"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 23 februarie 2011

Boicotarea PRM şi a publicaţiilor sale a devenit o practică abjectă a porcului de Băsescu

Firma RCS – RDS participă la realizarea planurilor de boicotare a mass-media care îl critică pe Traian Băsescu. Întreruperile aproape săptămînale ale Internetului, telefoniei, faxurilor din Casa Scînteii fac parte din strategia de şicanare a publicaţiilor incomode pentru Putere. Tot mai des şi aproape din senin, în Casa Scînteii, pentru perioade mari de timp, dispare semnalul, începînd de la Cablul TV şi sfîrşind cu Internetul, telefonia şi serviciile de fax.

Atît săptămînalul „România Mare“, cît şi cotidianul „Tricolorul“ cad, aproape săptămînal, pradă acestui sabotaj ordinar, care perturbă grav activitatea editorială. Acelaşi fenomen se întîmplă şi la trustul Intact, dar şi la alte firme. Dacă suni la RCS – RDS să reclami situaţia, la deranjamente ţi se motivează că întreruperea este provocată de o avarie a unui generator de curent care alimentează infrastructura şi că defecţiunea va fi remediată în cel mai scurt timp, care poate însemna şi 48 de ore.

A doua variantă este să nu primeşti nici un răspuns, invocîndu-se posibilitatea unor facturi neplătite.

Dincolo de aceasta, surse din STS ne-au confirmat o bănuială mai veche, aceea că perturbarea este una comandată, pentru a tracasa şi a sabota activităţile redacţionale ale celor cîteva publicaţii care se opun ciumei portocalii şi regimului instalat de Dictachiorul Traian Băsescu. Asemenea oricărui sistem comercial de comunicare, şi reţeaua RCS – RDS este una care execută comenzile STS, oricare ar fi acestea, pentru că, în bună măsură, prin intermediul Ministerului Comunicaţiilor şi al sistemului clientelar de reînoire a licenţelor, aceste tipuri de firme sînt, practic, la mîna statului. Dincolo de acest fapt, la RCS – RDS motivaţia executării sabotajelor este una mult mai adîncă. Sursele noastre spun că proprietarii acestei societăţi care livrează servicii de comunicare sînt foarte apropiaţi de actuala Putere şi încearcă, pe orice cale, să menţină acest regim convenabil pentru ei, inclusiv pretarea la un sabotaj ordinar al vocilor ce îl incomodează pe Chiriaşul de la Cotroceni. Dacă au fost ei în stare să aloce un buget de 10 milioane de euro, numai pentru acest an, cu intenţia de a pune pe picioare o televiziune dedicată pupării în fund a lui Traian Băsescu, acel Zero TV condus de Radu Moraru, sabotajele mizerabile la care se pretează acum sînt floare la ureche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu