"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 4 februarie 2011

O nouă vizită la Clinica Medicală de la Anvers

Traian Băsescu şi-a organizat încă o vizită la Clinica Medicală de la Anvers. Sub pretextul participării, la Bruxelles, la o reuniune a Consiliului European, vineri, lui Traian Băsescu i-a fost programată de către medicii SPP şi o nouă evaluare a evoluţiei cancerului, la Clinica oncologică din portul unde a lucrat ca maior de Securitate, sub acoperire. Joi, medicii SPP munceau din greu la organizarea deplasării de la Bruxelles la Anvers, unde se pare că Pacientul Naţiunii va ajunge pe la orele 14. Pe lîngă un consult medical, Băsescu doreşte de la specialiştii clinicii şi o opinie autorizată despre tomografiile cerebrale efectuate cu prilejul ultimei deplasări la Strasbourg, unde a fost scanat cu unul dintre cele mai performante tomografe din Europa.

https://tricolorul.wordpress.com/2011/02/03/o-noua-vizita-la-clinica-medicala-de-la-anvers/

=================================



NEWS ALERT: Escrocul Aliodor Manolea îl însoţeşte pe Muribundul Neamului, în delegaţia oficială, la Bruxelles! Pe bani publici! 

 

Traian Băsescu merge la Bruxelles însoţit de escrocul violet Aliodor Manolea. Surse din preajma Palatului Cotroceni ne-au informat că cei doi au stabilit un program intensiv de şedinţe bioenergetice. Escrocul îi va face în fiecare dimineaţă şi seara cîte o frecţie, care va presupune şi pase magnetice, durata unei şedinţe fiind de aproximativ 45 de minute. De asemenea, şarlatanul va încerca să îi calmeze puternicele dureri de cap. Joi, după ce a avut o primă şedinţă (în jurul orelor 9) – pe la orele 17, la Cotroceni, Traian Băsescu s-a mai retras, încă o dată, cu Aliodor Manolea în camera de odihnă, special amenajată în apropierea cabinetului. Sursele noastre ne-au mai comunicat că Manolea l-a însoţit pe Băsescu şi miercuri noaptea, la Cluj, cînd Chiorul s-a dus la căpătîiul lui Bartolomeu Anania.
Încă nu se ştiu amănuntele înţelegerii pe care au perfectat-o cei doi. Aşa cum se cunosc relaţiile lor, precis că magnetizatorul va încasa din aburirea Chiorului mai multe zeci de mii de euro.

CIOCĂNITOAREA WOODREA

 https://tricolorul.wordpress.com/2011/02/03/news-alert-escrocul-aliodor-manolea-il-insoteste-pe-muribundul-neamului-in-delegatia-oficiala-la-bruxelles-pe-bani-publici/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu