"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 25 februarie 2011

MESAJ LA CONGRESUL XIV (ŞI ULTIMUL) AL UDMR

Capra rîioasă a Budapestei şi cei trei iezi cerşetori de voturi ungureşti: Traian Băsescu, Victor Ponta, Crin Antonescu

Doamnelor şi domnilor,

dacă aş fi un om cu suflet rău, m-aş ruga la Dumnezeu ca pe clădirea din Oradea unde aveţi voi Congresul să cadă o bombă, ori o explozie de gaze să vă arunce în aer, ca să scape România şi Europa de nişte ticăloşi. Dar pentru că eu sînt un om cu suflet milostiv, mă rog la Dumnezeu, dimpotrivă, să vă dea sănătate şi judecată sănătoasă, aducîndu-vă pe calea cea dreaptă, astfel încît să nu mai trăiţi ca nişte nelegiuiţi. La urma urmei, problema nu sînteţi voi, cei de la UDMR. Problema o reprezintă acele „cozi de topor” româneşti care au închis ochii, încă din anul 1990, la instalarea unui Cal Troian în societatea noastră, veritabilă Coloană a V-a, care a făcut un imens rău atît românilor, cît şi minorităţii maghiare. Numai vrajbă, numai ură, numai şantaj. Aţi ucis oameni. I-aţi umilit pe copiii românilor, dîndu-i afară din şcoli. Aţi făcut o purificare etnică de factură nazistă. În 21 de ani, de cînd face umbră pămîntului românesc şi usucă tot ce atinge, acest UDMR n-are nici o realizare. Timp de 16 ani, cît am fost senator al României (adică 4 legislaturi), i-am observat, cu atenţie, pe reprezentanţii acestei organizaţii criminale: în afara cîtorva excepţii notabile, restul erau o turmă, teleghidată de la Budapesta şi mînată cu biciul, de la spate, de nişte primitivi îmbătrîniţi în rele, ca Attila Vereştoy, Csapo Joseph, Robert Raduly, Peter Eckstein Kovacs, Şogor Csaba, Marton Arpad ş.a.

Nicăieri, în lumea civilizată, nu mai e tolerată o asemenea haită de troglodiţi! Într-o Europă care se îndreaptă spre unificare, voi uneltiţi, pe faţă, la segregare pe criterii etnice, la sfîrtecarea teritorială a unei ţări membre. Îndrăzniţi să ne vorbiţi, nouă, de Europa şi de valorile ei! Nouă, românilor, care sîntem în Europa înainte de naşterea Europei! Nouă, care sîntem strămoşii civilizaţiei şi limbilor de circulaţie internaţională! Nouă, care am dat cea mai veche scriere din lume! Nouă, care sîntem creştinaţi la prima mînă (nu prin „delegare de competenţe”, ca alte popoare), de Sfinţii Apostoli Andrei şi Pavel! Nouă, care am creat imnul „Te Deum” (Niceta Remesianul) şi calendarul Erei Creştine (Dionisie Exiguul), în timp ce voi lătraţi gutural şi mîncaţi carne crudă de sub şa! Trufia voastră stupidă a fost pusă la stîlpul infamiei de numeroase spirite ale civilizaţiei, dintre care îi amintesc pe Giuseppe Garibaldi, Lev Tolstoi, Emile Zola, I. L. Caragiale. Poetul Naţional al românilor, Mihai Eminescu, scria: „Maghiarii sînt nişte adversari comici”. Iar Octavian Goga, arestat şi închis în mai multe temniţe ungureşti, v-a prins, şi el, în „insectarul” spiritului său polemic: „Maghiarii urlă de dureri închipuite”. Nu puţine sînt acele conştiinţe ale bătrînului continent care v-au trimis înapoi, în fundul Asiei, dacă nu veţi învăţa să trăiţi printre oamenii civilizaţi. Atrocităţile săvîrşite de unguri, mai cu seamă în Secolul XX, sînt de domeniul coşmarului şi ele vor rămîne, de-a pururi, ca „pagini negre” în Istoria Umanităţii. Aşa că voi vorbiţi în numele unei culturi şi al unei superiorităţi care NU EXISTĂ. În imensa majoritate a lor, ungurii de valoare nu erau unguri, ci români, sîrbi, croaţi, evrei ş.a. Pentru că aţi venit tîrziu în Europa (la începutul Secolului X) şi aţi găsit spaţiul ocupat de alţii, unii prezenţi aici încă din zorii Istoriei, voi tot încercaţi să dislocaţi, să vă faceţi pîrtie cu picioarele, cu cuţitele: astfel, aveţi revendicări teritoriale de la români, de la sîrbi, de la slovaci, de la ucrainieni.

Eu, unul, mă lupt de zeci de ani cu strigoii revizionismului unguresc. La început, mi-a fost silă de voi. Acum îmi e milă. De ce? Fiindcă zvîrcolirile voastre sînt zadarnice. De fiecare dată cînd credeţi că aţi făcut vreun progres, vă izbiţi de forţele sănătoase ale altor naţiuni şi de normele comunităţii internaţionale, care ştie ce vă poate pielea. Mă uit la unul dintre tartorii voştri, Satana în Sutană Laszlo Tökeş: nu-l bagă nimeni în seamă în Parlamentul European, îl ocolesc toţi ca pe-un ciumat. Şi asta nu numai pentru mintea lui bolnavă şi anacronică, ancorată în Evul Mediu întunecat, ci şi pentru viaţa desfrînată pe care o duce, el abandonîndu-şi soţia şi cei 3 copii. Dacă un „slujitor” al Bisericii trăieşte în mocirlă şi vă mai este şi păstor, îmi pot imagina cum or trăi păcătoşii, pe care el are menirea să-i lumineze…

Doamnelor şi domnilor,

nu doresc să dezleg şi să asmut pe voi tigrul pamfletar din mine. Aşadar, acesta nu e un pamflet, ci un mesaj la Congres. Rămîne de văzut dacă acest Congres va marca şi un Deces. Fiindcă e clar pentru toată lumea că UDMR-ul, vorba românului, şi-a trăit traiul, şi-a mîncat mălaiul. Sau şi-a băut palinka, şi-a terminat caterinca. Această organizaţie aberantă, care funcţionează ILEGAL – întrucît nu s-a înscris, niciodată, la Tribunal, cum prevede Legea de funcţionare a partidelor politice – reprezintă, în realitate, un grup de criminalitate organizată. Lumea scuipă în sîn şi îşi face cruce: sînteţi singura Organizaţie Non-Guvernamentală din lume (inclusă în Catalogul ONG-urilor) care face parte din TOATE guvernele. Nu vă e ruşine? Nu, nu vă e ruşine. Vouă vă e doar foame. Şi sete. Şi nu vă mai puteţi opri din furat, sînteţi ca la „zidul morţii”, din circurile ambulante ale copilăriei. Aşa-zisele voastre „performanţe” se văd şi în aceste zile, în plină desfăşurare: ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, închide cca. 200 de spitale, fără nici un fel de noimă; ministrul Mediului, Laszlo Borbely, asistă, pasiv, la defrişările de păduri, care deşertifică România şi facilitează inundaţii (13 morţi în judeţul Harghita, în 2006!); ministrul Culturii, veterinarul Kelemen Hunor, stă cu mîinile încrucişate în faţa prăbuşirii Casei Memoriale Constantin Brâncuşi, din Hobiţa, chiar în zilele Jubileului a 135 de ani de la naşterea marelui sculptor. Care sînt „succesurile” membrilor UDMR – miniştri, secretari de Stat, şefi de Agenţii şi Autorităţi Naţionale, directori generali – care consumă bani publici şi nu fac nimic în folosul acestei ţări, ci în folosul lor şi al grupării teroriste care i-a trimis la furat? Cine i-a urcat în capul românilor? Cine i-a tolerat? Dar, în definitiv, de ce vorbesc la timpul trecut? Aceste aberaţii se petrec şi azi, în anul de graţie 2011.

Asistăm, în aceste zile de februarie, la cel mai grotesc şi mai scandalos spectacol politic: Traian Băsescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu ar fi în stare să se ducă, desculţi, prin zăpadă (ca nefericitul împărat Henric al IV-lea la Canossa, pentru a cere iertare Papei, în anul 1077), pînă la Oradea, cerşind voturile UDMR! Ce degradare! Ce scenă de coşmar! Acum se vede, clar, că între cei 3 nu este nici o diferenţă! Toţi se luptă pentru Putere! Cu ghearele şi cu dinţii! Toţi sînt nişte impostori, care se învîrt ca nişte giruete, după cum bate vîntul. În anul 2004, Traian Băsescu şi Crin Antonescu erau aliaţi împotriva lui Victor Ponta şi a stăpînului său, Adrian Năstase. În 2011, Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au aliat împotriva lui Traian Băsescu. Ca să facă ce? Să-i mai păcălească, o dată, pe români. Indiferent de justificările pe care şi le fabrică ei, cei 3 sînt nişte şmecheri, care NU reprezintă pe nimeni. Au legătură Traian Băsescu cu creştin-democraţia, Crin Antonescu cu PNL-ul Brătienilor făuritori de ţară şi Victor Ponta cu social-democraţia aşa cum am eu cu amanta şi parapanta din Pleşcoi, Elena Udrea! Iată-i cum se gudură, toţi 3, la picioarele duşmanilor Neamului Românesc! Pazvante Chiorul să se menţină la Putere, cu voturile UDMR în Parlament, iar cele două (b)orfeline să-l dea jos de la Putere, ca să vină alde Dinu Patriciu, Relu Fenechiu, Puiu Haşotti, Marian Oprişan, Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu ş.a. Lumea vede şi judecă. A venit momentul să îi acuz, răspicat, pe Traian Băsescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu: domnilor, sînteţi nişte trădători de Neam şi Ţară! N-aveţi nici un fel de valoare, degeaba vă umflă cu pompa de picior, ca pe nişte roţi de bicicletă, unele posturi de Televiziune şi institute de sondare (firme de bucătărie), care seamănă tot mai mult ca prezervativele, sau seringele drogaţilor, adică sînt de unică folosinţă. Electoratele voastre (din ce în ce mai reduse) nu vă urmează! Puteţi să publicaţi cîte sondaje mincinoase vreţi, Ţara Reală e alta şi nu dă pe voi nici două parale. Şi încă ceva, pentru „presa ticăloşită”: măi, copii ai durerii, nu mai minţiţi că eu şi PRM am vrea să intrăm, pe uşa din dos, în făcătura ridicolă USL, fiindcă vă scuipă lumea pe stradă! În anul 2002, eu mi-am dat demisia din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, tocmai pentru că sînt un om demn. La ora de faţă, conform ultimului sondaj de opinie, efectuat de departamentele de resort ale Serviciilor Secrete, eu am 40%, mai mult decît au împreună Victor Ponta (20%) şi Crin Antonescu (17%). Iar PRM a ajuns la 31%. Acesta este electoratul nostru şi nişte marionete ca voi n-au nici o putere asupra lui.

În ultima clipă, Matrozul Chior s-a răzgîndit: nu mai merge la Oradea, ci în… Kuweit! Pe ce punem pariu că se duce acolo pentru a-şi pune la adăpost conturile bancare, ameninţate cu blocarea de F.B.I.?

În concluzie, urez succes deplin lucrărilor ultimului Congres al organizaţiei horthyste UDMR. Iar acest succes e sintetizat în urarea: să se aleagă praful de gaşca voastră de agenţi străini şi infractori! Să mai rămîneţi cîţi am botezat eu! De 21 de ani încoace, otrăviţi sufletele românilor, cărora nu numai că le mîncaţi pîinea, dar le şi vîrîţi în spate cuţitul de la tureatca cizmei. V-aţi ales Oradea, ca loc de reunire a bandei voastre de răufăcători, fiindcă e aproape de graniţa cu Ungaria, unde vă trage aţa. Adică acolo unde o să vă expulzez eu, cînd voi veni la Putere. Cît despre cei 3 iezi cucuieţi ai caprei rîioase cu coada pe sus UDMR, ei demonstrează de ce România e patria teatrului absurd şi a suprarealismului: timp de mai bine de 100 de ani, unguroaicele erau servitoare în casele româneşti – iată că şi româncele (adică Traian Băsescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu, care au avut şi „momente feminine” la viaţa lor) au ajuns slujnice în casele ungureşti. Aferim! La mai mare! Habar n-aveţi ce serviciu faceţi, prin această slugărnicie dezgustătoare, Mişcării Naţionale. Adio, şi-un praz verde.

Pe ungurii cinstiţi din România îi asigur de toată dragostea mea.

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedinte al Partidului România Mare
24 februarie 2011, Bucureşti

Un comentariu: