"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 7 decembrie 2012

PRM în campanie electorală



Candidaţii de Cluj ai P.R.M. pentru Parlamentul României, domnii Alexandru Tulai, Camera Deputaţilor, Colegiul 7 şi Pavel Danciu - Colegiul 4, Senat au organizat întîlniri electorale cu alegători de pe raza Municipiului Cîmpia Turzii.
Însoţiţi de tineri din Organizaţia P.R.M. Cîmpia Turzii, cei 2 candidaţi vor expune alegătorilor aspectele esenţiale din Platformele lor electorale, referitoare la:
- consolidarea unui Stat Social puternic, axat pe interesul cetăţeanului;
- punerea în aplicare, pe termen scurt şi mediu, a Planului Naţional de Refacere a Economiei Româneşti - agricultură şi industrie;
- asigurarea şi garantarea locurilor de muncă pentru tineri şi pentru toate categoriile de cetăţeni dornici să muncească pe teritoriul României, atît în mediul urban cît şi în cel rural;
- creşterea semestrială a salariilor şi, implicit, a pensiilor, în funcţie de performanţele individuale şi de grup a celor dispuşi să contribuie la producerea de bunuri pentru piaţa internă şi export;
- gratuitate în domeniul Sănătăţii pentru toţi cetăţenii României;
-asigurarea unei alimentaţii sănătoase a populaţiei. Candidaţii P.R.M. Cluj urează „La Mulţi Ani!“ celor cu numele de Nicolae, Nicoleta sau Nicoliţa şi îi îndeamnă pe toţi cetăţenii cu drept de vot să participle la acest important act democratic, duminică, 9 decembrie!

             Ziarul TRICOLORUL, nr  2634, 07.12.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu