"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 1 iulie 2011

ULTIMUL SONDAJ LE-A FĂCUT SPUME LA GURĂ CARICATURILOR TRAIAN BĂSESCU, CRIN ANTONESCU, VICTOR PONTA: * P.R.M. - 31% * VADIM - 41%

Miercuri seară, Traian Băsescu a primit de la Serviciile Secrete sondajul de opinie, efectuat cu regularitate, de două ori pe lună, la comanda şi pentru uzul Administraţiei Prezidenţiale. Acesta a fost realizat în intervalul 19 – 28 iunie 2011 şi are următoarele date metodologice: Eşantion: 1.800 de persoane; Marja de eroare: + 2%; Metoda de lucru: interviu telefonic.


I. Dacă la jumătatea lunii octombrie, în România, ar avea loc alegeri prezidenţiale anticipate, cu ce candidat aţi vota?

1) Corneliu Vadim Tudor: 41%;

2) Crin Antonescu: 22%;

3) Victor Ponta: 19%;

4) Dan Diaconescu: 6%;

5) Traian Băsescu: 5%;

6) Kelemen Hunor: 3%;

7) Gabriel Oprea: 2%;

8) Nu ştiu; nu mă interesează: 2%.


II. Dacă la jumatatea lunii octombrie, în România, ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, cu ce partid sau alianţă politică aţi vota?


1) USL: 44%;

2) PRM: 31%;

3) PDL: 8%;

4) PNG: 4%;

5) PPM (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania): 3%;

6) UDMR: 3%;

7) UNPR: 3%;
8) Partidul Verde: 2%;

9) Nu ştiu; nu mă interesează: 2%.

Aceste scoruri i-au năucit pe cei trei maimuţoi care se păruiesc de dimineaţă pînă noaptea, tîrziu, pe toate posturile de Televiziune, dar de pomană.

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/ultimul-sondaj-le-a-fcut-spume-la-gur-caricaturilor-traian-bsescu-crin-antonescu-victor-ponta---prm---31--vadim---41.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu