"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 15 decembrie 2012

Coşmarul din „Zbor deasupra unui cuib de cuci“ se repetă, la proporţii monstruoase ROMANIA - UN BALAMUC CARE NU MAI E CONDUS DE DOCTORI, CI DE NEBUNI!


Frauda inimaginabilă săvîrşită de SRI la ordinul stăpînilor americani a dărîmat şi ceea ce încă mai stătea în picioare. Totul a luat-o razna, cu o viteză ameţitoare. Bandele interlope care îşi zic „partide“ se încaieră pe ciolan cu furie, scoţîndu-şi ochii, muşcîndu-se pînă la sînge, urlînd isteric. Aflat departe de ţară, aud tot felul de anomalii care nu s-au petrecut în Europa nici măcar pe vremea începuturilor nazismului. De pildă, struţocămila turbată USL are atîta clientelă de satisfăcut, încît vrea să umfle Guvernul cu pompa, pînă la 26 de ministere. În vremea asta, America are doar 12 ministere - adică de peste 2 ori mai puţine ca România lovită de „Ciuma roşie“ - la o populaţie ce depăşeşte 300 de milioane. Un calcul elementar mă duce la concluzia că România ar trebui să aibă o populaţie de peste 600 de milioane de oameni. Dar, demenţa e cu mult mai aiuritoare. Zi de zi se petrec tot felul de atrocităţi, cum ar fi cursa nebunească după funcţii în Guvern şi în Parlament. Cursă în care gîfîie, aproape în exclusivitate, tot felul de puşcăriabili, care, pînă acum cîteva zile, auzeau zornăit de cătuşe şi de lanţuri. Asta e cea mai mare crimă săvîrşită de americani după bombardamentele atomice de la Hiroşima şi Nagasaki. Practic, yankeii au făcut praf o ţară. Că popor nu mai avem demult... Vă place, domnilor, peste ce cimitir dormiţi? Felicitări - sau, poate, condoleanţe.
 
CORNELIU VADIM TUDOR
13 decembrie 2012, Strasbourg
         
              Ziarul TRICOLORUL, nr  2639, 14.12.2012

Mascaradă electorală



În logica deformată a uninominalului, USL a cîştigat alegerile, în sensul că are o majoritate a celor care s-au prezentat la vot. Dacă la urne ar fi venit numai 4 milioane de români şi toţi ar fi votat USL, victoria era şi mai „mare“, 100%. Pentru că acesta este palmaresul real al celor care se împăunează cu ideea că îi reprezintă pe cetăţenii ţării şi România, în general. Deşi nu am spus-o primii, încă din ziua comunicării rezultatelor parţiale am constatat că USL a „pierdut“ 3 milioane de voturi, căci dumnealor se lăudau de zor cu acei 7.500.000 de români care au votat demiterea lui Traian Băsescu. Din 18.000.000 de alegători, USL a „convins“ 4 milioane şi ceva. Halal reprezentativitate! Halal democraţie! Nu am vrea să descriem profilul alegătorilor USL, pentru a nu jigni o parte dintre români. Dar, sîntem convinşi că mulţi dintre ei au fost „convinşi“ de primarii din mediul rural, de baronii roşii, alţii fac parte din activul de partid al PSD - deloc de neglijat sau aparţin unor structuri ale statului, clientelare, bugetivore, în care cel mai mic salariu este de 30 de milioane de lei vechi.
Lor li se adaugă pensionarii de lux ai lui Tăriceanu şi afaceriştii fără culoare politică abonaţi la contracte pe bani publici de 23 de ani încoace. Acum se fac presiuni formidabile asupra preşedintelui pentru desemnarea premierului în persoana lui Ginerică. Ce va face Traian Băsescu? Avem cîteva variante. Îl desemnează pe Victor Ponta să închidă gura „nebunilor“ şi negociază, în secret, să-şi încheie mandatul fără să rişte o nouă suspendare, spre disperarea lui Crin Antonescu? Sau desemnează, constituţional, un premier din tabăra USL, de la PSD, PNL sau PC (ar fi de rîsul lumii), altul decît Victor Ponta. Acel premier poate sau nu să treacă de Parlament. În cazul în care nu trece, continuă să desemneze premieri, alţii decît Ponta, pînă cînd parlamentarii, înspăimîntaţi de frica dizolvării şi reluării alegerilor vor accepta orice. Cineva spunea că circul pleacă din Gorj, adică PP-DD. Noi credem că circul abia acum începe. Pentru că alte variante posibile înainte de desemnarea premierului ar fi o campanie fără precedent de racolare a proaspeţilor parlamentari dintr-o tabără în alta. Cu un „buget“ redus la cîteva zeci de milioane de euro, actuala majoritate ar putea fi fracturată într-o secundă. Fie cumpărată în „viu“, căci doar se apropie Sărbătorile, fie şantajată cu dosare penale. Şi, din nou, lupta politică va lua locul măsurilor economice atît de necesare redresării României. Ce fac românii zilele acestea? Îşi planifică vacanţa de iarnă şi îşi calculează tot felul de „punţi“ şi zile libere, începînd din 21 decembrie pînă la Sfîntul Ion. Nu toţi românii, dar cu siguranţă cei 11 milioane care nu au venit la vot şi cei care au ales FSN-ul altoit cu un PNL castrat ideologic. Unii spun că de lehamite pentru actuala clasă politică. Noi avem dreptul să ne răzgîndim şi să credem că toată această situaţie le prieşte, altfel ce explicaţie logică am avea? Aşteptăm cu interes ce va „alege“ Traian Băsescu. Pentru că, după cum a acţionat în trecut, îl vedem ca pe o sursă inepuizabilă de surprize, conflicte şi răsturnări de situaţie.
RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

Ziarul TRICOLORUL, nr 2639, 14.12.2012

miercuri, 12 decembrie 2012

Partidul România Mare condamnă fraudele grosolane săvîrşite la alegerile parlamentare de la 9 decembrie şi cere anularea şi repetarea scrutinului electoral!



Comunicat de Presă


Anul 2012 e „anul negru“ al democraţiei în România. Efectiv, ca într-un perpetuum mobile blestemat, au fost furate nu mai puţin de 3 cicluri electorale: 1) Alegerile locale de la 10 iunie; 2) Referendumul pentru destituirea lui Traian Băsescu; 3) Alegerile parlamentare de la 9 decembrie. Practic, aceeaşi bandă de interlopi politici, care s-a format şi s-a antrenat de-a lungul anilor, fură tot ce atinge - de la banii publici şi fondurile europene, pînă la voinţa electoratului. Aceşti hoţi de profesie acţionează în haită, au protecţia imunităţii parlamentare, dar şi a unor personaje din Europa şi SUA. Am spus-o încă de acum 10 ani şi, din păcate, mă văd nevoit să o repet: România a devenit un Irak al corupţiei! Totul merge din rău în mai rău. Nu există nici cea mai vagă urmă de democraţie, ţara fiind terorizată de „dictatura neamului prost“. Bomboana pe coliva civilizaţiei româneşti a fost pusă cu ocazia ultimelor alegeri pentru Parlamentul României. Banda care manipulează, fură şi deturnează voinţa electoratului a văzut că n-a păţit nimic după alegerile locale, aşa că a aplicat aceeaşi reţetă: echipe masive de ofiţeri şi agenţi ai Serviciului Român de Informaţii au coordonat fraudarea votului, fiind infiltrate mai ales la Secţiile de Votare. Dacă la alegerile locale au participat 750 de ofiţeri şi 150 de agenţi civili - la alegerile parlamentare cadrele principalului Serviciu Secret al ţării au fost cu mult mai numeroase - din informaţiile mele, au fost angrenaţi nu mai puţin de 350 şefi de grupe de lucru, fiecare dintre acestea avînd între 4 şi 6 membri. Operaţiunea a constat, în principal, în extragerea din urne a Buletinelor de Vot ştampilate pentru PRM şi înlocuirea lor cu Buletine de Vot false, ştampilate pentru USL. Totul a fost supravegheat de directorul SRI, George Cristian Maior, rudă apropiată a premierului Victor Ponta (naş de cununie al preşedintelui PSD şi naş de botez al unuia dintre copiii acestuia). Deasupra tuturor acestor infractori s-a situat „Big Brother“ - adică şeful rezidenţei CIA de la Ambasada SUA din Bucureşti şi din Europa Centrală şi de Sud-Est, Harry Giknavorian. Aşa a fost posibil ca PRM, care avea peste 25% în sondajele de opinie reale, să obţină, în final, un scor de batjocură - cca. 2%, diferenţa ajungînd la USL, care era cotată cu 45%, dar rezultatul final a fost de cca. 60%. Voturile în plus aparţin, de fapt, PRM. Şi tot aşa s-a putut ca o formaţiune ilegală, antiromânească şi antieuropeană, UDMR, să intre şi în noul Parlament, deşi electoratul maghiar e mult mai scăzut, din punct de vedere demografic, fiind împărţit acum între 3 formaţiuni. Frauda se vede din Lună, ca Marele Zid Chinezesc. Este mai presus de orice dubiu că un şef de partid ca mine, care are în jurul lui numeroşi generali şi colonei (mai ales provenind din Serviciile Secrete), dar e şi patronul unui redutabil trust de presă (două publicaţii şi o editură), deţine cele mai bune surse de informaţii.
În aceste condiţii, PRM condamnă frauda masivă comisă la alegerile parlamentare, care a dezechilibrat şi a deformat, grav, viaţa politică din România. De asemenea, solicităm anularea şi repetarea alegerilor. Totul are o limită - inclusiv în abjecţie.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru în Parlamentul European
11 decembrie 2012, Strasbourg


ZIARUL TRICOLORUL,nr. 2637,12.12.2012

 


marți, 11 decembrie 2012

România a rămas orfană, prin sponsorizare ilegală!



Astăzi, în România au murit democraţia, sociologia, speranţele românilor şi interesul naţional, în interesul machiavelic al altor state, forţe străine şi trădători de neam, care au dorit ca PRM să nu intre, cu nici un preţ, în Parlament. Toată lumea ştie că, pe scena naţionalismului luminat românesc, PRM deţinea locul întîi. La alegerile parlamentare actuale, PRM a dus lupta în mod demn, dar şi inegal. Astăzi, se pare că nu mai există onoare! Deşi toată lumea este de acord că legea trebuie respectată, Serviciile Secrete, magistraţii, politicienii, partidele, activiştii şi liderii politici ai unor formaţiuni rivale au pus sub control Interesul Naţional şi au început colonizarea României, prin sponsorizare ilegală.
Legea 334 din 2006 privind finanţarea partidelor politice interzice, expres, ca partidele să primească donaţii de la alte formaţiuni sau organizaţii internaţionale. Nici un organ de urmărire penală nu s-a sesizat pînă în acest moment, deşi evenimentele organizate de USL, PDL, PP-DD, UDMR pe banii unor fundaţii au fost prezentate pe larg, inclusiv cu sursele de finanţare, de către mass-media. Legea 334 din 2006 prevede, la articolul 11, alineatul 1: „Acceptarea donaţiilor din partea altor state ori a organizaţiilor din străinătate, precum şi din partea persoanelor fizice sau juridice străine este interzisă“. Alineatul 2 al acestui articol este cel de care ar putea să se folosească liderii USL, PDL, PP-DD, UDMR, pentru a scăpa de răspunderea penală: „Fac excepţie de la prevederile alin. 1 donaţiile constînd în bunuri materiale necesare activităţii politice, dar care nu sînt materiale de propagandă electorală, primite de la organizaţii politice internaţionale la care partidul politic respectiv este afiliat sau de la partide politice ori formaţiuni politice aflate în relaţii de colaborare politică. Pot fi primite şi materiale de propagandă care se folosesc numai în cadrul campaniei electorale pentru alegerea reprezentanţilor României în Parlamentul European“. Apărarea acestora ar fi însă plină de goluri, pentru următoarele argumente: toate aceste partide politice sau formaţiuni nu au primit bunuri materiale necesare desfăşurării activităţii, ci sume imense de bani folosite pentru instruirea şi recrutarea de viitori oameni politici. Acţiunile liderilor acestor partide politice, reflectate în detaliu în presă, au constituit mijloace de propagandă electorală, care le-au servit la strîngerea de voturi. Toată lumea trebuie să ştie că legea trebuie respectată, dar Serviciile Secrete, magistraţii, politicienii, partidele, activiştii şi liderii politicii ai unor formaţiuni rivale au pus control pe interesul naţional au şi început colonizarea României. Interesul american şi european, alimentat financiar prin fundaţii americane sau germane, s-a extins la nivel de cangrenă în România, înrobind instituţiile naţionale intereselor de partid, manipulînd opinia publică şi transformînd contribuţiile europene în daruri roşii, verzi, mov sau portocalii, în funcţie de destinatarii înregimentaţi politic. Cu toate că reprezintă o infracţiune la Legea partidelor politice, organizaţiile străine au stimulat financiar puternic atît partidul lui Băsescu, cît şi celelalte partide din Opoziţie, ca şi politica liberală în România, iniţiind apoi scenarii pseudopolitice de luptă pentru apărarea democraţiei, în scopul anihilării naţionaliştiilor aflaţi, în prezent, în aproape toată Europa, pe un val de creştere, pe fondul nemulţumirii populaţiei. Numai PRM, prin vocea liderului său, Corneliu Vadim Tudor, a atras atenţia tuturor instituţiilor democratice din Europa - şi nu numai, pentru a stopa amestecul politicului în instituţiile vitale ale statului de drept.
După aceste alegeri cu un număr indecis de votanţi, România a rămas fără sistem imunitar şi, printr-o masivă fraudă electorală, românii vor ajunge sclavii la ei în ţară! PRM a deranjat! PRM fost singurul partid politic care şi-a exprimat public poziţia critică faţă de îndoielnica şi nociva clasă politică şi de guvernanţii care s-au succedat la Putere în 23 de ani de capitalism nechibzuit, arătînd că povara crizei apasă asupra naţiunii române pe nedrept, deşi România a dispus nu doar de o conjunctură geo-strategică avantajoasă şi de un generos patrimoniu de resurse, dar mai ales de inteligenţa şi capacitatea remarcabilă a românilor, obligaţi de către conducătorii destinelor lor să îşi caute rost în lume - şi nu în propria ţară.
Iată, deci, care e şi mesajul meu către trădătorii de neam şi de interes naţional: Să vă fie mare ruşine pentru nemernicia anti-românească la care vă supuneţi, pentru cîţiva arginţi! La alegeri aţi promis miere - şi veţi oferi doar ouă fierte, iar, datorită pepinierei voastre de partide - PNG şi PP-DD, PRM a fost îngenuncheat astăzi de banii şi de votul vostru nelegal, uninominal.
Dar nu-i nimic, PRM, datorită sămînţei sale naţionaliste veşnice şi loiale Interesului Naţional, îngropată încă din negura timpului în actualul Ardeal ungurizat, udat de sîngele eroilor, va renaşte la chemarea românilor şi din propria cenuşă, indiferent de validarea voturilor.
În ciuda tuturor opiniilor contra PRM, România, în aceste vremuri tulburi, are nevoie de coagulare şi manifestarea unui partid naţionalist de centru-stînga, şi acest lucru s-a simţit în aceste ultime alegeri parlamentare, din ce în ce mai pregnant, la baza actualei societăţii minţite şi oropsite, peste care se sprijină tagma politicianistă şi mafiotardă a unui sistem parazitar de stat, dăunător şi distrugător promovat şi întreţinut de pseudo-stînga post-bolşevică şi de pseudo-dreapta neo-securistă, ambele căpuşe anti-naţionale şi anti-naţionaliste. De aceea, mînios şi supărat, vin să vă spun că o să regretaţi faptul că PRM nu vă va reprezenta interesele în Parlament!
Ca fiu credincios al Bisericii mele, laud Dumnezeirea, căci m-am născut Român: iubirea pe care o am faţă de naţiunea mea neîncetat mă îmboldeşte a stărui în faptă, că încă şi după moarte să erup de sub gliile mormîntului spre a putea fi pururea în sînul naţiei mele“. - Emanuil Gojdu, 1862
„Române, nu mă trăda!“, strigă Gojdu, de acolo, din groapă. Irumpe de sub gliile mormîntului spre a putea fi pururea în sînul naţiei lui. Nu-l auziţi? Votează, române, votează pentru ţara ta! Votează, în aşa fel încît să ajungă la gunoi definitiv toate lichelele!
La alegerile parlamentare, însă, românii se pare că au trădat! Iar azi decid ungurii soarta României! Români, vi s-a cancerizat conştiinţa naţională? Cei care suferiţi de această cumplită boală, căutaţi-vă grabnic leac!
Urmaţi doctrina Partidului România Mare! PRM are o datorie de onoare şi nu poate lăsa România orfană!

SILVIU CRĂESCU

             Ziarul TRICOLORUL, nr 2636, 11.12.2012

SUPERSTIŢII




Întoarce un pahar cu gura-n jos
Şi vei găsi ce ai pierdut, ca-n şcoală -
O carte dragă, un inel frumos
O veche jucărie muzicală.

Întoarce un pahar cu gura-n jos
Şi vei găsi pierduta tinereţe
Cînd viaţa era mînz năbădăios
Şi-un stol de îngeri îţi dădea poveţe.

Întoarce rîul vieţii la izvor
Dinspre mormînt înspre copilărie
Şi-ai să devii un zeu nemuritor
Pe care-l scaldă Domnu-n apă vie.

Întoarce mersul stelelor pe cer
Pînă cînd steaua ta păstor se face
Să nu te dai bătut, atît îţi cer
Iubeşte-L pe Christos - şi fă ce-ţi place!

CORNELIU VADIM TUDOR
Strasbourg, 10 dec. 2012

GENERIC PRINCIPAL PRM A FOST FURAT, ÎN MOD CRIMINAL, DE AGENŢII SRI, CIA ŞI FBI - A fost repetat scenariul infect de la alegerile locale –



În scorul uriaş realizat, chipurile, de către USL se regăsesc voturile PRM. Conform unor surse din Serviciile Secrete, votul de la 9 decembrie a constituit cea mai mare şi mai elaborată fraudă din istoria post-decembristă a României. De la început, trebuie menţionat faptul că cele 4 partide care au trecut pragul electoral sînt formaţiuni politice controlate de către Serviciile de Informaţii ale SUA (CIA şi FBI), ai căror membri sînt doriţi în viitorul legislativ pentru a vota o serie de legi, în principal cu caracter economic, care să plaseze ce a mai rămas din economia românească în mîna aşa-zişilor investitori yankei. De ordinul dat de americani acestor marionete - acela ca PRM să nu aibă acces în viitorul Parlament - au profitat, din plin, agenţii SRI, care au manipulat alegerile în favoarea USL. Astfel, în numai 6 judeţe, de care Serviciile Secrete aveau cunoştinţă (dar cel mai probabil acţiunea a avut loc şi în alte zone), agenţii SRI, plantaţi în birourile Secţiilor de Votare, au introdus în urne, în anumite colegii, circa 125.000 de buletine de vot false, retrăgîndu-le pe cele în care PRM era votat de cetăţeni. Astfel de situaţii au avut loc în judeţele Mureş, Arad, Călăraşi, Ialomiţa, Mehedinţi şi Olt. Ia înmulţiţi 125.000 cu restul de judeţe, 35, să vedeţi ce rezultă! O altă metodă de fraudare, care a contribuit la aşa-zisa victorie a USL, a fost aceea că softurile de monitorizare a alegerilor, controlate de STS, la comanda şefului mafiot Marcel Opriş, nu au mai furat pentru PDL, ci pentru USL. O estimare a unor profesionişti în domeniu arată că Opriş a adăugat la „zestrea“ fraudei electorale a USL circa 3%. Nu în ultimul rînd, trebuie menţionat şi un alt aspect interesant.
Rezultatul votului din 9 decembrie este centralizat de un sistem informatic ale cărui programe au fost livrate instituţiei de către firmele producătoare de softuri de gestiune, ce sînt controlate de ofiţerul acoperit Sebastian Ghiţă (căpitan SRI), care, la rîndul lui, a candidat în unul din colegiile judeţului Prahova sub sigla USL. În acest context, este lesne de înţeles că breşele, lăsate premeditat în sistemul informatic, au fost operate pentru ca rezultatul să meargă în direcţia dorită, deşi este greu de estimat ponderea pe care o va avea în rezultatul general o astfel de operaţiune. Nu în ultimul rînd, conform surselor noastre, prezenţa reală la vot nu a fost una atît de mare pe cît s-a pretins. Cel puţin 3% din această prezenţă reprezintă un fals. În numeroase circumscripţii, acolo unde, neavînd nici o şansă, ARD-ul pur şi simplu nu şi-a bătut capul cu numirea de persoane în birourile Secţiilor de Votare, aproape de închiderea urnelor, au fost introduse în circuit numeroase buletine de vot fictive, pentru persoanele care nu au venit deloc să voteze. Dacă în zilele premergătoare scrutinului electoral se estima că USL a tipărit, pentru anumite colegii, circa 250.000 de buletine de vot false, după închiderea urnelor, această suspiciune a dispărut ca prin minune, semn că ele au ajuns unde trebuia, adică în urnele de vot.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2636, 11.12.2012