"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 30 iunie 2011

PRM, PESTE TOT

O dată cu reîntoarcerea în funcţia de preşedinte a lui Vasile Popa, la PRM Olt se gîndeşte şi se lucrează din nou cu optimism. Astfel, împreună cu fostul preşedinte al partidului, Iulian Popescu, şi avîndu-i aproape şi pe ceilalţi membrii reprezentativi ai Biroului Executiv, Gheorghe Zlăvog şi Florel Oiţă, liderul peremiştilor olteni a susţinut marţi, 21 iunie 2011, la sediul Organizaţiei locale PRM din Slatina, o Conferinţă de Presă, în care au fost dezbătute mai multe subiecte interesante înscrise pe ordinea de zi.
Au trecut 20 de ani de la înfiinţarea PRM. Pentru început, intrîndu-şi rapid în atribuţiile de preşedinte al partidului şi avînd în vedere şi faptul că la 20 iunie 1991, la Bucureşti, în jurul revistei săptămînale „România Mare” lua fiinţă Partidul România Mare, Popa a ţinut să facă o scurtă incursiune în istoria unuia dintre cele mai reprezentative partide din ţara noastră. Printre altele, domnia-sa a subliniat faptul că, deşi PRM a fost şi este perceput la nivelul opiniei publice ca un partid extremist, liderul şi fondatorul său, Corneliu Vadim Tudor, nu urmăreşte decît respectarea dreptului la deplina libertate de exprimare şi îmbunătăţirea cît mai rapidă a condiţiilor de viaţă pe care le au românii. Astfel, conform doctrinei peremiste, preşedintele Vasile Popa a precizat că, în politica internă, Partidul România Mare consideră că trebuie protejate economia şi resursele naţionale, în timp ce pe plan extern s-a militat întotdeauna pentru apropierea de Occident, numai prin respectarea independenţei, suveranităţii şi demnităţii statului. Ulterior, referitor la subiectul legat de reorganizarea teritorială a României, o altă temă de lucru, amplu dezbătută şi comentată pe la noi, Gheorghe Zlăvog, preşedintele interimar al PRM Slatina, a ţinut să limpezească apele, spunînd că Partidul România Mare nu este şi nu va fi niciodată de acord cu această reorganizare. Mai mult, domnia-sa a tras încă un semnal de alarmă faţă de modul de acţiune al maghiarilor, precizînd că de mai mulţi ani încoace aceştia joacă un rol extrem de important în politica românească: „De prin ’96, cum-necum, ungurii au fost mereu acolo, la guvernare. Fie cu PSD, fie cu PDL. Şi iată că, ne convine sau nu, au făcut paşi mici, dar siguri, spre autonomie. Cu toate acestea, referitor la reorganizarea teritorială, vreau să reţineţi că PRM este împotriva eventualelor proteste şi manifestări de stradă”.

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/prm-peste-tot-18.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu