"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 29 mai 2012

CIRCULARĂ ELECTORALĂ


Aşa după cum se constată, o serie de posturi de Televiziune (TVR, Antena 3, Realitatea TV) exercită un boicot fără precedent împotriva Partidului România Mare, încălcînd, cu neruşinare, Legea electorală, refuzînd să-i invite şi pe candidaţii noştri şi să le difuzeze videoclipurile. În aceste condiţii, avem datoria să ne descurcăm cum putem.
În vederea popularizării soluţiilor noastre şi a mobilizării cetăţenilor pentru a participa, într-un număr cît mai mare, la alegerile locale din 10 iunie a.c, precum şi pentru a asigura respectarea prevederilor legale şi corectitudinea numărării voturilor, dispun următoarele:
1. Candidaţii PRM să valorifice, cu eficienţă, posturile locale de Radio şi de Televiziune, reamintind populaţiei că noi sîntem singurul partid care nu a fost la guvernare şi nu poate fi acuzat de dezastrul ţării. 

2. Toate filialele P.R.M. din municipii vor organiza, în perioada 5-8 iunie a.c., un tur al reşedinţei de judeţ, cu maşini pe care vor fi afişe cu candidaţii formaţiunii noastre, iar activiştii din fiecare maşină vor arbora drapele ale României şi steagul P.R.M.. Pentru această acţiune este necesar să se solicite, în scris, aprobarea Primăriei şi a Poliţiei, cu precizarea traseului care va fi parcurs de coloana auto a P.R.M.

3. Preşedinţii organizaţiilor P.R.M. vor repartiza, pe fiecare secţie de votare, candidaţii înscrişi la alegerile locale care, în ziua alegerilor, vor fi prezenţi în secţie şi vor veghea la corectitudinea exercitării dreptului de vot şi, mai ales, la numărarea voturilor. După întocmirea procesului-verbal, vor solicita o copie a acestuia, care va fi folosită pentru numărarea paralelă a voturilor obţinute de către candidaţii P.R.M.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
 Membru al Parlamentului European
Bucureşti, 28 mai 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2474 / 29.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu