii româneşti peste hotare.
5) Reînfiinţarea Ministerului Comerţului Exterior şi a oficiilor judeţene de promovare a schimburilor comerciale cu străinătatea, care să-i sprijine pe  micii întreprinzători români în obţinerea de informaţii de pe pieţele externe, de reclamă, în promovarea exporturilor şi încasarea sumelor cuvenite.
6) Adoptarea în regim de urgenţă a Legii pentru confiscarea averilor dobîndite ilicit şi aplicarea ei imediată. Sumele confiscate de la infractorii din această categorie să fie folosite pentru investiţii economice şi de altă natură, care să creeze sau să păstreze locurile de muncă.
7) Anularea tuturor scutirilor de impozite şi taxe acordate de guvernanţii corupţi în ultimii 22 de ani şi recuperarea sumelor de la debitori. (La o simplă estimare, e vorba de miliarde de euro. De pildă, firma Erickson a fost scutită de Mugur Isărescu - cît a fost  premier - de 800 de milioane de dolari. De o sumă identică a fost scutit de către premierul Adrian Năstase şi Rompetrol. Dacă guvernanţii corupţi n-ar fi aplicat această politică antinaţională,  România nu ar fi ajuns să se îndatoreze pentru mulţi ani, la organismele financiare internaţionale şi băncile străine.
8) Anularea tuturor reeşalonărilor de plată pentru taxele datorate Bugetului de Stat şi colectarea de urgenţă a sumelor datorate de marii debitori. Extinderea executării silite asupra averilor deţinute de patronii şi administratorii firmelor datoare.
9) Serviciile Secrete, Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Justiţiei să întreprindă toate măsurile necesare pentru identificarea şi recuperarea imenselor sume de bani scoase din ţară de către infractorii tranziţiei.
10) Declanşarea urmăririi penale asupra liderilor politici şi administrativi (concomitent cu sechestrarea averilor acestora) care au privatizat fraudulos obiectivele economice de interes naţional, care erau rentabile, alimentau Bugetul de Stat cu sume imense şi asigurau numeroase locuri de muncă. Privatizarea Petrom, Romtelecom, IMGB, Sidex, BCR, BRD, Banc-Post, a combinatelor de ciment, a fabricilor de tractoare, de utilaje agricole şi rulmenţi, a reţelelor de distribuire a gazelor naturale şi energiei electrice  nu a fost justificată de criterii economice, ci motivată de inimaginabile acte de corupţie.
11) Stoparea importurilor de armament şi tehnică de luptă pe termen de 5 ani, deoarece produsele din această categorie sînt la mîna a doua, nu mai avem nevoie de ele şi nu servesc la apărarea ţării.
12) Retragerea trupelor române din Irak, Afganistan şi din alte zone de conflict în care nu avem ce căuta, încetarea cheltuielilor pentru întreţinerea lor. Aceste focare de război sînt întreţinute, contrar dreptului internaţional şi rezoluţiilor Consiliului de Securitate, de către grupuri de interese din SUA şi din alte ţări şi nu urmăresc altceva decît acaparea imenselor bogăţii naturale ale ţărilor ocupate.
13) Schimbarea pedepsei cu închisoarea, pentru anumite infracţiuni şi infractori fără antecedente civile sau penale grave, cu plata unor sume consistente de bani. (De pildă, să se poată plăti o sumă de 50 de euro pentru fiecare zi de închisoare. Metoda aceasta poate aduce mari venituri la Bugetul de Stat).
14) Înăsprirea pedepselor pentru infracţiunile economice, începînd de la mită şi trafic de influenţă şi cumularea pedepsei cu decizia de confiscare totală sau parţială a averii.
15. Înfiinţarea unui corp de experţi care, în 2 ani, să evalueze locuinţele noi din toată ţara. (Deoarece, în acest domeniu, cele mai multe lucrări de construcţii au fost declarate cu mult sub valoarea reală, aplicarea unui impozit anual de 0,5% din valoarea de evaluare, la care să se adauge un coeficient pentru gradul de lux şi altul pentru numărul de locuinţe deţinute de proprietar, ar aduce venituri nebănuite bugetului local şi naţional). 
16) Măsuri pentru gospodărirea judicioasă a pămîntului, ca bun naţional, din care să nu lipsească următoarelele elemente:

- Interzicerea prin lege a vînzării terenurilor către cetăţeni străini, cu excepţia celor din ţări ale Uniunii Europene şi numai în condiţiile respectării legislaţiei europene.
- Achiziţionarea de către stat  de  terenuri de la persoanele particulare care doresc să le înstrăineze  şi stoparea donaţiilor de terenuri, altele decît cele destinate unor activităţi economice de interes naţional.
- Alocarea de fonduri corespunzătoare lucrării pămîntului. În cazul abandonării acestuia, să se treacă la naţionalizarea terenurilor nelucrate mai mult de 2 ani, cu o minimă despăgubire către fostul proprietar, în bani sau în acţiuni de stat.
- Refacerea sistemului naţional de irigaţii, ca proprietate de stat. Astfel, fiecare comunitate va primi apă la preţuri nespeculative.
- Înfiinţarea unui sistem naţional de achiziţii şi export de produse agricole şi zootehnice, dintre cele cerute intens de pieţele externe (cereale, legume ecologice, fructe cultivate şi de pădure, ciuperci, plante medicinale, carne, lapte etc).
- Obligativitatea, prin lege, ca ponderea produselor agricole româneşti comercializate pe piaţa românească să fie de cel puţin 50%.

17) Impozitarea severă a bunurilor de lux, mai scumpe de 50.000 de euro.
18) Anularea subvenţiilor acordate Asociaţiilor, cu excepţia celor dedicate asistării şi ocrotirii persoanelor bolnave incurabil sau handicapate.
19) Adoptarea Legii donaţiilor, prin care orice sumă care face obiectul acestora să fie dedusă şi scoasă în afara bazei de impozitare a celui care o efectuează (cu excepţia donaţiilor pentru partidele şi formaţiunile politice).
20) Impozitarea veniturilor şi averilor cultelor religioase care prestează activităţi economice.
21) Sistarea subvenţiilor pentru energie acordate firmelor româneşti sau străine, sau compensarea subvenţiei cu preţul aplicat pentru consumatorul casnic.
22) Triplarea redevenţelor pe care le deţine Statul Român în parteneriatul cu firmele care exploatează materiile prime şi resursele energetice ale ţării (12%, în loc de 4% cît se încasează în momentul de faţă).
23) Readucerea TVA-ului la 19%; Legiferarea TVA-ului de 5% pentru produsele alimentare de bază şi pentru serviciile hoteliere; Adoptarea unei legi de funcţionare a hipermarketurilor, prin care acestea să fie cointeresate în achiziţia şi comercializarea mărfurilor româneşti (regula facilităţilor reciproce).
24) Anularea tuturor indemnizaţiilor pentru consilierii locali şi judeţeni. Banii economisiţi astfel pot fi folosiţi în investiţii. În plus, această măsură ar destrăma mafia politico-economică teritorială, lăsînd cale liberă intrării pe scena publică a unor politicieni serioşi, competenţi şi oneşti.
25) Reducerea numărului de parlamentari şi a indemnizaţiilor acestora (în funcţie de numărul de locuitori ai judeţului: 2-3 senatori şi 4-6 deputaţi, retribuiţi cu 5 salarii minime pe economie).
26) Anularea imediată a contractele de privatizare în cazul „investitorilor“ care nu şi-au îndeplinit obligaţiile asumate şi trecerea obiectivelor economice respective în proprietatea statului pentru a fi administrate sau revîndute avantajos.
27) Adoptarea oricăror propuneri care să contribuie la dinamizarea activităţilor economice şi, nu în ultimul rînd, la eliminarea muncii la negru şi la diminuarea evaziunii fiscale, estimată la 10-12 miliarde de euro anual.

CRISTIAN STĂNESCU
Consilier în Parlamentul European al preşedintelui P.R.M.

https://www.facebook.com/notes/corneliu-vadim-tudor/programul-prm-2012-2016-pentru-scoaterea-rom%C3%A2nilor-din-criza-economic%C4%83/474642072556544

Astăzi, de Ziua Internaţională a Animalelor, Tribunul va participa la inaugurarea unui modern adăpost pentru ciini, la Cernavodă

In urma unei invitaţii primite la biroul său de la Strasbourg, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, va fi prezent, joi, la Cernavodă, la inaugurarea primului adăpost din România, construit la cele mai moderne standarde destinat cîinilor fără stăpîn. Invitaţia a venit din partea doamnei Sara Turetta, preşedinta Organizaţiei „Salvaţi cîinii şi alte animale!“, care are sediul la Milano. La festivitate vor fi prezenţi ambasadorul  Italiei la Bucureşti, Mario Cospito, reprezentanţi ai  autorităţilor locale, precum şi un mare  număr de iubitori de animale.

Proiectul  a fost finanţat de  persoane private din Italia, Suedia, Finlanda şi Elveţia şi este conceput ca un punct de referinţă în domeniul protecţiei animalelor pentru toate primăriile din ţara noastră. Cu ocazia prezenţei sale la Cernavodă, Tribunul va participa, de asemenea, la o discuţie asupra legislaţiei europene în ceea ce priveşte animalele de companie.

http://www.ziartricolorul.ro/3292/astazi-de-ziua-internationala-a-animalelor-tribunul-va-participa-la-inaugurarea-unui-modern-adapost-pentru-ciini-la-cernavoda.html

CIRCUL OLTCHIM


În ţara în care hoţul striga „Hoţii!“, circarii strigă, dezgustaţi, „Ce circ!“. Aşa-zisa privatizare a Oltchim a luat minţile tuturor. Dar, din noianul de minciuni şi dezinformări, orice român inteligent şi cu bun-simţ poate desprinde cîteva idei simple, care, în mod normal, ar putea să-l îndrume cu responsabilitate la votul din 9 decembrie. De nenumărate ori, am spus că, după evenimentele din decembrie 1989, România a pierdut tot - economia, sistemul sanitar, sistemul de învăţămînt, armata şi tot ce ţinea de siguranţa naţională. Într-un anumit moment, am crezut, totuşi, că ceva tot s-a cîştigat: libertatea de exprimare, fie prin mitinguri, fie prin presă. Dar, iată că s-au dus şi astea pe Apa Sîmbetei. Mitingurile trebuie autorizate, iar instituţiile statului impun locul şi durata acestora. Dacă organizatorii calcă pe bec, şi ei, şi participanţii se aleg cu amenzi descurajante, dacă nu şi cu niscaiva bastoane pe spinare. După care constată că protestul lor rămîne fără ecou, fiind doar o formă de defulare pe care regimul trecut o interzicea. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi cu presa. Populată de indivizi îndoielnici şi în mare majoritate semi-analfabeţi, patronată de personaje controversate, constrînsă economic şi şantajabilă, mass-media a ales să se ascundă în umbra unor stăpîni politici, dispusă să le asculte, necondiţionat, ordinele, transformîndu-se într-un uriaş aparat de propagandă şi manipulare a opiniei publice. Trist, dar adevărat. Şi aceste „cuceriri" ale revoluţiei au fost pierdute pe drum, cu cîteva excepţii; ne referim la publicaţiile PRM, care rezistă în ciuda boicotului la care sînt supuse continuu şi ale căror adevăruri, rostite de-a lungul timpului, se adeveresc pe zi ce trece. Dar să revenim la „Circul Oltchim". Cine l-a creat? Mulţi l-au asemănat cu serialul „Elodia", numai că acolo era vorba despre o femeie dispărută, un bărbat suspect de crimă şi un băieţel rămas orfan. Acolo era vorba despre o dramă reală pe care, iată, organele de anchetă care se iau, bucuros, de piept cu protestatarii, nu i-au dat de cap nici pînă azi. Aşadar, considerăm comparaţia deplasata. În spatele spectacolului oferit de presa noastră, realizat pe nervii şi pe spinarea a mii de muncitori de care depinde soarta unui întreg judeţ, se află interese din zona politicului. Anumite scenarii consideră că toată această mascaradă este menită să propulseze partiduleţul lui Dan Diaconescu pe scena politică, altele spun că se încearcă decredibilizarea lui. Revenind la politica editorială halucinantă a posturilor TV cu pretenţii, nu putem să nu reţinem că a fost edificatoare partea în care Poporul Român a aflat, pe viu, cum s-ar spune, în ce mod aberant se poate realiza o privatizare de asemenea proporţii - şi ne imaginăm cu groază cum s-au petrecut lucrurile în cazul celor peste o mie de întreprinderi înstrăinate pe nimic. Poporul Român a aflat cum se realizează un caiet de sarcini „cu dedicaţie", cum se depun garanţiile, cum se semnează contractele, care sînt clauzele ascunse, cînd se virează banii şi cum se decide soarta a mii de oameni printr-o semnătură. De un lucru sîntem siguri. Aşa cum s-au derulat lucrurile, credem că scenariul era simplu. Licitaţia trebuia cîştigată de altcineva, după care creditorii urmau să ceară insolvenţa combinatului, şi gata, treaba era moartă şi îngropată, iar oamenii lăsaţi pe drumuri, cu niscaiva salarii compensatorii care să le potolească furia şi să le creeze iluzia siguranţei zilei de mîine măcar pentru o perioadă de timp. Astfel de jocuri se întîmplă în România de 23 de ani. De la tribuna Parlamentului, dar şi din afara ei, PRM a semnalat acest fenomen pentru cei care au avut urechi de auzit. Acum, totul s-a văzut, pe ecranul televizorului şi, cu un tupeu inimaginabil, unii invitaţi la talk-show-uri, dar şi moderatorii acestora discutau cu nonşalanţă despre „statul mafiot“, uitînd că deviza PRM, de cînd se ştie, este: „Sus Patria! Jos Mafia!“. Unii au considerat că este un simplu slogan, dar iată că adevărul iese mereu la iveală, chiar cu întîrziere, iar cei care ne ironizau mereu n-ar trebui să-i mai privească pe români în ochi. Amuzant este faptul că politicienii dau vina unii pe alţii cu privire la „eşuarea" privatizării Oltchimului, şi toţi la un loc pe FMI. Lumea cunoaşte părerea noastră cu privire la relaţia păguboasă a României cu FMI. Dar, stînd strîmb şi judecînd drept, pentru FMI combinatul era doar o gaură neagră, cu imense datorii care secătuiau bugetul de stat şi afectau, în lanţ, şi alte societăţi, de stat sau private. Pentru că aici este adevărata bubă. Criminalii care au distrus Arpechimul ştiau că acesta este legat de Oltchim şi au premeditat colapsul combinatului. De aceea, fără exagerare, unii ar trebui să răspundă cu propriu cap, pentru că ne-am cam săturat de menajamente, cuvinte alese ca să nu deranjeze pe nu ştiu cine. Ne-am săturat de politicienii-bandiţi, care suferă de toate bolile pămîntului. În momentele în care deturnau fonduri, furau bugetul de stat, căpuşau prin firmele neamurilor şi ale prietenilor unităţi economice care ar fi putut produce profit erau perfect sănătoşi, se pare. Conducerea la vîrf a Oltchimului este aceeaşi de 20 de ani. Se vede că a supravieţuit tuturor guvernărilor şi ne întrebăm cu ce preţ? Ei ce au păzit? Ce venituri au avut? N-ar trebui căutaţi puţin la avere, declarată sau nedeclarată, ei şi tot neamul, pînă la a noua spiţă de la roată? N-ar trebui controlaţi cei care aprobau  „achiziţiile“ de materii prime, serviciile şi cheltuielile efectuate în cadrul combinatului? Cine a aşteptat ca aceste datorii să atingă cifre astronomice, menite să sperie orice investitor? Pentru că, logic vorbind, nici un investitor nu ar plăti aceste datorii cu intenţia de a reporni combinatul şi a se lega la cap fără să-l doară. Industria petrochimică românească trebuia distrusă. Această clică monstruoasă, care ne conduce de 23 de ani, se va agăţa de scaune cu orice preţ. Dacă nu ea, atunci progeniturile ei, trimise să „primenească“ aşa-zisa clasă politică. În Parlamentul Ruşinii, nimeni nu doreşte intrarea altor partide. Fiecare parlamentar va candida pentru un nou mandat şi nu va concepe să piardă. Lupta electorală pentru alegerile din decembrie a început în forţă. Iar PSD, PDL, PNL au dovedit că pot „coabita“ foarte bine în diverse formule. Toată lumea s-a unit, la un moment dat, cu toată lumea. Se ştiu bine, îşi cunosc metehnele, interesele şi, mai ales, dosarele penale. În această Mafie nu mai e loc pentru nimeni. Din acest motiv, PRM a fost înlăturat, prin fraudă, din Parlament, ca să nu mai poată semnala românilor marele Jaf Naţional, dar şi infernala conspiraţie împotriva României. Acesta este însă alt subiect, care merită multă atenţie.
La locale, PP-DD a fost momit. Fără majoritate, consilierii acestui partid sînt doar nişte păpuşi fără putere, doar dacă nu se unesc, pe sub masă, cu „ciocoii". Iar dacă Partidul lui Dan Diaconescu va intra, totuşi, în viitorul Parlament, ce va face dumnealui? Se va alia cu „USL-PDL, aceeaşi mizerie“, în „interesul naţiunii“, desigur? Sau va rămîne în Opoziţie, ridicînd din umeri şi dînd explicaţii „poporului“ pentru promisiunile neonorate? Oricum ar proceda, în acel moment PP-DD va pierde electoratul, care va pricepe că a fost păcălit a nu ştiu cîta oară. Românii vor mai pierde 4 ani din viaţă, plîngîndu-şi „soarta“ făcută cu mîna lor. Pentru că noi ştim de pe acum cine va avea, cu adevărat, de suferit!

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2584, 04.10.2012



miercuri, 3 octombrie 2012

Sambata trecuta pe canalul PRIMA TV !

Emisiunea  "Verde-n faţă cu Cristina Topescu"   poate fi revazuta aici:


http://www.primatv.ro/emisiuni/verde-n-fata/video/135-sezon-1/2059-editia-22/57154-editia-22.html

Luni seara pe ACASA TV !

Cele ~ 9 minute pot fi revazute aici:

http://www.acasatv.ro/povestiri-adevarate/corneliu-vadim-tudor-asa-cum-nu-l-ai-mai-vazut-niciodata-tata.html

 

Corneliu Vadim Tudor, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata: tata

Pe Corneliu Vadim Tudor il cunoaste toata lumea. E un tip vulcanic gata sa erupa in orice secunda, e bataios, isi sustine ideile cu vehementa, traieste fiecare clipa la intensitate maxima si nu are nicio retinere sa-si strige-n gura mare nemultumirile. Asta daca ne luam dupa aparitiile sale pe scena politica.

 Lucrurile se schimba insa radical acasa, acolo unde tribunul e cu totul alt om, sensibil, ascultator si mai ales supus celor trei femei ale casei: sotia si cele doua fiice, Lidia si Eugenia. Pentru ca da, ati auzit bine, in familia europarlamentarului canta gaina. Greu de crezut, dar asta e adevarul.

Totusi, oricat de blajin ar parea, Vadim Tudor are reguli foarte stricte chiar si la el acasa si e cat se poate de posibil sa devina un socru de cosmar pentru viitorii sai gineri, in cazul in care acestia il vor supara cu ceva.


Si nu ar fi exclus ca unul dintre cei care ii vor spune politicianului "tata socru" sa fie chiar vreunul dintre nepotii lui Gigi Becali.


Politicianul isi rasfata cele doua tinere printese si nu le refuza absolut nimic. Asta insa pana la un punct... Sau, mai bine zis, pana in bucatarie - o incapere in care Vadim Tudor nu ar intra nici macar de dragul fetelor.

AZI, VADIM LA PRO TV



Astăzi, la emisiunea Happy Hour, realizată de foarte inventivul Cătălin Măruţă (Pro TV, orele 17,30), veţi putea vedea o scenă memorabilă: Mariana Moculescu face duş în baia de la biroul preşedintelui PRM! Surprizele vor fi mult mai numeroase. Merită să vă uitaţi.


ZIARUL TRICOLORUL, nr 2583, 03.10.2012

 

marți, 2 octombrie 2012

Săptămîna pe scurt - numarul 1158


* Avocata Paula Iacob se face de baftă la bătrîneţe * În ciuda sondajelor mincinoase ale beţivului Alin Teodorescu, Dinu Patriciu tot la pîrnaie va ajunge * Andrei Păunescu îl tot critică pe marele  Eugen Barbu şi chestia asta nu ne place * Roxy Manelista: „Vreţi să vă arăt chiloţii, domnu’ Dan?“

* LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Penibile laudele pe care, duminică după-amiază, i le-au adus ţiganului escroc Dan Diaconescu, la postul România TV, Paula Iacob, Marius Marinescu şi Ion Popescu. Numai pentru faptul că Şobolanul Ştirb i-a găzduit, pe ei, la televiziunea lui din debara, merita să se prostitueze aşa? Ce legătură are una cu alta? Noi ne aducem aminte că cei trei au participat şi la aşa-zisul congres al aşa-zisului partid al spoitingirului şantajist. Avocata octogenară Paula Iacob a debitat ceva aiuritor: cică nimeni n-a protestat („n-a crîcnit“) atunci cînd s-au făcut privatizări frauduloase (?!). E posibilă o asemenea minciună, coană mare? Nu a existat privatizare dubioasă faţă de care Vadim, Funar şi PRM să nu protesteze, începînd cu Romtelecom, Romcim, SIDEX, ALRO, PETROM, PETROMIDIA etc. Fie Paula Iacob este o şarlatană, care speră să intre în rîndul avocaţilor diaconeşti, pentru a cîştiga nişte bani – fie s-a sclerozat şi nu mai ştie pe ce lume se află. Toată lumea a auzit de Legea iniţiată de PRM, în 2008, de re-naţionalizare a PETROM, care a trecut, prin aprobare tacită, de Senat, numai avocata cu pricina n-a auzit, sau nu vrea să audă. La rîndul lui, Marius Marinescu s-a făcut de rîs, pretinzînd că Diaconescu e un român care investeşte, măi, tovarăşi. Un român, adică un ţigan. Aşa arată românii, dragă Marius Marinescu? Au culoarea vînătă? O altă enormitate: cică Diaconescu s-a îmbogăţit, dar n-a făcut afaceri cu statul. Da, şi ce-i cu asta? Nici Ion Stoica nu a făcut afaceri cu statul, atunci cînd a derulat jocul foarte profitabil CARITAS. Nici Fane Spoitoru, Bercea Mondialul, Fraţii Cămătaru nu au făcut afaceri cu statul. Borfaşul din Caracal a şantajat, a cerut şpagă, a exclus din partid consilierii judeţeni care n-au „cotizat“ cu 30.000 de euro etc. Iar afacerile cu statul le-a început în aceste zile, dar s-a încurcat în propriile minciuni. Gurile rele zic că M.M. îl perie pe D.D. pentru a deveni, din nou, senator. Nu va deveni. Toţi cei trei invitaţi, din studio, ai lui Ioan Corpoş au zis că lor nu le-a cerut Diaconescu, niciodată, nici un ban. Tot ce se poate. Dar asta pentru faptul că ei nu prea reprezentau mare lucru. Nu erau (şi nu sînt) şefi de partid, aşa cum e Vadim. Căruia derbedeul i-a cerut bani, pentru a difuza Conferinţele de Presă, săptămînale, ale PRM. Nu puţini: 100.000.000 de lei pe lună! Chipurile, el sub-închiria spaţiul de emisie. Cît despre cele 20 de procente pe care le-ar avea PP-DD (adică 100 de parlamentari), ţi-a luat Dumnezeu minţile, Marinescule. Asta să i-o spui lui Codrin Ştefănescu. Care vor fi acei parlamentari? Radu Popa Prostu’, Silviu Alupei, Cioacă şi Elodia, Magda Ciumac, Roxy Manelista („Domnu’ Dan, vreţi să vă arăt chiloţii?“). Ehei, se vor îneca multe reputaţii în troaca de porci a acestei cacealmale...
* Ziarul „Click!“ dă un titlu nostim: „Osama Bin Laden era chior de un ochi!“. Noi credem că îl confundă cu Băsescu. * Titlul lunii septembrie a apărut în „Click!“: „Scandalul privatizării Oltchim continuă pe nervii şi suferinţa angajaţilor. Dane, de ce-ţi baţi joc de oamenii ăştia?“. * Un alt titlu trist, în „Puterea“: „Banii lui D.D. sînt în contul unei firme-fantomă“. *  Ziarul „Adevărul“ continuă să prezinte mucii de pe pieptul beţivanului Alin Teodorescu drept decoraţii. De cîteva ori pe lună, fiţuica falită a puşcăriabilului Dinu Patriciu difuzează „sondajele“ scoase din maţe de porcul cu pricina, în numele firmei sale de bucătărie, IMAS (să-i dăm un pumn în nas). Iată, de pildă, ce apare pe pagina 1 a numărului de joi, 27  septembrie, pe post de anunţ esenţial: „Sorin urcă peste Crin. 34,7 – 27,1“. Cum urcă? Aşa cum o fac bulangiii? Dacă e vorba de procente, minciuna e infectă, avînd în vedere că primarul Capitalei e TOTAL necunoscut în restul ţării, şi nici în Bucureşti nu se prea omoară lumea de dragul lui. Alte minciuni ordinare: cică Mugur Isărescu e pe primul loc la „încrederea în personalităţi publice“ (deşi el e nevăzut, necunoscut). Apare, cu 20%, şi enervantul capsoman M. R. Ungureanu, care cheltuieşte bani publici pe supozitoare parfumate. Hop şi Traian Băsescu, cu 14,4% (asta, fireşte, pînă cînd „Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!“ se va vedea scăpat de condamnarea la 10 ani de puşcărie, după care, Dumnezeu cu mila). Cine credeţi că vine după Traian Băsescu? Nimeni altul decît... Teodor Meleşcanu!!! Care a făcut, ce? Ca director al S.I.E. (adică şef al spionilor), el trebuie să fie foarte discret. Şi este, desigur. Atunci unde îl văd şi îl aud românii, ca să aibă atîta încredere în el? Una peste alta, ca orice alt „produs“ al creierului macerat în alcool al lui A. Teodorescu, şi acest „sondaj“ e un jeg scorojit. * Tot în „Adevărul“ am văzut o altă lăbăreală, făcută de parazitul Mircea Vasilescu: „De ce nu a fost bun Patapievici la ICR“. N-a fost bun? A fost criminal! Ce fel de „cultură română“ a promovat, pe milioane şi milioane de euro (bani publici), acest avorton al „poporului ales-bules“? Pe Dan Perjovschi şi nevastă-sa, pe bolnavul psihic Mircea Mihăeş ş.a. * Un titlu agramat, în foaia surceleană (adică a lui Vasile Surcel), „Curentul“: „Piţurcă se răzbună pe Vica şi pe copilul acestora“. Care „acestora“? Al Vicăi? Corect era: „Piţurcă se răzbună pe Vica şi pe copilul pe care îl are cu ea“. *Alt ţigan îngîmfat, dar prost ca noaptea: Lucian Mîndruţă. Imbecilul scrie pe Facebook nişte fraze demne de un satanist: „Sînt 56.000 de preoţi şi 48.000 de medici în România. Cîteva asemănări şi deosebiri: * preoţii n-au salvat niciodată pe nimeni, însă toată lumea se roagă la ei şi le acordă încredere. Medicii, în schimb, salvează în fiecare zi mii de oameni, însă toată lumea îi înjură; * în fiecare an, medicii buni pleacă în străinătate, de tot. Popii nu pleacă decît maxim într-o nouă biserică, construită peste drum; * în ultimele două decenii nu s-a făcut nici un nou spital mare. În schimb s-au închis multe, mai mici. Numărul de biserici aproape s-a dublat; * nu avem nici un mare centru de cercetare finanţat la nivel european. În schimb finanţăm o catedrală a neamului, la nivelul european din Evul Mediu; * marii noştri intelectuali sînt bigoţi. Unii practică chiar delirul mistic în cărţile lor. Nici unul nu apără ştiinţa. În concluzie: rugaţi-vă să nu vă îmbolnăviţi. Sau, dacă totuşi o faceţi, rugaţi-vă să muriţi repede. Pentru deces cu zece popi, România e însă perfect pregătită. Şi acum, ne pregătim să îi scutim de taxe. Fireşte, pe preoţi, nu pe medici. Aşa să ne ajute Crucea Roşie!“. Cum e posibil aşa ceva? În primul rînd, datele puse în circulaţie de Parpanghel Deltaplanistu’ sînt false. În al doilea rînd, e o mare mitocănie să contrapui o categorie – alteia, să-i încaieri pe preoţi cu medicii şi viceversa. În al treilea rînd, dacă ar fi fost cinstit, cretinul ăsta fără umor şi fără nici o profesie ar fi scris şi despre faptul că nici un preot n-a omorît sau mutilat vreun om, pe cînd medicii, oho, au făcut-o! În al patrulea rînd, ia mai dă-te-n sloboz, Mîndruţă (lua-ne-ai de puţă). * În „Jurnal de Duminică“, fiul lui Adrian Păunescu sare rău peste cal, atacîndu-l, post-mortem, pe Eugen Barbu: „Serialul extrem de vehement şi de nedrept, pe care prozatorul îl publică împotriva lui A.P., în revista pe care o conduce“. Fireşte, e dreptul său să apere memoria celui care l-a procreat, dar nu cumva îşi dă o importanţă cam mare? Cine este el şi ce-a făcut pînă la vîrsta asta ca să judece un colos al literaturii române, ca Eugen Barbu? Pe vremea cînd Adrian Păunescu era sprijinit, la debut, şi publicat de Eugen Barbu – el, Andrei, nici nu se născuse. În 1978, la rugămintea lui Adrian Păunescu, Eugen Barbu a prefaţat o antologie de versuri a acestuia – a fost o prefaţă severă, desigur, dar aceasta a contribuit la reclama şi la vinderea cărţii. Nu se moare din asta. În literatura lumii există atîtea alte cazuri. Este regretabil că puştiul cu pricina încearcă să-i certe, în posteritate, pe cei doi scriitori, care stau acum, alături, nu numai în biblioteci, ci şi la picioarele lui Eminescu, la Cimitirul Bellu. * Un alt mafiot electoral este un oarecare Bruno Ştefan, care cică a fondat BCS (Biroul de Cercetări Sociale). În ziarul patronat de masonul Adrian Thiess, blondul Bruno îl umflă, cu pompa, pe găinarul din Caracal: „Bazinul lui de alegători a preluat în mare parte vechii votanţi ai PRM şi PNGCD...“. Hai, să moară mă-ta, Bruno? De unde ştii tu chestia asta? Dacă o fi aşa de popular Şobolanul Ştirb, de ce, de pildă, n-a participat la festivităţile de la Ţebea, prilejuite de împlinirea a 140 de ani de la moartea lui Avram Iancu? Răspunsul e foarte simplu: puradelul plin de vrăjeli e ZERO în toată ţara, fiind o creaţie artificială, la ordinul lui Traian Băsescu şi cu asentimentul Ambasadei SUA. * Presa lumii anunţă „performanţa“ pe care o au surorile gemene olandeze Louise şi Martine Fokkens: „Au făcut sex cu 355.000 de bărbaţi“. Ale dracu’ curve! Dar tot nu au depăşit recordul bagaboantelor de la noi: Zoe Petre, Romaniţa Iovan, Adina Buzatu, Monica Tatoiu, Sexy Brăileanca, Daniela Buruiană. Păi ştiţi cu cîţi bărbaţi s-au tăvălit astea? Fără număr, fără număr! * Vineri seară am vizionat, la TVR 3, un emoţionant film documentar închinat poetei Otilia Cazimir, cu prilejul împlinirii a 45 de ani de la moarte. Realizator: Grigore Ilisei. Au adus mărturii despre cea care a scris neuitata carte a copilăriei, „Baba iarna intră-n sat“, poeţii Horia Zilieru şi Indira Spătaru. În special fata asta, cu nume exotic, ne-a făcut o mare plăcere, ea fiind nu numai o scriitoare sensibilă şi o muzeografă inimoasă, ci şi o „duduie“ frumoasă, în jurul căreia dau tîrcoale bărbaţii – dar ea se ţine tare pe poziţii, nu cedează. * Foarte ţeapănul sindicalist, devenit ministru, Liviu Pop, a zis joi, la România TV: „Energia electrică către (sic!) Oltchim“. Cum e posibilă atîta neglijenţă în exprimare? * Ziarul „Tricolorul“ se apropie, voiniceşte, de nr. 2.600. Filialele PRM n-au dreptul să emită pretenţii dacă nu fac abonamente la organul central al partidului – fără îndoială, cel mai bun ziar din ţară.
* Agentul KGB Eugen Anca e omul lui Ioan Talpeş, care e omul lui Ion Iliescu. Aţi văzut cum se învîrt ăştia în cerc? Sîrba călugărilor, nu alta!
* O anchetă alarmantă apare, pe pagina 1, în ziarul ,,Naţional”: ,,Serviciile Secrete avertizează CSAT-ul despre cum a plătit Anca Boagiu factura pentru accederea în Spaţiul Schengen: Portul Constanţa, «şpagă» pentru olandezi” – autor, Cătălin Tache. Aşa se explică mutrele pe care le fac drogaţii ăştia, cărora nu le place nimic în ţara noastră. Mîncătorii de ,,lalele, lalele, frumoasele noastre lalele” vor să controleze Europa din punct de vedere maritim: la Nord-Vest e Rotterdam; la Sud-Est e Constanţa. * Un alt traseist dezgustător, care merită o flegmă în ochi: Valentin Iliescu, fost PUNR, fost PDL (chiar ministru), actual PSD – mîine, cine ştie? Nu mai scapă ţara de golanii ăştia, care se cred f. f. deştepţi. Ce doctrină? Care program politic? Burdihanul lor să prospere! * Am văzut la televizor, duminică seară, o maimuţă ucigaşă: Bokila. E vorba de un negru urît ca dracul, care joacă fotbal (crede el) la Petrolul Ploieşti, dar nu e decît un rupător de oase. Aşa că porecla pe care şi-au dat-o ploieştenii, aceea de ,,Lupii galbeni”, nu stă în picioare – să scape mai întîi de maimuţa ucigaşă şi pe urmă să pozeze în simboluri dacice. * Ne-am uitat, şi noi, cu atenţie, la căpăţîna lui Mihai Gâdea şi am priceput: ţiganul tupeist şi-a făcut implant de păr, asta e clar. Başca faptul că pare şi vopsit. Deşi sluga lui Dan Voiculescu pretinde că n-are nici o legătură de rudenie cu Suzana Gâdea, unchiul lui (fratele lui ta-su) declară, pentru ,,Evenimentul zilei”, că da, această legătură există: ,,Ţin minte că, după demolare, familiei fratelui meu i-a fost repartizată o locuinţă confort III. Aflînd despre asta, Suzana – care la vremea respectivă era şefă la Consiliul Naţional al Femeilor – a insistat să facă un referat, pe care tot ea l-a susţinut la conducere. Rezoluţia a fost favorabilă, şi fratele meu şi familia sa au obţinut apartamentul la care aveau dreptul”. Iată şi remarca autorului interviului, Vlad Teodorescu: ,,Spre deosebire de unchiul său, Mihai Gâdea susţine că între familia lui şi ultimul ministru al Învăţămîntului din epoca ceauşistă nu este decît o coincidenţă de nume şi nimic mai mult”. Totuşi, o corectură: Suzana Gâdea a fost ministru al Învăţămîntului pînă în 1979, după ea fiind alţii (Aneta Spornic, Ion Teoreanu ş.a.m.d.). Din acelaşi interviu aflăm că tatăl lui Mihai Gâdea, pe nume Titi, ar fi ,,trecut prin puşcăriile comuniste pentru convingerile sale religioase”. Era adventist. Totuşi, noi nu credem că-i aşa. Omul fusese un simplu croitor, nu se remarcase prin nimic, nu era de talia unui predicator ca Richard Wurmbrandt. Dacă a fost închis – a fost pentru altceva, mai ales că Titi Gâdea fusese, în tinereţe, ,,secretar al Uniunii Tineretului Comunist pe şcoală”. * Tot în ,,Evenimentul zilei”, Alex. Ştefănescu scrie ceva incorect: ,,Ion Cristoiu, conducătorul SLAST, folosea inteligent această situaţie, făcînd o publicaţie atrăgătoare (ceea ce în timpul comunismului era interzis!)”. De ce minţi, Elefantule cu Breton? Hai să-ţi zicem, noi, cîteva publicaţii cu mult mai atrăgătoare, care erau cenzurate, desigur, dar nu au fost interzise: ,,Săptămîna”, ,,Flacăra”, ,,Cinema”. * În sfîrşit, un titlu bun al lui Ion Cristoiu, în ,,Evenimentul zilei”: ,,Dan Diaconescu a hotărît să fie el însuşi Elodia!”. Bravo, Ardei Umplut! Vezi că se poate? * O greşeală de corectură foarte ciudată, în acelaşi ,,Eveniment al zilei” – din articolul lui Mircea Cărtărescu aflăm că ,,Oltchim-ul şi obrăzniciile lui Dan Diaconescu i-au priit lui Pinta (sic!) ca o cireaşă pe colivă”. Ce nume, Pinta! * Apropo de Cristoiu: în revista lucioasă (mucioasă) ,,Click! TV”, George Stanca scrie că acesta e ,,Cel mai bun ziarist român în viaţă”. Aş! Ăsta-i nivelul tău, Stanca? Îţi putem enumera cel puţin 10 ziarişti mai valoroşi, mai cultivaţi şi mai buni cunoscători ai limbii române, în frunte cu Dinu Săraru şi Ileana Vulpescu. * Isteria lui ,,uite!” ia amploare. Proştii chiar îşi fac ambiţia de a persista în greşeală, compromiţînd ziarele de unde îşi cîştigă pîinea. Campioana idioatei încăpăţînări e fiţuica bălţată ,,Click!”, care se comportă ca o paiaţă retardată, cu deştiul arătător înţepenit: ,,Uite cu cine o înşeală Mărcuş pe Monica Iagăr!”; ,,Uite ce joburi sînt în Capitală!”; ,,Uite ce produse să cumperi pentru o lună întreagă”; ,,Uite ce sexy sînt cele două mame ale Antoniei!”; ,,Uite cum arată curtea spitalului din Craiova!”; „Ia uite! Divele ne arată fundul!“; „Uite ce maşină de teren şi-a construit dintr-un Tico!“ etc. Zuzele de la ,,Libertatea” nu stau mult pe gînduri şi duc ştafeta idioţeniei mai departe: ,,Uite ce mai fac profii de sex!”; ,,Uite cum stabileşti preţul corect pentru maşina ta”; ,,Uite ce bunăciune îi furniza femei lui Berlusconi!”. În ciuleandra asta de neamuri proaste nu vă zicem că s-a prins şi ziarul ,,Naţional”? Cum? Uite cum: ,,Uite cine e mîna dreaptă a «Reginei sprîncenelor»!”; ,,Uite cortul din sticle de bere!”. * Frumuşica Antonia (am înţeles că e cîntăcioasă) apare pe coperta foii ,,Click!” cu vedere la buric, însoţită de acest titlu: ,,Vedeta, pedepsită de biserica mormonă. Antonia, prea păcătoasă pentru religia ei. A fost dată afară de biserica mormonă”. Lasă, fata tatei, n-ai pierdut nimic. Ce biserică e aia? * După 4 ani de la divorţ, Romaniţa Iovan îi dă bani fostului soţ, pilotul pensionar Adrian Iovan. Două chestii-trestii: 1) De unde are paraşuta bani, cînd ea nu e decît o croitoreasă de cîrpe zdrenţuite, pe care nu le cumpără nimeni?; 2) De ce îi dă bani? Foarte simplu: să-i închidă gura, să nu divulge cum a fost cu uciderea acelui tînăr, prins în casă la ei (încă de atunci s-a lansat supoziţia că ea, curva proastă, l-a omorît). * Imbecilul Cristian Cîmpeanu, de la ,,România liberă”, face ce face şi tot la Vadim se gîndeşte. E obsesia vieţii lui de rahat. În textul pueril ,,De la Chevron la Gazprom”, estropiatul scrie: ,,Ceea ce nu a putut face Dan Diaconescu a făcut Remus Vulpescu, un fel de Vadim plus Ion Coja al economiei de stat” (?!). Hodoronc-tronc! Nici după 10.000 de combinaţii suprarealiste nu ar fi putut ieşi asocierea asta de nume: Vadim, Ion Coja, Remus Vulpescu. Totul e tras de păr, ca dovadă a obsesiei care nu-i dă pace lu’ maţe-fripte. * Bucătăreasa Dorina Lazăr va împlini, luna viitoare, 72 de ani. Din ce în ce mai diformă şi mai enervantă, cu muianul ei de patroană de bordel CAP-ist. Actriţă de mîna a doua, care are o voce înţiglată şi spartă, fiindcă trebuie să se facă auzită din fundul scenei, unde se fîţîie figuranţii – Dorina Bubulina a fost unsă de primarii Traian Băsescu şi Adriean Videanu în funcţia de directoare a Teatrului Odeon (turna-i-am în cur beton). Şi acolo a rămas înfiptă, nu se mai dă plecată, deşi trebuia să iasă, demult, la pensie. A dracului balabustă: n-are talent, nu e frumoasă, e păguboasă – dar ce ifose dă din ea, nu se poate povesti! * Bolşevicul de peste Prut, Marian Lupu, jigodie a fost, jigodie a rămas. El ilustrează zicala ,,Lupu-şi schimbă părul, dar năravul – ba”. Nenorocitul ăsta vorbeşte de ,,naţiunea civică moldovenească” şi de ,,limba moldovenească”. Iar un astfel de duşman al Poporului Român e preşedintele Parlamentului de la Chişinău! Ce ruşine! Ce dîre pestilenţiale a lăsat stăpînirea rusească pe celălalt mal al Prutului! * Ziarul ,,Bursa” îl vîră pe păduchele Dan Diaconescu, cu nasul, în propriul găinaţ (aşa s-o zice şi la excrementele de păduchi?): ,,Cinci ţări vizitate în mai puţin de 48 de ore – poate doar pe mătură”. Da’ de ce pe mătură? Ciorile au aripi! * ,,Să ieşim în stradă, să le dăm în cap!” – au strigat oamenii amărîţi, de la Oltchim. E o soluţie, desigur. * Au revenit Mondenii, la Prima TV. În general, buni şi amuzanţi, cu nişte talente native deosebite: Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Angel Popescu ş.a. * ,,Românii vorbesc prost româneşte” – a dat pe gaura gurii unul dintre cei mai enervanţi analfabeţi din ţară, Mădălin Voicu. Care, şi el, îşi vopseşte părul, fiind de meserie ,,gherţoi”. De 4 mandate consecutive, adică de 16 ani, larva asta de căpuşă e deputat – prin urmare, arde gazul şi taie frunză la cîini. Acum, vrea să se urce în cîrca PSD-ului şi a 5-a oară. Totuşi, ce meserie are lipitoarea asta? Dirijor nu e, fiindcă îşi scoate ochiul cu beţigaşul. Atunci ce e? Vă spunem noi: e cioflingar.
* Alături de el, la un post de televiziune, se afla un umflat cu accent moldovinesc, de nu înţelegea nimeni ce vorbeşte. Numele lui: Vasile Gherasim. Aşa, din senin, traseistul ăsta ordinar (PDSR, PDL) s-a legat de antiamericanismul (?!) PRM-ului. El se preface a uita cum l-a vizitat pe Vadim, în biroul acestuia de la partid, cerînd să fie primit în PRM. Nu a fost. De ce? Tribunul ştia ce-i poate pielea. * Încă o dovadă că B1 TV e un post băsist: duminică seară, aici era titrat anunţul ,,D.D. face istorie în lupta cu Guvernul”. Face istorie? Poate isterie! * Glumeţii de la „Naţional“ bat apropouri la scena de felaţie (muie) pe care a oferit-o politruka PSD Ana Birchall, într-o maşină, în compania (pare-se) lui Mircea Geoană: „Ana Birchall şi-a luat-o în bot la Vaslui“. Ce dacă! Are antrenament fata: pune asta gura la pămînt, scoate petrol! 

* LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. La emisiunea Sorinei Matei, de la postul România TV (luni după-amiază), preşedintele PRM a avansat o ipoteză: „Nu exclud posibilitatea ca toată tărăşenia asta cu Dan Diaconescu să fie preluată şi deturnată de alţii, pentru a-l compromite pe acesta şi a-l face să-şi rupă gîtul, în direct şi la oră de vîrf“. Evoluţia evenimentelor se pare că îi dă dreptate...

ALCIBIADE

Revista ROMANIA MARE  , nr 1158 / 02.10.2012

luni, 1 octombrie 2012

VADIM, LA POSTUL TV ACASĂ - astazi la orele 16:30



Astăzi, începînd cu orele 16,30, preşedintele PRM va fi invitatul frumoasei realizatoare Ioana Maria Moldovan, la postul de televiziune Acasă. Tribunul va fi însoţit de fiicele sale, Lidia şi Eugenia.


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2581, 01.10.2012