"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"
Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/
joi, 24 februarie 2011

A încetat din viaţă scriitorul Ion Hobana

 

Marţi seara, a încetat din viaţă, după o lungă suferinţă, la vîrsta de 80 de ani, scriitorul Ion Hobana. S-a născut pe 25 ianuarie 1931, la Sânnicolaul Mare, judeţul Timiş. A publicat volume de versuri pentru copii şi un roman, „Sfîrşitul vacanţei“, înainte de a se consacra, cu precădere, literaturii SF. Prozele şi studiile sale consacrate unor cunoscuţi autori ai genului au apărut în peste 20 de ţări. A avut un vechi şi constant interes pentru viaţa şi opera lui Jules Verne, căruia i-a dedicat mai multe traduceri, emisiuni de radio şi televiziune şi o monografie. Şi-a scris ultima carte, despre literatura franceză de inspiraţie ştiinţifică, pe patul de suferinţă. Dumnezeu să-l ierte.

http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/24/a-incetat-din-viata-scriitorul-ion-hobana/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu