"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 9 aprilie 2011

PRM, PESTE TOT

Miercuri, 6 aprilie 2011, în şedinţa de Birou Executiv judeţean, restrîns, s-a stabilit ca membri ai acestui for de conducere să iasă în teritoriu, pentru a evalua la faţa locului situaţia din fiecare filială locală. În acest sens, sîmbătă, 9 aprilie 2011, o echipă condusă de dl. preşedinte al filialei judeţene, pr. Ioan Aurel Rus, se va deplasa în comunele Romuli, Coşbuc, Salva, Runcu Salvei, Nimigea, Zagra şi Chiuza. Echipa de la judeţ se va întîlni cu membri ai conducerii locale a filialelor PRM, urmînd a pune la cale un plan politic de acţiune şi de atragere a populaţiei lîngă acest partid, pentru salvarea României. Duminică, 10 aprilie 2011, echipa va merge în comunele Căianu Mic, Uriu, Petru Rareş, Ciceu Mihăieşti, Ciceu Giurgeşti, Negrileşti şi Braniştea. Pentru buna reuşită a acţiunii s-a luat deja legătura cu preşedinţii din comunele nominalizate. Luni, 12 aprilie, după-amiaza, la sediul PRM din Municipiul Bistriţa se va ţine şedinţa Organizatiei municipale, condusă tot de preşedintele filialei judeţene. La acţiune participă, din Biroul Executiv judeţean, domnul prim-vicepreşedinte ing. Viorel Cotuţiu şi dl.prof. George Pop. 

(A consemnat Silvia Alexandra Platon, purtător de cuvînt al Filialei judeţene a PRM Bistriţa-Năsăud)

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/prm-peste-tot-3.html

Un comentariu:

  1. Este foarte adevarat ca este o mare caracatita in cadrul rapps Neptun.Dar vreau sa va spun ca nu numai cu fostii ci si cu ctualii si anume acest Mitica Popescu care a fost director in 2006,pe o perioada foarte scurta si care si adus un lingau si la pus ca administrator al Hotelului Dacia ,cu intentia de a lua incasarile acestui hotel pentru sine.Va mai pot instiinta ca sunt intr o caracatita mai mult decat cea mafiota cu politia ,parchetul ,judecatoria....va mai informez ca se fac abuzuri enorme .Ca atare acest individ pus in functia de director hotel Dacia si a abuzat sotia,copilu prin batai,calomnieri ,urmariri ca saraca a indraznit sa divorteze Acest individ are 2 dosare penale la parchet,acest individ sufera de o boala minta foarte grava mostenita de la tatal sau cum este posibil ca asemenea persoana sa fie angajatul unei importante institutii?Stiti ca si chema copilul de zece ani cand impartea banii proveniti din incasarile pe camerele care nu erau inregistrate si ii spunea uite cati bani am...posibil?Stiti ca a declarat ca a luat bunuri din inventarul de la hotel si le a dus acasa ca sa fie frumos iar politia Neptun nu a luat nici o masura,normal seful politiei Neptun toata vara are camere gratis la hotel Dacia.Stiti ca a furat bunuri din casa si le depoziteaza in incinta hotelului Dacia.Stiti ca aceasta femeie nu are absolut nici o protectie,ne temem pentru viata ei si a copilului ei.Stiti ca a dat ,,spaga,,judecatorilor din Mangalia pentru ai da castig de cauza,cu toate ca nu avea absolut nici o dovada ,proba iar de cealalta parte exista dovezi certificate iml,martori si.....judecatorii nici nu le au luat in seama

    RăspundețiȘtergere