"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 5 februarie 2011

Medicii oncologi din Anvers i-au recomandat lui Băsescu să se interneze, de urgenţă…

Vineri, începînd cu orele 14, Traian Băsescu a efectuat o consultaţie la clinica oncologică din Anvers, unde medicii conduşi de prof. dr. Christian Picard au analizat evoluţia cancerului său, de la ultima vizită făcută la acest spital, în noiembrie 2010. Pacientul Naţional avea cu el şi tomografiile realizate la precedenta deplasare, de la Strasbourg. Sursele noastre spun că, la clinică, Băsescu a fost însoţit doar de un medic SPP, de şeful de obiectiv pe post de şofer, precum şi de nelipsitul Aliodor Manolea. Nu există informaţii despre cele întîmplate la clinică, unde s-a stat aproximativ o oră, dar în rîndurile SPP-iştilor care l-au însoţit pe nebun se vorbeşte despre faptul că medicii belgieni l-au avertizat foarte serios asupra necesităţii internării, de urgenţă, într-o clinică neurologică, pentru că evoluţia tumorii canceroase, plasată la nivelul lobului drept al creierului, a avansat. Momentan, Chiorul nici nu vrea să audă de aşa ceva. Dincolo de vizita medicală, singurele activităţi notabile ale Chiorului au fost două întîlniri bilaterale, de circa 30 de minute fiecare, pe care le avea aranjate cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi cu comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmström, cînd el a încercat un lobby pentru admiterea României în Spaţiul Schengen, la termen, în martie, măcar cu vămile aeroportuare. Nici unul dintre oficialii europeni nu i-a dat un răspuns concret, favorabil, cu privire la această rugăminte, ambii răspunzîndu-i cu stereotipiile consacrate, de tipul „voi face tot ce îmi stă în putinţă” etc.

http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/04/medicii-oncologi-din-anvers-i-au-recomandat-lui-basescu-sa-se-interneze-de-urgenta/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu