"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 1 iulie 2011

ŞARPELE UNGURESC A IEŞIT LA DRUMUL MARE! În timpul nopţii, sediul PRM din Municipiul Sf. Gheorghe a fost vandalizat. A fost desenată, cu graffiti, o zvastică şi s-a scris în ungureşte: „Ţinutul Secuiesc nu e România!“

    

Comunicat de Presă


În cursul nopţii de 28 spre 29 iunie 2011 s-a întîmplat un incident extreme de grav: sediul PRM din Municipiul Sf. Gheorghe (jud. Covasna) a fost atacat. În mod concret, pe zidul clădirii a fost desenată, cu graffiti, o zvastică şi s-a scris în ungureşte: „Szekelyföld Nem Romania!“, adică „Ţinutul Secuiesc nu e România!“ A doua zi, dimineaţă, preşedintele Filialei PRM Covasna, dl. Gică Agrigoroaie, a depus Plîngere la Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe. La rîndul meu, l-am căutat, la telefon, pe ministrul de Interne, dl. Traian Igaş - dar acesta se afla peste hotare, mai exact la Salzburg, la un forum internaţional. În această situaţie, am vorbit cu cel desemnat să-l înlocuiască la conducerea ministerului, dl. secretar de Stat Gheorghe Emacu, pe care l-am rugat să ordone o anchetă şi să-i identifice pe făptaşi.

Aşa ceva se numeşte, în orice limbă şi ţară din lume, „TERORISM", iar sancţiunile sînt deosebit de severe. Mîine ce va urma? Teroriştii unguri ne vor da foc, în casele noastre, în ţara noastră? Ne vor spînzura, ca pe Avram Iancu?

Precizez că este a treia oară, în ultima vreme, cînd sediul PRM din Municipiul Sf. Gheorghe este ţinta unor asemenea atacuri şovine. Tricolorul României, arborat la intrare, a fost rupt de mai multe ori, ba chiar a fost furat. Membrii şi simpatizanţii PRM din aşa-zisa „secuime" sînt ameninţaţi sistematic, fiind somaţi să plece din zonă şi simţindu-şi viaţa în pericol. Nici un alt partid românesc nu este expus unor asemenea pericole. De ce? Fiindcă toate au făcut, sau încearcă să facă, formule de Guvern cu bandele horthyste. Cum or să-i atace huliganii unguri pe cei de la PDL, PSD şi PNL, de vreme ce căpeteniile acestor formaţiuni s-au dus, cu căciula în mînă, ca ultimii milogi, la cel de al X-lea Congres al UDMR, desfăşurat la Oradea, în februarie 2011? Acestea sînt datele problemei şi ele nu pot fi falsificate, populaţia înţelegînd foarte bine cine i-a suit pe criminalii unguri în capul românilor. Şarpele unguresc, cînd îl doare capul, iese la drumul mare. Acum a ieşit. Şi îi vom zdrobi capul.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
30 iunie 2011


http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/arpele-unguresc-a-ieit-la-drumul-mare-n-timpul-nopii-sediul-prm-din-municipiul-sf-gheorghe-a-fost-vandalizat-a-fost-desenat-cu-graffiti-o-zvastic-i-s-a-scris-n-ungurete-inutul-secuiesc-nu-e-romnia.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu