"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 5 iunie 2012

Campania electorală pentru Bucureşti








Luni, 4 iunie a.c., beneficiind de de o zi liberă şi însorită, echipa Filialei PRM a Sectorului 3 a înregistrat un mare succes, distribuind mesajul PRM către locuitorii sectorului şi ai Capitalei în Parcurile Titan şi Alexandru Ioan Cuza (fost IOR). Candidaţii Filialei Sectorului 3 la Primărie, la Consiliul Local şi cel General al Municipiului Bucureşti, doamna Ruxandra-Georgeta Lungu şi domnul Constantin Ceauşi au fost onoraţi de participarea în această deplasare a domnului profesor universitar Petre Popeangă, candidat la Primăria Capitalei şi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Însoţiţi, ca de obicei, de o echipă numeroasă, candidaţii PRM au stat de vorbă cu alegătorii şi au fost surprinşi de faptul că, deşi doreau să le ofere, conform legii în vigoare, eşarfe, şepci şi alte obiecte cu însemnele electorale ale PRM, o mulţime de locuitori ai sectorului ne-au spus: „Noi vă votam de 20 de ani, nu irosiţi banii pentru noi, ne mulţumim cu pliantele, afişele şi programul dumneavoastră politic. Dumnezeu să vă ajute, căci ne-am săturat de hoţi! Faceţi cumva să nu se mai fraudeze alegerile!”. Alţii ne-au întrebat de ce preşedintele PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, nu mai  apare, cel puţin în ultima perioadă, pe anumite posturi de televiziune. Le-am spus adevărul: „Mafia ne interzice accesul la emisiunile anumitor trusturi mass-media, pentru că este mînă în mînă cu vînzătorii de Neam şi Ţară şi, aşadar, nici nu se teme de consecinţele legale ale unei asemenea atitudini lipsite de profesionalism!”. Multora nu le venea să creadă că, după 22 de ani de „democraţie”, cenzura este mai prezentă, mai perversă şi mai perseverentă ca oricînd în Istoria României. Întrebarea este dureroasă, dar pentru o astfel de societate bolnavă şi resemnată s-au sacrificat tinerii care şi-au dat viaţa în decembrie 1989?

Filiala PRM Sector 3, Bucureşti

Ziarul TRICOLORUL, nr 2480 / 05.06.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu