"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 18 ianuarie 2012

Aflat la Strasbourg, preşedintele PRM i-a dat doctorului Raed Arafat un mesaj de simpatie

Dragă doctore Raed Arafat, deşi sînt departe de ţară, am aflat că ai fost chemat la Palatul Cotroceni (probabil prin apel telefonic la 112). Am fost informat de ofiţeri ai Serviciilor Secrete că, în stilul lui cunoscut, Traian Băsescu te-a şantajat cu nişte Dosare de apartenenţă la structuri informative străine - dar eu nu pot crede una ca asta! Păcat că i-ai abandonat pe acei români care au fost ciomăgiţi, arestaţi şi amendaţi ca să te apere pe tine, care acum i-ai trădat. Te simţi bine că un medic român valoros, Andrei Georgescu, a fost umilit şi dat afară, pentru a-ţi face ţie loc? Şi încă ceva: dacă tot te-ai deplasat la Bîrlogul Chiorului, de ce nu ţi-ai făcut datoria de medic, care te obliga să-l bagi pe acel pacient furios în cămaşă de forţă şi să-l duci cu ambulanţa SMURD direct la ospiciu? Pentru că se chinuie şi el, dar îi chinuie şi pe alţii.

VADIM TUDOR,
creştin şi iubitor de animale
17 ian. 2012, Strasbourg


Ziarul TRICOLORUL, nr 2367 / 18.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu