"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 14 februarie 2011

Pentru că naufragiul „Corabiei Nebunilor“ e aproape

Matrozul Chior încearcă să facă un nou partid: Platforma Creştin-Democrată (?!) Dictachiorul Traian Băsescu caută, cu disperare, o formulă pentru resuscitarea PDL-ului. Sîmbătă seara, a ţinut, la Vila Lac 2, o şedinţă la care au participat Monica Macovei, Traian Ungureanu, Teodor Baconski, precum şi Valeriu Stoica, subiectul fiind acela al înfiinţării unei noi formaţiuni, sub denumirea (provizorie) Platforma Creştin-Democrată. Sub acest nume pompos se ascunde, de fapt, ultima găselniţă prin care Băsescu vrea să-şi asigure supravieţuirea politică personală, dar şi pe cea a găştii sale, după ce a constatat că atît proiectul UNPR, cît şi proiectul Partidul Poporului sînt născute moarte, nereuşind să păcălească pe nimeni.

Sursele noastre spun că, în cel mai scurt timp posibil, UNPR-ul va fi băgat în această construcţie politică, alături de PDL, iar lui Dan Diaconescu i s-a rezervat o nouă arestare, ce va fi efectuată în momentul în care Chiorul va avea nevoie de un scandal care să abată atenţia de la evenimente mult mai importante. În rest, a fost o discuţie punctată cu clişee şi stereotipuri răsuflate. Adică tipul de gargară în care nu mai crede nimeni, fiindcă naufragiul „Corabiei Nebunilor“ este aproape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu