"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 7 mai 2011

Pazvante Chiorul dă şi fuge... CHIRIAŞUL DE LA COTROCENI SE ASCUNDE DE... FRICA LUI VADIM!

Joi după-amiază, începînd cu orele 18, Traian Băsescu s-a închis în biroul de la Cotroceni cu Sebastian Lăzăroiu. Ei au urmărit la televizor cum se reflectă pe posturile de ştiri cacealmaua judiciară fabricată de ANI împotriva preşedintelui PRM. La un moment dat, Lăzăroiu l-a întrebat pe Chior cum vrea să procedeze cu ieşirile publice pe care le are programate. Traian Băsescu i-a răspuns că nu intenţionează ca în următoarele zile să iasă în public, pentru a nu fi perceput ca fiind cel care a ordonat înscenările împotriva liderului PRM. De la începutul săptămînii, Traian Băsescu şi-a programat ca, pînă la Congresul din 14 mai al PDL, să facă un tur mass-media (interviu la TVR şi la Radio România) pentru a-şi afirma, încă o dată, susţinerea pentru Emil Boc, dar operaţiunea a fost amînată pentru săptămîna viitoare.

Mafioţii de la PDL pun la cale cea mai mare fraudă electorală din Istoria României:

MĂRFURI DIN CHINA, ÎN VALOARE DE 10-15 MILIOANE DE DOLARI:

- 4 MILIOANE DE BICICLETE,
- 1 MILION DE LAPTOPURI,
- 4 MILIOANE DE GECI,
- 6 MILIOANE DE TRICOURI ŞI ŞEPCI,  ETC.
 
Cele 4 milioane de biciclete sînt doar o mică parte a mitei electorale pe care PDL-iştii o pregătesc pentru a cîştiga viitoarele alegeri. Surse din Serviciile Secrete ne-au informat că, sub bagheta Elenei Udrea, oameni de încredere din cadrul organizaţiei PDL a Municipiului Bucureşti vor pleca la cumpărături în China, avînd o listă de achiziţii ce depăşeşte orice imaginaţie. Astfel, am aflat că vor fi comandate în China, direct la producători, aproximativ 1 milion de laptopuri şi PC-uri normale, 4 milioane de geci şi cca. 6 milioane de tricouri şi şepci, care vor fi inscripţionate în ţară cu diverse „mesaje portocalii“. Bugetul de cheltuieli pentru noile achiziţii este estimat între 10 şi 15 de milioane de dolari, o sumă de neimaginat pentru o campanie electorală, într-o ţară care are în jur de 8 milioane de aleători, dintre care nu se vor prezenta la vot nici măcar un sfert. Fiecare din componentele recuzitei electorale se adresează unui anumit profil de alegător, bine studiat de o echipă de specialişti ai partidului, care au întocmit în acest sens o lucrare de referinţă, care circulă printre membrii organizaţiilor PDL locale angrenaţi în pregătirea următoarelor fraude. De exemplu, PC-urile şi laptopurile vor fi date pomană potenţialului electorat, cu vîrste cuprinse între 18 şi 25 de ani, foarte activ în spaţiul virtual al Internetului. Aceştia vor fi racolaţi în urma lansării unor platforme regionale de discuţii, de tip forum. Ei sînt consideraţi cei mai importanţi alegători, pentru că îi pot convinge şi pe alţii să voteze cu PDL. Singura problemă a organizatorilor uriaşei fraude electorale este, deocamdată, culoarea viitoarelor elemente de vestimentaţie ce urmează a fi achiziţionate, întrucît la nivelul conducerii PDL există o discuţie privind nevoia de schimbare a culorii partidului, de la portocaliu la verde. Am mai fost informaţi că banii pentru aceste achiziţii vor fi furnizaţi, eşalonat, pe măsura livrărilor din conturile de „bani negri“ gestionate de Elena Udrea şi Dorin Cocoş, urmînd a fi, ulterior, recuperaţi de la candidaţii nominalizaţi de PDL la alegerile locale şi parlamentare, care, pentru a fi luaţi în calcul, vor trebui să plătească. Marfa va fi şi ea livrată, treptat, în Portul Constanţa, unde există deja funcţionari de la Vamă şi Poliţia de Frontieră, care le vor face „scăpate“ în ţară fără plata taxelor sau accizelor, obligatorii pentru bunurile importate din spaţiul extracomunitar. Astfel, avînd la dispoziţie toate instituţiile statului şi mulţi bani puşi deoparte în anii de guvernare în care au făcut prăpăd în România, pedeliştii, dirijaţi de Chiriaşul de la Cotroceni şi de Cioara Vopsită din Pleşcoi, pregătesc cea mai mare fraudă electorală din Istoria României, care, prin dimensiunile la care este clocită, întrece orice imaginaţie.

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/pazvante-chiorul-d-i-fuge-chiriaul-de-la-cotroceni-se-ascunde-de-frica-lui-vadim.html

După golanii de la A.N.I., i-am dat în judecată şi pe băutorii de gaz ai lui Dinu Patriciu, de la ,,Adevărul" SCONCSUL BĂSESCU ŞI SLUGILE LUI HOAŢE

E clar, Băsescu n-are anvergură de mafiot: el a fost şi a rămas un bişniţar prost. Un adevărat mafiot nu e atît de infantil la minte, nu face atîtea greşeli ridicole, care se pot întoarce împotriva lui. N-am să repet încercările penibile ale acestui derbedeu, de a mă trage, şi pe mine, în mocirla vieţii lui de rahat. Unii l-au făcut pe acest alcoolic ,,porc", mai ales din pricina beţiilor lui animalice, cînd făcea (şi încă mai face!) pe el, fiind cărat cu pătura şi spălat cu furtunul, sau cu duşul. Totuşi, porcul e un animal folositor. Pe cînd acest Băsescu la ce foloseşte? El face numai şi numai rău, distrugînd tot ce atinge. Eu l-aş compara, mai degrabă, cu un ,,sconcs", care duhneşte îngrozitor şi murdăreşte totul în jurul lui, pe o rază de 360 de grade. Astăzi, boschetarul ăsta îmbătrînit în rele a mai născocit ceva pe seama mea: mă face corupt. El, hoţul Flotei, şpăgarul şpăgarilor, mă face, pe mine, corupt. Dacă i-aş da un răspuns, ar însemna că mă pun la mintea lui. Dar ce minte are el? Un creier de marmeladă mucegăită în alcool. Pe golanii de la A.N.I., care au scris, la dictarea lui Băsescu şi a godzilei Kövesi, acele infamii, i-am dat în judecată, cerînd daune de 10 miliarde lei vechi.
Prima şi cea mai gravă eroare a repetenţilor de la A.N.I. este aceasta: ei nu cunosc chiar Legea de funcţionare a A.N.I.! Dacă ar fi cunoscut-o (Legea nr. 144/2007) ar fi aflat ceea ce ştie toată lumea: membrii Parlamentului European NU figurează printre cei care sînt obligaţi să scrie astfel de Declaraţii (Capitolul V - Declararea averilor şi a intereselor). Şi atunci, despre ce vorbesc ei? Conform Legii, aşa-zisele mele Declaraţii NU există, sau sînt nule! Cei doi puradei cu muci la nas, Al. Macovei şi Horia Georgescu, nu pot dovedi, nici în 1.000 de ani, că eu aş fi făcut fals în declaraţii (?!) şi evaziune fiscală (?!). Aşa-zisele ,,dividende" realizate, în 2009, de Editura Speranţa NU există nici ele, firma respectivă fiind pe minus, din motivele cunoscute de toată lumea (prăbuşirea tirajelor, distrugerea difuzării presei etc.). Mai sînt acuzat de către parazitara instituţie A.N.I. că n-aş fi declarat la Fisc nişte cîştiguri obţinute din drepturi de autor, de la Editura Compozitorilor şi Muzicologilor. O altă minciună ordinară, tipică pentru ţigănuşii inconştienţi care conduc A.N.I.: da, cîntecele compuse pe versurile mele sînt difuzate de posturile de Radio şi de Televiziune, dar eu am refuzat să încasez drepturi de autor, şi asta se poate dovedi foarte uşor. Ultima dovadă: anunţul meu, repetat, făcut pe mai multe posturi de Televiziune, conform căruia nu mă interesează banii rezultaţi din interpretarea, de către Daniela Györffi, a cîntecului „Fă-mă, Doamne-o lacrimă".
Se mai minte că n-am trecut în Declaraţia de Avere un cont de 11.654 euro. Trec peste valoarea derizorie a sumei (într-o ţară unde s-au furat sute de miliarde de euro) şi mă opresc la formularea aberantă, de analfabeţi în materie: ,,Domnul Vadim Tudor Corneliu este titularul, conform evidenţelor ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucureşti, a două conturi bancare deschise în Euro şi unul în Lei, cu o valoare totală, la data de 19.10.2009, de 11.654,58 EUR, care nu au fost menţionate în declaraţia de avere completată şi depusă, în calitate de europarlamentar, la data de 19.10. 2009". Aici se vede imbecilitatea incredibilă a celor doi puradei, Macovei şi Georgescu! În primul rînd, conturile în euro conţin salariul meu pe o lună (care nu reprezintă AVERE, ca să figureze în Declaraţia de Avere) şi cheltuielile curente, pentru Biroul Europarlamentar (care, conform normativelor Parlamentului European, NU îmi aparţin mie, ci aşa cum vin, aşa se şi duc, pentru buna funcţionare a Biroului). Cît despre contul în lei, ce să mai vorbesc! Cei doi derbedei or fi adunat euro cu lei? Ce e cu confuzia asta, într-un Comunicat oficial, al unei instituţii ce se pretinde a fi de stat? În realitate, în acel cont erau Zero Lei, Zero Bani - şi asta se poate verifica.
La acest nivel de diletantism şi de dezinformare este întreg Comunicatul A.N.I.: plin de greşeli, de minciuni, de acuzaţii stupide. Fuşereala contra-cronometru cu care s-a redactat (la ordinul lui Traian Băsescu) mizeria respectivă reiese şi din această inepţie: ,,Anterior, domnul Vadim Tudor Corneliu a exercitat, consecutiv, trei mandate de Senator în Parlamentul României (1996-2000, 2000-2004 şi 2004-2008)". Ăştia mi-au furat un mandat, oameni buni! Eu n-am avut 3 mandate de senator, ci 4, primul fiind cel din perioada 1992-1996, cînd am îndeplinit şi funcţia de secretar al Senatului României! Ce credibilitate mai pot avea cei doi ţigănuşi trimişi la furat, prin tramvaiul politicii româneşti, de starostele de hoţi Băsescu?
Este evident că avem de-a face cu o nouă făcătură politică, menită să mă pună la zid pe mine de parcă aş fi furat aceşti bani (?!). Aşa cum am anunţat, am dat în judecată A.N.I., pentru abuz în serviciu şi difuzare de informaţii false, cerînd despăgubiri de 10 miliarde de lei vechi. Poate că, pînă la proces, o să explice numitul Al. Macovei cum a reuşit el, dintr-un salariu de bugetar, să facă acest salt mortal, în propria Declaraţie de Avere: dacă în 2009 avea doar (sic!) 4 case şi 4 terenuri, în 2010 a ajuns la 6 case şi 6 terenuri! Ce bandit neruşinat! O fi el ofiţer acoperit al unui Serviciu Secret, purtînd tehnica de imprimare, pe ,,muşchiul ţigănesc", şi cînd face duş, sîmbăta - dar prea e lacom, prea crede că îşi poate permite orice măgărie! Pretextul handicapatului, că cele mai multe proprietăţi sînt ,,moştenire" de la bulibaşa de ta-su, e de tot rîsul. Ce-o fi ţiganul ăl bătrîn? Sultanul Bruneiului? Bill Gates?
Anunţ, de asemenea, că am dat în judecată şi ziarul „Scînteia", pentru denunţul calomnios apărut, vineri, sub titlul: „Sărac în acte, nabab în realitate". Autori, doi aurolaci cu foamea-n gît: Alex Nedea şi Mihai Mincan. Dar, fireşte, nu ei sînt de vină: tartorul la fosta „Scînteie" (organ al CC al PCR) este un maimuţoi cu capul stafidit, prost ca noaptea şi cu picioarele crăcănate de atîta scris, Grigore Carti-Anus. Nu am timp să mă ocup de acest dobitoc sinistru, zmîngălitor de  cărţi (?!), căruia  mafiotul Dinu Patriciu, şantajat cu puşcăria de Traian Băsescu, i-a lăsat fiţuica respectivă pe mînă, pentru a o pune în slujba „ciumei portocalii". Un lucru vreau să remarc, totuşi: manager la „Adevărul" şi finanţator la „Kamikaze" (foaia jegoasă din care cică s-ar fi inspirat golanii de la A.N.I.) este una şi aceeaşi persoană: Peter Imre, un ţigan ungur, care mă spală de pupături cînd mă vede, dar uite ce guşă de otravă are, uite cum îşi cumpără, el, de la Mafia PDL, libertatea. Jenant şi... periculos, Tetea-Baci! Iată numai cîteva dintre minciunile clocite de acest ziar pe cît de stufos, pe atît de sulfuros:
1) Se minte că eu locuiesc într-o „Vilă de 178 de metri pătraţi, în Cotroceni, primită de la Stat". Adevărul e cu totul altul: în 1990 am făcut  un schimb de locuinţă, în 3 (printr-un anunţ dat la Mica Publicitate, în „România liberă"); în 1996, în temeiul legilor existente, am cumpărat această casă, cu bani munciţi de mine şi de bună intenţie, după  ce am renovat-o din temelii. Aşadar, nu mi-a dat statul nici o locuinţă.
2) Se minte că aş circula cu un Mercedes ML „de la partid". Alo, sînteţi demenţi? De cînd dau partidele politice... Mercedesuri? Adevărul, din nou, este altul: maşina e a Fundaţiei, nu a mea, fiind cumpărată în rate (leasing), banii fiind achitaţi de-a lungul a 4 ani.
3) Se minte că aş fi ascuns, timp de 5 ani (?!), faptul că am încasat sume de bani „de la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor şi de la firma Clauet 99 SRL, aparţinînd unui fost partener de afaceri, Claudiu Tănăsescu (fost senator PRM)". Ascultă, Anus Carti-Anus, cînd te-a văzut, ultima oară, un doctor de nebuni? Pe furnizorul vostru de informaţii tîmpite, avortonul Codrin Ştefănescu, îl vede, periodic, un astfel de doctor (într-o clinică din Lyon), dar tot degeaba. (În paranteză fie spus, în curînd voi publica un serial despre acest sifilitic congenital pe nume Codrin Ştefănescu; printre altele, lumea va afla ce îmi spunea licheluţa asta, anul trecut, despre vizita pe care le-a făcut-o lui Dinu Patriciu şi S. R. Stănescu, cu care s-a plimbat pe Lacul Snagov, cu barca, pentru a nu fi înregistraţi de Serviciile Secrete, întîmplare care arată cum încearcă micul falsificator şi traficant de opere de artă să îl imite pe stăpînul lui, Cozmin Guşă, acesta încercînd să-l imite pe stăpînul mai mare, Virgil Asztaloş-Măgureanu.) E de prisos să repet că n-am luat, nici un ban, de la acea Uniune de creaţie şi cu atît mai puţin de la „partenerul de afaceri" (?!) Dan Claudiu Tănăsescu.
În concluzie, am dat în judecată şi foaia falită „Adevărul", cerînd despăgubiri tot de 10 miliarde de lei vechi. Dacă există cineva care crede că eu las nepedepsite asemenea abjecţii, înseamnă că nu mă cunoaşte. Aţi văzut cum lucrează borfaşii ăştia? Ei au priceput că eu le stric toate socotelile şi mă acuză, pe mine, de corupţie! Doar-doar s-o prinde ceva. Doar-doar voi pierde timpul cu explicaţii. De data asta, stîrpiturile şi-au făcut harakiri, fiindcă eu nu mă voi lăsa pînă nu le voi distruge. Cine e atît de idiot, sau de naiv, să creadă o asemenea şmecherie de hoţi, care strigă, primii, „Hoţii"?! Şi încă ceva: încă nu te-ai spînzurat, Băsescule?

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
6 mai 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/dup-golanii-de-la-ani-i-am-dat-n-judecat-i-pe--butorii-de-gaz-ai-lui-dinu-patriciu-de-la-adevrul-sconcsul-bsescu-i-slugile-lui-hoae.html

vineri, 6 mai 2011

Aseara , in emisiunea "Stirea zilei" de pe Antena 3 !

Emisiunea poate fi urmarita aici:

http://inregistrari.antena3.ro/view-05_May-2011-Stirea_Zilei-10.html

Tinerii PRM: ,,Fără soluţii reale şi concrete, PDL ne distruge prezentul şi viitorul”

Majoritatea partidelor importante de pe eşichierul politic gorjean se bucură de implicarea şi sprijinul tineretului în activităţile specifice, dar recunosc faptul că nu au pîrghiile necesare în rezolvarea problemelor tinerei generaţii, atîta timp cît la Putere se află formaţiuni cu oameni controversaţi, care văd doar interesul personal sau rezolvarea unor obligaţii pentru anumite cercuri de interese. Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, susţine că la ultimele întîlniri pe care le-a avut, în ţară, cu tinerii colegi de partid, a constatat că în nici un judeţ actuala guvernare nu are soluţii pentru asigurarea unei vieţi decente, iar PDL nu oferă nici o şansă tineretului. „În calitate de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret România Mare (OTRM), am fost invitat la activităţi de tineret, în mai multe judeţe, iar tinerii au ridicat aceleaşi probleme: lipsa locurilor de muncă, birocraţia, lipsa locuinţelor, exodul masiv către alte ţări, unde românii prestează, de multe ori, cele mai degradante munci pentru a-şi cîştiga existenţa. Tinerii oferă continuitatea, siguranţa generaţiilor viitoare, dar, fără soluţii reale şi concrete, se distruge tot. Actuala guvernare a oferit tinerilor numai scandaluri, sărăcie, corupţie. Cazul fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, este unul din multele exemple negative care au demonstrat ce poate face PDL din tineret, nu pentru tineret”, a menţionat tînărul peremist gorjean. Tineretul este sărbătorit în România în ziua de 2 Mai, această dată fiind instituită prin Legea 425/25.10.2004 ca Zi Naţională a Tineretului. În fiecare an, autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, cu atribuţii în domeniul educaţiei, culturii, sportului, cercetării, turismului, protecţiei mediului, sănătăţii şi finanţelor au obligaţia să susţină financiar şi organizatoric evenimentul dedicat tinerilor. Datorită problemelor extrem de grave cu care se confruntă tineretul în această perioadă, în Gorj, Ziua tinerei generaţii a fost marcată destul de firav, singurele manifestări fiind organizate în Târgu-Jiu.

A. STOICA
(Preluare din cotidianul „Gorjeanul“, nr. din 3 mai 2011)

http://www.ziarultricolorul.ro/coltul-tineretului/tinerii-prm--fr-soluii-reale-i-concrete-pdl-ne-distruge-prezentul-i-viitorul.html

UN NOU MARŞ DE PROTEST ÎN APĂRAREA CÎINILOR FĂRĂ STĂPÎN




Centrul Bucureştilor a fost străbatut ieri după-amiază de sute de iubitori de animale, care şi-au manifestat încă o dată preocuparea şi revolta faţă de intenţia guvernanţilor de a reinstaura masacrul cîinilor comunitari. Acţiunea a fost organizată de asociaţiile de profil, printre care s-au numărat „Cuţu-Cuţu” şi „ROBI”; printre persoanele publice participante s-a regăsit vicepreşedintele PRM Marius Marinescu, autorul Legii nr.9/2008, cu privire la protecţia animalelor. Marşul de Protest a pornit din Piaţa Romană, s-a desfăşurat pe Bulevardul Lascăr Catargiu, a continuat în Piaţa Victoriei şi pe Bulevardul Aviatorilor, pînă ce coloana de manifestanţi a ajuns în faţa clădirii din Aleea Modrogan nr.1, unde îşi are sediul central Partidul Democrat Liberal. În ciuda ploii nemiloase şi reci, la vederea pancartelor reprezentînd atrocităţile săvîrşite la adresa animalelor şi sloganurile pentru drepturile animalelor şi împotriva Puterii, zeci de trecători inimoşi s-au alăturat protestatarilor virulenţi. Claxoanele asurzitoare ale autovehiculelor încurajau şi ele demersul sutelor de oameni de ispravă. Odată sosiţi în dreptul “cartierului general” al PDL, iubitorii de animale şi-au exprimat, tumultuos, solicitarea către principalul partid de la guvernare de a renunţa la susţinerea modificării legislaţiei în vigoare prin introducerea eutanasierii cîinilor străzii. Mulţimea a huiduit la auzul numelor parlamentarilor care s-au pronunţat pentru eutanasiere, al prefectului Capitalei şi ale primarilor ucigaşi de căţei, scandînd, printre altele: „Vrem viaţă, nu moarte!”, „Udrea şi Sulfina/ Poartă toată vina!”, „Hoţii!’’, „Criminalii!”. Dar, nici o mişcare în clădirea boierească, de lux; nu se auzea nici „pîs” din vechea reşedinţă somptuoasă! Vitejia de pekinez a portocaliilor se dezumflase; stăteau ascunşi, cu sufletul la gură, ca şobolanii, aşteptînd, speriaţi, plecarea manifestanţilor. Aşa se face că dialogul cu vinovaţii s-a dovedit imposibil. În jurul orelor 16,30, manifestaţia s-a încheiat, şirul de proteste urmînd să se reia la începutul săptămînii viitoare, în faţa Parlamentului României, pînă la momentul soluţionării favorabile a solicitărilor iubitorilor de animale şi ale tuturor românilor cu frica de Dumnezeu!

LILIANA MARINESCU

http://www.ziarultricolorul.ro/special/un-nou-mar-de-protest-n--aprarea-cinilor-fr-stpn.html

ANTRENAMENTE PENTRU VIITOARELE FRAUDE ELECTORALE

Miliarde de cetăţeni ai Planetei au uitat, pentru cîteva zile, de criza economică, instabilitatea financiară, de foamete, cutremure, tornade şi alte calamităţi mai mult sau mai puţin „naturale”, cu ochii aţintiţi către cele mai mediatizate evenimente ale momentului : nunta regală, beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea şi aşa-zisa capturare şi ucidere ale lui Osama Bin Laden. Mulţi români, însă, şi-au văzut de treaba lor, după buget şi putinţă. Cel puţin din faţa televizorului, România părea împărţită, de 1 Mai, între grătare pe ritm de manele, „vamaioţi” (ce cuvînt oribil!) însetaţi şi agresivi sau beizadele petrecăreţe prin cluburile de fiţe asezonate cu „prafuri” şi sex din belşug. Şi totuşi, tabloul general nu ar fi fost complet fără să-i nominalizăm, în acest context, pe cei aflaţi în topul celor mai fericiţi dintre români, pardon, pe cei mai fericiţi locuitori ai mapamondului sau ai Universului, în general, de ce nu? Este vorba de locuitorii comunei prahovene Scorţeni, unde, după o impresionantă prezenţă la vot, pedelistul Mihai Mişu Neacşu (sic!) a fost ales primar încă din primul tur de scrutin, cu peste 67% din voturi. În ciuda faptului că fostul primar, tot pedelist, a fost condamnat penal. Pentru un partid aflat în cădere liberă în sondaje, al cărui Guvern s-a dovedit a fi cel mai incompetent din Istoria recentă a României, „performanţa” rămîne de invidiat. Logic, singura explicaţie ar fi că locuitorii Scorţenilor nu au fost afectaţi de tăierea salariilor şi impozitarea pensiilor, de reducerea alocaţiilor şi a ajutoarelor sociale, nici de creşterea preţurilor, cauzată în primul rînd de mărirea TVA, nici de închiderea şcolilor şi a spitalelor. Situată într-o zonă bogată în resurse naturale, comuna a fost, probabil, ocolită de criza economică. Desigur, o altă explicaţie a victoriei PDL ar putea fi, conform presei locale, punerea în mişcare a unei imens mecanism de cumpărat şi deturnat voturi, ocrotit de instituţiile statului menite, altfel, să vegheze asupra corectitudinii scrutinului. Desfăşurarea de forţe, încă de la primele ore ale dimineţii, a lăsat USL cu gura căscată, mai ceva ca în 2009, pentru că nu putem da uitării afirmaţia de atunci a lui Victor Ponta : „Maşinăria lor a funcţionat mai bine ca a noastră”, ca un fel de recunoaştere voalată că alegerile se fraudează sistematic în ultimii 20 de ani. Făcînd apel la memorie, trebuie spus, cu subiect şi predicat, că nu actualul PDL a inventat sistemul de fraudare prin cumpărarea votului, ci doar l-a perfecţionat, într-un mod aproape diabolic. Luîndu-ne cu vorba, am comis o greşeală impardonabilă. Cei mai fericiţi români nu se află doar la Scorţeni, ci şi în localităţile Baru (Hunedoara), Corni (Botoşani), Cernăteşti (Buzău) sau Horia (Tulcea), unde şi aici partidul de guvernămînt a cîştigat, prin mijloace specifice, alegerile locale din ultimul an. Cel puţin ipocrită este consternarea unor jurnalişti sau a unor moderatori de televiziune care, brusc, ţipă ca din gură de şarpe că „democraţia e în pericol” sau mimează nedumerirea în faţa opţiunii cetăţenilor care se lasă cumpăraţi cu un frigider, un pat, un pachet de alimente sau de ştergerea datoriilor de la bufetul comunal. De parcă aceste practici sînt aplicate pentru prima oară în România postdecembristă. Ne întrebăm: ce urmează în 2012? Cîte un autoturism  pentru fiecare român? Triplarea salariilor?  O croazieră de lux? Ştergerea tuturor datoriilor la bănci? Ia aminte, d-le Boc, te consiliem pe gratis, doar vedem că are balta peşte! Ceea ce ar trebui să-i alerteze, cu adevărat, pe membrii falsei Opoziţii, îmbătaţi de sondajele mincinoase ale propriilor firme de casă, este faptul că aceste mici antrenamente locale constituie doar repetiţia pentru marele spectacol electoral care se cloceşte pentru anul 2012. Noi, cei de la PRM, am rostit aceste adevăruri de foarte multă vreme şi, în ciuda dovezilor prezentate, instituţiile statului nu au reacţionat în nici un fel. Pentru că angajaţii acestor instituţii fie fac parte din clientela politică a Puterii, fie se tem de pierderea locurilor de muncă. Ne-am săturat, totodată, să invocăm scuza  sărăciei, cînd rezultatul votului este deturnat prin mită. Poţi primi cadoul electoral, dacă fără el existenţa ţi-e pusă în pericol, iar în cabina de vot fiecare poate acţiona conform propriilor convingeri. Locuitorilor comunei Scorţeni, din judeţul Prahova, le dorim să fie sănătoşi şi fericiţi, ca şi pînă acum. Cît despre înaintaşii lor, fondatori ai aşezării şi  foşti căpitani în oastea lui Mihai Viteazul, credem că se răsucesc în mormînt…

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/antrenamente-pentru-viitoarele-fraude-electorale.html

joi, 5 mai 2011

Azi pe ANTENA 3, la emisiunea "Se intampla in Romania" !

Emisiunea poate fi urmarita aici:

http://inregistrari.antena3.ro/view-05_May-2011-Se_intampla_in_Romania-35.html

S.M.S. trimis de Vadim lui Sorin Oprescu




Domnule Sorin Oprescu,au trecut două luni de cînd mi-ai propus şi mi-ai arătat un sediu pentru PRM. Din păcate, clădirea e tot cu lacăte, tot în ruină. Aşa rezolvi şi celelalte lucrări din Bucureşti? În acest caz, te sfătuiesc să pui o „bulină roşie“ pe toată Capitala.

VADIM TUDOR
4 mai 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/sms-trimis-de-vadim-lui-sorin-oprescu.html

LUPTA PRM PENTRU RECUPERAREA PETROM

Criza economică, socială, morală şi politică din România şi, în context, criza resurselor energetice au readus în discuţie privatizarea frauduloasă a Societăţii Naţionale a Petrolului „PETROM” S.A. Se ştie că jefuirea uriaşei avuţii a PETROM şi a zăcămintelor de ţiţei şi gaze naturale ale Poporului Român s-a pus la cale în timpul Regimului Constantinescu-Vasile-Isărescu, s-a legiferat în timpul Regimului Iliescu-Năstase şi a continuat în timpul Regimului Băsescu-Tăriceanu-Boc. Contractul de privatizare, de fapt de etatizare, cu firma de stat OMV din Austria a fost negociat de Guvernul Năstase şi a fost aprobat prin Hotărîrea de Guvern nr.1090 din 8 iulie 2004. Apoi, după semnarea la 23 iulie 2004 a Contractului de privatizare a PETROM de către un adjunct al şefului Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării, ca reprezentant al Guvernului României, şi de către directorul general şi directorul general adjunct al OMV, Cabinetul Năstase a elaborat un proiect de lege privind unele măsuri pentru privatizarea SNP PETROM S.A. Bucureşti. Acest proiect de act normativ a stabilit cadrul juridic pentru privatizarea SNP PETROM S.A. Bucureşti şi pentru îndeplinirea anumitor obligaţii contractuale pentru ca OMV să dobîndească 51% din capitalul social al societăţii, precum şi pentru executarea Contractului de privatizare. Din moment ce a fost semnat, în 23 iulie 2004, Contractul de privatizare a PETROM constituie legea părţilor. Dar, în plus faţă de acest contract, Regimul Iliescu-Năstase a stabilit prin lege, pe de o parte, obligaţii clare pe 10,15 şi 30 de ani pe care le are Statul Român faţă de OMV din Austria, iar pe de altă parte acordarea aceloraşi facilităţi şi privilegii pentru toate firmele care exploatează ţiţei şi gaze naturale din România. Hoţii sînt în legalitate! În luna noiembrie 2004, în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare, în ziua de 3 noiembrie 2004, în Senatul României, şi în ziua de 22 noiembrie 2004, în Camera Deputaţilor, toţi reprezentanţii PSD, PNL, PD, PC, UDMR şi deputaţii minorităţilor etnice au votat proiectul de lege al Guvernului Năstase privind privatizarea PETROM. Parlamentarii Opoziţiei de catifea sau de decor, cei ai PNL şi PD, au votat într-o veselie, alături de cei ai Puterii, pentru Legea nr.555/2004. La o lege atît de importantă privind privatizarea PETROM şi vînzarea la cele mai mici preţuri din lume a ţiţeiului şi gazelor naturale, bogăţii ale Poporului Român lăsate de Bunul Dumnezeu în Dacia Mare, nu a luat cuvîntul la dezbateri în plenul Senatului şi al Camerei Deputaţilor nici un deputat sau senator de la PSD, PNL, PD, PC şi UDMR! La votul final pe proiectul de lege privind privatizarea PETROM cu toţii au votat pentru jefuirea averii Poporului Român. Cei aleşi în Parlament pe listele acestor formaţiuni politice au votat pentru jefuirea şi înrobirea  Poporului Român. A existat atunci, în Parlament, un singur partid care a apărat Interesul Naţional: Partidul România Mare. Numai senatorii şi deputaţii PRM au luat cuvîntul şi s-au opus prin vot la această lege de privatizare a PETROM, care a fost promulgată rapid de către preşedintele Ion Iliescu. La comandă străină şi prin fraudarea alegerilor prezidenţiale şi parlamentare din noiembrie-decembrie 2004 s-a făcut rocada politică între Putere şi Opoziţie, precum şi între preşedinţii alogeni Ion Iliescu şi Traian Băsescu. În fapt, a rămas aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie! În plan teoretic, preşedintele Băsescu a declarat următoarele, în ziarul „Adevărul” din 27 noiembrie 2006:
- „Înainte, politica PETROM-ului o dicta Ministerul Industriilor, deci PETROM opera în fiecare zi în interesul Statului Român. În momentul de faţă, PETROM operează în fiecare zi în primul rînd în interesul OMV;”
- „Consultantul a propus trei soluţii de privatizare şi nu s-a adoptat nici una din cele trei. S-a adoptat soluţia a patra, care nu era în cele recomandate. O soluţie pe care o consider eronată;”
- „De fapt, este evident pentru noi toţi că Guvernul Năstase a folosit Parlamentul pe post de paravan. Numai aşa puteau să înfrîngă legi importante, cum ar fi Legea petrolului. Acesta poate fi un al treilea argument care să justifice afirmaţia mea că lucrurile nu sînt în regulă;”
- „Statul a vîndut 33% şi a acceptat majorarea de capital imediat, a doua zi. Banii care reprezintă majorarea pînă la 51% nu au mai fost încasaţi la Bugetul de Sta;.”
- „Sîntem una dintre puţinele ţări care ascunde (sic!), pur şi simplu, contractele de privatizare la utilităţi publice;”
- „Guvernul Năstase a avut grijă să modifice legile României în acord cu contractul şi să nu pună contractul în acord cu legile României;”
- „Am discutat şi despre subevaluarea rezervelor... Cineva a preferat să nu adauge o clauză care să clarifice această situaţie”.
Dincolo de aceste constatări şi declaraţii, preşedintele Băsescu nu a trecut la fapte. Nici Parchetul şi nici DNA nu s-au autosesizat în legătură cu privatizarea PETROM şi nu au ţinut seama de constatările şi afirmaţiile preşedintelui Băsescu, cu toate că Bugetul Statului Român a fost prejudiciat, în perioada 2005-2010, cu peste 30 miliarde euro şi jaful continuă, fiind programat pentru încă 24 de ani! Acest jaf întrece cu mult pe cel înfăptuit de către Uniunea Sovietică în România, după cel de-al II-lea război mondial.
După adoptarea Legii nr.555/2004, singurul partid politic care a luptat pentru apărarea Interesului Naţional şi valorificarea bogăţiilor naturale în avantajul Poporului Român a fost Partidul România Mare. Concret, au fost depuse la Parlament, din iniţiativa senatorilor şi deputaţilor PRM, în mandatul 2004-2008, următoarele documente:
1) Propunere legislativă de modificare a Legii nr.238/ 2004, Legea Petrolului, vizînd eliminarea prevederilor introduse de Guvernul Năstase pentru a pune de acord această lege cu pretenţiile OMV, acceptate în Contractul de privatizare a PETROM. Prin Legea nr.238/2004, Regimul Iliescu-Năstase a adus următoarele modificări la Legea Petrolului: vînzarea-cumpărarea terenurilor necesare efectuării operaţiunilor petroliere; o derogare de la regimul concesiunilor; titularul unui acord petrolier să poată transfera altei persoane juridice drepturile dobîndite şi obligaţiile asumate; prevederile acordurilor petroliere aprobate de Guvern rămîn valabile, pe întreaga lor durată, în condiţiile în care au fost încheiate. Guvernul Tăriceanu nu a susţinut adoptarea acestei iniţiative legislative a PRM. Parlamentarii PNL, PD, PC, UDMR, PSD şi deputaţii minorităţilor etnice au votat împotriva Interesului Naţional, încălcîndu-şi jurămîntul depus la validarea în funcţie, susţinînd privilegiile obţinute de OMV şi de alte firme care jefuiesc petrolul Poporului Român. Propunerea PRM a fost respinsă.
2) Propunere legislativă de modificare a Legii nr.555/2004, care stipula, în anul 2007, că prevederile acestei legi se aplică numai în perioada 2005-2007, urmînd să fie renegociate redevenţele şi calculate la preţul ţiţeiului de pe piaţa mondială, şi nu la cel de numai 22 dolari/baril, negociat de Regimul Iliescu-Năstase, pînă în anul 2014. Începînd cu anul 2015, conform Legii nr.555/2004, OMV şi alte firme care vor exploata ţiţei şi gaze naturale din România nu vor plăti nici o redevenţă Statului Român. Deci, Regimul Iliescu-Năstase şi Regimul Băsescu-Tăriceanu-Boc, susţinute de PSD, PDL, PNL, PC şi UDMR, au decis ca ţiţeiul şi gazele naturale din România să fie date gratuit firmelor care le exploatează! În acelaşi timp, aceste formaţiuni politice şi emanaţii lor îi sărăcesc pe români, tăindu-le din salarii şi pensii, îi alungă din ţară pe cei apţi de muncă şi îi extermină pe cei rămaşi acasă, în cadrul Holocaustului împotriva românilor. Guvernul Tăriceanu a fost contra acestei propunei legislative, iar toţi parlamentarii au votat împotriva iniţiativei PRM, care a fost respinsă.
3) Propunere legislativă (în anul 2006) pentru modificarea şi completarea Legii nr.555/2004, semnată de preşedintele Corneliu Vadim Tudor şi de alţi 19 senatori şi deputaţi PRM. Principalele modificări propuse de PRM vizau: renegocierea, în termen de 90 de zile, a Contractului de privatizare a PETROM; Statul Român îşi păstrează dreptul de control, inclusiv asupra preţului carburanţilor şi gazelor naturale, prin menţinerea acţiunii de aur; abrogarea articolelor nr.9-29 din Legea nr.555/2004. Guvernul Tăriceanu nu a susţinut propunerea legislativă a PRM, iar parlamentarii PNL, PD, PC, UDMR şi PSD au votat împotrivă. Senatul şi Camera Deputaţilor au respins propunerea legislativă a PRM făcută în Interes Naţional şi cu scopul de a nu permite majorarea artificială a preţurilor carburanţilor şi gazelor naturale, pentru a spori profiturile uriaşe ale firmelor care jefuiesc aceste bogăţii ale Poporului Român.
4. Propunere legislativă privind abrogarea Legii nr.555/ 2004, semnată de preşedintele PRM şi de alţi senatori şi deputaţi ai acestui partid. Această iniţiativă legislativă a fost votată tacit de Senat şi staţionează, din anul 2008, la Camera Deputaţilor. Prin abrogarea Legii nr.555/2004 se recuperează ce a mai rămas nevîndut din averea PETROM, iar zăcămintele de ţiţei şi gaze naturale revin Poporului Român şi pot fi vîndute la preţurile practicate pe piaţa mondială, obţinîndu-se astfel venituri mai mari la Bugetul de Stat cu cel puţin 10 miliarde euro, în fiecare an.
De reţinut că preşedinţii alogeni ai României, Ion Iliescu şi Traian Băsescu, împreună cu Guvernele Năstase, Tăriceanu şi Boc I-V, susţinuţi de parlamentarii PSD, PD, PNL, PC, UDMR şi deputaţii minorităţilor etnice, au apărat şi susţin interesele OMV şi ale altor firme care exploatează ţiţeiul şi gazele naturale din România. Privatizarea PETROM este cel mai mare jaf de la începutul Mileniului III din România şi demonstrează clar că preşedinţii alogeni ai ţării, guvernele şi partidele politice care fac cu schimbul la Putere şi Opoziţie au acelaşi stăpîn străin şi execută întocmai ordinele primite de la asasinii politici şi economici! Responsabilitatea politică a PSD, PDL, PNL, PC şi UDMR este comună. Împreună, aceste formaţiuni şi guvernele pe care le-au format au prejudiciat Bugetul de Stat cu peste 30 miliarde euro, începînd cu anul 2005, în urma privatizării PETROM. Răspunde cineva? Nimeni. Dimpotrivă! În sondajele periodice de manipulare a opiniei publice se acreditează ideea că guvernarea PDL+UDMR+UNPR va fi înlocuită, la viitoarele alegeri fraudate, cu guvernarea U.S.L. (PSD+PNL+PC), adică hoţii se schimbă între ei, atunci cînd au obosit de atîta furat. Cei care sînt la Putere şi cei care mimează Opoziţia se pregătesc de fraudarea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012, cu scopul de a rămîne tot ei, în fapt, la guvernare, iar în Opoziţie va rămîne acelaşi Popor Român, sărăcit şi batjocorit, care este supus Holocaustului.
Nimeni nu întreabă Regimul Băsescu-Boc de ce nu renegociază contractul cu OMV, şi nu modifică Legea nr. 555/2004, pentru a aduce anual la Bugetul de Stat, în plus, cel puţin 5 miliarde euro. Nimeni nu-i întreabă pe cei peste 500 de parlamentari ai PDL, PNL, PSD, PC şi UDMR, din mandatul 2004-2008 şi din actualul mandat, de ce nici unul nu a iniţiat măcar o propunere legislativă de modificare sau abrogare a Legii nr.555/2004, prin care s-a privatizat PETROM. Pînă şi mass-media îi scuteşte de această întrebare. În paralel cu propunerile legislative vizînd Legea nr.555/2004, senatorii PRM au avut iniţiativa şi au reuşit, în 13 decembrie 2006, să convingă Senatul României, care a votat pentru înfiinţarea unei Comisii de anchetă avînd drept scop investigarea condiţiilor de legalitate privind privatizarea SNP PETROM. Complexitatea şi anvengura investigaţiilor au impus de mai multe ori prelungirea termenului de depunere a Raportului Comisiei. În ziua de 7 noiembrie 2007, cînd Raportul Comisiei de anchetă a fost finalizat de către reprezentanţii PSD,PNL, PDL., PRM, PC şi UDMR, s-a ajuns într-o situaţie ciudată, dar bine regizată. Senatorii Dan Vasile Ungureanu (PSD), Cezar Şerban Strătilă (PNL), Radu Cătălin Mardare (PSD), George Sabin Cutaş (PC) şi Fekete Szabo Andras Levente (UDMR) au primit ordin de la şefii lor politici să nu semneze Raportul Comisiei şi astfel să se blocheze aflarea adevărului în legătură cu privatizarea PETROM. În această situaţie, preşedintele Comisiei de anchetă, senatorul Carol Dina (PRM), şi vicepreşedintele Comisiei, senatorul Marius Marinescu (PD), au semnat Raportul şi l-au înaintat Biroului Permanent al Senatului, unde a fost înregistrat cu nr.1872 din 8 noiembrie 2007. În Raportul Comisiei de anchetă sînt semnalate aspecte deosebit de grave privind privatizarea PETROM, dintre care menţionăm doar cîteva:
- Poporul Român a fost obligat de Guvernul Năstase „ca pe o perioadă de 15 ani să despăgubească în totalitate Cumpărătorul pentru orice pretenţii în legătură cu poluarea anterioară a mediului, iar pe o perioadă de 30 de ani pentru orice pretenţii în legătură cu abandonarea sau scoaterea din funcţiune a sondelor abandonate...”. De reţinut că, prin Legea nr.555/2004 şi prin Contractul de privatizare a PETROM, s-au acceptat despăgubiri care să fie plătite de către contribuabilii români, timp de 30 de ani, fără să existe o limită valorică pentru OMV;
- În proprietatea OMV au fost trecute terenuri subevaluate. Prejudiciul pentru Statul Român este de peste 2 miliarde euro;
- Guvernul Năstase a anulat datoriile acumulate de SNP PETROM S.A., după finalizarea Raportului de Evaluare, şi a ajustat valoarea de piaţă a PETROM, acordînd facilităţi excesive Cumpărătorului OMV şi prejudiciind Statul Român. După ştergerea datoriilor nu a fost actualizată valoarea PETROM;
- Păstrarea timp de 10 ani a nivelului, bazei şi modului de calcul al redevenţei la preţul fix al ţiţeiului de numai 22 dolari/baril are ca efect păgubirea Statului Român cu sume uriaşe. La data semnării Contractului de privatizare a PETROM, preţul ţiţeiului era deja de 40 dolari/baril şi a continuat să crească pînă la 120-140 dolari/baril. Începînd cu anul 2014, în Contractul de privatizare a PETROM şi în Legea nr.555/2004 nu există nici o prevedere referitoare la calculul şi plata redevenţelor pentru ţiţei şi gaze naturale. Ca urmare, aceste bogăţii uriaşe vor fi exploatate de către OMV şi alte firme în mod gratuit. Cu excepţia PRM, toate partidele politice parlamentare au fost de acord cu aceste prevederi şi au susţinut jefuirea Poporului Român de mai multe miliarde euro în fiecare an. Fie şi numai pentru aceste fapte ar trebui să dispară de pe scena politică românească toate formaţiunile politice implicate în jefuirea Poporului Român. Practic, ar trebui să se organizeze urgent congrese extraordinare pentru dizolvarea PSD, PDL, PNL, PC şi UDMR, iar Parchetul şi DNA să nu şomeze pe tema privatizării PETROM. În situaţia actuală din România, cînd se desfăşoară Holocaustul împotriva românilor, mass-media ar trebui să acorde o atenţie sporită privatizării PETROM şi consecinţelor sale;
- Timp de 10 ani nu vor fi modificate prevederile din Codul Fiscal al României în defavoarea OMV şi a altor firme cu privire la impozitele pentru exploatare şi producţie, care nu vor fi majorate. Ca urmare, OMV are drept de veto asupra Parlamentului României, iar Regimul Băsescu-Boc face ciocul mic pe această temă;
- Nu există documente care să justifice cum s-a făcut evaluarea PETROM şi a zăcămintelor de ţiţei şi gazelor naturale care au fost date la OMV;
- Patrimoniul PETROM nu a fost evaluat la nivelul preţurilor de piaţă din anul 2004, ceea ce a dezavantajat Statul Român.
Comisia de anchetă a propus Senatului să aprobe următoarele:
1). Guvernul va renegocia Contractul de privatizare a Companiei PETROM şi în termen de 90 de zile va prezenta Parlamentului spre aprobare modificările legislative care se impun;
2). Curtea de Conturi a României va stabili modul de îndeplinire de către părţi a Contractului de privatizare a PETROM şi în 90 de zile va prezenta un Raport în Parlament asupra celor constatate;
3). Consiliul Concurenţei să prezinte, în termen de 30 zile, în Parlament un Raport privind privatizarea PETROM şi consecinţele sale în domeniul concurenţei;
4). În termen de 120 de zile să fie prezentat un Raport în Parlament de către organele abilitate ale Statului Român, care să stabilescă legalitatea şi responsabilităţile asupra modului în care s-a stabilit valoarea Companiei PETROM;
5). Guvernul să prezinte în Parlament, în cel mult 90 de zile, strategia energetică, inclusiv rolul şi locul resurselor de ţiţei şi gaze naturale ale României.
Sub pretextul unui viciu de procedură (nesemnarea Raportului Comisiei de Anchetă de către toţi cei care l-au întocmit), Biroul Permanent al Senatului a decis, cu majoritate de voturi, ca Raportul să nu fie supus dezbaterii Senatului. Numai reprezentanţii PRM au solicitat ca Raportul Comisiei de Anchetă să fie pus la dispoziţia senatorilor şi a presei, iar plenul Senatului să decidă asupra dezbaterii şi finalizării lui. Pînă azi, Raportul Comisiei de Anchetă a Senatului României nu s-a admis să fie făcut public, şi nici valorificat. Această realitate se petrece într-un stat democratic, în care există şi o Lege a transparenţei. Între timp, jefuirea moştenirii PETROM şi a zăcămintelor de ţiţei şi gaze naturale din România continuă, iar Regimul Băsescu-Boc o acceptă, dar se plînge că nu sînt bani la Bugetul de Stat. Este evident că Regimul Iliescu-Năstase şi Regimul Băsescu-Tăriceanu-Boc au susţinut interesele străinilor în România, împotriva Poporului Român, pentru a facilita Holocaustul împotriva românilor!

Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al PRM,
Preşedintele Filialei PRM Cluj

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/lupta-prm-pentru-recuperarea-petrom.html

miercuri, 4 mai 2011

A venit timpul ca Occidentul să repare greşelile grave pe care le-a comis de-a lungul Istoriei împotriva României

Doamnelor şi domnilor ambasadori, Voi începe prin a vă mulţumi pentru oportunitatea de a ne întilni şi de a dezbate o chestiune atît de importantă pentru România. Precizez, din capul locului, că aceasta nu este deloc o întîlnire informală, cum a spus un antevorbitor, ci una cît se poate de oficială. Îi salut, totodată, în mod special, pe bunii mei amici, ambasadorii Franţei şi Canadei. Ne bucură faptul că există o unanimitate de vederi a partidelor parlamentare din România pentru integrarea euro-atlantică a ţării noastre.
Aşa este, locul nostru se află în aceste structuri, dar este de datoria noastră să vă informăm că există o serie de particularităţi. Eu conduc şi reprezint un partid care a fost etichetat, pe nedrept, ca fiind extremist - în realitate, Partidul România Mare este realist şi pragmatic. Este în interesul tuturor ca opinia publică de la noi să fie informată corect şi din timp cu privire la costurile acestei integrări. Un studiu publicat recent în Europa arată că trebuie îndeplinite nu mai puţin de 40.000 de criterii pentru aderarea la Uniunea Europeană. Unele sînt de importanţă majoră, desigur, dar altele sînt ca o puzderie de asteroizi, creaţi parcă înadins pentru a pune piedici acestei integrări şi a te lăsa păgubaş. Nu aş dori să mă refer acum la dificultăţile economice ale României, ele vă sînt cunoscute. Totuşi, profit de acest prilej pentru a vă aduce la cunoştinţă că unele condiţii impuse de Fondul Monetar Internaţional sînt de-a dreptul draconice şi vor conduce, în mod sigur, la grave convulsii sociale, pe care nu le va putea stăpîni nimeni. Are cineva interesul ca Poporul Român să fie înfometat? Ştiţi bine că asemenea turbulenţe şi proteste au avut loc şi în ţări ca Mexic, Guatemala, Argentina şi altele. Care este, cu adevărat, interesul Occidentului? Nu acela de a avea aici, la Gurile Dunării, capul unui pod de stabilitate? Analizaţi cu atenţie ceea ce se întîmplă în jurul nostru, mai exact în Bulgaria, Iugoslavia şi Albania. Foametea este cel mai periculos agent secret din Istorie. Iar dacă, Doamne fereşte, în România s-ar ajunge la aceste forme extreme, complicaţiile pot fi cu mult mai grave, de-a dreptul incalculabile, în raport cu ceea ce se întîmplă în ţările balcanice amintite. În mare măsură, Occidentul lucrează cu imagini greşite despre Estul Europei. Noi sîntem priviţi ca nişte rude sărace, sau Cenuşărese. Anturajul este esenţial, într-adevăr, dar un mare scriitor al acestui veac, pe nume Ernest Hemingway, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, spunea că nu trebuie să absolutizăm anturajul, fiindcă în acest caz ar fi nevoie să rescriem Biblia, întrucît Iuda Iscarioteanul a avut tovarăşi minunaţi dar, cu toate acestea, a săvîrşit crima vînzării lui Isus Christos. Tocmai pentru că dvs. reprezentaţi interesele ţărilor care v-au trimis la Bucureşti, sînteţi în măsură să apreciaţi că o bună parte a presei interne şi internaţionale deformează realităţile româneşti. Nu vă luaţi, bunăoară, după tentativele de intoxicare practicate de Televiziunea Română, unde, de exemplu, a fost prezentat într-o seară un bătrîn care dorea să-şi doneze pensia în folosul Guvernului de extremă dreapta, condus de domnul Victor Ciorbea. Ce-ar fi trebuit să înţeleagă populaţia dintr-o asemenea pildă? Că milioane de bătrîni sînt chemaţi să doneze şi ei modestele lor pensii, de 15-20 de dolari pe lună?! La dvs. în ţară se petrec asemenea anomalii? În concepţia noastră, integrarea în structurile europene nu poate fi separată de integrarea în N.A.T.O. Dar ideea unei Europe Unite nu este deloc nouă. Ea a aparţinut lui Immanuel Kant, care dorea să realizeze Statele Unite ale Europei. Puţin mai tîrziu, Napoleon Bonaparte a povestit, în exilul său din Insula Sfînta Elena, la 1816, cîteva intenţii spectaculoase, cuprinse ulterior în „Memorialul lui Las Cases“: „Am vrut să fac o Europă Unită. Aveam 80 de milioane de oameni la picioare, făceam un singur Parlament, instituiam o singură monedă“. În secolul nostru au existat 5 sau 6 tentative de a realiza o Nouă Ordine Mondială. Din fericire pentru popoarele lumii, aceste încercări nu au reuşit. Astăzi, fireşte, sînt alte condiţii. Probabil şi pentru faptul că între timp s-au produs două războaie mondiale pustiitoare. În ambele conflagraţii, România a jucat un rol-cheie, prin forţa sa armată şi poziţia geo-strategică pe care o are. Vă amintesc că în anul 1916, cînd România a intrat în primul război mondial, Împăratul Wilhelm al II-lea al Germaniei s-a făcut alb ca varul, la aflarea veştii, şi a intenţionat să abdice, spunînd unor martori că totul este pierdut; după numai un an, cînd S.U.A. au intrat şi ele în război împotriva Germaniei, Kaiserul a primit vestea cu ironie, afirmînd că americanii nu se vor apropia niciodată de continentul european, datorită submarinelor germane. Exemplele sînt mult mai numeroase. România a dat Istoriei, întotdeauna, mai mult decît a primit. Ţara noastră are sensibilitatea ei şi nu vrea să intre în genunchi, sau cu mîna întinsă, în nici o casă. Toată tragedia noastră ca popor pleacă de la statutul de ţară care a pierdut al II-lea război mondial, deşi sfîrşitul acestuia ne-a găsit de partea acelei tabere cobeligerante care a cîştigat războiul, iar Armata Română a dat nu mai puţin de 173.000 de jerte pe frontul de Vest, în războiul antihitlerist. În paralel, Italia a fost considerată un fel de cîştigătoare a războiului, deşi fusese cel de-al doilea jalon al Axei Berlin-Roma-Tokyo*. Atunci s-a aplicat pentru prima oară politica „dublului standard“. Politică inacceptabilă, care îi avantajează pe unii şi îi prigoneşte pe alţii. Poporul Român s-a bucurat atunci cînd s-a produs reunificarea Germaniei, punîndu-se capăt barbariei fără precedent prin care fusese scindată această ţară. Ne-am bucurat şi cînd Ţările Baltice au luat distanţă faţă de colosul sovietic şi şi-au cucerit Independenţa. Din păcate, principiul care a fost valabil pentru toate aceste ţări a încetat să mai funcţioneze în privinţa României. Nu întîmplător, formaţiunea politică pe care o conduc poartă numele de Partidul România Mare, pentru că noi dorim, cu adevărat, refacerea teritoriului naţional al Patriei noastre. De bună seamă, vom respecta tratatele de pace şi acordurile internaţionale semnate în Europa, dar nu poate nimeni să ne ceară să renunţăm, de bună voie, la teritorii care au fost şi sînt româneşti. În urmă cu 2 ani, domnul Karsten Voight declara la TVR că nu înţelege de ce trebuie să existe un partid cu numele România Mare, dat fiind faptul că unele ţări vecine ar putea să se crispeze. Noi l-am sfătuit atunci să ţină prelegerea asta şi în Marea Britanie, care tot „Mare“ este, şi uite că nu se mai crispează nici un vecin al ei, chiar dacă este o insulă. Ce solicită România? Să fie denunţat de comunitatea internaţională Pactul Ribbentrop-Molotov (de fapt, Hitler-Stalin), care în Protocolul secret adiţional, semnat la 23 august 1939, dădea mînă liberă U.R.S.S.-ului să practice cel mai feroce expansionism, iar numai după un an, în iunie 1940, Stalin a răpit samavolnic Basarabia şi Bucovina de Nord. Aceasta este realitatea istorică şi nimeni nu o poate ignora. Nouă ni se tot spune să renunţăm la Istorie şi să începem o viaţă nouă. Eu nu ştiu dacă ţările dvs. ar fi dispuse să renunţe la atuurile istorice pe care le au. Mă adresez în special domnului ambasador Bernard Boyer, care, la o recepţie desfăşu-rată în clădirea Senatului, mi-a mărturisit o profesiune de credinţă: „Atunci cînd Franţa a dus-o bine, şi România a dus-o bine. Şi invers, cînd Franţa a dus-o rău, şi România a dus-o rău“. Iată, stimate domnule ambasador, că de 50 de ani echilibrul s-a stricat. Franţa o duce bine, dar România o duce din rău în mai rău. Folosesc acest prilej pentru a putea exprima revolta noastră împotriva unei insulte grave pe care preşedintele Ucrainei, dom-nul Leonid Kucima, a proferat-o zilele trecute împotriva României. Sper că nu-şi face nimeni iluzii că imperiul rusesc, clădit în 500 de ani şi fundamentat de Doctrina Panslavistă a lui Iurii Krijanici, va pieri în 500 de zile, sau în 500 de săptămîni. Avantajele integrării euro-atlantice a României sînt valabile nu numai pentru noi, ci şi pentru Europa şi Pactul Nord-Atlantic. Nimeni nu are o poziţie atît de ideală ca România, care deţine Gurile Dunării, are un larg acces la Marea Neagră şi mai dispune de fortăreaţa unor masivi muntoşi împăduriţi. Şi nimeni nu are o stabilitate atît de pronunţată, care nu este meritul nici unui partid politic, ci este expresia bunului-simţ uriaş al Poporului Român. A venit, în sfîrşit, timpul ca Occidentul să repare greşelile grave pe care le-a comis, de-a lungul istoriei, împotriva României!

* La această afirmaţie, ambasadorul Italiei, prezent în sală, a replicat că şi ţara sa a fost tratată ca perdantă a războiului; lucru perfect adevărat, din punctul de vedere al Tratatului de Pace de la Paris, din 1947, dar preşedintele P.R.M. se referea, într-un mod alegoric, la cele 14 miliarde de dolari aferente Planului Marshall, bani destinaţi, în special, Italiei şi Germaniei Occidentale.

CORNELIU VADIM TUDOR
(Alocuţiunea a fost rostită în ziua de 5 februarie 1997, la Casa Republicii, cu prilejul întîlnirii Comisiilor de Politică Externă şi de Apărare ale Parlamentului României cu ambasadorii ţărilor membre ale N.A.T.O., acreditaţi la Bucureşti)


http://www.ziarultricolorul.ro/pentru-improspatarea-memoriei/a-venit-timpul-ca-occidentul-s-repare-greelile-grave-pe-care-le-a-comis-de-a-lungul-istoriei-mpotriva-romniei.html

Liderul P.R.M. a fost singurul care a avut curajul să denunţe existenţa închisorilor CIA pe teritoriul României Nici măcar Hitler n-a îndrăznit În România, americanii torturează prizonieri străini

(...) Am să mă refer la o problemă cu adevărat alarmantă, care a adus România, din nou, pe pagina I a marilor ziare din întreaga lume. Mă refer la acuzaţiile pe care presa din întreaga lume ni le-a adus, zilele acestea, pentru existenţa unui lagăr de tortură pe teritoriul României. Am să spun, răspicat, din capul locului, care este adevărul: da, acest lagăr există, din păcate! Iată o Notă Specială, pe care am primit-o ieri, pe o filieră verificată în timp, de la specialiştii unui Serviciu Secret. De fapt, e o radiografie, în toată regula, a situaţiei deplorabile în care o mînă de aventurieri şi ,,cozi de topor” a adus ţara noastră. Nu mai avem nici o demnitate. Am ajuns un fel de leprozerie, sau de poligon de încercare pentru cei care combat terorismul individual folosind terorismul de stat – să-i bată Dumnezeu şi pe unii, şi pe alţii, din partea mea n-au decît să se extermine reciproc, dar să nu transforme ţara noastră, blînda şi paşnica Românie, în teatru de război. Însă, iată cum sună această sinteză, citez:

,,1) Aeroportul Militar Mihail Kogălniceanu (din comuna cu acelaşi nume, jud. Constanţa) este, din 2001, în subordinea directă a ministrului Apărării Naţionale. Deşi aparent se află în administrarea comandamentului trupelor aeriene, prin ordin verbal al fostului ministru, Ioan Mircea Paşcu (PSD), tot ce ţine de decizii strategice trebuie să aibă aprobarea ministrului. Aeroportul militar amintit este, de fapt, prima bază vizată de SUA la vestul Mării Negre, datorită dotării sale, dar şi poziţiei strategice faţă de bazele Rusiei din nordul Mării Negre.

2) Ioan Mircea Paşcu a ajuns în decembrie 2000 ministru al Apărării sprijinit de preşedintele de atunci al Românei, Ion Iliescu, la sugestia şefului Administraţiei Prezidenţiale, generalul Ioan Talpeş, fost director al SIE în mandatul precedent al fostului preşedinte (1992-1996).

3) Ioan Mircea Paşcu, considerat de Serviciile de Informaţii româneşti vector de siguranţă naţională datorită bănuielilor că ar fi agent de influenţă CIA, este monitorizat şi în prezent de structurile contrainformative româneşti.

4) Ginerele său, Omar Tetik, căsătorit cu fiica sa, Sorana, este agent al Serviciilor de Informaţii turceşti, controlate de CIA, iar pînă la venirea la Bucureşti a lucrat la Moscova, la Finansbank. După stagiul de la Moscova, Tetik a avansat ca vicepreşedinte la Finansbank (bancă turcească), fiind trimis la Bucureşti, unde a primit misiunea de a o cuceri pe Sorana Paşcu. Nu întîmplător, Sorana Paşcu lucra chiar la Finansbank. Cum PSD avea o prognoză bună de a se menţine la Putere, ginerele lui Paşcu ar fi rămas principalul sfătuitor al acestuia. În momentul de faţă, nu se ştie dacă acest mariaj va mai dura.

5) Ca şi predecesorul său de la Apărare, Victor Babiuc (PD), Paşcu a muşamalizat toate ilegalităţile din Ministerul Apărării, începînd cu transferurile de terenuri ale Armatei (prejudiciu de 250 milioane de euro) şi terminînd cu concesionările de terenuri pentru construcţia (ilegală) de vile pentru generali şi colonei MApN. Activitatea sa a fost «încununată» de dubioasa achiziţie a lotului de rachete antiaeriene de tip «HAWK», date la reformă de armata olandeză, datorită faptului că radiaţiile emise le provoacă militarilor diferite forme de cancer. Afacerea va produce în bugetul României o «gaură neagră» de peste 1 miliard de euro, fără a aduce beneficii şi periclitînd viaţa soldaţilor români.

6) După 11 septembrie 2001 (data atacurilor asupra SUA ale presupusei reţele Al-Qaeda), preşedintele George W. Bush a autorizat CIA să desfăşoare, în afara teritoriului SUA, aşa-zisele «operaţiuni speciale», care constau în urmărirea, capturarea sau uciderea persoanelor suspectate a fi terorişti sau care colaborează cu organizaţii presupuse a fi teroriste. Pentru atingerea acestor obiective, CIA este împuternicită să se folosească de orice mijloace, în toată lumea, fapt ce intră în contradicţie cu legislaţiile naţionale ale ţărilor unde operează. În general, aceste operaţiuni nu ajung la cunoştinţa opiniei publice, iar cazurile cînd se deconspiră sînt imediat muşamalizate cu ajutorul autorităţilor şi Serviciilor Secrete naţionale. Unul din aceste ultime cazuri s-a petrecut în aprilie 2005, cînd CIA a răpit un imam (preot musulman) de la Milano şi l-a transportat în Egipt, după care nu s-a mai auzit nimic. De altfel, Egiptul, o dictatură susţinută de SUA, a pus la dispoziţia aliatului său baze, în care prizonierii pot fi torturaţi pînă la moarte pentru a fi obţinute toate informaţiile pe care le deţin. Un alt loc unde CIA deţine prizonieri, în mod ilegal, este baza Guantanamo, din Cuba, care a intrat de mult în atenţia organizaţiilor care luptă pentru drepturile omului. La această bază sînt deţinuţi, fără forme legale (lucru admis de legislaţia SUA dacă faptele se petrec în afara teritoriului federal), cetăţeni din mai multe state: Pakistan, Afganistan, Ţările Arabe şi chiar SUA. Un exemplu de cetăţean deţinut ilegal pe teritoriul unei ţări străine este Mohammad Munaf, principalul martor din aşa-zisa răpire a ziariştilor români la Bagdad. Cum «răpirea din Bagdad» a fost, de fapt, o acţiune comună a Serviciilor Secrete române şi americane pentru a creşte popularitate preşedintelui Băsescu, se pare că Munaf este în SUA şi beneficiază de programul federal de protecţie a martorilor, avînd acum o altă identitate.

7) Pentru a micşora şansele mass-media de a primi informaţii despre operaţiunile CIA legate de arestările ilegale, dar mai ales de torturarea prizonierilor, unele ţări est-europene au acceptat să tolereze asemenea practici şi chiar să le camufleze în închisori amplasate, de regulă, în baze militare. Una din aceste baze este, în mod sigur, cea de la Mihail Kogălniceanu, unde, pînă acum, au fost deţinuţi doar 23 de cetăţeni străini aduşi de avioane americane din Afganistan, Irak şi Liban.

8) La sfîrşitul anului 2004, în SUA a izbucnit un scandal legat de deconspirarea unui agent CIA (delict federal). Ziarele în care au apărut dezvăluirile, respectiv «New York Times» şi «Washington Post», au avut de suferit represalii din partea Administraţiei Bush, în sensul că au fost obligate în justiţie să dezvăluie sursele informaţiilor. În contextul în care chiar Congresul american a aprobat restrîngeri temporare ale libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti (măsuri necesare, în opinia Administraţiei Bush, pentru combaterea terorismului), ziarul «Washington Post» a dezvăluit sursa: şeful de cabinet al vice-preşedintelui american Richard «Dick» Cheney. Celălalt ziarist (o doamnă) de la «New York Times» a preferat să facă 3 luni de închisoare în primăvara lui 2005.

9) Se pare că cele două publicaţii, în special «Washington Post», au primit informaţii clasificate privind acţiunile ilegale ale CIA, respectiv închisorile din Europa de Est: Ucraina, Kosovo, Macedonia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru a nu fi supus presiunilor guvernamentale, ziarul «Washington Post» a mascat informaţiile, apelînd la o organizaţie pentru apărarea drepturilor omului – HUMAN RIGHTS WATCH – care ar fi descoperit faptele, monitorizînd zborurile militare efectuate de SUA din Asia şi Europa.

10) Toate Serviciile Secrete române cunosc situaţia de la Mihail Kogălniceanu, dar nu sînt dispuse să o raporteze, pentru că baza respectivă se află sub jurisdicţia ministrului Apărării, care deţine controlul situaţiei. De altfel, în 20 decembrie 2004, cu ocazia predării-primirii postului, Paşcu i-a predat noului ministru al Apărării, Atanasiu, şi «gestiunea» CIA.

11) De situaţia de la Mihail Kogălniceanu a fost informat şi primul-ministru Tăriceanu, care are, astfel, un mijloc de şantaj eficient asupra lui Băsescu, în sensul că divulgarea secretului ar arunca în aer Axa Bucureşti-Londra-Washington şi ar închide uşile cancelariilor europene. Deja, în Parlamentul European s-au auzit voci ale unor parlamentari care cer anchetă mai ales pentru noile ţări aspirante, România şi Bulgaria. Se pare că acest scandal este abia la început şi va fi greu de muşamalizat. Doar dacă se va crea o altă criză şi se va distrage atenţia populaţiei şi presei, îndreptînd-o către noul scandal declanşat.

12) Deşi este recunoscut ca un expert al generării scandalurilor politice, pe care s-a clădit întreaga sa carieră, Traian Băsescu ar vrea în acest moment să se împace cu Tăriceanu, chiar lăsînd total deoparte cea mai atractivă promisiune electorală – lupta cu corupţia. El ştie că devenind ostil şi inutil CIA, ar putea avea neplăceri, inclusiv o înlăturare brutală de la Putere, pentru că alţi prieteni politici (în Europa) nu mai are.” – am încheiat citarea, în întregime, a unei Note Speciale pe care, repet, am primit-o de la un Serviciu Secret. ªi eu nu prea dau greş – amintiţi-vă doar de Scandalul Hamas.

În aceste condiţii, PRM îi cere lui Traian Băsescu ca, în calitatea lui de şef al Statului, dar şi de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a ţării, să se prezinte în faţa Parlamentului pentru a da explicaţii referitoare la lagărul în care sînt torturaţi de către americani unii cetăţeni străini. ªi asta din cel puţin trei motive: a) prin Constituţie, tortura este interzisă în România; b) torturînd tot felul de cetăţeni străini, inclusiv lideri religioşi, ţara noastră se expune riscurilor unor atentate, ba chiar şi ale unui posibil război; c) cine ne garantează nouă că în astfel de ,,baze ale morţii” nu vor fi schingiuiţi şi chiar omorîţi şi cetăţeni români, care nu suportă hegemonia şi politica de diktat a Casei Albe? În orice caz, după aceste dezvăluiri cutremurătoare, George W. Bush nu mai poate pretinde că e creştin, iar cariera lui politică s-a sfîrşit, în mod ruşinos. Ca mîine, Planeta întreagă s-ar putea să-i dea dreptate celebrului sportiv argentinian Diego Maradona, care, zilele trecute, a declarat la un post de Televiziune: ,,Pentru mine, Bush este un asasin!”.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
(Discursul a fost rostit la Conferinţa de Presă a PRM de vineri, 4 noiembrie 2005, fiind difuzat de postul OTV)
Text preluat din revista „România Mare“, nr.  din 11 noiembrie 2005

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/liderul-prm-a-fost-singurul-care-a-avut-curajul-s-denune-existena-nchisorilor-cia-pe-teritoriul-romniei-nici-mcar-hitler-n-a-ndrznit-n-romnia-americanii--tortureaz-prizonieri-strini.html

marți, 3 mai 2011

Săptămîna pe scurt


* Istericale monarhiste pe micile ecrane * Tripleta celor mai siniştri handicapaţi care apar la tembelizor: Valentin Stan – C.T. Popescu – Alin Gălăţescu * Un alt handicapat, care nu apare la tembelizor, ci la radio: Bogdan Miu Diliu * Rămîne cum am vorbit: Mircea Geoană e tot lichea!

*  LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Într-un ocean de mizerii televizate, în noaptea de duminică spre luni am putut vedea şi ceva minunat: e vorba de o dublă, de două documentare unul după altul, pe Canalul History – un film despre Beethoven şi altul despre Mozart. Mai mult ca sigur că Dumnezeu pentru astfel de frumuseţi a îngăduit să apară „cutia magică“ a televizorului. Să-i aducă pe marii oameni din trecut în vremea noastră şi să ne transpună pe noi în vremea lor. *  Din păcate, la Antena 3 continuă să fie masacrată limba română, printre altele, şi de o  reclamă care sună aşa: „CERESIT are lucrabilitate  superioară“. Ce-o fi aia, lucrabilitate? Vorba ţăranului cînd a văzut o girafă la Grădina Zoologică: „Aşa ceva nu există!“. *  O gafă comite şi Irinel Columbeanu, care a mărturisit „Urbi et Orbi“ („Cetăţii şi Lumii“) unde vrea s-o dea pe aia mică: „La cursurile (?!) unei grădiniţe private“. De cînd au grădiniţele „cursuri“, ca universităţile? *  Isterie monarhistă sîmbătă, la o zi după nunta de la Londra. Au excelat Antena 3 şi Realitatea TV. La postul lui Dan Voiculescu a dat în clocot Marius Pieleanu, care i-a făcut o comică propagandă lui Mişu Bîl-Bîl, pe care, dacă ar fi avut vreo putere, l-ar fi dat jos de pe oliţă şi l-ar fi urcat pe tron. Hop şi Radu Tudor, care ştie, el, ce este acum în casa englezilor: „Fotografia unui monarh e lîngă icoană!“. Hai, nu ne-nnebuni, puştiule! Ce icoane au englezii? Ei sînt anglicani, nu ortodocşi, sau catolici, avînd aceeaşi austeritate ca protestanţii. Dar, campionul absolut şi scandalos al istericalelor a fost Valentin Stan. O face, şi el, 1 punct de rating, dragă Mihai Gâdea? Specimenul a devenit enervant, cu faţa lui de dihor mutant şi cu ţipetele alea de castrat cu lama Willkinson. Nebun de legat îl ştiam, dar uite că primăvara l-a căpiat şi mai tare, băgîndu-l în criză. Pentru a scoate în relief superioritatea copleşitoare a englezilor (?!), acest Stan i-a înjurat pe români (?!). Urît. Infect. Abject. Să-i băgăm trotil în rect. Dementul încerca să ne convingă de faptul că bătălia de la Călugăreni a fost o înfrîngere a noastră, victoria fiind repurtată de turci (?!). Iar pe vremea aceea, la 1595, nu existau români, ci valahi (?!). Ce imbecil! Ce pregătire istorică are schizofrenicul ăsta? Prost cu ifose, exaltatul Stan se lansează şi într-o băşcălie ieftină: „Încă nu venise Carol I să-i bată pe turci şi să ne scoată de sub papucul Sultanului“. Hai sictir de tîmpit! Referindu-se la o luptă pe care au dat-o englezii în Războiul Crimeii (1853-1856), dobitocul de Stan chiţăie ca un şobolan şi se lansează în afirmaţii stupide: „Mereu am fost în umbra acestor oameni“ (adică a englezilor). De unde şi pînă unde? Care sînt acele momente istorice în care Principatele Române au fost în umbra englezilor? Dacă prostul ar fi ştiut ceva carte, ar fi pomenit despre vizita, la Londra, a lui Petru Cercel, fratele lui Mihai Viteazul, chiar pe vremea cînd trăiau Regina Elizabetha I şi William Shakespeare. Dar el nu cade pe spate numai în faţa englezilor, ci şi în faţa ruşilor, debitînd o inepţie de zile mari: „Cavaleria Ţarului, o forţă impozantă, din toate războaiele lumii, din această parte a Europei“ (?!). Cum vine asta? Toate războaiele lumii, din această parte a Europei? Şi încă ceva, Sissy Boy: era aşa de „impozantă“ cavaleria rusească în Războiul Crimeii, încît a luat bătaie de la turci. Luîndu-şi avînt, ca orice incult care vrea să epateze, Valentin Stan se credea la un curs, înaintea unor studenţi care numai de el n-au chef, fiindcă se bulănesc pe sub bănci. El le ţinea telespectatorilor (cîţi mai rămăseseră la acea oră) o lecţie de Istorie, deşi habar n-are pe ce lume trăieşte, dar aşa este el, născut lichea, să se pişe pe el de fericire în faţa străinilor şi să-i altoiască pe români. Tot ce fac englezii ăştia arată „loialitatea faţă de ţară“! Pînă şi Războiul Malvinelor, din 1982. Care ţară mă, boule? Arhipelagul Malvinelor (Falkland) se află la mii de kilometri de Marea Britanie, în Oceanul Atlantic, fiind o colonie. Avînd idei puţine, dar fixe, găina zăpăcită V. Stan zice că şi fratele mirelui, Harry, a luptat în Afganistan tot din „loialitate faţă de ţară“ (?!). Şi dă-i cu „naţiunea britanică“ şi cu „poporul britanic“! Numai că aşa ceva sună ca „naţiunea sovietică“ şi „poporul sovietic“. Adică NU EXISTĂ. Da, poţi vorbi de „naţiunea engleză“ şi de „poporul englez“, dar asta e altceva. Acest circar nebun crede că dacă vine cu nişte terfeloage sub braţ şi tot cere în regie „failul“ („dosarul“) X, Y, Z, care nu reprezintă altceva decît nişte „deşeuri“ pescuite de pe Internet, sau de pe la Televiziunile străine, păcăleşte pe cineva. Lipitura e vizibilă cu ochiul liber: chicotind isteric, făcînd mişcări de maimuţoi decerebrat, schimonosindu-şi faţa aia ca o mască de teatru kabuki, ambuscatul încearcă să potrivească „molozul“ imagistic cu gărgăunii din capul lui teşit, cu aerul că, atansion, ia uitaţi-vă acilea, eeee? Ce ziceţi? Hi-hi-hi! Nu-i aşa că-i supertare? În realitate, ideile şi argumentaţiile lui sînt rodul minţii bolnave a unui imbecil, care vrea să dea senzaţia că a fost „ciupit“ de Marele Licurici şi va veni şi vremea lui, pentru vreun post de ministru sau ambasador. El trece drept „dom’ profesor“, cam aşa, ca Nicolae Iorga odinioară. Ce cursuri ţine prostul ăsta? Ce cărţi a scris? Care e specialitatea lui? Geopolitica? Facem ceva pe geopolitica lui, şterpelită de prin nişte cărţi de 2 lei. Mai bine ar fi atent parazitul ăsta cu faţă de frizer lovit de tren la gramatica limbii române: „Nici unul din cei care o însoţeşte“ (corect se zice ,,cei care o însoţesc”, repetentule mic şi plin de muci). Şi încă o gafă, de proporţii: „Preşedintele SUA, Gerald Ford, a primit-o pe Regina Elizabetha a II-a“. Să pretinzi, tu, că eşti ditamai profesorul universitar, dar să nu fi aflat că un şef de stat nu îl primeşte, ci se întîlneşte cu un alt şef de stat – iată o dovadă de gravă incultură politică! *  Fratele geamăn al lui Valentin Stan, de la Antena 3, e Cristian Tudor Popescu, de la Realitatea TV. Tot isteric. Tot plin de şmecherii, ca WC-ul de hîrtii. Tot urît ca dracul. Aflîndu-se, el, acasă, în faţa unei biblioteci pline de pliante turistice şi cărţi din seria „Ciopîrţilă cascador“, Crocodilul Chelios ţinea, cu mîna, o urechelniţă în Trompa lui Eustache şi vorbea naţiunii române, luminînd-o cu bezna minţii sale. Ne-a părut rău de prezentatoarea ştirilor, Adriana Nedelea, care, probabil, primise ordine să nu-l întrerupă pe vorbitor (mai bine zis, pe Muşchiul Vorbitor). Am reţinut cîteva aberaţii slobozite de Craniul lui Yorrick: „Rezerva strategică de capital (?!) pe care Casa Regală o depozitează de veacuri“; „Dacă ne uităm la metafizica (?!) a ceea ce s-a întîmplat azi“; „Vedem un plăvan  cu început de chelie“ (ăsta fiind mirele William, v-aţi prins). Uite cine vorbeşte de chelie! Tatăl cheliei! Aeroportul de muşte! Care, la fel ca Valentin Stan, vorbeşte de „naţiunea britanică“, deşi aşa ceva nu există. Dar guru (la care gura bate curu’) a mai dat o dată cu mămăliga-n geam, zbang: „Fiecare cetăţean britanic“. Hopa! De cînd au regatele... cetăţeni, băi, farfurie zburătoare? Regatele au supuşi, nu cetăţeni.*  Recapitulînd, se poate alcătui o tripletă de aurolaci care vorbesc păsăreşte la televizor şi îi enervează pe români: Valentin Stan – C.T. Popescu – Alin Gălăţescu. Nişte labagii. *  Ziarul „Adevărul“ de luni publică un calcul pe care, chipurile, l-ar fi făcut revista „Forbes România“: „Cărtărescu, cel mai bine vîndut scriitor“. Cică din 1980 şi pînă azi, Mamutul ar fi cîştigat, de pe urma cărţilor publicate, 540.000 de dolari. Haida-de! A primit pomeni, ca ultimul milog, dar n-a cîştigat. Tipăriturile acestui impostor zac nevîndute şi se prăfuiesc pe rafturi, ani de zile. Iată cine îl urmează pe ăsta, conform clasamentului scos din maţe de „agenţii de influenţă“ de la „Forbes România“: Gabriel Liiceanu, D.R. Popescu, Andrei Pleşu, Nicolae Breban. În urmă cu cîţiva ani, un sondaj de opinie spunea că cei mai citiţi scriitori români sînt Vadim, Adrian Păunescu, Fănuş Neagu, Dinu Săraru. Şi atunci, de ce mint orbeţii de la „Forbes“? Atît de idioţi să fie ăştia, să pretindă că neica-nimeni Liiceanu ar fi pe locul 2 în Topul celor mai vînduţi scriitori români? Cine îl cumpără pe ţiganul ăsta fără talent? Cine îl citeşte? *  Vineri seara, la B1TV, am asistat la o scenă, prelungită, de film mut: Adrian Artene dialoga, la telefon, cu mama cuiva, dar, timp de mai bine de 10 minute, nu s-a auzit nici un sunet. A murit şi postul ăsta... *  Apropo de cei doi puradei îmbătrîniţi în rele, Pleşu şi Liiceanu. N-am scăpat de ei nici în Duminica Tomii. Iar au întunecat tubul catodic al Televiziunii Române cu feţele lor tăvălite prin funingine (rating 0,5 puncte, mai mare ruşinea). Puşlamalele degeaba se dau culte la cap (hai, s-o ia la trap!), dacă stau prost cu gramatica. Am reţinut două dezacorduri, din foarte multe. Andrei Pleşu: „Nu caracterul şi comportamentul fiului (risipitor) duce la reconciliere“ (corect, duc). Gabriel Liiceanu: „Vederea şi recuperarea copilului bolnav îi produce“ (corect, îi produc). Şi încă ceva, din gîndirea vicleană a celui care a furat Editura Politică şi a privatizat-o pe numele lui, drept Editura Humanitas: „Să fim mai iubitori“... Nu-ţi e, mă, ruşine? Liicene, cu tine vorbim, scoate degetul din nas! Voi predicaţi iubirea? Voi, care aţi nenorocit oameni, i-aţi dat afară din serviciu, aţi desfiinţat publicaţii? Tu, Liicene, care ai scris „Apel către lichele“, erai foarte iubitor, nu-i aşa? Fir-aţi ai dracului de profitori neruşinaţi! *  În sfîrşit, Marius Tucă ne-a ascultat sfatul şi, din reclama publicată în „Jurnalul Naţional“, a scos blasfemia referitoare la „revizuirea“ Bibliei de către Bartolomeu Anania. * Tîrziu de tot, după o lună, le-a căzut fisa şi ciumeţilor de la „România liberă“. În nr. de joi, 28 aprilie, aici apare, pe pagina I, acest titlu: „De ce este atacată Libia, iar Siria, nu“. Am spus-o noi: pentru că Siria e protectorat rusesc, iar americanii nu vor să se lege la cap fără să-i doară. *  În acelaşi număr al „României libere“ se lăfăie o reclamă imensă, la emisiunea matinală a postului de radio Europa FM. E publicată şi o poză a celor doi prezentatori: cîntăreaţa Monica Anghel şi un oarecare Bogdan Miu. Ni s-a spus că acest individ cu nume onomatopeic, Miu Cobiu, îl tot înjură pe liderul PRM, aproape zi de zi. Probabil. Noi nu ascultăm acel post de radio, care, de altfel, are o audienţă extrem de redusă (vine mult după Radio Romantic, Magic FM ş.a.). Nu-i de mirare că românii nu urmăresc Europa FM, de vreme ce un neica-nimeni, Miu (care are o faţă de retardat mintal) îşi permite să-l atace pe cel mai integru şi mai patriot român din ultimele două decenii, căruia pînă şi Ambasada SUA îi laudă erudiţia (WikiLeaks). Sincer, ne pare rău de Monica Anghel! La vocea ei, putea face pereche cu Tom Jones, dar n-a avut noroc, a ajuns să facă tandem cu un zero barat, Miu, ca prezentatoare a unei emisiuni despre care ni se spune că e scremută, bîlbîită şi fără umor. Mai bine du-te la vărul tău, Nancy Brandes, în Israel, dragă Monica Anghel, s-ar putea să ai parte de un final de carieră ceva mai demn. *  Absolut sufocantă prezenţa pe micile ecrane a două ventuze: Monica Tatoiu şi Mugur Ciuvică! Răi, urîţi şi proşti, cei doi se caţără, ca nişte păienjeni, de la un post de televiziune la altul, dîndu-şi cu părerea pe TOATE temele, fără ruşine. Dar, nu ei sînt de vină. Vinovaţi sînt cei care îi invită, zi de zi, deşi lumea ştie că debitează tîmpenii şi nu sînt în centrul evenimentelor, sînt neinformaţi. * Am reţinut un titlu ciudat, în „Curentul“: „Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, îşi caută strămoşii la Botoşani“. Dacă termenii ar fi fost inversaţi, ar fi fost acelaşi lucru: „Ambasadorul SUA la Botoşani, Mark Gitenstein, îşi caută strămoşii la Bucureşti“. De ce? Fiindcă totul e o minciună. Evreul Mark Gitenstein nu are strămoşi în România, a inventat povestea asta ca să pară „de-al nostru“.
*  Andrei Păunescu a ajuns la episodul 51 al serialului său „Emisiunile trece, perlele rămîne“ (revista  „Flacăra lui Adrian Păunescu“,  că pe aia veche a omorît-o, demult, ţiganul netalentat şi cu paiu-n gură George  Arion). Am reţinut pentru cititorii noştri: „Vine Râpă şi vrea să-i ia faţa din spate“ (Ion Crăciunescu, Digi Sport TV); „Suporterii ăia nu sînt ăştia“ (Gigi Becali, Sport.ro TV - ce mai, nişte bagabonţi); „I-au bătut foarte cumplit şi i-au băgat la închisoare“ (Radio Bucureşti FM). *  În sfîrşit, o emisiune interesantă a lui Lucian Mândruţă, la Antena 2! E vorba de dialogul cu o ... voce! Vocea are şi un nume: Irina Margareta Nistor, fata care traducea filmele pe videocasete, în perioada 1985-1989. Frumoasă şi inconfundabilă voce. Nici la faţă nu arată ea rău, avînd un aer de actriţă grecoaică. Nu ştim, însă, de unde anticomunismul ăsta al ei, crîncen, violent. Ce ţi-or fi făcut comuniştii ţie, Irino (că Irinel nu putem pentru ca să-ţi zicem)? Te-au închis la Canal, cînd aveai 2-3 anişori? Te-au gîdilat la tălpi? Ţi-au turnat furadan, cu pîlnia, pe gît? Nu sînt bune excesele, în nici o direcţie, aşa că te sfătuim, amical, să fii puţin mai nuanţată, că doar eşti o doamnă, nu vreun ţărănist întîrziat. Fii fericită că nu te-a băgat Mândruţă în bazin, ca pe Norica Nicolai.  *  Cristian Pârvulescu a fost de acord cu Victor Ponta, care a zis: „Doamna Udrea este puternică doar prin asocierea cu Traian Băsescu. Altfel, este zero. Zero politic“. Parcă Băsescu e altceva... Tot zero e şi Chiorul. *  Ziarul „Tricolorul“ se detaşează, ca un bolid, de restul cotidianelor din România. E bine scris, curajos şi plin de cele mai noi informaţii. De altfel, cititorii pot compara şi singuri ce apare în foile slugarnice, care joacă la două capete, gen „Adevărul“ şi „România liberă“ –  şi ce apare în ziarul lui Vadim. A se observa cît de „patrioţi“ sînt oamenii de afaceri români, care se tem, ca dracul de tămîie, să ajute acest ziar cu vreo reclamă. Nişte japiţe. Le e frică şi de umbra lor, fiindcă ştiu bine că n-au afaceri curate. Iată sumarul ultimelor numere. JOI, 28 aprilie (nr. 2.149): „Şantajist pînă la moarte! Traian Băsescu îl ameninţă pe Miron Mitrea că, dacă nu sparge PSD-ul, îl arestează în Dosarul lui Mihai Necolaiciuc!“; „Tătarul nebun le promite mafioţilor din UDMR 200.000.000 euro de la Bugetul de Stat“; „Un preşedinte incompetent şi alcoolic“ (editorial de Tudor Beldiman); „PDL, acuzat că a comandat 4 milioane de biciclete din China“ (Răzvan Gheorghe); „Noi am avertizat încă din anul 2009... În dispreţul legislaţiei Uniunii Europene, PDL a adus în Portul Agigea 4 vapoare cu mită electorală din China (?!)“ (text reprodus din „România Mare“, nr. din 2 oct. 2009); „NEWS ALERT. PNŢCD se reface-n puşcărie: Ioan Avram Mureşan (care îi ducea servieta lui Corneliu Coposu) a fost condamnat la 7 ani de închisoare!“; „ULTIMA ORĂ. Emil Boc, huiduit la Rm. Vâlcea“; „Deşi nu mai vorbeşte (i s-a pus la gură botniţa şantajului), saltimbancul Radu Duda scrie – şi scrie tare prost!“; „Un mare istoric francez despre dragostea românilor faţă de animale. Copilul şi şarpele“ (Jules Michelet); „Se încinge hora politicii româneşti“ (S.R. Stănescu); „Şi alte publicaţii ne dau dreptate. La catafalcul UDMR“ (Florian Bichir, „Libertatea“, 27 aprilie 2011); „Societăţile secrete şi puterea lor în lumea modernă“ (Jean-Jacques Bedu); „Istoria acordului Spaţiului Schengen“; „Secretul de sub gheaţa Antarcticii“; „Este Pămîntul o Grădină Zoologică umană?“ (Erich von Däniken); „Revoltaţi de comportamentul viperelor ungureşti“. VINERI: „Lacom de bani nemunciţi, Traian Băsescu vrea să vîndă şi ţărmul Mării Negre, unor mafioţi israelieni!“; „Încă o dată, «Tricolorul» a anunţat corect – Matrozul Chior e speriat de alegeri şi vrea să le amîne“...; „Hoţii hoţilor!“ (editorial de Gh. Funar); „Elena Udrea pregăteşte o mega-licitaţie pentru asfaltarea a 10.000 km de drumuri judeţene“; „LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. La ordinul americanilor, Traian Băsescu va face cadou regimului de la Chişinău 5.000.000 de euro“; „81 de parlamentari fac afaceri cu statul. Contracte de 556 milioane euro“ (Iosif Buble); „NEWS ALERT. Vine o nouă criză financiară mondială. Omenirea e foarte aproape de faliment“; „Liniştea dinaintea furtunii“ (S.R. Stănescu); „ULTIMA ORĂ. În nr. de mîine al ziarului nostru vom publica unele dovezi de senzaţie ale tentativei escroacei Şomâldoc de a evacua din locuinţă un tînăr paralizat!“; „Antologia pamfletului românesc. Nu mai vrem, nici un an, preşedinte taliban!“ (Corneliu Vadim Tudor, 26 oct. 2001); „Şi alte publicaţii ne dau dreptate. Margareta şi Radu Duda se văd monarhi“ (Petru Calapodescu, „Libertatea“); „O dramatică problemă de istorie literară. Cine este adevăratul autor al pieselor lui Shakespeare?“ (William D. Rubinstein); „Ce boli ne ameninţă în Secolul XXI“; „OZN-uri gigantice deasupra Canalului Mînecii, în 2007“ (căpitan Ray Bowyer); „Socrul primarului Gh. Falcă primeşte cadou de la Ministerul Educaţiei un contract de 1 milion de lei noi“; „Rusia va întrerupe exporturile de produse petroliere în luna mai“. SÎMBĂTĂ: „Cum a fost debarcat Sebastian Lăzăroiu... Traian Băsescu, şantajat de Elena Udrea şi Kelemen Hunor“; „Sărăcie şi Analfabetism“ (editorial de Dumitru Avram); „Ratinguri mari (pentru această perioadă) realizate de Vadim joi seara. Realitatea TV: «Minutul de Aur» – 2,6 puncte; Kanal D: «Minutul de Aur» – 3,8 puncte“; „Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, şi-a tras casă în Cartierul Primăverii. De ce?“ („Lumea Justiţiei“); „Elena Udrea promovează REGIO pentru 1,5 milioane de euro“ (Iosif Buble); „Locul lui Sebastian Lăzăroiu ar putea fi luat de un alt falsificator de sondaje, dar mult mai alcoolic decît ţiganul debarcat: Escrocul PSD Alin Teodorescu“; „Barack Obama a devenit Antichrist cu Certificat de Naştere“; „Indiggo cu Robert de Niro“ (corespondenţă din New York de la Grid Modorcea). LUNI: „Închiderea spitalelor trebuie oprită de urgenţă şi pedepsită de Justiţie! Plîngere Penală împotriva numiţilor Emil Boc, Cseke Attila, Sebastian Vlădescu, Mugur Isărescu şi Jeffrey Franks“ (Corneliu Vadim Tudor); „Vila lui Ceauşescu de la Neptun s-a transformat într-o «peşteră a tîlharilor». Mare crăpelniţă mare, în Săptămîna Luminată, făcută de fraţii Băsescu şi de nişte mafioţi străini“; „L-a filmat S. O. Vântu pe Traian Băsescu, cînd i-a dat o mare sumă de bani de la FNI?“ (Iosif Buble); „Nunta Regală, o lecţie pentru toată lumea“ (editorial de colonel Dan Zamfirescu); „Aceasta a fost cea mai frumoasă Săptămînă Luminată, din Secolul XXI, cu miliarde de privitori din întreaga lume. După Nunta Regală, Beatificarea Papală“; „Emil Boc ar putea deveni consilier la Palatul Cotroceni“; „ULTIMA ORĂ. Rămas singur cuc, Matrozul Chior l-a căutat pe Sebastian Lăzăroiu“; „Duminică, 1 Mai – Cutremur măricel, de 4,9 grade, la Bucureşti“; „Nereguli la Primăria Capitalei. Ceasuri de aur luate cu acte fictive, plăţi ilegale pentru stîrpirea ţînţarilor“ (Mihai Ionescu); „Jurnalul secret al celui mai temut acolit al lui Stalin a fost făcut public. De ce plîngea Stalin şi ce boală a ascuns dictatorul de medici“ (Olga Popescu); „Femei spion. Gabriele Gast, cea care a dansat cu lupul“ (Wilhelm Dietl). MARŢI: „Cîinii de pază ai Javrei Ordinare“ (editorial de Tudor Beldiman); „Pentru diversiunile electorale – «Demisionarul» Sebastian Lăzăroiu va avea la dispoziţie 20.000.000 de euro, «bani negri»“; „ULTIMA ORĂ. În războiul cu Vasile Blaga, Elena Udrea recurge la... vrăjitoare (?!)“; „Cîinii fără stăpîn, din nou în atenţia publicului larg“ (Liliana Marinescu); „Aseară, la Antena 1, scriitorul Vadim i-a făcut o «şarjă amicală» lui Mircea N. Stoian“; „Duplicitar şi viclean, ca de obicei – Traian Băsescu negociază şi cu Vasile Blaga“; „Aşa-zisa ucidere a lui Bin Laden a provocat amînarea gargarei de la TVR şi Radio România“; „De ce a trebui să fie declarat mort acum Osama Bin Laden?“ (Silviu Crăescu); „Şi alte publicaţii ne dau dreptate. Coace Băsescu amînarea alegerilor?“ (Petru Calapodescu, „Libertatea“); „Şi să nu credem în numerologie? La 4.4.44 aviaţia americană a făcut masacru în Bucureşti“ (Gabriel Ciotoran). *  La 5 mai 2011 se împlinesc 190 de ani de la moartea lui Napoleon Bonaparte. *  Titlul săptămînii a apărut în „Jurnalul Naţional“ de marţi, pe pagina I: „PDL-iştii îşi aruncă lături în cap“. *  S-au unit două găşti de borfaşi (IMAS şi fiţuica „Adevărul“) pentru a fabrica un „sondaj“. Infect. Mincinos. Cică „topul încrederii“ ar fi acesta: 1) Crin Antonescu; 2) Victor Ponta; 3) Dan Diaconescu; 4) Mircea Geoană; 5) Corneliu Vadim Tudor; 6) Traian Băsescu; 7) Theodor Stolojan; 8) Emil Boc; 9) Marko Bela; 10) Adrian Severin. Ar fi de rîs dacă, în realitate, nu e de plîns. Carevasăzică, nu există un patriot ca Gh. Funar – dar românii se dau în vînt după Mumia lui Lenin şi Bursucul Veninos! În realitate, Vadim a depăşit, demult, 40%, nu la „încredere“, ci la „intenţii de vot“. Ce joc murdar face banda de aurolaci de la fosta „Scînteie“, de se pretează la o falsificare atît de penibilă, a adevărului? Mai mult ca sigur că Mafia care a comandat „sondajul“ a plătit bani grei, împărţiţi între IMAS şi „Adevărul“. * O oarecare Simona Bădulescu, care semnează, curajoasă, S.B. (sau B.S.), publică în foaia cu tiraj confidenţial „Naţional“ o glumă de copil oligofren: „Codrin Ştefănescu ameninţă că-l face praf pe Vadim“. Dar cum? Provocîndu-l la o luptă (ceartă, păruială etc.), în direct, pe orice post TV. Sărman nebun! Cum crede stîrpitura asta spînă, care nu pare a face parte din specia umană, că Tribunul se pune la mintea lui şi apare la Televiziune, alături de el, ca să facă ce? Cine e acest rahat cu ochi, Cretin Ştefănescu, ca să-l bage un colos ca Vadim în seamă? Ce meserie are? Din ce trăieşte? Falsifică opere de artă şi-i înşeală pe fraieri. Disperarea acestui manelist nenorocit este că ridicola lui cacealma (a plecat cu toată Organizaţia PRM Bucureşti, auzi la el!) a eşuat lamentabil şi el n-a putut să depună la picioarele de cimpanzeu ale lui Victor Ponta nimic, decît un tampax folosit de Cozmin Guşă. Dar cît de idiot poate fi un ziar, ca să dea un astfel de titlu? Adică un Neica-Nimeni cu sfincterele praştie, cu o căpăţînă ca piftia de porc şi cu cămaşa de forţă pe sub costumaş – îl face praf (?!) pe un om în faţa căruia tremură toţi bandiţii şi toate lepădăturile din România!!! Alo, Lyonul? Veniţi şi luaţi-vă avortonul! 

* LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. Luni seara, la Antena 3, preşedintele PRM a răcorit o ţară întreagă, dar şi diaspora, spunîndu-le românilor adevărul despre invenţiile sinistre ale americanilor. Terminaţi, băi, cu minciunile! După acea emisiune (realizată de Răzvan Dumitrescu) a fost difuzată emisiunea lui Mihai Gâdea, unde descreieratul Valentin Stan iar s-a dat „agent american“, fiind băgat la mijloc de miştocarii Mircea Badea şi Adrian Ursu. Ce dobitoc sinistru, acest Stan (să-i băgăm în cur catran, să cînte ca Cio-Cio-San!). O figură penibilă a făcut Mircea Geoană, care tot lichea a rămas. Nu-ţi ajunge mă, Prostănacule, că ţi-au furat americanii Preşedinţia? Cine te sileşte să-i mai slugăreşti şi să te faci odios la populaţie?


Alcibiade 

Aseară, la Antena 1, scriitorul Vadim i-a făcut o „şarjă amicală” lui Mircea N. Stoian



Rugat, telefonic, să-i adreseze o urare lui Mircea N. Stoian, de ziua lui, Vadim Tudor a improvizat acest mesaj (înregistrat şi transmis, în cursul nopţii, la emisiunea realizată de Dan Capatos):

„Astăzi, 2 Mai, este o zi istorică, din cel puţin 3 puncte de vedere:

1) Alexandru Ioan Cuza a înfăptuit Reforma Agrară şi a dat pămînt ţăranilor; 
2) E Ziua Tineretului; 
3) E Ziua în care a murit Leonardo da Vinci, dar, parcă în compensaţie, a văzut lumina zilei Mircea N. Stoian, urmaşul lui Mircea cel Bătrîn. De ziua lui, am să-l parafrazez pe Mihai Eminescu, cel din Scrisoarea III:

Tu eşti Mircea? Da, Capatos!
Eu sînt Mircea Păcătosul,
Talentatul şi Frumosul
Care face rating mare
Cu chelia ca un soare.
Eu sînt Mircea N. Stoian
Nepotul lui Gingis Han
Toate fetele, ştiţi bine
Este moarte de pe mine
Fiindcă sînt sexapilos
Şi călare, şi pe jos!
Azi vă dau o veste mare
Bună pentru CNN:
I-am luat locul, frăţioare,
Lui Osama bin Laden!“

http://www.ziarultricolorul.ro/special/asear-la-antena-1-scriitorul-vadim-i-a-fcut-o-arj-amical-lui-mircea-n-stoian.html

La 10 ani de la minciuna colosală cu „atentatele“ de la Turnurile Gemene JENĂ PLANETARĂ - AMERICANII MAI FAC, O DATĂ, DOVADA CĂ SÎNT NIŞTE COPII MARI: CICĂ L-AR FI UCIS PE OSAMA BIN LADEN, ARUNCÎNDU-I CADAVRUL ÎN MARE (?!)





Sincer să fiu, l-am crezut ceva mai inteligent pe noul preşedinte al Americii. În comparaţie cu acel Bulă pe nume George W. Bush, care debita nişte „perle“ antologice, acest Barack Obama părea echilibrat, cîntărindu-şi bine cuvintele, ca mai toţi avocaţii care se respectă. M-am înşelat. Probabil că intră în fişa postului de chiriaş la Casa Albă să spui, la un moment dat, aberaţii. Anunţul făcut de Barack Obama că ei, americanii, l-ar fi împuşcat, în cap, pe aşa-zisul Terorist nr. 1 al Planetei, după care l-au aruncat în mare, aşa încît mormîntul lui să nu devină loc de pelerinaj, a produs un sentiment de jenă planetară. Aceşti oameni conduc lumea? Ăsta-i nivelul lor? Atîta pot? Chiar ne iau de proşti pe toţi, miliarde şi miliarde de locuitori ai unei Planete care se află, totuşi, în anul 2011? Vai, vai, vai! N-are rost să despic firul în patru. În imensa lor majoritate, agenţiile de presă, televiziunile şi ziarele lumii au rîs de infantilismul anunţului respectiv. Dar, ceea ce s-ar putea să urmeze nu cred că va fi de rîs. Mă refer la fabricarea unor atacuri „teroriste“, drept „răzbunare“ (ca, de pildă, vreo explozie nucleară, Doamne fereşte!), după care să te ţii invadarea Iranului, poate chiar al III-lea război mondial. De aici încolo, orice e posibil. Fiindcă America nu găseşte altă soluţie de a evita criza devastatoare care o paşte decît inventarea unor pretexte globale, de luptă împotriva terorismului, deplasînd atenţia lumii înregi, inventînd primejdii fără precedent etc. În caz contrar, America ar putea fi zguduită de un război civil cumplit, mai sîngeros decît cel de Secesiune, din Secolul XIX. Mărturisesc că este pentru prima oară cînd mă tem că situaţia ar putea scăpa de sub control şi „cîinii războiului“ vor fi dezlegaţi. Dea Domnul să mă înşel...

CORNELIU VADIM TUDOR

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/la-10-ani-de-la-minciuna-colosal-cu-atentatele-de-la-turnurile-gemene-jen-planetar---americanii-mai-fac-o-dat-dovada-c-snt-nite-copii-mari-cic-l-ar-fi-ucis-pe-osama-bin-laden-aruncndu-i-cadavrul-n-mare-.html

luni, 2 mai 2011

ÎNCHIDEREA SPITALELOR TREBUIE OPRITĂ DE URGENŢĂ ŞI PEDEPSITĂ DE JUSTIŢIE! Plîngere Penală împotriva numiţilor Emil Boc, Cseke Attila, Sebastian Vlădescu, Mugur Isărescu şi Jeffrey Franks



DOAMNĂ PROCUROR GENERAL,

Subsemnatul CORNELIU VADIM TUDOR, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, domiciliat în Bucureşti, Str. General Butoianu nr. 4, Sector 5, în temeiul art. 222 Cpp formulez următoarea:
PLÎNGERE PENALĂ

împotriva numiţilor: EMIL BOC, prim-ministru al României; CSEKE ATTILA, ministrul Sănătăţii; SEBASTIAN VLĂDESCU, ex-ministru al Finanţelor Publice; MUGUR ISĂRESCU, guvernator al BNR, conform art.19 alin.1 lit. a) Cod Penal, pentru săvîrşirea infracţiunii de genocid, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 357 Cod Penal, şi ucidere din culpă, conform art. 178 Cod Penal, precum şi împotriva numitului Jeffrey Franks, reprezentantul FMI în România, pentru complicitate la genocid, în raport cu art. 26 Cod Penal şi art. 23 Cod Penal. În fapt, precizez următoarele:
Numiţii făptuitori au semnat, la data de 16 iunie 2010, Scrisoarea de intenţie către FMI, actualizată prin Scrisoarea suplimentară de intenţie, semnată la data de 29 iunie 2010, convenită cu FMI, aprobată de Guvernul României, care prevedea, printre altele, atît reducerea pensiilor şi salariilor în sectorul bugetar, cît şi condamnarea Poporului Român la moarte, prin închiderea a 150-200 de spitale.
În raport cu fapta penală, menţionez că făptuitorii nu săvîrşesc infracţiunea cu inconştienţă sau imaturitate politică, ci pur şi simplu o fac cu bună-ştiinţă, cunoscînd şi urmărind efectul acţiunii lor.
Infracţiunea de genocid, prin închiderea unui număr (actual) de 71 de spitale, condamnă România şi, implicit, Poporul Român la moarte, iar medicii şi celelalte cadre sanitare rămîn fără locuri de muncă, ceea ce constituie un abuz incalificabil al actualei Puteri, ea manifestînd un revoltător dispreţ faţă de cetăţenii români. Apreciez că practica trimiterii acasă a bolnavilor care au nevoie de asistenţă medicală spitalicească, precum şi transferarea forţată a unor bolnavi către alte spitale este sub-umană şi antinaţională, fiind fără precedent în lume.
Guvernarea Băsescu – Boc – Isărescu sfidează Poporul Român, ignoră prevederile constituţionale, îngenunchiază autoritatea locală, dispunînd desfiinţarea de spitale prin şantajarea preşedinţilor de Consilii Judeţene şi a primarilor cu nefinanţarea activităţilor medicale.
Emil Boc şi Cseke Attila, dirijaţi de autorul moral, Traian Băsescu, participă la o crimă colectivă, îndreptată împotriva a sute de mii de oameni, arondaţi unităţilor spitaliceşti desfiinţate.
Este mai presus de dubii că făptuitorii au iniţiat genocidul împotriva Poporului Român cu intenţie, condamnînd la moarte copii, femei, bărbaţi, bătrîni – oameni bolnavi şi mai puţin bolnavi, dar care au nevoie de tratament. Spectacolul dat în faţa ţării şi a străinătăţii de aceşti terorişti este revoltător. Nici un pretext financiar nu se justifică, întrucît nicăieri în lume unităţile spitaliceşti nu sînt profitabile din punct de vedere bănesc, beneficiile aduse de ele fiind de altă natură.
De asemenea, precizez că această infracţiune gravă, îndreptată împotriva sănătăţii cetăţenilor României, a fost posibilă prin complicitatea şi participarea expresă a reprezentantului FMI în ţara noastră, numitul  Jeffrey Franks.
Precizez că în luna mai, a anului 2004, am iniţiat şi am condus pelerinajul a peste 100 de membri ai partidului pe care îl conduc, pentru a vizita lagărul de exterminare de la Auschwitz – da, din păcate, acele atrocităţi au fost reale, m-am convins cu ochii mei, dar nu credeam că ororile nazismului se vor repeta, după aproape 70 de ani, într-o ţară membră a Uniunii Europene, România noastră! Avem de-a face cu o crimă cu premeditare, pe care Justiţia are datoria legală şi morală să o sancţioneze. Aceste măsuri aberante reprezintă o ruşine, o barbarie şi o anomalie istorică, primejduind prezentul şi viitorul Poporului Român.
În raport cu prevederile art. 64 Cpp solicit proba cu înscrisuri.

DOAMNEI PROCUROR GENERAL AL
PARCHETUL DE PE LÎNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
1 Mai 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/nchiderea-spitalelor-trebuie-oprit-de-urgen-i-pedepsit-de-justiie-plngere-penal-mpotriva-numiilor-emil-boc-cseke-attila-sebastian-vldescu-mugur-isrescu-i-jeffrey-franks.html