"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 31 ianuarie 2011

De ce-i e frică, nu scapă... Matrozul Chior a făcut spume la gură cînd l-a văzut pe Tribun la Antena 3!

Prezenţa liderului PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor, vineri seara, la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, i-a provocat lui Traian Băsescu o nouă criză de nervi. În perioada difuzării emisiunii, Băsescu se afla la Vila Lac 2, la o discuţie cu... Sebastian Lăzăroiu, Cătălin Avramescu, Peter Eckstein Kovacs şi Vasile Blaga, "asistaţi" de numeroase sticle de whisky, marca Johnny Walker.

În momentul în care l-a văzut pe ecranul televizorului pe liderul PRM, starea de euforie şi bună-dispoziţie a Chiorului s-a schimbat brusc. În prima fază, Dictachiorul i-a reproşat lui Sebastian Lăzăroiu că "Vadim apare prea des la televizor", de parcă ţiganul poate controla astfel de evenimente. Pe măsură ce urmărea emisiunea şi auzea adevărurile spuse de Tribun opiniei publice, l-a apucat turbarea, cerîndu-le celor din jur, dar în special ţiganului respectiv, să rezolve problema, iar Corneliu Vadim Tudor să nu mai apară la nici un post. 

Evident că nimeni nu s-a străduit să-i explice că liderul PRM nu poate fi oprit să răspundă la invitaţiile posturilor de Televiziune, mai ales că beţivul, fiind în plină criză de nervi, toţi cei prezenţi ştiau că nici un argument raţional nu poate să recepţioneze. Idiotul Naţional habar n-are ce-l aşteaptă, în următoarele zile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu