"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 6 aprilie 2011

S.T.S. A REÎNCEPUT PRIGOANA ÎMPOTRIVA ZIARULUI „TRICOLORUL”




Dezvăluirile pe care „Tricolorul“ le face, zilnic, cu privire la fărădelegile Regimului Băsescu-Boc i-au determinat pe lacheii portocalii să apeleze la toate mijloacele murdare care le stau la îndemînă pentru a bloca pătrunderea către cititori a acestui ziar. S-a început cu un atac informatic fără precedent, dirijat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, condus de Marcel Opriş. Accesul la site-ul „Tricolorului“ a fost blocat prin lansarea către server a unui număr incalculabil de accesări, care, practic, au împiedicat funcţionarea acestuia. Cînd au văzut că a fost găsit un alt server şi o altă soluţie pentru postarea pe Internet a celor două publicaţii ale PRM, cei de la Divizia Informatică a STS a recurs la alte metode de atac, astfel încît în prezent este grav afectată comunicarea prin e-mail, mai ales atunci cînd e vorba de transmiterea de materiale din străinătate.

http://www.ziarultricolorul.ro/ultima-ora/sts-a-renceput-prigoana-mpotriva-ziarului-tricolorul.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu