"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 9 iunie 2012

LIDERUL P.R.M. ŞI-A LANSAT ULTIMA CARTE LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ DIN MUNICIPIUL SLOBOZIA









Comunicat de Presă

Vineri, 8 iunie a.c., domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a făcut o vizită la Slobozia. Cu acest prilej, a fost prezentat volumul „Cele mai frumoase aforisme“, lansare urmată de o Conferinţă de Presă. Reamintim că în ziua de 8 iunie 1990 a apărut primul exemplar al revistei „România Mare“ - publicaţie care, după numai 1 an, avea să dea naştere partidului cu acelaşi nume. Aşadar, e vorba de jubileul a 20 de ani de la înfiinţarea celei mai iubite reviste săptămînale din ţara noastră.

La intrarea în Centrul Cultural „Ionel Perlea“ din Slobozia, Tribunul a fost primit cu pîine şi sare, cu frumoase buchete de flori. Pe lîngă membrii şi simpatizanţii PRM, numeroşi locuitori ai municipiului reşedinţă de judeţ au ţinut să-l salute pe scriitorul şi omul politic Corneliu Vadim Tudor, să-i ureze succes la alegerile locale, dar şi la cele parlamentare şi prezidenţiale, asigurîndu-l că domnia-sa se află printre puţinele personalităţi ale acestei ţări în care românii mai au încredere.
A luat, mai întîi, cuvîntul preşedintele Filialei PRM Ialomiţa, domnul Silviu Puchianu, candidatul acestei formaţiuni la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa. Vorbitorul a mulţumit pentru vizită, pentru onoarea de a organiza la Slobozia manifestarea de vineri.

Despre opera literară a liderului PRM a vorbit doamna Mihaela Racoviceanu, directoarea Bibliotecii Judeţene „Ştefan Bănulescu“, care le-a făcut o surpriză deosebită oaspeţilor săi, prezentînd atît colecţia revistei „România Mare“, care se află în patrimoniul acestei importante instituţii de cultură, cît şi cărţile semnate de Tribun înainte de decembrie 1989.

Domnul Corneliu Vadim Tudor le-a vorbit celor prezenţi despre situaţia din ţară, despre faptul că judeţul Ialomiţa, altădată un adevărat grînar al României, a ajuns astăzi una dintre cele mai sărace zone ale ţării, în care şomajul şi lipsurile de tot felul au atins cote alarmante. Înaltul oaspete i-a asigurat pe cetăţenii Sloboziei, cu care s-a fotografiat şi cărora le-a oferit cărţile sale cu autograf, că va face tot ceea ce depinde de domnia-sa pentru a ajuta judeţul Ialomiţa, pentru ca oamenii harnici de pe aceste meleaguri să ducă viaţa demnă pe care o merită, împreună cu toţi românii.

Liderul PRM a fost însoţit în această vizită de general ing. Marcu Tudor, Dorel Vulpoiu, general de brigadă (r) dr. Dănuţ Saulea, de alţi reprezentanţi ai partidului.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
8 iunie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2484 / 09.06.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu