"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 30 mai 2012

Fraudarea alegerilor trebuie împiedicată cu orice preţ!


Către
BIROUL ELECTORAL CENTRAL
În atenţia doamnei judecător FLORENTINA PREDA POPESCU 

Avînd în vedere faptul că, la toate alegerile precedente – locale, parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare – s-a constatat o diversificare continuă a modalităţilor de fraudare în cadrul singurei industrii create în România post-decembristă (industria jafului electoral), iar în Programul de guvernare 2012 premierul Victor Ponta s-a angajat să organizeze şi să garanteze alegeri libere şi corecte, nefraudate, Partidul România Mare vă solicită ca la alegerile locale din 10 iunie a.c. să luaţi măsuri să fie asigurate camere de supraveghere funcţionale în secţiile de votare, pe toată durata zilei şi în timpul numărării voturilor, inclusiv în etapa de întocmire şi semnare a proceselor verbale, pentru a se respecta întocmai prevederile art. 89 din Legea nr. 67/2004.
Este cunoscut faptul că, în baza Ordinului nr. 5.218/2011 al ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, se organizează şi se desfăşoară examenul de bacalaureat 2012, începînd cu data de 11 iunie a.c, iar în sălile de examen sînt amplasate camere de supraveghere. Existînd această dotare tehnică în unităţile de învăţămînt, este posibil şi necesar să adoptaţi o hotărîre a B.E.C. prin care să instituiţi obligaţia pentru autorităţile locale de a asigura, începînd cu ziua de 9 iunie a.c, camere de supraveghere în toate secţiile de votare de pe teritoriul României.

După încheierea alegerilor şi numărarea voturilor, probabil de la ora 1,00 a zilei de 11 iunie a.c. (aşadar, după miezul nopţii), camerele de supraveghere din secţiile de vot pot fi mutate, pînă la ora 8,00 a aceleiaşi zile, în sălile stabilite pentru desfăşurarea examenului de bacalaureat.

Aveţi ocazia să scrieţi o pagină memorabilă în cronica alegerilor din România şi să intraţi în istorie printr-o hotărîre a BEC care poate contribui decisiv la asigurarea unor alegeri corecte şi democratice, iar majoritatea alegătorilor vor fi ajutaţi să aibă sentimentul că votul lor contează şi va contribui la modernizarea şi progresul României, la respectarea statutului ei de ţară membră a Uniunii Europene.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
Bucureşti, 30 mai 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2475 / 30.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu