"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 7 aprilie 2011

SALVAŢI ROMÂNIA DE LA DEZASTRU!

Se apropie încheierea prezicerilor părintelui Arsenie Boca, care arăta că, după sărbătoarea deşartă a victoriei (decembrie 1989), va începe o nouă luptă, lungă dar nesîngeroasă, acea schimbare pe care Nostradamus o întrevede ca fiind foarte dificilă (vezi catrenul IV 21 al Centuriilor, ce i-au fost transmise de către Dumnezeu). La aproape 22 de ani de la acea sărbătoare deşartă, a fost prefigurat cel cu inima înaltă, înţeleaptă, să-l înlocuiască pe cel abil. Cu această ocazie vor fi cîştigate, oraşe, provincii. Ori, printr-o simplă anagramare, fără nici un adaos sau eliminare de litere, rezultă că vor fi cîştigate viile de la răsărit (Basarabia), cel cu inima înaltă, înţeleaptă, va fi Corneliu Tudor, iar cel gonit va fi Băsescu. (Vezi de exemplu articolul „Un catren al lui Nostradamus, de pus la icoană“, apărut în „Tricolorul“ din 23 noiembrie 2010). Într-adevăr, singura personalitate care s-a opus vehement tuturor vandalismelor care au nenorocit ţara este dl. Corneliu Vadim Tudor. Patriot, neadmiţînd nici o abatere de la principiile corecte privind naţiunea, credincios, om de înaltă cultură, sociolog şi istoric, doctor în Istorie şi doctorand în Teologie, autor a aproape 30 de cărţi de versuri, aforisme şi discursuri, membru a patru Academii străine şi distins cu Medalia de Aur a Academiei Mondiale „Albert Schweitzer“, membru al Parlamentului European şi, înainte de asta,  vicepreşedinte al Senatului  României, domnia-sa se impune tot mai mult ca un om de înaltă autoritate morală şi ca un adevărat Titulescu al vremurilor noastre. Luptător pentru reîntregirea ţării, de departe omul de cultură cel mai detaşat de orice alt pretendent la şefia ţării, Tribunul este persoana care poate realiza declanşarea creşterii economice; dezvoltarea agriculturii la adevăratul ei potenţial; anularea imediată a reducerii şi impozitării salariilor şi pensiilor; salvarea de la dezastru a unităţilor sanitare; stoparea hoţiei şi jafului şi repararea celor realizate pînă acum; dezvoltarea culturii şi a învăţămîntului la nivel european, precum şi anularea tuturor acţiunilor negative ale unei Mafii care a dominat toate partidele aflate la guvernare după 1989; repararea nedreptăţilor judecătoreşti prin amnistieri şi, la nivel general, eliminarea corupţiei care a adus atîtea necazuri; unirea Basarabiei cu România; menţinerea şi dezvoltarea relaţiilor de prietenie cu China şi a relaţiilor de colaborare cu Rusia şi cu alte ţări. Persecuţiile la care este supus, în văzul lumii, de către organele Puterii şi tăcerea suspectă a celorlalte partide denotă încrengătura cu care o Mafie atotputernică le guvernează.   

Românilor credincioşi le atragem atenţia că venirea d-lui Corneliu Vadim Tudor la cîrma României, în locul lui Băsescu, este o indicaţie dumnezeiască, iar abaterea de la ea constituie un păcat, o crimă împotriva noastră, a cetăţenilor acestei ţări. Acest avertisment dumnezeiesc trebuie respectat, pe stradă, la vot sau prin alte mijloace, întrucît, dacă forţele răului totuşi vor învinge, atunci înseamnă că peste 50% din locuitorii ţării, credincioşi sau nu, au încălcat o poruncă divină, au făcut un păcat, o crimă la adresa ţării şi a locuitorilor ei - şi nu vom avea dreptul să ne plîngem de cele ce vor urma.  

Cei care primesc acest mesaj, membri sau simpatizanţi ai PRM, credincioşi creştini sau de altă religie, sînt rugaţi să-i informeze pe cei apropiaţi, rude, prieteni, colegi, cunoscuţi, asupra acestei prevestiri dumnezeieşti. Este singura cale ca această Grădină a Maicii Domnului, amintită chiar de către Papa Ioan Paul al II-lea cînd a păşit pe aceste meleaguri, în anul 1999, să ia fiinţă.

Prof.univ.dr.ing. ALEXANDRU MĂRUŢĂ
Laureat al Premiilor Academiei Române
Decan de onoare al Universităţii Ecologice din Bucureşti

http://www.ziarultricolorul.ro/special/salvai-romnia-de-la-dezastru.html

Un comentariu:

  1. buna seara,domnule vadim tudor.
    tin sa va felicit pentru tot ceea ce faceti si va marturisesc ca va sustin neconditionat.respect curajul pe care il aveti de a spune tot ceea ce ganditi.respect ideile pe care le aveti pentru aceasta tara si mi-as dori din suflet sa fiti urmatorul presedinte.ROMANIA are nevoie de dumneavoastra.poporul s-a saturat de atata nesimtire si hotie din partea celor ce conduc tara.stiu ca iubiti animalele si pentru asta va respect si mai mult..nu stiu,poate este nepotrivita postarea mea aici..dar nu stiu cui sa ma adresez.stiu ca dumneavoastra ati mai avut o interventie in trecut pentru drepturile acestor suflete nevinovate.Comisia de Administratie Publica a decis eutanasia lor.cu ce drept?dupa ce au furat tot ce s-a putu fura,acum vor sa ia pana si de la animale.e strigator la cer ce se intampla.e inadmisibil si nici nu vreau sa ma gandesc..n-as putea asista la o scena de genul.va rog sa ma credeti ca as ramane traumatizata emotional daca se va ajunge sa se omoare cateii fara mila pe strada.deja macelul a inceput.la numai o zi dupa ce s-a aprobat aceasta stupida lege,oamenii fara cultura,care asteptau decat o ''unda verde'' legala,au trecut la macel.poporul roman se va transforma intr-unul criminal,si vom fi din nou,pentru a cata oara (??),de rasul lumii.asta pentru ca sistemul din prezent este unul criminal pe toate planurile.va rog,va implor,faceti ceva daca puteti!!!!
    cu stima si admiratie,
    simona.

    RăspundețiȘtergere