"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 18 februarie 2011

MOARTEA VINE CU AJUTORUL F.M.I.

Istoria omenirii, din ultimele trei secole, a consemnat organizarea şi finanţarea revoluţiilor populare în Franţa, la 1789, a celor de la 1848, a celei din Rusia, din 1917, a celor din 1989 şi, mai nou, a celor din 2011. Cauzele lor au fost diferite, dar finanţatorii sînt aceiaşi. După ce în 22 decembrie 1989 a reuşit scenariul cu prima revoluţie transmisă în direct la televiziune pe întreg mapamondul, acum, în primele luni din anul 2011, telespectatorii din întreaga lume au ocazia să vadă pe micile ecrane revoluţia iasomiei, care a început în Tunisia şi se extinde în Egipt, Algeria şi alte ţări arabe.
Din cauza sărăciei şi foametei, populaţia din ţările arabe a ieşit în stradă şi a înlăturat de la putere regimurile corupte şi pe şefii de stat octogenari, care nu mai pot fi controlaţi de forţele oculte. Preşedinţii acestor ţări, alungaţi prin forţa străzii, la fel ca şi cei din fostele ţări socialiste, indiferent de faptele lor, nu au fost executaţi. A existat o singură excepţie: preşedintele României, Nicolae Ceauşescu. El şi soţia sa, Elena, au fost ucişi ca nişte animale în Sfînta Zi de Crăciun a anului 1989. S-a lovit cu premeditare în Poporul Român, un popor creştin, şi în Biserica Ortodoxă Română. Asasinii alogeni ai cuplului Ceauşescu, împreună cu stăpînii şi finanţatorii lor din străinătate, au început de la sfîrşitul anului 1989 şi continuă să îndeplinească etapele unui program secret, care vizează următoarele obiective: Holocaustul împotriva Adevăratului Popor Ales, Poporul Român, urmaş al Poporului Primordial în Dacia Mare; ştergerea României de pe harta lumii; jefuirea avuţiei naţionale şi transformarea ţării într-o colonie; realizarea proiectului „Israel în România”. După 1989, în primii 15 ani, exterminatorii, asasinii politici, împreună cu asasinii economici, au acţionat şi au reuşit să lichideze legal (în spatele multor legi) marea majoritate a ramurilor economiei naţionale şi sistemul bancar românesc. În paralel, au dat puternice lovituri în Armată, Învăţămînt, Sănătate, Biserică, Cultură şi Familie. Exterminatorii au fost sprijiniţi de partidele politice care s-au aflat la Putere în perioada 1990-2011. Acţiunile anti-tot ce-i românesc ale asasinilor politici şi economici au fost „acoperite” de manipulările prin mass-media, în special prin televiziune. Exterminatorii străini şi autohtoni au aplicat diabolic politica de dezbinare a românilor. În ultimii 6 ani, în Regimul Băsescu-Isărescu-Tăriceanu-Boc, exterminatorii şi-au motivat acţiunile de lichidare a Poporului Român prin acordurile cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, precum şi prin condiţiile din numeroasele scrisori de intenţie care au circulat între ei şi stăpînii străini. Scrisorile de intenţie către FMI sînt scrise de către komisarii străini şi semnate apoi de guvernatorul alogen al Băncii Naţionale a României şi de către reprezentanţii Guvernului, care şi-a însuşit textul fără comentarii. După numeroasele vizite de lucru şi indicaţii date, la adresa komisarilor şi şefilor acestora de la FMI şi Banca Mondială (BM) sînt evidente următoarele constatări:

1) Obiectivele principale urmărite sînt: Holocaustul împotriva Poporului Român, Adevăratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu, Poporul Primordial care nu L-a răstignit pe Fiul Domnului, Isus Christos; lichidarea României ca stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil; jefuirea bogăţiilor naturale şi a averii Poporului Român; susţinerea şi grăbirea realizării proiectului „Israel în România”, adică „mutarea” acestui stat din Orientul Apropiat în Grădina Maicii Domnului. Pentru materializarea acestui proiect diabolic au fost stimulaţi şi ajutaţi financiar peste 1 milion de evrei din întreaga lume, mai ales din Israel, să obţină cetăţenia română şi proprietăţi în România, în mare taină, în ultimii 21 de ani.
2) Ei se cred tutorii Poporului Român şi se comportă ca un supra-guvern al României, care ordonă papagalilor şi popîndăilor politici din Guvern şi din Parlament ce trebuie să facă, pînă cînd şi la ce termene, împotriva a tot ce-i românesc.
3) Ei atacă tradiţiile şi elementele fundamentale ale identităţii noastre naţionale, fiind interesaţi de ascunderea şi falsificarea adevăratei Istorii a Poporului Român, Poporul Primordial, care a dat umanităţii cea mai veche civilizaţie. Strămoşii noştri, pelasgii şi geto-dacii, au fost civilizatorii Europei. Poporul Român este „singurul moştenitor legitim al acestei patrii”, care este leagănul civilizaţiei europene, a susţinut cu numeroase dovezi Nicolae Densuşianu în cartea „Dacia preistorică”.
4) Au acţionat şi au reuşit să-i dezbine pe români prin politica de învrăjbire pe care o promovează, să-i sărăcească, să-i înfometeze, să-i umilească, să-i alunge din ţară şi să-i omoare cu zile.
5) Ei îi dispreţuiesc şi îi urăsc pe români, urmaşi ai pelasgilor şi geto-dacilor, care sînt strămoşii popoarelor europene. Puţini români ştiu că numele Germaniei – Deutschland – înseamnă Ţara Dacilor. Popoarele europene recunosc că se trag din geto-daci, iar graiurile lor – din limba strămoşilor noştri.
6) Ei acţionează împotriva cunoaşterii adevăratei Istorii a Poporului Român şi susţin anti-românismul, care este o crimă contra Naţiunii Române.
7) Ei atacă Învăţămîntul, Biserica Ortodoxă Română, Familia, satul românesc şi tradiţiile multimilenare.
6)  Au creat o prăpastie mare între ţara reală şi aşa-zisa clasă politică.
9) Sînt preocupaţi să-i înrobească pe români, cărora, împreună cu Regimul Băsescu-Isărescu-Boc, le oferă mult circ şi tot mai puţină pîine, precum şi alimente tot mai scumpe.
10) Au un program cu etape anunţate pînă în anul 2015 (deocamdată), care vizează exterminarea Adevăratului Popor Ales, a urmaşilor geto-dacilor în Dacia Edenică, adică a Poporului Român.
11) Ei nu lucrează şi nu acţionează singuri, ci împreună cu asasinii politici şi asasinii economici autohtoni, cei mai mulţi fiind alogeni plasaţi în funcţii de conducere în România. La aceştia se adaugă cozile de topor româneşti. Se ştie că „toporul fără coadă nu doboară pădurea!”.
12) Condiţiile impuse Poporului Român prin Regimul Băsescu-Isărescu-Boc sînt de o duritate fără precedent! De ce oare? Evident, ele susţin Holocaustul împotriva Poporului Român!
13) Ei au impus şi dirijat marile privatizări, lichidarea locurilor de muncă, tăierile din salarii şi pensii şi s-au implicat în jefuirea bogăţiilor naturale ale Poporului Român.
14) Politica lor, împreună cu Regimul Băsescu-Isărescu-Boc, este aistorică, aşa cum o numea Pamfil Şeicaru, adică este împotriva învăţămintelor Istoriei.
15) Ei au pus la cale şi acţionează diabolic pentru deposedarea românilor de teritoriul lor naţional şi pentru depopularea României.
16) Ei încalcă, împreună cu Regimul Băsescu-Isărescu-Boc, legea supremă a vieţii pe Pămînt, dată de Bunul Dumnezeu, adică legea iubirii între toţi oamenii.


Istoria se repetă, pentru că stăpînii finanţelor au rămas aceiaşi. În ziarul „Timpul” din 23 mai 1882, genialul Mihai Eminescu a scris: „Peste tot aceeaşi idee: să dau străinilor ce-mi cer, cît pentru români, puţin îmi pasă!”. Această idee au avut-o toate guvernele post-decembriste şi preşedinţii Iliescu, Constantinescu şi Băsescu. În nici o ţară din lume care a luat împrumuturi de la FMI şi Banca Mondială nu s-a trecut la Holocaust împotriva populaţiei şi nici la distrugerea economiei naţionale. Singura excepţie este România, în timpul Regimului Băsescu. Pînă acum au rămas fără răspuns cel puţin următoarele întrebări:

1) Cine şi de ce a recurs la împrumuturi de la băncile străine şi la dobînzi uriaşe?
2) De ce Regimurile Iliescu, Constantinescu, Iliescu şi Băsescu, precum şi partidele politice care au fost la guvernare nu au cerut Poporului Român aprobarea, prin Referendum Naţional, pentru uriaşele împrumuturi externe?
3) Care a fost destinaţia, respectiv pe ce s-au cheltuit cele peste 150 miliarde de euro împrumutate de la băncile străine?
4) Cîte miliarde de euro, reprezentînd dobînzi, a plătit şi mai are de plătit Poporul Român şi la care bănci?
5) Din ce resurse şi în cît timp vor fi rambursate creditele externe de peste 150 miliarde de euro? S-a negociat, sau este programată cedarea unei provincii româneşti în contul datoriilor externe?
6) De ce regimurile post-decembriste nu au luat împrumuturi externe de la Republica Populară Chineză, fără condiţii şi cu dobînzi mult mai mici? Se ştie că marele Popor Chinez, prieten sincer al Poporului Român, are cele mai mari rezerve valutare din lume şi a împrumutat SUA, ţări din Uniunea Europeană şi din alte părţi ale lumii.
7) De ce tace şi nu acţionează Avocatul Poporului, în timp ce se desfăşoară Holocaustul împotriva românilor?
8) Cu ce scop au acţionat komisarii FMI şi ai Băncii Mondiale pentru deposedarea Poporului Român de averea şi proprietatea sa?
9) De ce Guvernul Boc V (PDL, UDMR, UNPR şi deputaţii minorităţilor naţionale) este guvernul FMI împotriva Poporului Român şi a României?
10) De ce Regimul Băsescu-Isărescu-Boc ia în fiecare lună împrumuturi de la băncile străine (altele decît FMI şi BM) de 1-2 miliarde euro şi pe ce le cheltuieşte?

Faptul că Holocaustul împotriva Poporului Român este desfăşurat cu sprijinul direct al FMI şi BM este confirmat de recenta scrisoare de intenţie aprobată de Guvernul Boc V şi agreată de preşedintele Băsescu şi guvernatorul alogen Isărescu. Se ştie că România a renunţat la ultima tranşă de 1 miliard de euro din împrumutul de la FMI, iar un nou acord se va încheia de la 1 mai a.c. Deci, fără să primească efectiv împrumuturi de la FMI şi BM, Regimul Băsescu-Isărescu-Boc s-a angajat, fără acordul Poporului Român, să îndeplinească următoarele porunci primite de la komisarii străini: să privatizeze Hidrocentralele şi Centrala Nucleară de la Cernavodă, Poşta Română, Romgaz, Transgaz, CEC, Metroul, Oltchim, CFR şi Tarom; să închidă termocentralele; să scumpească gazele naturale cu 20-30% şi biletele de călătorie la transportul în comun şi pe calea ferată cu 30-40%; să elimine subvenţiile la încălzire; să închidă 200 spitale şi încă 2.000 de şcoli româneşti, precum şi Judecătorii şi Parchete din mai multe oraşe; să desfiinţeze încă 5.700 de paturi din spitale, după alte 5.000 de paturi lichidate în anul trecut; să disponibilizeze cel puţin 150.000 bugetari; să alunge din ţară medicii de familie; să limiteze la 20 numărul de consultaţii zilnice la un medic şi numărul de reţete eli-berate; să taie din medicamentele gratuite şi compensate; să închidă combinatele miniere din Oltenia şi minele de cărbuni din Valea Jiului; să concesioneze zăcămintele de sare; să lichideze 7.000 km de cale ferată, iar şinele să fie trimise la topit în străinătate, la fel ca şi zecile de mii de vagoane de marfă, miile de vagoane de călători şi sutele de locomotive. Regimul Băsescu-Isărescu-Boc a rugat în genunchi conducerea FMI să aprobe aceste noi etape în Holocaustul împotriva Poporului Român. Din aceste angajamente ale Regimului Băsescu-Isărescu-Boc se văd „cu ochiul liber” politica anti-românească şi Holocaustul împotriva Poporului Român! Moartea vine cu FMI şi BM! S-a ajuns ca FMI să decidă cum să se trăiască în România! Acest adevăr este confirmat de reacţia zecilor de mii de cetăţeni, care au protestat în numeroase localităţi (Babadag, Agnita, Ţăndărei, Vulcan, Sărmaş, Cîmpia-Turzii, Iveşti, Tîrgu-Mureş, Negreşti, Iaşi, Bucureşti şi altele) împotriva închiderii sau a comasării a 200 de spitale. Argumentele Guvernului Boc V şi ale ministrului jurist al Sănătăţii din partea UDMR pentru închiderea spitalelor şi lichidarea a încă 5.700 de paturi din spitale sînt lipsite de logică, de omenie şi de bun-simţ. După ce regimurile post-decembriste au adus România pe ultimul loc în Europa în privinţa sănătaţii populaţiei şi a speranţei de viaţă, komisarii FMI şi Regimul Băsescu-Boc au decis să închidă 200 de unităţi spitaliceşti, să lichideze peste 10.000 de paturi din spitale, să alunge mii de medici şi asistente medicale din ţară. Este evident că se desfăşoară un genocid împotriva românilor de toate vîrstele, dar mai ales împotriva bătrînilor, care sînt, practic, exterminaţi. Guvernul Boc V susţine că nu are bani pentru spitale şi medicamente. Dar acelaşi guvern are miliarde de euro pentru săli de sport, patinoare, ştranduri, gondole şi, mai nou, parcuri în sate şi comune. Acţiunile de protest şi listele cu semnături ale zecilor de mii de cetăţeni nemulţumiţi de închiderea spitalelor nu îi sensibilizează pe asasinii politici aflaţi la guvernare. Merită amintite cîteva versuri scrise de George Coşbuc, din poezia „Decebal către popor”:

“Cei ce se luptă murmurînd,
De s-ar lupta şi-n primul rînd,
Ei tot atît de buni ne par
Ca orişicare laş fugar !
Murmurul, azi şi orişicînd,
E plînset în zadar!”


Modalitatea sigură şi eficientă de blocare a închiderii spitalelor, şcolilor, minelor, judecătoriilor etc. o constituie organizarea rapidă a unor Referendumuri locale. Din iniţiativa primarilor, preşedinţilor de Consilii Judeţene sau consilierilor locali, în şedinţă de îndată, să se hotărască organizarea de Referendumuri locale în luna martie a.c. Locuitorii vor decide prin vot dacă se închide sau nu spitalul, şcoala sau mina, iar guvernanţii sînt obligaţi să ţină seama de voinţa exprimată în mod democratic de către cetăţeni. Prin Referendumuri locale poate şi trebuie stopat genocidul împotriva românilor.

Pentru exterminarea rapidă a peste 10 milioane de români, asasinii străini şi autohtoni au recurs, în ultimii 21 de ani, la otrăvirea întregii populaţii cu aditivi alimentari cancerigeni, iar în ultimii ani la otrăvirea suplimentară a peste 1 milion de tineri cu droguri şi, recent, cu produse etnobotanice sau substanţe psihotrope, care sînt interzise în celelalte ţări din Uniunea Europeană. Cu toate că în multe municipii s-a interzis comercializarea acestor otrăvuri, Guvernul Boc V amînă să-şi angajeze răspunderea în Parlament sau să dea o Ordonanţă de Urgenţă pe tema interzicerii lor pe teritoriul României şi pentru aplicarea unor pedepse mari pentru traficanţi, comercianţi şi consumatori. În loc să rezolve problema, Guvernul Boc V, în şedinţa din 16 februarie a.c., a decis să ţină… moartea sub control, adică să monitorizeze moartea tinerilor (?!). Regimul Băsescu-Isărescu-Boc şi-a însuşit şi aplică deviza anti-liberală de lichidare „prin noi înşine!”. În timp ce se desfăşoară Holocaustul împotriva Poporului Român, au dispărut, în mod suspect, organizaţiile civice şi cele care zic că apără drepturile omului. În Parlament, partidele politice din Opoziţie nu introduc o Moţiune de Cenzură pe tema Holocaustului împotriva românilor. De ce? Este interzisă şi de către cine? Europarlamentarii români ar trebui să iniţieze o rezoluţie a Parlamentului European, prin care să fie condamnat şi interzis Holocaustul în Europa, mai ales împotriva Poporului Român, Adevăratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu. Guvernul Boc V a anulat democraţia şi a impus dictatura în numele FMI. La comandă externă, preşedintele Băsescu se preocupă de înlocuirea premierului Emil Boc cu un alogen agreat de FMI şi Banca Mondială. La bursa zvonurilor apar numai candidaţi alogeni. Se ştie că păpuşarul este FMI. Schimbarea păpuşilor din Guvernul României şi continuarea spectacolului macabru nu au nici un efect benefic asupra Poporului Român şi a datoriei externe de peste 150 miliarde euro. O soluţie o constituie un Referendum Naţional pe tema împrumuturilor de la FMI sau din partea Chinei. Anunţarea viitorului premier alogen a fost amînată după Congresul al XIV-lea al UDMR de la Oradea, din 26-27 februarie a.c. La congresul acestei organizaţii anti-româneşti, care acţionează de 21 de ani pentru autonomia teritorială a Ardealului, se vor duce, vor face plecăciuni şi îşi vor lua angajamente, împotriva Poporului Român, a Statului Naţional Unitar Român şi a Limbii Române, Traian Băsescu, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin. Nici unul dintre ei nu are curajul să intre în sala congresului în mînă cu drapelul României şi nici să ceară ca lucrările să se desfăşoare în limba română, iar pentru necunoscătorii limbii oficiale din România să fie asigurate căşti. Somnul Naţiunii Române, din ultimii 21 de ani, a născut monştri şi exterminatori, asasini politici şi asasini economici, autohtoni şi străini. Împotriva străbunicilor şi bunicilor asasinilor politici şi asasinilor economici de azi, genialul Mihai Eminescu a scris următorul blestem, în poezia “Doina”:

“Cine-au îndrăgit străinii,
Mînca-i-ar inima cîinii,
Mînca-i-ar casa pustia
Şi neamul nemernicia!”


Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al PRM,
Preşedintele Filialei PRM Cluj


http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/18/moartea-vine-cu-ajutorul-f-m-i/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu