"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 6 iulie 2011

Am aflat ce l-a făcut pe fostul meu şofer Cezar Marin să debiteze aberaţii despre mine: handicapatul e cu un picior în puşcărie, fiind implicat în traficul cu minore în Italia şi în scandalul de pedofilie şi proxenetism al lui Petre Mimiş!

Comunicat de Presă




Avalanşa de minciuni debitate, împotriva mea, de acest mic derbedeu are o explicaţie jenantă: nenorocitul a picat „pe tehnica“ D.G.I.P.I. („doi şi-un sfert“) în repetate discuţii telefonice cu Petre Mimiş, aranjînd afaceri sexuale scandaloase. De altfel, el e un cunoscut homosexual şi proxenet, activînd, mai ales, în lumea interlopă din Bucureşti şi Constanţa. Aşa că, pentru a-şi salva pielea şi a nu intra la pîrnaie, în „Lotul Doru Iuga“, a născocit, brusc, toată porcăria respectivă. Surse bine informate din Serviciile Secrete mi-au relatat următoarele: „Acest Cezar Marin este anchetat şi într-un Dosar de trafic cu minore în Italia. Luni, 27 iunie a.c., la orele 7 dimineaţa, un Audi - A 4 bleumarin, în care se aflau 3 ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră (o femeie şi doi bărbaţi), l-a luat de la domiciliu, cu mandat de aducere, şi l-a transportat la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, de pe Bd. Timişoara. Acolo, un procuror DIICOT l-a anchetat timp de aproape 3 ore. Aşa se explică atacul sinucigaş împotriva dvs., pentru a scăpa de arestare“. În aceeaşi zi, 27 iunie, eu i-am desfăcut contractul de muncă.

Teribila spaimă a lui se datorează şi unui Dosar Penal pentru înşelăciune, aflat la Judecătoria Sectorului 5 - infractorul Cezar Marin a dat o „ţeapă“ de 100.000 de euro unor oameni de afaceri greci. Pînă acum, el a fost salvat de închisoare de cîţiva dintre foştii colaboratori ai tatălui său, defunctul general SIE Ion Marin. Acum, însă, i s-a înfundat. Are rost să mă pun la mintea acestui putregai uman? La ora actuală, avocaţii mei lucrează la Plîngerea Penală, pe care o voi depune la întoarcerea mea în ţară. E inutil să precizez că sluga hoaţă minte fără ruşine, scoţînd din burtă cifre fantasmagorice şi situaţii care nu s-au petrecut decît în mintea sa bolnavă.

Şi încă ceva, ca să ajut presa să priceapă cu ce impostor are de-a face: el pretinde că e avocat (?!), ceea ce e o altă fabulaţie de om nebun, escrocul neavînd şcoală şi nici un fel de pregătire.
În curînd, voi face publică „biografia“ acestui borfaş.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
Strasbourg, 5 iulie 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/am-aflat-ce-l-a-fcut-pe-fostul-meu-ofer-cezar-marin-s-debiteze-aberaii-despre-mine-handicapatul-e-cu-un-picior-n-pucrie-fiind-implicat-n-traficul-cu-minore-n-italia-i-n-scandalul-de-pedofilie-i-proxenetism-al-lui-petre-mimi.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu