"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 8 iunie 2012

Nu permiteţi mituirea acelora care au misiunea să vegheze la corectitudinea alegerilor!






CĂTRE,
BIROUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPŢIE JUDEŢEANĂ NR. 13 CLUJ

În atenţia doamnei preşedinte judecător MONICA TROFIN,

După cum probabil cunoaşteţi, cei care au pus la cale în cele mai mici amănunte şi se ocupă de fraudarea alegerilor din 10 iunie a.c. au pregătit acţiunea de influenţare a votului multora dintre membrii birourilor electorale de circumscripţie, ai birourilor electorale ale secţiilor de votare, precum şi a statisticienilor, informaticienilor şi personalului tehnic auxiliar al acestora, a personalului Ministerului Administraţiei şi Internelor, care este în misiune de pază la aceste birouri, prin oferirea unor platouri cu fripturi, şniţele, cîrnaţi, mici, brînzeturi, legume, fructe, băuturi colorate etc., în zilele de 9 şi 10 iunie a.c., din partea P.D.L., U.S.L. şi U.D.M.R.

Această acţiune încalcă prevederile art. 107 şi art. 109 din Legea nr. 67/2004, republicată. Tentativa se pedepseşte. Conform prevederilor Hotărîrii nr. 142/2012 privind cheltuielile necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2012, art. 2, alin. 6, 7 şi 8, se acordă celor care participă la procesul electoral, în fiecare zi de activitate, cîte 10 lei de persoană pentru băuturi răcoritoare, cafea şi gustări. Pentru respectarea întocmai a prevederilor legale şi în vederea prevenirii săvîrşirii unor infracţiuni în judeţul Cluj, cu ocazia alegerilor locale din 10 iunie a.c., P.R.M. Filiala Cluj vă înaintează această 

SESIZARE

şi vă solicită să adoptaţi o hotărîre prin care să interziceţi ca în zilele de 9 şi 10 iunie a.c. partidele şi alianţele politice, precum şi U.D.M.R., să distribuie, prin reprezentanţii lor, produse alimentare şi băuturi pentru persoanele la care se face referire în art. 2, alin. 6, 7 şi 8 din H.G. nr. 142/2012.
Vă mulţumesc.

Dr. GHEORGHE FUNAR
Preşedintele Filialei PRM Cluj
Cluj-Napoca,
6 iunie 2012

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2483 / 08.06.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu