"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 19 ianuarie 2012

Mesaj primit de Tribun la biroul său din Strasbourg O MÎNĂ DE FIER SĂ PREIA ŢARA

România este total distrusă de PDL, PSD, PNL şi UDMR. Timp de 22 de ani, legile s-au transformat în instrumente ale Corupţiei. Ion Caramitru, acum, cînd ţara nu are bani, modifică Teatrul Naţional pentru 70 milioane de euro. Cu această sumă se pot construi cel puţin 10 teatre mari. În plus, sala se micşorează la doar 900 locuri, aşadar, este vorba de o lucrare fără rost! Motivul ar fi că s-a făcut o expertiză şi clădirea Teatrului National Bucureşti nu ar rezista nici la 6,3 grade pe scara Richter...
Nu cred aşa ceva! În timpul comunismului, inginerii plăteau cu plutonul de execuţie dacă nu realizau bine o clădire.
Primarul PNL de Oradea, Ilie Bolojan, cheltuie banii Statului aiurea pe sensuri giratorii inutile, tăieri de arbori perfect sănătoşi, montarea de garduri din fier forjat pe malul Crişului Repede, înlocuirea bordurilor bune din granit cu borduri din beton, reconfigurarea parcurilor, montarea de borduri despărţitoare pe mijlocul şoselelor, la un preţ de 1000 euro/metru liniar. DNA ce face ?
Vadim cred că ar fi bun. Am văzut în urmă cu cîţiva ani cum dl. Vadim, cînd avea pondere mare în Parlament, i-a dat afară din partid pe nişte PRM -işti corupţi. Nici un partid nu a făcut aşa ceva în ţara noastră. De aceea, fiţi de partea celor ce manifestă, pentru că ei nu au bani şi mor de foame. Am văzut asta în declaraţiile lor. Efectiv, nu pot trăi. USL-ul vrea să preia ura populaţiei pentru dezastrul ţării. Şi să se dea drept exponent în rezolvarea problemelor ţării. Eroare totală! Tăriceanu, în 2007, a închis, fără nici un motiv, Arpechim Piteşti. 13.000 oameni au rămas fără loc muncă doar pentru a-i face vînzări mai mari lui Patriciu. PSD -ul a dat toată industria în 2000-2004 concurenţilor internaţionali, care au închis-o total - în special ruşilor. Aşa că lozinca legată de intrarea în UE ar fi însemnat cedarea industriei este o minciună. Ce au ruşii cu UE?
Aţi luptat tot timpul pentru păstrarea economiei ţării şi aţi fost făcut extremist. Cei ce v-au făcut extremist pe dvs., d-le Vadim, adică USL, vor acum să se dea salvatorii ţării, după ce au prăduit-o.
Îmi venea să plîng, cînd am văzut la Universitate oameni ce declarau că nu au bani de mîncare, alţii nu aveau nici locuri de muncă, iar clientela UDMR, care beneficiază de cele mai importante retrocedări în Transilvania vinde o parte din ele şi cîştigă, din nimic, zeci de milioane euro.
Fiţi de partea manifestanţilor!


P. TRAIAN, Oradea

Ziarul TRICOLORUL, nr 2368 / 19.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu