"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 5 iulie 2011

Numitul Petre Mimiş a fost dat afară din PRM, chiar pentru imoralitate, în anul 2008 !



Comunicat de Presă
În legătură cu scandalul, absolut jenant, provocat de valul de arestări printre homosexuali, se constată un comportament mizerabil al unor posturi de Televiziune şi publicaţii: şi anume implicarea, forţată, a numelui PRM (?!). E o manieră ruşinoasă de a face presă. Dacă nici eu nu-i pun la stîlpul infamiei pe practicanţii sodomiei, n-a mai făcut-o nimeni în România! Mai mult decît atît, dar, în repetate rînduri, am acuzat faptul că România a devenit raiul pedofililor străini şi am cerut pedeapsa capitală pentru cei care mutilează - fizic şi moral - nişte copii nevinovaţi. Referitor la acest Petre Mimiş lucrurile sînt clare: el a fost instalat, în anul 2004, în funcţia respectivă de traseistul Dănuţ Liga (actualmente parlamentar PDL); pe acest specimen l-am exclus, personal, din PRM din două motive:

1) Imoralitatea lui, de care am fost informat şi pe care un creştin practicant, ca mine, n-o putea tolera - amintiţi-vă cum l-am tăvălit pe fostul ambasador SUA, Michael Guest;

2) Lipsa de loialitate faţă de partid, într-un an electoral - concret, individul făcea jocurile PNL, dar cocheta şi cu PDL şi PSD, al căror membru a şi fost.
Aşa că invit presa - în special posturile Antena 1 şi Antena 3 - să nu mai arunce cu fumigene mincinoase. Dacă, totuşi, presa nu mai are alte subiecte „picante", o rog să relateze corect, adică să precizeze că acel Petre Mimiş a fost dat afară din PRM. De ce nu e prezentat acest nenorocit ca fost membru PDL şi PSD?



Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
4 iulie 2011, Strasbourg

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/numitul-petre-mimi-a-fost-dat-afar-din-prm-chiar-pentru--imoralitate-n-anul-2008.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu