"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 5 decembrie 2012

TRIBUNUL A REPURTAT O IMPORTANTĂ VICTORIE ÎN JUSTIŢIE



Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a restituit, pentru a doua oară, dosarul legat de evacuarea, ilegală şi abuzivă, din luna ianuarie 2011, a P.R.M. din sediul de pe Strada Emile Zola nr. 2. Momentul reprezintă o mare victorie a Tribunului în Justiţie, în lupta hotărîtă pe care o duce împotriva Mafiei imobiliare.
Escroaca Paula Şomîldoc are multe motive de îngrijorare, pentru că ar putea ajunge, ea însăşi, la judecata magistraţilor, avînd în vedere maniera în care a reuşit să comită o mare şarlatanie cu imobilul şi terenul de mare valoare, aflate într-una din cele mai scumpe zone din Capitală, care au încăput acum pe mîna unui alt escroc, un fost şofer, pe numele lui Mihai Lăţea, ginerele fostului prefect al judeţului Constanţa, Gh. Martin. Adevărul iese la lumină, pentru că nu aceasta era clădirea revendicată, aceea aflîndu-se la o cu totul altă adresă. Judecătorii de la Instanţa Supremă au trimis dosarul la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru refacerea urmăririi penale, întrucît în cursul anchetei nu s-a asigurat dreptul la apărare - şi asta din pricina curvelor proaste L.C. Kövesi şi Daniela Anton. A fost respins astfel recursul procurorilor bucureşteni, care cereau continuarea procesului, pe baza unor probe inventate. Este şi un succes al avocatei Mariana Ştefan, a cărei pledoarie documentată a reuşit să demonstreze că toate actele aflate la dosar, care ulterior au devenit probe, au fost întocmite în faza premergătoare, astfel încît în cauză nu a fost efectuată o urmărire penală în raport cu toate normele legale în vigoare. În prezent, PRM are un alt sediu, în Strada Vasile Lascăr nr. 16, dar cel mai important lucru este faptul că prin acest proces se poate crea un precedent pentru îndreptarea atîtor erori judiciare legate de restituirea dubioasă a unor imobile care nu au aparţinut niciodată acelora care le revendică, dar care au dus la adevărate drame printre familiile rămase pe drumuri.


              Ziarul TRICOLORUL, nr 2632, 05.12.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu