"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 2 februarie 2011

TRAIAN BĂSESCU A FOST BÎNTUIT DE UN NOU COŞMAR, ŢIPÎND ŞI PLÎNGÎND CA UN COPIL

În noaptea de luni spre marţi, Traian Băsescu a avut un nou coşmar. După ce a fost dus la culcare, pe la orele 1, iar medicii SPP i-au administrat o doză semnificativă de calmante, menită să mai atenueze o puternică durere de cap, Dictachiorul s-a trezit în jurul orelor 3 dimineaţa, ridicîndu-se în şezut, lac de transpiraţie şi plîngînd ca un copil.


Circa 5 minute, în ciuda eforturilor depuse de medicii SPP de a-l trezi, Chiorul a plîns, a ţipat şi a bolborosit neinteligibil, după care s-a întins la loc în pat şi a adormit. Marţi dimineaţă, el i-a povestit unui doctor SPP că nu îşi aduce aminte ce a visat, dar i se părea că se sufocă, iar mai multe persoane stăteau şi se uitau la el amuzate şi nici nu le trecea prin cap să îl ajute.

Tot în legătură cu acest vis, marţi dimineaţă, Traian Băsescu le-a cerut celor din jur să îl aducă din nou la vilă, cît mai repede cu putinţă, pe Aliodor Manolea.

http://ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11317&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu