"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 4 iulie 2011

Sîmbătă, la Eforie Nord: Vadim s-a întîlnit cu participanţii la Şcoala de Vară a Tineretului PRM


Comunicat de Presă

Cei 200 de participanţi la Şcoala de Vară a Tineretului PRM s-au întîlnit, sîmbătă, 2 iulie a.c., la Eforie Nord, cu preşedintele partidului, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European. Tribunul a fost primit cu urări de bun venit, cu flori şi cu steaguri Tricolore. În numele Organizaţiei de Tineret România Mare, preşedintele acesteia, Adrian Marin, a subliniat că prezenţa în mijlocul lor a domnului Corneliu Vadim Tudor constituie un motiv de satisfacţie, dar şi de hotărîre de a se angaja, cu toate forţele, în campaniile electorale importante care vor urma – cele pentru alegerile locale şi parlamentare.
Luînd cuvîntul, în aplauzele entuziaste ale participanţilor la Şcoala de Vară a Tineretului PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor a făcut o analiză aprofundată a cauzelor care au generat această mare criză care devastează România, îndeosebi în plan economic şi social. Pentru aceasta sînt vinovate toate partidele care au fost la guvernarea ţării după decembrie 1989, dar mai ales regimul portocaliu, în frunte cu Traian Băsescu şi Emil Boc.
Corupţia de astăzi a căpătat forme maladive, nimic nu mai scapă nefurat din această ţară, iar cei de la Putere nu au nici o jenă şi nici o frică, minţind în continuare populaţia sărăcită şi chiar sfidînd-o cu luxul personal sau cu investiţiile lor aberante, din care îşi trag bani buni. Această stare de lucruri, de jaf şi de anarhie, anunţă, încă de pe acum, marea fraudă electorală care se pregăteşte pentru alegerile viitoare. Sînt tot mai multe semnale că populaţia nu mai suportă, că s-a săturat de toţi cei care au minţit-o şi înfometat-o, că Partidul România Mare şi preşedintele său, Corneliu Vadim Tudor, sînt singurii care mai pot salva România de la dezastru. În altă ordine de idei, vorbitorul a subliniat importanţa implicării tinerilor în politica partidului, ei urmînd să candideze pe cît mai multe locuri eligibile în campaniile viitoare. Totodată, vor fi rezervate mai multe locuri pentru tineri în cadrul delegaţiilor pe care domnia-sa le va trimite la Bruxelles şi Waterloo, pînă la terminarea mandatului, pe cheltuiala Parlamentului European.
În încheierea acţiunii, care a avut loc la Hotelul Miraj din Eforie Nord, domnul Corneliu Vadim Tudor a susţinut o Conferinţă de Presă, urmărită cu deosebită atenţie de cei prezenţi. Liderul PRM a fost însoţit de membri ai conducerii partidului – Dan Zamfirescu, Victor Iovici, prof. Adrian Popescu, de  preşedinţi de filiale din Bucureşti şi din judeţul Ilfov – Dorel Vulpoiu, Constantin Cătălin Moisescu, precum şi de Cătălin Zamfira, expert în tehnici manageriale pentru alegeri.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
2 iulie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/smbt-la-eforie-nord-vadim-s-a-ntlnit-cu-participanii-la-coala-de-var-a-tineretului-prm.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu