"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 27 iunie 2011

PRM, PESTE TOT

Acesta are planuri măreţe pentru Organizaţia Judeţeană a PRM Olt, acolo unde este preşedinte. Deşi acest partid mai are aproximativ 2.600 de membri activi şi organizaţii locale în 70% din cele 112 localităţi, cei de la PRM şi-au propus să obţină la alegerile locale din 2012 un scor de 15%. „Dacă partidul nu face 15% la localele din 2012, eu mă retrag. Îmi iau pălăria şi bastonul şi-am plecat. Vreau să vă spun că în 2012 vom participa singuri în alegeri, cu liste complete în toate localităţile. Aceste liste trebuie să fie completate pînă în luna octombrie a acestui an. Pînă atunci, avem de muncit în teritoriu, pentru a găsi cei mai buni oameni, dar şi pentru a crea organizaţii acolo unde ele nu există”, a ţinut să declare Popa. El a mai spus că îi aşteaptă în partidul pe care îl reprezintă pe toţi cei care, în urmă cu 3 ani, au plecat din această formaţiune politică. „Milităm pentru reîntoarcerea tuturor membrilor care au migrat către PDL, în special. Nu contează ce au făcut în trecutul lor politic, îi aşteptăm să revină alături de noi, pentru a crea împreună un nou început în PRM”, a ţinut să precizeze preşedintele PRM Olt.
În ceea ce priveşte planurile de viitor ale Organizaţiei PRM Olt, preşedintele Vasile Popa s-a arătat extrem de optimist şi a precizat cît se poate de clar că prin muncă şi răbdare, împreună cu toţi membrii şi simpatizanţii partidului, vor apărea şi rezultatele: „În cel mai scurt timp, se va face o inventariere a tuturor organizaţiilor din judeţ, iar pentru alegerile de anul viitor vom participa cu liste complete de candidaţi pentru toate localităţile, inclusiv Consiliu Judeţean. Ca obiectiv, mizăm pe obţinerea unui scor electoral de 10-15% şi am convingerea că-l vom atinge, ţinînd cont că avem peste 2.500 de membri şi organizaţii în aproximativ 70% din localităţile Oltului”. La rîndul său, prezent la aceeaşi Conferinţă, Iulian Popescu, fostul preşedinte al Partidului România Mare  Filiala Olt, a precizat că, deşi pînă la alegerile din 2012 mai este timp destul, este foarte probabil ca PRM să meargă pe cont propriu, asta în ciuda faptului că în decursul timpului au mai existat şi unele alianţe de conjunctură. Într-adevăr, pînă la alegerile din 2012 ar mai fi timp. Nu mult, dar suficient pentru o bună organizare şi o atentă poziţionare în lupta electorală pentru primăriile judeţului şi preşedinţia Consiliului Judeţean Olt.

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/prm-peste-tot-17.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu