"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 18 februarie 2011

Mesaj primit de liderul PRM la biroul său din Parlamentul Europei (Strasbourg)

ŞOVINII UNGURI ÎI PERSECUTĂ PE COPIII ROMÂNI DIN BIHOR


Vă scriu în numele unui grup de părinţi din Salonta (Bihor), unde autorităţile locale, cu acordul celor centrale, au decis că românii nu mai au loc în aceeaşi şcoală cu maghiarii. Ca urmare, toţi copiii români vor fi mutaţi din septembrie la o altă şcoală, care se află mai departe de noi. Considerăm că nu este corect, copiii noştri vor schimba profesorii, colegii de clasă, lucruri care se petrec fără ca noi să putem participa la decizie. S-au făcut liste cu semnături ale noastre, dar care nu au avut nici un răsunet la forurile superioare.

MARIA CRĂCIUN

http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/18/mesaj-primit-de-liderul-prm-la-biroul-sau-din-parlamentul-europei-strasbourg/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu