"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 7 iulie 2011

Liderul PRM s-a adresat membrilor Comisiei Juridice a Parlamentului European

Doamnelor şi domnilor,


vă aduc la cunoştinţă că Justiţia şi Poliţia din România oferă o protecţie inadmisibilă unui infractor periculos: acesta se numeşte Cezar Marin şi e anchetat penal de Procuratură pentru trafic cu minori în Italia, proxenetism şi jefuirea unei firme din Grecia (100.000 euro). Acest individ a fost asistent local la biroul meu din Bucureşti, dar muncea ca şofer - în ziua în care am aflat că e anchetat la Poliţia de Frontieră pentru traficul cu minori (27 iunie a.c.) l-am concediat. Şi totuşi, infractorul se află în libertate, deşi, în orice ţară din Europa, un asemenea mafiot ar fi fost arestat. Am informaţii că el e protejat politic, pentru a debita nişte aberaţii ridicole despre mine.

Vă rog să analizaţi dacă e normal să fie tolerate asemenea acte de crimă organizată, care aduc prejudicii chiar Uniunii Europene.

Al dvs.,
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
6 iulie 2011, Strasbourg

http://www.ziarultricolorul.ro/special/liderul-prm-s-a-adresat-membrilor-comisiei-juridice-a--parlamentului-european.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu