"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"
Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/
luni, 28 mai 2012

PRM, peste totDuminică, 27 mai a.c., Filiala Sectorului 3 a Partidului România Mare din Municipiul Bucureşti a organizat o caravană electorală formată din 6 autoturisme echipate cu afişe, pliante şi alte materiale electorale, pentru a transmite locuitorilor Sectorului 3 mesajul şi programul PRM pentru alegerile locale din 10 iunie. Însoţită de muzică naţională, care impresionează pînă la lacrimi pe orice român de bună-credinţă, candidaţii PRM pentru Primăria Sectorului 3, pentru Consiliul Local, dar şi pentru Consiliul General al Capitalei au fost întîmpinaţi de cetăţeni cu mult entuziasm şi chiar li s-a sugerat să deruleze o campanie  electorală mai agresivă, care să pună cu botul pe labe Mafia Transpartinică, de care poporul nostru pare că nu mai are scăpare.
Doamna Ruxandra-Georgeta Lungu, candidată la Primăria Sectorului 3, la Consiliul Local şi la Consiliul General al Capitalei, a fost însoţită în această acţiune de domnul Constantin Ceauşi, preşedintele Filialei Sectorului 3 al PRM, candidat la Consiliul Local şi la Consiliul General, de domnul Ion Olteanu, candidat la Consiliul Local de sector, de doamna Maria Ilie, preşedinta Organizaţiei de Femei, de Carmen Buiac, preşedinta Oganizaţiei de Tineret, şi de mulţi fruntaşi ai filialei de sector: Elena Dobre, Camelia Giorcotă, Ionel Dumitru,  Viorica Bour, Cristina Ţone, Ştefan Chifelea şi mulţi alţii. Alegătorii şi-au exprimat nemulţumirile legate de modul în care este guvernată România, pe plan local, dar şi pe plan naţional. Ruxandra-Georgeta Lungu şi consilierii săi au explicat că priorităţile PRM pentru Sectorul 3 şi pentru Bucureşti sînt legate de construirea de locuinţe pentru toţi cei aflaţi în nevoie, rezolvarea problemelor legate de canalizare şi anveloparea blocurilor, reducerea costului facturilor la întreţinere, electricitate şi salubrizare, reabilitarea centralelor termice, eliminarea intermediarilor din pieţe, asigurarea unor locuri decente de desfacere a produselor agricole pentru cei care, efectiv, trudesc pentru ele. Candidaţii pentru alegerile locale din Sectorul 3 au în vedere şi crearea unor condiţii şi facilităţi speciale pentru IMM-uri, afaceri de familie, care să poată genera noi locuri de muncă. O altă prioritate este siguranţa cetăţenilor, în care Poliţia Locală are un rol foarte important, mai ales că, în ultimii ani aceasta a fost redusă numeric, iar salariile angajaţilor au fost amputate drastic.
Un singur incident a marcat această acţiune de succes. O doamnă între două vîrste, cum se spune, i-a întrebat pe membrii echipei noastrae unde este „plicul”, (cu mită electorală, evident). Doamna Ruxandra-Georgeta Lungu i-a urat, politicos, sănătate şi să beneficieze de conţinutul „plicului” încă 4 ani de acum încolo. Întrucît afişele şi banner-ele noastre sînt distruse, constant, seară de seară, conducerera Filialei PRM din Sectorul 3 a hotărît ca activitatea caravanei PRM să se deruleze non-stop, pînă în ziua în care se va încheia, oficial, campania electorală.

BIROUL DE PRESĂ AL FILIALEI SECTORULUI 3 A PARTIDULUI ROMANIA MARE

Ziarul TRICOLORUL, nr 2473 / 28.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu