"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 5 decembrie 2012

Ultimul sondaj de opinie realizat de S.R.I. pentru Palatul Cotroceni P.R.M. - 26%!





În ultima săptămînă a campaniei electorale, ARD este la un pas de a face explozie. La nivelul conducerii alianţei s-au conturat trei găşti, care vor să paseze eşecul usturător, previzibil, de duminică. Conform unor surse din cadrul PDL, găştile conduse de Vasile Blaga, Monica Macovei şi Elena Udrea dau vina una pe alta, nedorind să îşi asume înfrîngerea. Sursele noastre spun că, deşi majoritatea sînt plecaţi în colegiile unde candidează, luni, s-au sunat unii pe alţii şi s-au înjurat ca la uşa cortului. Nebunia a fost declanşată de centralizarea unui recent sondaj de opinie strict secret, efectuat de Departamentele de Analiză şi Sinteză ale SRI, din care reiese că ARD se va afla, duminică, la un pas de a nu intra în Parlament. Concret, pentru ARD, o alianţă de 3 partide, pragul de a accede în Parlament este, conform Legii Electorale, de 9%, iar analiza SRI arată că 10,5% este procentul pe care se poate conta. Mai mult, conform raportului, nici un lider PDL nu va reuşi să cîştige colegiul din primul tur. În acest context, luni după prînz, Traian Băsescu şi-a sunat pe rînd principalele slugi, începînd cu Vasile Blaga şi terminînd cu Mihai Răzvan Ungureanu. Matrozul i-a făcut albie de porci. Sursele noastre spun că din măsurătoarea prezentată în raportul SRI, la Cotroceni, situaţia este următoarea: 

1) USL: 45,5%; 
2) PRM: 26%; 
3) PP-DD: 12,5%; 
4) ARD: 10,5%; 
5) UDMR: 3,5%;
 6) Nu ştiu 2%.

Sondajul a fost efectuat în perioada 26 - 30 noiembrie, telefonic, pe un eşantion de 1.300 de persoane, marja de eroare fiind de +2%. Oare cît se va fura?


Ziarul TRICOLORUL, nr. 2632, 05.12.2012



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu