"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 16 ianuarie 2012

Corneliu Vadim Tudor va scrie scenariul comediei „Diavolul şi Starleta”

Corneliu Vadim Tudor a anunţat la emisiunea „Acces direct” că va scrie scenariul unei comedii care se va numi „Diavolul şi Starleta” şi care va fi inspirat de povestea prin care a trecut Oana Zăvoranu cu vrăjitoarele.

„Nu va fi un film documentar, dar va fi o comedie destul de amară, mai ales cînd te gîndeşti că în România se poate întîmpla aşa ceva”, a declarat Corneliu Vadim Tudor, cu referire la povestea Oanei Zăvoranu, care a susţinut că a fost tîrîtă prin diverse ritualuri înfricoşătoare de către vrăjitoare, acestea luîndu-i şi foarte mulţi bani. „Dacă aş fi sadic pînă la capăt, aş pune-o pe Oana să-şi joace propriul rol. Oricum, sper că Diavolul va fi interpretat de Mihai Bendeac. Restul rolurilor le va stabili regizorul, care va fi Geo Saizescu”, a mai spus Vadim Tudor. 


IOANA MUREŞAN

Ziarul TRICOLORUL, nr 2365 / 16.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu