"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 20 ianuarie 2012

Ambasadorul SUA la Bucureşti iar se bagă unde nu-i fierbe oala - Mark Gittenstein i-a chemat la ordine pe Crin Antonescu şi Victor Ponta pentru a-l menţine la Putere, pe Traian Băsescu, pînă în 2014!



Comunicat de Presă

Deşi mă aflu la lucrările Parlamentului European de la Strasbourg, sînt la curent cu tot ceea ce se întîmplă în România, inclusiv cu diversiunile care se pun la cale. Pentru informarea corectă a românilor, voi spune esenţialul despre scenariile aberante care se urzesc în spatele uşilor închise. Astfel, miercuri după-amiază, în jurul orelor 14, Florian Coldea (prim-adjunct al directorului SRI) a pus pe masa lui Traian Băsescu un Raport al unei structuri de urmărire, cel mai probabil SRI, în care era relatată întîlnirea ultrasecretă a lui Crin Antonescu şi Victor Ponta cu ambasadorul SUA, Mark Gittenstein. În mod concret, cei doi aşa-zişi lideri ai Opoziţiei au fost convocaţi la Ambasada SUA, marţi, unde au stat cca. o oră şi jumătate.
Raportul prezentat de Florian Coldea lui Traian Băsescu relata faptul că ambasadorul Americii a discutat cu pretinşii şefi de partide două posibile scenarii de a controla criza:


1) Demiterea Guvernului Boc şi nominalizarea, de către Băsescu, a lui Ponta pentru formarea noului Cabinet. Pentru reuşita acestui scenariu, americanii vor să-l păstreze pe Traian Băsescu la Putere pînă la terminarea mandatului, în anul 2014. Este evident că Mark Gittenstein are ordin de la Departamentul de Stat să ia toate măsurile pentru apărarea intereselor americane în România (Scutul antirachetă, Bazele militare, Afacerea Bechtel, Afacerea F-16, Roşia Montană etc.).
2) Al doilea scenariu constă în declanşarea alegerilor anticipate, atît parlamentare, cît şi prezidenţiale - dar nu s-a ajuns la nici o concluzie, ambasadorul dînd de înţeles că nu a primit de la Washington instrucţiuni cu privire la această variantă. Am informaţii că apariţia lui Traian Băsescu în faţa ambasadorilor acreditaţi în România a fost tot o recomandare a lui Mark Gittenstein, pentru a arăta lumii că încă e viu şi că se preocupă de probleme foarte serioase.


Eu îmi aduc bine aminte că, în mai 2007, tot americanii l-au salvat pe Traian Băsescu de o debarcare iminentă, PSD trădînd, pe faţă, o populaţie care îşi pusese mari speranţe în suspendare şi în Referendum. Astăzi, e posibil ca situaţia să se repete, numai şi numai pentru că aşa vor „stăpînii" de peste Ocean, care exploatează foamea de Putere a lui Victor Ponta şi Crin Antonescu. În acest context, îmi exprim jena faţă de rateul penibil pe care l-au dat cele două caricaturi politice la „mitingul" de la Arcul de Triumf (devenit Arcul de Eşec).
Amestecul brutal şi repetat, al ambasadorilor SUA la Bucureşti, în viaţa politică a României, reprezintă un abuz sinistru, care face victime şi aduce un popor întreg pe culmile disperării. În această situaţie eu cer, public, declararea lui Mark Gittenstein „persona non grata" pe teritoriul României şi expulzarea lui. Acest personaj nu pricepe, nici acum, ce atmosferă explozivă domneşte în România, acest popor refuzînd să-i mai vadă pe cei care au tot jefuit ţara, timp de 22 de ani, şi dorind să vină la Putere oameni cu frica lui Dumnezeu, iubitori de Ţară şi de Lege. Am să informez şi Parlamentul European cu privire la amestecul brutal al numitului Mark Gittenstein în treburile interne ale României, pe care o tratează ca pe o colonie, sau, şi mai rău, ca pe un fel de lagăr de la Guantanamo. Pleacă, domnule Gittenstein! D-ta nu reprezinţi gloriosul popor american în România, ci o bandă de răufăcători, care caută slugi băştinaşe, pentru a jefui în linişte.


Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
19 ian. 2012, Strasbourg



Ziarul TRICOLORUL, nr 2369 / 20.01.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu