"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 31 ianuarie 2011

Ratinguri-record, făcute de Vadim, vineri seara * ANTENA 3 - "MINUTUL DE AUR" 4,4 PUNCTE * REALITATEA TV - 4,6 PUNCTE

Proaspăt întors de la Bruxelles, unde a participat la şedinţele de săptămîna trecută ale Parlamentului European, preşedintele PRM a făcut dezvăluiri fulminante legate de arestarea abuzivă a preşedintelui PSD-ist al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, precum şi despre modul în care este percepută România în prezent la cele mai înalte foruri europene.

Tribunul a subliniat că regimul poliţienesc instaurat de Traian Băsescu trezeşte mari semne de întrebare legate de capacitatea mintală a Chiriaşului de la Cotroceni de a se afla în continuare la conducerea României. Dosarele politice, înscenările judiciare în care chiar preşedintele PRM este amestecat, imputîndu-i-se că ar fi tulburat liniştea publică în propriul său birou de europarlamentar, n-aveau cum să treacă neobservate la Bruxelles şi Strasbourg, dar şi în toate marile cancelarii europene. Tot ceea ce a spus pînă acum liderul PRM s-a adeverit în aceste zile. În disperarea lui bezmetică, regimul condus de Traian Băsescu şi Emil Boc a trecut la represalii penibile, aşa cum face orice dictatură în momentele sale de panică. Sfîrşitul acestei "ciume portocalii" este mai aproape ca oricînd, iar cei vinovaţi de distrugerea fiinţei biologice a Poporului Român nu vor avea cum să scape. Justiţia aservită astăzi, spre ruşinea ei, nu se opreşte la Laura Codruţa Kövesi şi Daniel Morar. În vremuri normale, aceasta va fi cu adevărat independentă şi va judeca faptele în funcţie de gravitatea şi de urmările acestora. În telefoanele adresate redacţiei, numeroşi cititori ai publicaţiei noastre au ţinut să exprime sincere mulţumiri domnului Corneliu Vadim Tudor pentru lupta sa neobosită cu acest regim inuman şi cu o Justiţie care apără mai degrabă statul poliţienesc decît interesele celor mulţi.



http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=11260&format=html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu