"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 18 ianuarie 2012

AJUTAŢI ROMÂNIA SĂ NU DEVINĂ UN LAGĂR DE EXTERMINARE! Scrisoare Deschisă adresată tuturor membrilor Parlamentului European


Stimaţi colegi,

nici nu s-au sfîrşit bine Sărbătorile de Iarnă şi în ţara mea, România, s-a  dezlănţuit o teroare incredibilă: un protest-marathon al cetăţenilor din zeci de oraşe ale României, care cer demisia regimului terorist al lui Traian Băsescu, este reprimat, zi de zi, cu brutalitate de către lacheii înarmaţi ai Mafiei politice!  Au loc scene fără precedent, provocate de trupe militare înarmate pînă în dinţi, care bat şi arestează, de-a valma, tineri şi bătrîni, cărora, ulterior, li se fabrică  Dosare Penale.
Fac apel la dvs. să luaţi act de aceste grave încălcări ale democraţiei şi ale drepturilor omului. În eventualitatea în care nu vă implicaţi pentru stoparea terorii, va fi compromis însuşi statutul României de ţară membră a Uniunii Europene. Îi rog, mai ales, pe colegii din grupul politic PPE, din care face parte PDL - pîrghia politică a  bolnavului psihic Traian Băsescu - să ia atitudine şi să excludă din această mare familie o formaţiune care tace şi consimte la asemenea atrocităţi, dovedind că e total străină şi de democraţie, şi de doctrina creştină.
Ajutaţi România să nu devină un lagăr de exterminare! Este evident, chiar pentru conducerea multora dintre statele pe care le reprezentaţi, că numitul Traian Băsescu e un nebun agresiv, de aceeaşi factură ca Idi Amin şi Pol Pot, care nu poate trăi în lumea civilizată. Ar fi cu totul regretabil dacă aţi aplica un dublu standard: aţi aplaudat cînd unele ţări arabe au scăpat de nişte dictatori medievali, dar rămîneţi impasibili faţă de abuzurile incalificabile săvîrşite de un primitiv mult mai periculos şi mai anacronic ca aceştia.
Nutresc speranţa că nu se va întîmpla una ca asta.


Al dvs. coleg.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European,
Membru al Academiei Mondiale „Albert Schweitzer",
Membru al Academiei Tiberiene din Roma,
Membru al Academiei de Ştiinţe Politice din New York,
Membru al Academiei de Ştiinţe ale Naturii a Federaţiei Ruse
17 ianuarie 2012
Strasbourg


Explicaţie poză:
Aşa va fi Pazvante Chiorul
Cînd îl va ciufuli Poporul...

Ziarul TRICOLORUL, nr 2367 / 18.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu